Dodaj do ulubionych

Kogo obstawiacie jako następcę Kaczyńskiego?

20.11.18, 08:55
Błaszczaka jak w "Uchu prezesa", czy Brudzińskiego z którym prezes spędza każdy urlop?
Ja obstawiam Brudzińskiego.
Obserwuj wątek
    • albwu Re: Kogo obstawiacie jako następcę Kaczyńskiego? 20.11.18, 21:13
      Wszyscy z otoczenia pogryzą się i miejsce Prezesa zajmie ten co ma najmocniejsze zęby
      • lech1966 Re: Kogo obstawiacie jako następcę Kaczyńskiego? 20.11.18, 22:21
        Tusk ma podobno wrócić
    • yoma Re: Kogo obstawiacie jako następcę Kaczyńskiego? 20.11.18, 22:27
      Jojo nie, jojo się dobrze czuje na stanowisku wielkiego wezyra.
    • eiran Re: Kogo obstawiacie jako następcę Kaczyńskiego? 20.11.18, 22:32
      pani Basia Skrzypek.
      • lech1966 Re: Kogo obstawiacie jako następcę Kaczyńskiego? 20.11.18, 22:36
        Czarnecki przejmie schedę. Ograł wszystkie "rodziny" lemingów za jednym razem i zmusił pisich aby dosypali mu grosza do jego upadającego banku. Teraz i ja i wy dopłacicie do drobnego cwaniaczka..

biznes.onet.pl/wiadomosci/kraj/kim-sa-nabici-w-tzw-polisolokaty-to-lekarze-przedsiebiorcy-menedzerowie/w9fjbn
      • panwolodyjowski Re: Kogo obstawiacie jako następcę Kaczyńskiego? 22.11.18, 15:00
        eiran napisał:

> pani Basia Skrzypek.
        >
        Szara eminencja URM na Nowogrodzkiej?
    • inocom Biedronia 20.11.18, 22:38
      littleboy napisał:

> Błaszczaka jak w "Uchu prezesa", czy Brudzińskiego z którym prezes spędza każdy
      > urlop?
      > Ja obstawiam Brudzińskiego.
      >
      >
    • xyz_xyz1 Re: Kogo obstawiacie jako następcę Kaczyńskiego? 22.11.18, 15:16
      PiS nie ma przyszłości rozpadnie się - nie wszyscy są gotowi zaakceptować przekształcania się PiS (który miał być partią propolską , narodową) w PO. Schedę przejmą narodowcy dla których Polska jest wszystkim.
      • lumpior Re: Kogo obstawiacie jako następcę Kaczyńskiego? 22.11.18, 15:39
        Piotrowicz,Pawłowicz? Kaczyński nie będzie miał następcy,rozpadnie się w drobny mak. PiS istnieje szczególnie dzięki Rydzykowi, nikt inny nie uwierzy Rydzykowi a Rydzyk jemu.Katoland należy do tych dwóch kawalerów i cwaniaków.
      • panwolodyjowski Dla "Narodowców" rozróba jest wszystkim! 22.11.18, 17:07
        xyz_xyz1 napisał:

> PiS nie ma przyszłości rozpadnie się - nie wszyscy są gotowi zaakceptować przek
        > ształcania się PiS (który miał być partią propolską , narodową) w PO. Schedę pr
        > zejmą narodowcy dla których Polska jest wszystkim.
        A Polskę to mają tam gdzie panprezydent konstytucję, a Jarkacz prawo i sprawiedliwość.
    • ta Re: Kogo obstawiacie jako następcę Kaczyńskiego? 22.11.18, 15:33
      PIS się rozpadnie. Brudziński będzie walczył o ocalenie choć części na co ma pewne szanse, bo ponoć prywatnie i towarzysko ma dla swoich pewne atuty. Sądzę, że skupi wokół siebie tę bardziej otwartą i przyjazną światu część pisich.

Niemniej rozpad PISu będzie odbywał się brzydko, przy użyciu kłonic i sztachet, jak to prostacy i swołocz mają w zwyczaju. Będzie bijatyka w remizie z walką wręcz i obijaniem po pyskach, łapaniem za j... i kopami w d... Będzie się działo :)
    • j-k napewno nie Błaszczaka. 22.11.18, 16:13
      jest po prostu znakomitym organizatorem, administratorem - czyli Ministrem w Rzadzie.

szkoda go na stanowsika partyjne.
      • buldog2 Re: napewno nie Błaszczaka. 22.11.18, 16:52
        Ciebie i Borygo szkoda na to forum. U Ojca Dyrektora albo na pis.orgy to co innego.
        • j-k No, ale PiSze :) 22.11.18, 17:30
          i musisz jakos z tym rzyc, hloopcze.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
          zwolennik LEWICY
          • buldog2 Re: No, ale PiSze :) 22.11.18, 17:53
            Mnie to w żadnym razie nie przeszkadza. Czasem daje rozrywkę (jak się postarasz).
            Ale ty się tu marnujesz i mi cię żal. No, jak na pewno wolisz, rzal.
            • j-k dzidziu... 22.11.18, 18:00
              buldog2 napisał:
              > Ale ty się tu marnujesz i mi cię żal.

niepoczebnie, dzidziu sie nervisz.
              nie lubie ogladac lysych w TiVi.

i to tylko ta jedyna przyczyna
              a na przeszczepy jestem za lenivy - bo to kupa pracy.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
              dzialacz "S" w 1981.
              • buldog2 Re: dzidziu... 22.11.18, 20:49
                Akurat twoja obecność, tak jak i tego złodzieja leszaba, nie wnerwia mnie, a poprawia nastrój.
                Jestem ciekaw, co leszab, ten doliniarz, napisze o wielkiej wiktorii PISu przy aktualnej zmianie ustawy zgodnie z wyrokiem TS UE. Będzie ciekawie, ale może i ty coś tu sprokurujesz.
        • lech1966 Re: napewno nie Błaszczaka. 22.11.18, 18:48
          buldog2 napisał:

> Ciebie i Borygo szkoda na to forum. U Ojca Dyrektora albo na pis.orgy to co inn
          > ego.

Ty też zamiast się tu beznadziejnie produkować pomoglbys wygrać wybory Nawalnemu. Albo jakiemuś innemu kontrkanydatowi Putina.
          • buldog2 Re: napewno nie Błaszczaka. 22.11.18, 20:51
            W wyborach 2005 to wiedziałem na kogo głosować i nawet w sondażu głosowałem.
            Ale Nawalny - ja cośtamcośtam wiem o nim. Innych w ogóle nie widzę.
            • lech1966 Re: napewno nie Błaszczaka. 22.11.18, 21:07
              buldog2 napisał:

> W wyborach 2005 to wiedziałem na kogo głosować i nawet w sondażu głosowałem.
              > Ale Nawalny - ja cośtamcośtam wiem o nim. Innych w ogóle nie widzę.

No widzisz? Nikt nie jest idealny. Nasza obecna opozycja też ma swoje za uszami. Dlatego już wolę pisich jak lemingów. I nie miej mi tego za zle.
              • xystos Re: napewno nie Błaszczaka. 23.11.18, 12:42
                My też wolimy PiS ,to zło mniejsze
                niż pozostałe partie parlamentarne.
    • xystos Re: Kogo obstawiacie jako następcę Kaczyńskiego? 22.11.18, 17:13
      Następny Pan Prezes to wielka
      niespodzianka,i niekoszerne przekleństwo wszystkich libertynów,
      bójcie się.
    • buldog2 Re: Kogo obstawiacie jako następcę Kaczyńskiego? 22.11.18, 21:02
      Jak nie ma się nic do powiedzenia, lepiej nic nie mówić.
      Idiotycznie głupi wątek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka