Gość: jojo Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 10:55 Nareszcie widzę Uczciwego Człowieka na horyzoncie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyziu Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.gadow.wroc.net 14.10.04, 11:10 Wiekszosc Warszawiakow zaglosowalaby ponownie na Kaczynskiego gdyby mieli znowu wybierac prezydenta stolicy. Kaczynski cieszy sie tez kilkunastoprocentowym poparciem Polakow w staraniach o urzad prezydenta kraju. Kaczynski zmniejszyl o 1/5 ilosc urzednikow w Warszawie. To sa fakty. Oczywiscie fakty moga sie nie podobac i na tym forum mnostwo ludzi okazalo niezadowolenie z powodu tych faktow. Na kogo zatem chcieli by glosowac? Na Leppera? Borowskiego? Tate Giertycha? Fakty sa takie, ze z dzisiejszej perspektywy walka rozegra sie pomiedzy Tuskiem a Kaczynskim. I po raz pierwszy licze na rozsadna walke na argumenty. Niech wygra lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luska Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.bakernet.com.pl 14.10.04, 11:56 Nie wiem jak wygląda sytuacja w urzędach, bo na szczęście nie muszę w nich bywać. Ale widzę co się dzieje na ulicach. W samym centrum nie można przejść bo wszędzie stragany, brud wszechobecny, ulice dziurawe, tramwaje - rzęch, że strach nimi jeździć, złodzieje kradną w biały dzień. Tak wygląda Warszawa za panowania naszego prezydenta. Boję się, co się stanie z Polską jak - nie daj Boże - ten pan wygra wybory prezydenckie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Re: Kaczyński na prezydenta? IP: 193.201.167.* 14.10.04, 13:06 Zyziu, z jakimi ty warszawiakami rozmawiałeś? Gwarantuję ci, że żaden warszawiak o zdrowych zmysłach na niego zagłosuje. A o "zmniejszaniu" liczby urzędników coś wiem.... Baaardzo rozsądne decyzje.... A może byśmy porozmawiali o funduszach, o które tak ładnie zabiega nasz warszawski prezydent, o inwestycjach, które rosną jak grzyby na pustyni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falafel Ma mój głos !! IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 14.10.04, 11:00 Jeśli wystartuje to ja na 100% głosuję na niego. A przy okazji namówie na to samo moja mamę która zawsze mnie sie pyta na kogo głosować. A moi dwaj bracia bez namawiania zagłosują na Kaczyńskiego. To mądry, rozsądny i obliczalny człowiek. On jest inny niz ten cały gnój wokół. Mój ojciec jak żył to zawsze go szanował i popierał. Chcężeby był prawdziwym polskim prezydentem. Dosyc juz mam tego leniwego kwacha bez dyplomu co sie z sld komuszy od 40 lat i wakacje spędza z róznymi podejrzanymi typami. Kwachowi nigdy nie ufałem. On dla mnie nie nie jest Polakiem. Falafel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe do sprzątania kibli - najpoważniejszy kandydat IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.10.04, 11:00 TAM JEGO MIEJSCE !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonasz Nadprezydent prezydentem! IP: *.fiber.net.pl 14.10.04, 11:11 Po co cała ta farsa z wyborami? Po co wydawać pieniądze na to widowisko? Nie lepiej już dziś mianować nastepcą jaśnie nam panującego Towarzysza Aleksandra Magistra Kwaśniewskiego innego wielkiego bojownika o wolność i demokrację, przyjaciela Jaruzelskiego i Kiszczaka, przyjaciela Wielkiego Brata ze Wschodu i Wielkiego Brata z Zachodu, żeby nie wspominać największego Brata - jaśnie nam panującego towarzysza nadprezydenta Adama Michnika. Niezależnie od oszczędności byłyby jeszcze inne korzyści. Zniknęła by dwu- (a może wielo-) władza. Adaś mógłby się ogłosić królem, cesarzem, carem; a może wszystkie te tytuły razem. Tron byłby dziedziczny. Sądzę, że przeciętny Polak nie zauważyłby zmiany. Byłaby wieczna przyjaźń ze obu związkami (tym ze Wschodu i tym z Zachodu), prawo sprawowania publicznych funkcji nadal przysługiwałoby jednej nacji. Nie trzeba by zmieniać mediów, które od lat wiernie mu służą. Same korzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Kaczyński na prezydenta? 14.10.04, 11:11 Kaczyński jest w porządku. Liczę na szeroki front poparcia dla Kaczora szeroko rozumianej prawicy(PSL, PO, PiS, LPR, UPR), przeciwko jakimś Borowskim czy Lepperom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urodzeni inaczej Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:13 Jak Kaczory mają rządzić Polską i w Majestacie "Prawa i Niesprawiedliwości" dyskryminować prawa Obywatelskie, to lepiej wyjechać na emigrację do kraju,w którym panuje prawdziwa demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia z w-wy Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:17 Mam nadzieję, że mu się to nie uda. Kaczyński to zakompleksiony, trącący zaściankiem facet. Pieniacz, chętnie zajmujący się tematami zastępczymi, w chorobliwy sposób żądny władzy ale niezdolny do kompromisu i zbudowania czegokolwiek. Niejasne poglądy zmienia na potrzeby punktów w sondażach. Brakuje mu kultury politycznej i osobistej. Wstydziłabym się takiego prezydenta spotykającego się z głowami innych państw. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurbiurowy Re: Kaczyński na prezydenta? 14.10.04, 11:20 Bedzie dobrym prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Z Warszawa sobie nie radzi a co dopiero z panstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:25 ???Ludzie przeciez ten czlowiek to wszystko czego sie dotknie to zniszczy! Przyklad Warszawa- wstrzymal wwszystkie budy jaki byly w imie jakiegos ukladu warszawskiego-skutek:przez rok nic sie prawie nie buduje a teraz okazuje sie ze znow wygrywac zaczynaja te same firmy co wczesniej!Kaczor i jego partyjka moze rzadzic gdzies w jakims skansenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankucz Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:46 To dramat dla kraju, jak nie "głupol" to leniwy i gnuśny a teraz grozi nam mały mściwy fanatyk i klerykał. To może już lepiej dr Jan ? przynajmniej ma łeb do interesów. Obwatele Kulczykowa (dawniej Poznań ) są zadowoleni dr JANA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:58 fani Joli tracą grunt pod nogami,aferałom ćwiartki chodzą po plecach, a ciekawe co przewidział Wielki komputer z Gdańska?Wątpiąc w jakikolwiek program któregokolwiek z kandydatów zagłosuję na specjalistę od prawa pracy z prostej przyczyny-niech teraz w pałacu zamieszka skromny, uczciwy człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.blaster.pl / *.blaster.pl 14.10.04, 12:00 Pcimia Dolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joko Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:26 Jak wygląda sytuacja Warszawy wyjdzie dopiero za jakiś czas - już za rządów następnego prezydenta stolicy. Wtedy się okaże, ile złego narobił. Ale łatanie błędów będzie już należało do następców. Tak zawsze robiło SLD i tak samo robi Kaczyński. A jego zwolenników zachęcam, żeby wgryźli się w sprawy warszawskie - wtedy zobaczą jaka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Re: Kaczyński na prezydenta? IP: 193.201.167.* 14.10.04, 12:51 Święta prawda Joko, święta prawda. Człowiek, który nie potrafi zapanować nad sprawami jednego miasta poradzi sobie z problemami całego państwa? Warszawa jeszcze nigdy nie miała tak niekompetentnego prezydenta - oby cała RP nie musiała powtarzać błędu warszawiaków. Chociaż..... Polak i po szkodzie głupi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 13:20 Ależ ja się cieszę!!!! No bo jak zostanie prezydentem wszystkich Polaków to przestanie być prezydentem Warszawy!!!! A na nowym stanowisku napewno bedzie mniej szkodliwy bo i mozliwości konstytucja daje prezydentowi znacznie mniejsze niz ustawa warszawska włodarzowi stolicy. A że bedzie ciągła "wojna na górze"? No cóz, przypomnimy sobie czasy niesławnej pamięci PC, oskarżenia beda gonić za oskarżeniami, ....nieustanne igrzyska zamiast chleba. To nie bedzie wesołe ani smieszne, ale tez to co dzieje sie teraz w stolicy nie jest nie tylko wesołe, ale jest wręcz szkodliwe dla mista. Wbrew szeoroko urabianej przez warszawskie media opinii i wypowiedziom polityków parlamentarnych (PO) zgodnie z hasłem "wasz prezydent - nasz premier" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Komuszki z GW nie lubicie Wy Kaczynskiego IP: 64.28.22.* 14.10.04, 13:41 Wasz sondaz wyglada dokladnie jak lustrzane odbicie sondazu w Zyciu Warszawy ale tam 67% na tak dla Kaczynskiego.Wracam do Zycia ,bo w tamtym towarzystwie jakos lepiej sie czuje.Pozdrawiam Komuszkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myk_ Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.boreknet.com 14.10.04, 18:41 on cały czas gada bzdury, yo jak może się poprawić, a po za tym boję się dewotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawadzki Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.chello.pl 19.10.04, 09:47 Wystarczy jego "popisów",facet niewiele robi oprócz dużego szumu i zatrudniania kolesiów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.chello.pl 19.10.04, 10:34 Jak długo taki "poPISowiec" może nie robić nic i być tak bezczelnym tworząc republikę kolesiów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezydentmiastax Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.04, 23:14 Kaczyński jeden lub drugi nie jednoczy polaków lecz dzieli, a Polsce potrzebny jest Prezydent jednoczący polaków jako jednego z najwiekszych i oby najbardziej szanowanych narodów wspólnej Europy. TEGO NIE OSIĄGNIEMY Z TAKIMI JAK KACZYŃSCY I ZIOBRO ZIONĄCYMI NIENAWIŚCIĄ DO POŁOWY POLAKÓW ! Odpowiedz Link Zgłoś
wpia spodziewać to nawet ja sie po nim takiej decyzji 20.10.04, 23:37 spodziewam, Pani Marylo, mimo że na niego głosować nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś