Dodaj do ulubionych

Kaczyński na prezydenta?

• Gość: jojo Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 10:55
      Nareszcie widzę Uczciwego Człowieka na horyzoncie
      • Gość: Zyziu Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.gadow.wroc.net 14.10.04, 11:10
        Wiekszosc Warszawiakow zaglosowalaby ponownie na Kaczynskiego gdyby mieli znowu
        wybierac prezydenta stolicy. Kaczynski cieszy sie tez kilkunastoprocentowym
        poparciem Polakow w staraniach o urzad prezydenta kraju. Kaczynski zmniejszyl o
        1/5 ilosc urzednikow w Warszawie. To sa fakty. Oczywiscie fakty moga sie nie
        podobac i na tym forum mnostwo ludzi okazalo niezadowolenie z powodu tych
        faktow. Na kogo zatem chcieli by glosowac? Na Leppera? Borowskiego? Tate Giertycha?

Fakty sa takie, ze z dzisiejszej perspektywy walka rozegra sie pomiedzy Tuskiem
        a Kaczynskim. I po raz pierwszy licze na rozsadna walke na argumenty. Niech
        wygra lepszy.
        • Gość: luska Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.bakernet.com.pl 14.10.04, 11:56
          Nie wiem jak wygląda sytuacja w urzędach, bo na szczęście nie muszę w nich
          bywać. Ale widzę co się dzieje na ulicach. W samym centrum nie można przejść bo
          wszędzie stragany, brud wszechobecny, ulice dziurawe, tramwaje - rzęch, że
          strach nimi jeździć, złodzieje kradną w biały dzień. Tak wygląda Warszawa za
          panowania naszego prezydenta. Boję się, co się stanie z Polską jak - nie daj
          Boże - ten pan wygra wybory prezydenckie.
        • Gość: ata Re: Kaczyński na prezydenta? IP: 193.201.167.* 14.10.04, 13:06
          Zyziu, z jakimi ty warszawiakami rozmawiałeś? Gwarantuję ci, że żaden
          warszawiak o zdrowych zmysłach na niego zagłosuje. A o "zmniejszaniu" liczby
          urzędników coś wiem.... Baaardzo rozsądne decyzje.... A może byśmy porozmawiali
          o funduszach, o które tak ładnie zabiega nasz warszawski prezydent, o
          inwestycjach, które rosną jak grzyby na pustyni...
    • Gość: falafel Ma mój głos !! IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 14.10.04, 11:00
      Jeśli wystartuje to ja na 100% głosuję na niego. A przy okazji namówie na to
      samo moja mamę która zawsze mnie sie pyta na kogo głosować. A moi dwaj bracia
      bez namawiania zagłosują na Kaczyńskiego. To mądry, rozsądny i obliczalny
      człowiek. On jest inny niz ten cały gnój wokół. Mój ojciec jak żył to zawsze go
      szanował i popierał. Chcężeby był prawdziwym polskim prezydentem. Dosyc juz mam
      tego leniwego kwacha bez dyplomu co sie z sld komuszy od 40 lat i wakacje
      spędza z róznymi podejrzanymi typami. Kwachowi nigdy nie ufałem. On dla mnie
      nie nie jest Polakiem.
      Falafel
    • Gość: hehehe do sprzątania kibli - najpoważniejszy kandydat IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.10.04, 11:00
      TAM JEGO MIEJSCE !!!!!!
    • Gość: Jonasz Nadprezydent prezydentem! IP: *.fiber.net.pl 14.10.04, 11:11
      Po co cała ta farsa z wyborami? Po co wydawać pieniądze na to widowisko? Nie
      lepiej już dziś mianować nastepcą jaśnie nam panującego Towarzysza Aleksandra
      Magistra Kwaśniewskiego innego wielkiego bojownika o wolność i demokrację,
      przyjaciela Jaruzelskiego i Kiszczaka, przyjaciela Wielkiego Brata ze Wschodu i
      Wielkiego Brata z Zachodu, żeby nie wspominać największego Brata - jaśnie nam
      panującego towarzysza nadprezydenta Adama Michnika. Niezależnie od oszczędności
      byłyby jeszcze inne korzyści. Zniknęła by dwu- (a może wielo-) władza. Adaś
      mógłby się ogłosić królem, cesarzem, carem; a może wszystkie te tytuły razem.
      Tron byłby dziedziczny. Sądzę, że przeciętny Polak nie zauważyłby zmiany.
      Byłaby wieczna przyjaźń ze obu związkami (tym ze Wschodu i tym z Zachodu),
      prawo sprawowania publicznych funkcji nadal przysługiwałoby jednej nacji. Nie
      trzeba by zmieniać mediów, które od lat wiernie mu służą. Same korzyści.
    • yossarian18 Re: Kaczyński na prezydenta? 14.10.04, 11:11
      Kaczyński jest w porządku. Liczę na szeroki front poparcia dla Kaczora szeroko
      rozumianej prawicy(PSL, PO, PiS, LPR, UPR), przeciwko jakimś Borowskim czy
      Lepperom.
    • Gość: Urodzeni inaczej Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:13
      Jak Kaczory mają rządzić Polską i w Majestacie "Prawa i Niesprawiedliwości"
      dyskryminować prawa Obywatelskie, to lepiej wyjechać na emigrację do kraju,w
      którym panuje prawdziwa demokracja.
    • Gość: krysia z w-wy Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:17
      Mam nadzieję, że mu się to nie uda. Kaczyński to zakompleksiony, trącący
      zaściankiem facet. Pieniacz, chętnie zajmujący się tematami zastępczymi, w
      chorobliwy sposób żądny władzy ale niezdolny do kompromisu i zbudowania
      czegokolwiek. Niejasne poglądy zmienia na potrzeby punktów w sondażach. Brakuje
      mu kultury politycznej i osobistej. Wstydziłabym się takiego prezydenta
      spotykającego się z głowami innych państw.
    • szczurbiurowy Re: Kaczyński na prezydenta? 14.10.04, 11:20
      Bedzie dobrym prezydentem
    • Gość: Lukasz Z Warszawa sobie nie radzi a co dopiero z panstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:25
      ???Ludzie przeciez ten czlowiek to wszystko czego sie dotknie to zniszczy!
      Przyklad Warszawa- wstrzymal wwszystkie budy jaki byly w imie jakiegos ukladu
      warszawskiego-skutek:przez rok nic sie prawie nie buduje a teraz okazuje sie ze
      znow wygrywac zaczynaja te same firmy co wczesniej!Kaczor i jego partyjka moze
      rzadzic gdzies w jakims skansenie
    • Gość: Jankucz Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:46
      To dramat dla kraju, jak nie "głupol" to leniwy i gnuśny a teraz grozi nam mały
      mściwy fanatyk i klerykał. To może już lepiej dr Jan ? przynajmniej ma łeb do
      interesów. Obwatele Kulczykowa (dawniej Poznań ) są zadowoleni dr JANA.
    • ukos Niech kandydują obaj. 14.10.04, 11:52
      Zostaną twice-presidentem.
    • Gość: an Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:58
      fani Joli tracą grunt pod nogami,aferałom ćwiartki chodzą po plecach, a ciekawe
      co przewidział Wielki komputer z Gdańska?Wątpiąc w jakikolwiek program
      któregokolwiek z kandydatów zagłosuję na specjalistę od prawa pracy z prostej
      przyczyny-niech teraz w pałacu zamieszka skromny, uczciwy człowiek.
      • Gość: S Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.blaster.pl / *.blaster.pl 14.10.04, 12:00
        Pcimia Dolnego.
        • Gość: joko Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:26
          Jak wygląda sytuacja Warszawy wyjdzie dopiero za jakiś czas - już za rządów
          następnego prezydenta stolicy. Wtedy się okaże, ile złego narobił. Ale łatanie
          błędów będzie już należało do następców. Tak zawsze robiło SLD i tak samo robi
          Kaczyński. A jego zwolenników zachęcam, żeby wgryźli się w sprawy warszawskie -
          wtedy zobaczą jaka jest prawda.
          • Gość: ata Re: Kaczyński na prezydenta? IP: 193.201.167.* 14.10.04, 12:51
            Święta prawda Joko, święta prawda. Człowiek, który nie potrafi zapanować nad
            sprawami jednego miasta poradzi sobie z problemami całego państwa? Warszawa
            jeszcze nigdy nie miała tak niekompetentnego prezydenta - oby cała RP nie
            musiała powtarzać błędu warszawiaków. Chociaż..... Polak i po szkodzie
            głupi.....
    • Gość: Warszawiak Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 13:20
      Ależ ja się cieszę!!!! No bo jak zostanie prezydentem wszystkich Polaków to
      przestanie być prezydentem Warszawy!!!! A na nowym stanowisku napewno bedzie
      mniej szkodliwy bo i mozliwości konstytucja daje prezydentowi znacznie mniejsze
      niz ustawa warszawska włodarzowi stolicy. A że bedzie ciągła "wojna na górze"?
      No cóz, przypomnimy sobie czasy niesławnej pamięci PC, oskarżenia beda gonić za
      oskarżeniami, ....nieustanne igrzyska zamiast chleba. To nie bedzie wesołe ani
      smieszne, ale tez to co dzieje sie teraz w stolicy nie jest nie tylko wesołe,
      ale jest wręcz szkodliwe dla mista. Wbrew szeoroko urabianej przez warszawskie
      media opinii i wypowiedziom polityków parlamentarnych (PO) zgodnie z
      hasłem "wasz prezydent - nasz premier"
    • Gość: Grisza Komuszki z GW nie lubicie Wy Kaczynskiego IP: 64.28.22.* 14.10.04, 13:41
      Wasz sondaz wyglada dokladnie jak lustrzane odbicie sondazu w Zyciu Warszawy
      ale tam 67% na tak dla Kaczynskiego.Wracam do Zycia ,bo w tamtym towarzystwie
      jakos lepiej sie czuje.Pozdrawiam Komuszkow.
    • Gość: Myk_ Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.boreknet.com 14.10.04, 18:41
      on cały czas gada bzdury, yo jak może się poprawić, a po za tym boję się dewotów
    • Gość: Zawadzki Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.chello.pl 19.10.04, 09:47
      Wystarczy jego "popisów",facet niewiele robi oprócz dużego szumu i zatrudniania kolesiów
    • Gość: Gośka Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.chello.pl 19.10.04, 10:34
      Jak długo taki "poPISowiec" może nie robić nic i być tak bezczelnym tworząc republikę kolesiów
    • Gość: prezydentmiastax Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.04, 23:14
      Kaczyński jeden lub drugi nie jednoczy polaków lecz dzieli, a Polsce potrzebny
      jest Prezydent jednoczący polaków jako jednego z najwiekszych i oby najbardziej
      szanowanych narodów wspólnej Europy. TEGO NIE OSIĄGNIEMY Z TAKIMI JAK KACZYŃSCY
      I ZIOBRO ZIONĄCYMI NIENAWIŚCIĄ DO POŁOWY POLAKÓW !
    • wpia spodziewać to nawet ja sie po nim takiej decyzji 20.10.04, 23:37
      spodziewam, Pani Marylo, mimo że na niego głosować nie będę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka