Dodaj do ulubionych

Kilka miesięcy emu pisłaem tu o repolonizacji

29.10.18, 17:11
mediów i...wylądowałem na ośle.
Napisałem to po tym jak Sasin w TV zapowiedział, ze repolonizacja mediów jest przewidziana na drugą kadencję!
Sasin się mylił, bo to juz się zadziewa:
www.wprost.pl/tylko-u-nas/10164490/karnowscy-kupia-radio-zet-to-moze-byc-poczatek-repolonizacji-mediow.html
Pytanie kto następny, GW, TVN, czy Polsat?
Jak ten wątek wyląduje na oślej to znaczy, ze następna będzie GW.
Obserwuj wątek
    • gefreiter Re: Kilka miesięcy emu pisłaem tu o repolonizacji 29.10.18, 17:12
      Obyś był prorokiem !!!
      • littleboy Nie jestem prorokiem, tylko realistą 29.10.18, 17:19
        gefreiter napisał:

> Obyś był prorokiem !!!

który wie, ze zakompleksiony mały Świr z Żoliborza niezależnym mediom nie odpuści, tak jak nie odpuścił sądom, lasom, stadninom koni, wojsku, policji, służbie zdrowia, czy nawet Tuskowi, który 20 lat temu zajął mu krzesło na którym on powiesił swoją skórzaną marynarkę ( zdarzenie z marynarką z autobiograficznej książki świra i kryptopedała.
        • szwampuch58 Re: Nie jestem prorokiem, tylko realistą 29.10.18, 17:24
          znowu "bibula" bedze kolportowana?
          • littleboy ? 29.10.18, 17:43
            szwampuch58 napisał:

> znowu "bibula" bedze kolportowana?
            >
    • klodawa1952 Re: Kilka miesięcy emu pisłaem tu o repolonizacji 29.10.18, 17:32
      littleboy napisał:

> Sasin się mylił, bo to juz się zadziewa:
      > www.wprost.pl/tylko-u-nas/10164490/karnowscy-kupia-radio-zet-to-moze-byc-poczatek-repolonizacji-mediow.html
      > Pytanie kto następny, GW, TVN, czy Polsat?
      Bandytyzm rynkowy !
      Skąd ta spółeczka może wziąć zabezpieczenia kredytowe na np 150 mln zł?
      • wariant_b Re: Kilka miesięcy emu pisłaem tu o repolonizacji 29.10.18, 17:47
        > Skąd ta spółeczka może wziąć zabezpieczenia kredytowe na np 150 mln zł?

Czy fotel prezesa banku nie jest wart tych głupich 150 milionów cudzych pieniędzy?
        • klodawa1952 Re: Kilka miesięcy emu pisłaem tu o repolonizacji 29.10.18, 18:04
          wariant_b napisał:

> > Skąd ta spółeczka może wziąć zabezpieczenia kredytowe na np 150 mln zł?
          >
          > Czy fotel prezesa banku nie jest wart tych głupich 150 milionów cudzych pienięd
          > zy?
          Dlatego napisałem, że jest to bandytyzm gospodarczy.
          • littleboy To nie jaest bandytyzm gospodarczy 29.10.18, 18:15
            klodawa1952 napisał:

> wariant_b napisał:
            >
            > > > Skąd ta spółeczka może wziąć zabezpieczenia kredytowe na np 150 mln
            > zł?
            > >
            > > Czy fotel prezesa banku nie jest wart tych głupich 150 milionów cudzych p
            > ienięd
            > > zy?
            > Dlatego napisałem, że jest to bandytyzm gospodarczy.

Tylko PiS_dzizm
      • littleboy MatołUsz załatwi! 29.10.18, 17:54
        klodawa1952 napisał:

> littleboy napisał:
        >
        > > Sasin się mylił, bo to juz się zadziewa:
        > > www.wprost.pl/tylko-u-nas/10164490/karnowscy-kupia-radio-zet-to-moze-byc-poczatek-repolonizacji-mediow.html
        > > Pytanie kto następny, GW, TVN, czy Polsat?
        > Bandytyzm rynkowy !
      • littleboy Z repolonizacji "Ruchu"i przekształceniu e Srebrną 29.10.18, 17:59
        klodawa1952 napisał:

> littleboy napisał:
        >
        > > www.wprost.pl/tylko-u-nas/10164490/karnowscy-kupia-radio-zet-to-moze-byc-poczatek-repolonizacji-mediow.html
        > Bandytyzm rynkowy !
      • littleboy Od MAtołUsza 29.10.18, 18:14
        klodawa1952 napisał:

> littleboy napisał:
        >
        > Bandytyzm rynkowy !
    • albwu Re: Kilka miesięcy emu pisłaem tu o repolonizacji 29.10.18, 18:19
      Jeżeli kupią to Radio_Zet - a jak zagwarantują, ze ci sami słuchacze będą to dalej słuchać ?
      • xystos Re: Kilka miesięcy emu pisłaem tu o repolonizacji 29.10.18, 19:05
        niebędą mieli wyboru,
        wszystkie wolne radiostacje
        zostaną zpolonizowane.
        • yoma Re: Kilka miesięcy emu pisłaem tu o repolonizacji 29.10.18, 19:43
          Są radia internetowe, starcze.
          • xystos Re: Kilka miesięcy emu pisłaem tu o repolonizacji 29.10.18, 20:29
            wiem,słucham codziennie,polecam:

www.radioswissclassic.ch/de

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka