Dodaj do ulubionych

Już za kilka dni wybierzesz jaka będzie Polska

16.10.18, 00:13
Już za kilka dni wybierzesz jaka będzie Polska.
Zobacz film, zanim zagłosujesz.
www.facebook.com/PlatformaObywatelska/videos/2127125180937821/
Obserwuj wątek
    • pies_na_czarnych Re: Już za kilka dni wybierzesz jaka będzie Polsk 16.10.18, 00:16
      Jarosław Kaczyński - "Samorząd jak każda władza niezależnie od szczebla działa dobrze, jeżeli jest pod kontrolą".
      • buldog2 Re: Już za kilka dni wybierzesz jaka będzie Polsk 16.10.18, 00:54
        ,,Polsce potrzebna jest koncepcja kontroli państwowej, która obejmuje wszystkie dziedziny życia publicznego, nie pozostawiając sfer niczyich" - Pan Prezes J.Kaczyński
        Kto podniesie ręke na władze ...... niech wie, że ta ręka będzie mu odrąbana. - Józef Cyrankiewicz
        „Ludzie powinni się bać” – Jarosław Kaczyński kampania 2007
        "Przyjrzyjcie się mi, bo patrzycie na Łukaszenkę" - Jarosław Kaczyński, konwencja PiS, marzec 2006
        • aniechto.only Re: Już za kilka dni wybierzesz jaka będzie Polsk 16.10.18, 08:56
          ,,Polsce potrzebna jest koncepcja kontroli państwowej, która obejmuje wszyst
          > kie dziedziny życia publicznego, nie pozostawiając sfer niczyich"[/b] - Pan Pre
          > zes J.Kaczyński

Motto prezesa:
          Ludwik XIV: Państwo to ja!
      • prawdawaszaboli Re: Już za kilka dni wybierzesz jaka będzie Polsk 16.10.18, 08:42
        "Samorząd jak każda władza niezależnie od szczebla działa dobrze, jeżeli jest pod kontrolą".

Mądrze powiedziane
        • nazimno Re: Już za kilka dni wybierzesz jaka będzie Polsk 16.10.18, 09:04
          W pieknej Italii samorzady przerosniete sa korzeniami mafii.
          Ta patologia jest znana w Polsce pod nazwa
          powiazan biznesowych.
          • gefreiter Re: Już za kilka dni wybierzesz jaka będzie Polsk 16.10.18, 09:55
            nazimno napisał:

> W pieknej Italii samorzady przerosniete sa korzeniami mafii.
            > Ta patologia jest znana w Polsce pod nazwa
            > powiazan biznesowych.

Dlatego PO musi wygrać te wybory. Nie może dopuścić do tego, żeby znaleźć się poza "układem".
            Musi...ale czy wygra?
            • nazimno Re: Już za kilka dni wybierzesz jaka będzie Polsk 16.10.18, 10:12
              jedna z wielu takich wiadomosci:

www.thelocal.it/20171123/italy-dissolves-five-town-councils-mafia-infiltration
          • pies_na_czarnych Re: Już za kilka dni wybierzesz jaka będzie Polsk 16.10.18, 10:27
            > W pieknej Italii...

W Polsce pisi rzad przesiakniety jest korzeniami mafii:(
            • nazimno Re: Już za kilka dni wybierzesz jaka będzie Polsk 16.10.18, 10:33
              Znow, idioto podworkowy, insynuujesz?
              Pisalem o SAMORZADACH, idioto.

POprzednie samorzady to kolebka tych zwiazkow.
              I dlatego tak placza.
              • pies_na_czarnych Re: Już za kilka dni wybierzesz jaka będzie Polsk 16.10.18, 10:43
                a ja idioto pisze o pisim rzadzie:)
                • nazimno Re: Już za kilka dni wybierzesz jaka będzie Polsk 16.10.18, 10:48
                  Nie piszesz, tylko bredzisz, pozostawiony w Belgii byly...
        • yoma Re: Już za kilka dni wybierzesz jaka będzie Polsk 16.10.18, 10:32
          Cytuj dalej.
          • nazimno Re: Już za kilka dni wybierzesz jaka będzie Polsk 16.10.18, 10:34
            Ulzylo ci z rana, co...?
      • prawo.serii Tak. Dowiemy się czy na poziomie samorządów 16.10.18, 16:29
        Tak. Dowiemy się czy na poziomie samorządów opanowanych przez PO dalej będzie Dupą i Kamieni kupę czyli samorządem czysto teoretycznym.
    • prawdawaszaboli Re: Już za kilka dni wybierzesz jaka będzie Polsk 16.10.18, 08:41
      Polska powiatowa
    • gefreiter Re: Już za kilka dni wybierzesz jaka będzie Polsk 16.10.18, 09:12
      Łączy nas szacunek dla prawa, drugiego człowieka i patriotyzm. Chcemy Polski obywatelskiej, nowoczesnej i solidarnej. I taka Polska ma przyszłość!.
      Wyrazem naszego szacunku są słowa naszego przewodniczącego Schetyny, o pisowskiej szarańczy.
      www.tvp.info/39460843/schetyna-obraza-miliony-polakow-musimy-strzasnac-ze-zdrowego-drzewa-pisowska-szarancze

Dzięki Grzesiu, ja nie mam żadnych problemów z pamięcią, myślę że wyborcy również.

• x2468 Re: Już za kilka dni wybierzesz jaka będzie Polsk 16.10.18, 09:46
        Pamiętamy, pamiętamy:
        www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1578363,1,jacek-sasin-pomyslodawca-projektu-metropolii-warszawskiej-i-jego-rodzina-posad-pelna.read

wpolityce.pl/polityka/127675-szarancza-glupcze-krystyna-grzybowska-dla-wpolitycepl-wkrotce-bedziemy-mieli-wieksze-wrzutki

www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/other/karnowski-oburzony-s%C5%82owami-o-pis-owskiej-szara%C5%84czy-przypomnieli-mu-co-publikowa%C5%82-jego-portal/ar-BBOpveW
        • cossa.nostra POzamiatane PO 16.10.18, 11:06
          Już wkrótce. PO wyborach:) Alleluja!
      • don.kichote Cieszy mnie to 16.10.18, 11:48
        gefreiter napisał:

> Dzięki Grzesiu, ja nie mam żadnych problemów z pamięcią,

Dlatego myślę, że pamiętasz też, jak Jaruś nazwał mnie
        zomowcem - bo nie myślę tak jak on;
        gorszym sortem - z tego samego powodu;
        "zdradziecką mordą" i "zabójcą brata" dla tego, że nie podzielam spiskowo-zamachowych teorii smoleńskich.
        O wykształciuchu, "twarzy specjalnej troski" i pomniejszych epitetach już nie wspomnę.

> myślę że wyborcy również.

Wyborcy wszystko pamiętają...
        • gefreiter Re: Cieszy mnie to 16.10.18, 15:10
          don.kichote napisał:

> gefreiter napisał:
          >
          > > Dzięki Grzesiu, ja nie mam żadnych problemów z pamięcią,
          >
          > Dlatego myślę, że pamiętasz też, jak Jaruś nazwał mnie
          > zomowcem - bo nie myślę tak jak on;
          > gorszym sortem - z tego samego powodu;
          > "zdradziecką mordą" i "zabójcą brata" dla tego, że nie podzielam spiskowo-zama
          > chowych teorii smoleńskich.
          > O wykształciuchu, "twarzy specjalnej troski" i pomniejszych epitetach już nie
          > wspomnę.
          >
          > > myślę że wyborcy również.
          >
          > Wyborcy wszystko pamiętają...
          awa

Tak, don kichote, wszystko pamiętam.
          Ale.....nie będąc fanem PiSu - wiem tylko, że PO- to zgraja oszustów.
          Nie wezmę udziału w wyborach samorządowych - nie mam na kogo głosować w swoim okręgu wyborczym.
          Wiem, wiem, że nieobecni nie mają racji. Pozbawiam się prawa głosu świadomie.
          • pies_na_czarnych Re: Cieszy mnie to 16.10.18, 15:31
            Idziesz znowu grilowac kapralu?
          • pies_na_czarnych Re: Cieszy mnie to 16.10.18, 15:54
            > Pozbawiam się prawa głosu świadomie.

www.facebook.com/paczaj/photos/a.292354540877429/1788898877889647/?type=3&theater
    • pies_na_czarnych Wyborcy PiS :( 16.10.18, 15:48
      Wyborcy PiS :(
      www.facebook.com/Onet1OO/videos/537899889967936/
      • cossa.nostra PiS wygra kolejne wybory 17.10.18, 13:01
        Już wkrótce.
        • pies_na_czarnych Re: PiS wygra kolejne wybory 17.10.18, 13:04
          Powodzenia zyczy kominarz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka