kckk 15.10.04, 00:30 pan burmistrz szybciej powiedział niż pomyślał, a może naprawdę nie chce pomóc?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Laura Na co komu taki burmistrz? IP: *.mn.rr.com 15.10.04, 02:42 Jak ktos, bedac burmistrzem, do samotnie wychowujacej dziecko niepelnosprawne kobiety ma czelnosc powiedziec: nie pomoge. Pan dupa jestes, nie burmistrz! Zapomina Pan, iz bycie na "urzedzie" to sluzba spoleczenstwu?!!! Zamiast zorganizowac jakas akcje, zbiorke pieniedzy, to najlatwiej powiedziec: "nawet jakbym chcial, to nie moge.." NO TO KURCZE CHCIEJ i po problemie. FANTAZJI TROCHE, WYKAZAC SIE INTELIGENCJA!! Gdzie ta chec niesienia pomocy spoleczenstwu, bo ja jej nie widze. Co innego brak $$ na wyplate zasilkow. Ja mam pytanie. Jak to jest mozliwe, iz wiceminister polityki społecznej Cezary Miżejewski moze ze spokojem stoickim stwierdzic: - "Pieniędzy brakuje, bo urzędy wojewódzkie mają bałagan w papierach, co rusz podają nam inne kwoty zapotrzebowania"? Na Boga, 15 czy 30 mln to nie sa drobne kwoty i o nie raczej TRUDNO sie pomylic! Dlaczego nie wyciagane sa konsekwencje sluzbowe wobec ludzi, ktorzy powoduja te problemy?! W kraju bezrobocie ogromne, totez i konkurencja jest duza. Zwolnic winnych zamieszania, na ich miejsce z konkursu wziasc innych, przeszkolic, nauczyc i klopotu nie bedzie. TYLKO TRZEBA SIE WYSILIC I ZACZAC PRACOWAC A NIE OBIJAC SIE! Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABW * PRL Re: Rodziny bez pieniędzy IP: *.cust24.qld.dsl.ozemail.com.au 15.10.04, 05:18 Nie chcę ale muszę , oto jest dylemat. Nie chcę pomóc ale muszę, to nie ja to oni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siekera Re: Rodziny bez pieniędzy IP: *.nwrk.east.verizon.net 15.10.04, 06:51 Banda kretynow niszczy wam wasz kraj okrada, sprzedaje, was gloduje a wy patrzycie sie zamias siegnac po sierpy i kosy i wyciac w pien tych oprawcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: Rodziny bez pieniędzy IP: 217.98.64.* 15.10.04, 11:09 A co to jest Siekera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Rodziny bez pieniędzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 07:30 To się nazywa demokracja po polsku, czyli bandycko-zlodziejska.Jakoś pieniędzy na fundusz,kościelny, na pensje dla kapelanów, katechetów, posłom ,senatorom, wojewodom, burmistrzom nie zabrakło.Ten fakt świadczy iż decydenci mają na uwadze tylko własne dobro, a nie biednych, bezrobotnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.G. Takie głosy nie idą w niebiosy ! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 15.10.04, 07:59 I znów lamenty,grożby i żądania,by na utrzymanie dzieci....płacili wszyscy podatnicy.Pytam,dlaczego mam płacić na utrzymanie cudzych dzieci i ich rodziców? To naturalne prawo i obowiązek ich,krzyczących wniebogłosy rodziców:wychować potomstwo i zapewnić im start w dorosłe życie. Są sytuacje losowe,które przerastają rzeczwiście możliwości normalnej rodziny,i pomoc jest niezbędna,ale to winno być w gestii organizacji charytatywnych,a nie rządowych,które z mocy prawa nakładają ten obowiązek na wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat Jedna rodzina nie ma problemow- kwachowska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.10.04, 08:15 ta nie potrzebuje zasilkow...reszta rodzin to motloch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Ważne jest, że................................ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 11:12 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=16720899 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Rodziny bez pieniędzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 11:23 Niech zyje kapitalizm, "wolnosc" i demokracja. Sama Polska geby nie nasycisz, jak to mawial stary Czeresniak. Odpowiedz Link Zgłoś