Dodaj do ulubionych

PiS skapitulował-narodowcy górą

10.11.18, 08:10
Będzie jeden marsz.Duda na czele klubów Gazety Polskiej,kiboli,narodowcow i nazioli.
Wszyscy zaproszeni na wspólny marsz.
Ja dziekuję.Z naziolami nie chodzę.
Czegoś tak zenujące i ohydnego dotychczas nie było.No z wyjatkiem Targowicy.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: PiS skapitulował-narodowcy górą 10.11.18, 08:15
      Władysław Frasyniuk na marsz prezydenta nie idzie. "Nie chodzę z przestępcami"
      Więcej: www.tokfm.pl/Tokfm/0,0.html
    • buldog2 Re: PiS skapitulował-narodowcy górą 10.11.18, 08:59
      Czy ja wiem, czy skapitulował? Prędzej odnaleźli się na koniec.
      PIS znalazł sposób (pretekst), żeby to zrobić i żeby wyglądało, że chociaż się kryguje.
      • m.c.hrabia Re: PiS skapitulował-narodowcy górą 10.11.18, 09:22
        buldog2 napisał:

> Czy ja wiem, czy skapitulował? Prędzej odnaleźli się na koniec.
        > PIS znalazł sposób (pretekst), żeby to zrobić i żeby wyglądało, że chociaż się
        > kryguje.
        >
        >

znaleźli pretekst żeby przejąć marsz, pojutrze Sakiewicze,Karnowskie i inne Lisickie ,
        w swoich szmatławcach ogłoszą wielki sukces marszu kastrata i łgarza, i będą piali o jego wielkości podobnie jak to już zaczynają piać, ilu prezydentów przyjedzie do Katowic 3.12 na koncert z okazji stulecia
        ps
        jeszcze tylko szybka ustawa o przeniesieniu na tydzień, stolicy do Katowic.
        • szwampuch58 Re: PiS skapitulował-narodowcy górą 10.11.18, 10:04
          eeeeee tam pojutrze,juz oglosili zajebisty"sukces"......wazeliniarze nie lubiOm czekac
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,24150421,ziemiec-do-brudzinskiego-o-marszu-prezydent-stolicy-jest-matka.html#s=BoxOpImg1
          • adria231 Re: PiS skapitulował-narodowcy górą 10.11.18, 15:05
            Przecież wiadomo, że naziole ,to kumple partii miłościwie nam panującej. Są to przecież " młodzi patrioci". Dlatego do tej pory nie ma możliwości ukrócić tego szaleństwa i bandyterki.
            • adria231 Re: PiS skapitulował-narodowcy górą 10.11.18, 15:09
              Dodam, że te wielodniowe perturbacje z marszem były po to, by wreszcie legalnie pis z naziolami pod rękę manifestował swoje przekonania.
    • littleboy Mam nadzieję, że to ja miałem rację 10.11.18, 09:28
      forum.gazeta.pl/forum/w,396,167121083,167121083,Pozwolic_gnojom_z_ONRU_i_Faszolom_na_ten_marsz_.html
    • buldog2 Re: PiS skapitulował-narodowcy górą 10.11.18, 09:28
      Przed chwilą w PIS Trójce usłyszałem, że Kukiz też pójdzie na marsz.
      O ile nie zapije.
      Jak zapije, to też pójdzie. Albo go zaniiosą.
      Prawdziwie konstruktwna opozycja.

A Sellin zaprasza wszystkich na śpiweanie hymu PIS:

youtu.be/VzITp6hubD0
      --
      Będzie i Polska! Ale za jaką cenę… Najpierw będą nią władali komuniści, a później szubrawcy i świnie - Stefan Ossowiecki
      Nasze rządy będą przeciwieństwem rządów prawa. Bez żadnego trybu – prezes PIS
      • yoma Re: PiS skapitulował-narodowcy górą 10.11.18, 15:08
        "Panie dossencie, szszyjmie pan pijanego?" Nie mogłam się powstrzymać :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka