Dodaj do ulubionych

Policzek dla Matouszka i PiS

22.10.18, 21:27
Chyba teraz im ten tunel jakoś utrupią :-)
szczecin.wyborcza.pl/szczecin/7,34939,24078390,mieszkancy-swinoujscia-nie-podziekowali-pis-za-tunel-partia.html#s=BoxMMtCzol2
Obserwuj wątek
    • pies_na_czarnych Re: Policzek dla Matouszka i PiS 22.10.18, 21:36
      ale zdobyli drugie zaszczytne, medalowe miejsce do sejmiku;)
    • pies_na_czarnych Re: Policzek dla Matouszka i PiS 22.10.18, 22:05
      Już wszystko jasne: Tadeusz Ferenc już piątą kadencję będzie rządził Rzeszowem. Poparło go 63,8 proc. rzeszowian, którzy w niedzielę poszli do urn. Obecnie urzędujący prezydent zdobył 51 029 głosów poparcia. Na Wojciecha Buczaka głosowało 23 100 osób. To oznacza poparcie 28,9 proc. głosujących.
      • alistair_p Re: Policzek dla Matouszka i PiS 22.10.18, 23:44
        Gdyby naród był wdzięczny Kurduplowi,w Rzeszowie powstałby Disneyland i tor formuły 1,a tak to powstanie co najwyżej wychodek,oczywiście we współpracy z rządem :-)
    • pies_na_czarnych Re: Policzek dla Matouszka i PiS 23.10.18, 00:37
      Nastepna katastrofa:)

Mniej urodzeń, już poniżej 400 tys. Efekt 500 plus się skończył. Rząd nie wie, jak zatrzymać katastrofę

oko.press/mniej-urodzen-juz-ponizej-400-tys-efekt-500-sie-skonczyl-rzad-nie-wie-jak-zatrzymac-katastrofe/?fbclid=IwAR1l7bVopauxkO_vmIzrJhqUyNcDZ5ZA6wqKQoCzikBpGZd2pDJGWY0WQbU

Wpierwszych 7 miesiącach 2018 roku urodziło się o 5,5 tys. dzieci mniej niż w analogicznym okresie 2017. Pozytywny efekt stabilnego rynku pracy i polityki prorodzinnej (w tym 500 plus) wyhamował. Kobiet w wieku rozrodczym jest coraz mniej, a za 10 lat ubędzie ich 1/3. Ratować przed katastrofą demograficzną mogą Polskę ojcowie, a przede wszystkim imigracja:D
      • snajper55 Re: Policzek dla Matouszka i PiS 23.10.18, 01:40
        pies_na_czarnych napisała:

> Nastepna katastrofa:)
        >
        > Mniej urodzeń, już poniżej 400 tys. Efekt 500 plus się skończył. Rząd nie wie,
        > jak zatrzymać katastrofę
        >
        > <a href="oko.press/mniej-urodzen-juz-ponizej-400-tys-efekt-500-sie-skonczyl-rzad-nie-wie-jak-zatrzymac-katastrofe/?

1000+? 2000+?

S.
        • alistair_p Re: Policzek dla Matouszka i PiS 23.10.18, 01:50
          Zwiększenie kaucji za butelki po piwie i mamrotach powinny wzrosnąć do 5 zł za sztukę.To powinno pomóc :-)
    • klodawa1952 Re: Policzek dla Matouszka i PiS 23.10.18, 05:24
      Nie rozumiesz decyzji wyborców. Żmurkiewicz układał tę inwestycję zarówno z PO jak i PiS. Mieszkańcy docenili to , że Żmurek nie jest ani Totalnym Idio tą , ani Żołnierzykiem Naczelnika Państwa.
      Kiedyś doskonale współpracował z SLD.
      Słuszny wybór.
      • eiran Re: Policzek dla Matouszka i PiS 23.10.18, 05:53
        Artykuł, świnoujski donosicielu, nie jest o tym kto został prezydentem, tylko o wynikach wyborów do rady miasta.
        • klodawa1952 Re: Policzek dla Matouszka i PiS 23.10.18, 07:34
          eiran napisał:

> Artykuł, świnoujski donosicielu, nie jest o tym kto został prezydentem, tylko o
          > wynikach wyborów do rady miasta.
          To się ze sobą wiąże. Jednak nie bezpośrednio i nie w prosty sposób a więc ty nie jesteś w stanie tego zrozumieć. Nie dasz rady.
          Komentarz podtrzymuję ponieważ są na tym forum, jest ich bardzo dużo, znacznie sprawniejsi umysłowo od ciebie, biedaku.
          • eiran Re: Policzek dla Matouszka i PiS 23.10.18, 07:40
            Ależ oczywiście - Champions League najsprawniejszych umysłowo na tutejszym forum otwiera klodawa1952, a kolejne gwiazdy to wiosnaludzikow, czekamnalewice, wesolyromek i paru innych, Potem długo długo nic.
            • klodawa1952 Re: Policzek dla Matouszka i PiS 23.10.18, 08:15
              eiran napisał:

> Ależ oczywiście - Champions League najsprawniejszych umysłowo na tutejszym foru
              > m otwiera klodawa1952, a kolejne gwiazdy to wiosnaludzikow, czekamnalewice, wes
              > olyromek i paru innych, Potem długo długo nic.
              Zmiana nicków to dzięki takim klikaczom i kapusiom jak ty.
              • eiran Re: Policzek dla Matouszka i PiS 23.10.18, 08:19
                Ależ oczywiście, świnoujski donosicielu - ty donosisz, dzięki czemu ja jestem kapusiem.
                • klodawa1952 Re: Policzek dla Matouszka i PiS 23.10.18, 12:21
                  eiran napisał:

> Ależ oczywiście, świnoujski donosicielu - ty donosisz, dzięki czemu ja jestem k
                  > apusiem.
                  ty jesteś kapusiem, który podobnie jak przysłowiowy złodziej, aby ukryć swoje donosicielstwo głośno krzyczysz : łapać kapusia.

• eiran Re: Policzek dla Matouszka i PiS 23.10.18, 12:35
                    Wszystko się zgadza, świnoujski donosicielu. Ty donosisz, co sprawia że ja jestem kapusiem, bo przecież inaczej brzydziłbyś się donoszeniem.
                  • eiran Re: Policzek dla Matouszka i PiS 23.10.18, 13:08
                    Jak by ktoś nie dowierzał: jakiś czas temu, kiedy klodawa1952 pisał jeszcze pod nickiem czekam.na.lewice, zgłosiła się do mnie policja ze Świnoujścia, powiadomiona o rzekomym popełnieniu przeze mnie przestępstwa z art. 135 kk. na tutejszym forum, przez mieszkańca tegoż Świnoujścia. Ponieważ gazeta.pl odmówiła podania moich danych osobowych, więc policja dotarła do mnie poprzez inne, hobbystyczne forum, na którym posługiwałem się tym samym nickiem i sygnaturką. Administrator forum też odmówił podania moich danych, ale przynajmniej wiem, skąd był donos. Ludzikow vel klodawa vel czekamnalewice vel wesolyromek (plus jeszcze parę innych nicków) jest jedynym znanym mi mieszkańcem Świnoujścia pisującym na tut. forum, stąd domniemywam, że to on donosił.
                    • pies_na_czarnych Re: Policzek dla Matouszka i PiS 23.10.18, 13:11
                      Wiosna to jest najwieksza zakala tego forum.
                      • eiran Re: Policzek dla Matouszka i PiS 23.10.18, 13:16
                        Nie pisze, co mu tam zaświta w schorowanej główce, ale donoszenie na policję, to inny kaliber.
                        • pies_na_czarnych Re: Policzek dla Matouszka i PiS 23.10.18, 14:02
                          Bardziej zabawny byl jako ludzik. Postarzal sie:)
                      • klodawa1952 Re: Policzek dla Matouszka i PiS 23.10.18, 15:50
                        pies_na_czarnych napisała:

> Wiosna to jest najwieksza zakala tego forum.
                        To tak samo jak największą zakałą w celi jest ten co nie grypsuje lub wśród codzienne ćpających ten co nie ćpa.
                        Aleście fajną parkę oszołomów lewackich sobie tu stworzyli.
                    • klodawa1952 Re: Policzek dla Matouszka i PiS 23.10.18, 15:48
                      eiran napisał:

> Jak by ktoś nie dowierzał: jakiś czas temu, kiedy klodawa1952 pisał jeszcze pod
                      > nickiem czekam.na.lewice, zgłosiła się do mnie policja ze Świnoujścia, powiado
                      > miona o rzekomym popełnieniu przeze mnie przestępstwa z art. 135 kk. na tutejsz
                      > ym forum, przez mieszkańca tegoż Świnoujścia. Ponieważ gazeta.pl odmówiła podan
                      > ia moich danych osobowych, więc policja dotarła do mnie poprzez inne, hobbystyc
                      > zne forum, na którym posługiwałem się tym samym nickiem i sygnaturką. Administr
                      > ator forum też odmówił podania moich danych, ale przynajmniej wiem, skąd był do
                      > nos. Ludzikow vel klodawa vel czekamnalewice vel wesolyromek (plus jeszcze parę
                      > innych nicków) jest jedynym znanym mi mieszkańcem Świnoujścia pisującym na tut
                      > . forum, stąd domniemywam, że to on donosił.
                      nie oceniaj innych według swoich zasad i twoich metod postępowania. Maleszka ponoć potrafił sam na siebie donosić a ty z tej samej szkoły :)
                      masz rojenia. każdy operator ma obowiązek udostępnić służbom IP i dane nadawcy jeżeli jest prowadzone jakieś śledztwo. wy, w tym Stowarzyszeniu Tych Co Nie Ukończyli Gimnazjum bawicie się podle i jkak dzieci.
                      Zawsze byłeś kłamcą bez zasad ale kłamać trzeba umieć.
                      • eiran Re: Policzek dla Matouszka i PiS 23.10.18, 18:55
                        Doceniając twoje wszechstronne doświadczenie w donoszeniu, nie mogę nie zauważyć luk w wiedzy. Samo złożenie donosu nie skutkuje wszczęciem śledztwa, nawet jeśli donosisz do zaprzyjaźnionego policjanta czy prokuratora.
                        • klodawa1952 Re: Policzek dla Matouszka i PiS 24.10.18, 06:11
                          eiran napisał:

> Doceniając twoje wszechstronne doświadczenie w donoszeniu, nie mogę nie zauważy
                          > ć luk w wiedzy. Samo złożenie donosu nie skutkuje wszczęciem śledztwa, nawet je
                          > śli donosisz do zaprzyjaźnionego policjanta czy prokuratora.
                          widać, że się znasz na materii.
                          Jednak jak zwykle nie potrafisz logicznie myśleć a może i myśleć. Otóż nigdzie nie pisałem, że złożenie donosu skutkuje wszczęciem śledztwa a są to tylko twoje łgarstwa i rojenia. Całe swoje życie opierałeś na łgarstwach ?
                    • klodawa1952 sprawdziłem to ayran. Wstyd... 24.10.18, 15:14
                      eiran napisał:

> Jak by ktoś nie dowierzał: jakiś czas temu, kiedy klodawa1952 pisał jeszcze pod
                      > nickiem czekam.na.lewice, zgłosiła się do mnie policja ze Świnoujścia, powiado
                      > miona o rzekomym popełnieniu przeze mnie przestępstwa z art. 135 kk. na tutejsz
                      > ym forum, przez mieszkańca tegoż Świnoujścia. Ponieważ gazeta.pl odmówiła podan
                      > ia moich danych osobowych, więc policja dotarła do mnie poprzez inne, hobbystyc
                      > zne forum, na którym posługiwałem się tym samym nickiem i sygnaturką. Administr
                      > ator forum też odmówił podania moich danych, ale przynajmniej wiem, skąd był do
                      > nos. Ludzikow vel klodawa vel czekamnalewice vel wesolyromek (plus jeszcze parę
                      > innych nicków) jest jedynym znanym mi mieszkańcem Świnoujścia pisującym na tut
                      > . forum, stąd domniemywam, że to on donosił.
                      W świnoujściu co prawda nie mieszkam ale owszem często bywam i mam wielu znajomych aborygenów świnoujskich.
                      Na podstawie twojego wpisu sprawdzili mi kilka rzeczy.
                      Już jasne są dla mnie twoje frustracje i nerwowa wysypka na hasło Świnoujście.
                      Znowu stoisz bez spodni ale teraz to już po same kostki.
                      Okazuje się, że pomylił ci się paragraf. Twój "donosiciel", o którym piszesz, a dokładnie to kontrahent a jak się okazuje to w zasadzie ofiara, ścigała cię nie z 135 KK nasz dzielny krytyku prezydenta ale z artykułu 286 par. 1 kk z powodu oszustwa czy wprowadzenia w błąd a dotyczyło to transakcji internetowej. Okazuje się, że jesteś chyba zwykłym oszustem internetowym . Ścigał cię gość, którego oszukałeś w transakcji czyli twoja ofiara. Ofiara nie może być donosicielem ponieważ broni swoich osobistych praw materialnych.
                      Przestali cię ścigać a dokładnie, bo lubisz czepiać się słówek, wycofano zawiadomienie złożone na policji, ponieważ dostałeś sr%a%czki i po samym zapytaniu, o którym piszesz, natychmiast rozliczyłeś się z twoją ofiarą.Stąd operator nie udostępnił danych bo nie doszło do wszczęcia śledztwa, wycofano zawaidomienie.
                      czułem od zawsze od ciebie ten niemiły zapach.
                      W każdym razie tym oszukanym i donosicielem , o ile oszukany może być donosicielem nie jest moja mająca w głębokiej pogardzie takich jak ty osoba ale pan K.D., którego dane kombinatorze znasz. Nie miałeś nawet odwagi sam to załatwić ale po rozmowie wysłałeś umyślnego.

• eiran Re: sprawdziłem to ayran. Wstyd... 25.10.18, 13:08
                        No proszę, ludzikow, jaka piękną historyjkę udało ci się stworzyć do własnego donosu. Namęczyłeś się przez prawie całą dobę. Ale pudło. Nie prowadzę żadnych transakcji przez internet, a pan,. K.D. (które to inicjały być może zgadzają się z twoimi, ale raczej nie) to kolejny kompletny wymysł.
                        • eiran Re: sprawdziłem to ayran. Wstyd... 25.10.18, 14:31
                          K.D.?
                          Krzysztof Daukszewicz?
                          Kamil Durczok?
                          a może, biorąc rozległe międzynarodowe stosunki ludzikowa, Kirk Douglas?
                        • klodawa1952 Re: sprawdziłem to ayran. Wstyd... 25.10.18, 16:26
                          eiran napisał:

> No proszę, ludzikow, jaka piękną historyjkę udało ci się stworzyć do własnego d
                          > onosu. Namęczyłeś się przez prawie całą dobę. Ale pudło. Nie prowadzę żadnych
                          > transakcji przez internet, a pan,. K.D. (które to inicjały być może zgadzają si
                          > ę z twoimi, ale raczej nie) to kolejny kompletny wymysł.
                          Żałosny jesteś. Sam sprowokowałeś podając szczątkowe dane i sprawdziłem. Nie masz zdolności honorowej. Mam zasady. Oszustom ręki nie podaję i nie rozmawiam z takimi.
                          Spadaj.
                          • eiran Re: sprawdziłem to ayran. Wstyd... 25.10.18, 18:04
                            Chyba nie sadzisz, że chciałbym ci podać rękę, świnoujski donosicielu?
                            • klodawa1952 Re: sprawdziłem to ayran. Wstyd... 25.10.18, 18:11
                              eiran napisał:

> Chyba nie sadzisz, że chciałbym ci podać rękę, świnoujski donosicielu?
                              >
                              Pewnie miałbyś tę rękę zajętą wyciąganiem portfela z mojej kieszeni.
                              Nie odzywaj się do mnie złodzieju.

• eiran Re: sprawdziłem to ayran. Wstyd... 25.10.18, 18:12
                                Już ci zwracałem uwagę, że posługiwanie się trybem rozkazującym w stosunku do rozmówcy świadczy o prymitywizmie i złym wychowaniu. A wtedy zaprezentowałeś, że nie wiesz co to takiego tryb rozkazujący, świnoujski kapusiu.
                                • klodawa1952 Re: sprawdziłem to ayran. Wstyd... 25.10.18, 18:33
                                  eiran napisał:

> Już ci zwracałem uwagę, że posługiwanie się trybem rozkazującym w stosunku do r
                                  > ozmówcy świadczy o prymitywizmie i złym wychowaniu. A wtedy zaprezentowałeś, że
                                  > nie wiesz co to takiego tryb rozkazujący, świnoujski kapusiu.
                                  >
                                  Złodziej wykłada etykę na forum. Odreagowujesz niską ocenę i samoocenę w realu.
                                  Odpuść sobie jakąkolwiek konwersację drobny zlodziejaszku.
                                  • eiran Re: sprawdziłem to ayran. Wstyd... 25.10.18, 18:45
                                    Naprawdę nie wypada, żeby taki donosiciel z wieloletnim stażem kogokolwiek pouczał.
    • x2468 Re: Policzek dla Matouszka i PiS 23.10.18, 13:34
      Za co mieliby dziękować?
      www.swinoujscie.pl/pl/news/content/6851

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka