kolargol 20.04.02, 04:22 I nasz bidny Kagan zniknal w tlumie. To musi byc dla niego prawdziwy dramat. Trzymaj sie chlopie na tym zadupiu i zacznij zbierac znaczki to moze jakos wypelnisz sobie czas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kraken1 Re: KAGANOW JAK PSOW NA FORUM 20.04.02, 05:49 Kiedy ja wariuje z tesknoty! Od chwili gdy ujrzalem jego zdjecia - pragne go!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soko Re: KAGANOW JAK PSOW NA FORUM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 22:39 fu! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: KAGANOW JAK PSOW NA FORUM IP: *.latrobe.edu.au / *.lib.latrobe.edu.au 28.04.02, 07:53 kraken1 napisał(a): > Kiedy ja wariuje z tesknoty! Od chwili gdy ujrzalem jego zdjecia - pragne go!!! Wynajmij sobie mojego sobowtora! :) PS najlepiej dupy daja klerycy z Poznania! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: KAGANOW JAK PSOW NA FORUM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 17:09 Gość portalu: Kagan napisał(a): > PS najlepiej dupy daja klerycy z Poznania! :( i idioci a Australii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Notka biograficzna za lat 20 - Fantastyka ? IP: *.slupsk.tpnet.pl 29.04.02, 15:04 Św Paetz - pocz XXI prześladowany za ---> lansownie poznańskich kleryków, zobacz też --->nadinterpretacja, patron ---> Opus Geji, kanonizowany przez JP II w 2022 r. Pozdr anty Odpowiedz Link Zgłoś