skarpeta105l 18.04.19, 18:34 Ile poparcia ma partia Ziobry , a ile Gowina? Te moderator, Giwi do pięt nie dorastasz!!! Ale masz prawo na osła , albo w kosmos, KAczor Ci na to pozwala! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lech1966 Re: Proste pytanie 18.04.19, 20:03 Ale o co ci chodzi ryju? Nie widziałem takich sondaży więc trudno będzie powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
skarpeta105l Re: Proste pytanie 19.04.19, 08:21 lech1966 napisał: > Ale o co ci chodzi ryju? Nie widziałem takich sondaży więc trudno będzie powied > zieć. > I właśnie o to mi chodzi, dlaczego w sondażach PO jest jako sama PO, a PiS jako zlepek trzech partii. Ciekawi mnie ile naprawdę ma sam PiS, a ile jego koalicjanci, czyli partia Ziobra i partria Gowina? Moze wyszłoby, że sam PiS ma niekoniecznie więcej od PO? Dziwne dlaczego do tej pory nikt jeszcze tego tu i nie tylko tu nie poruszył? Nie poruszyły tego nawet niezależne media. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Proste pytanie 19.04.19, 09:42 Z formalnego punktu widzenia masz rację. Ale w rzeczywistości jest duża różnica między tymi dwoma zlepkami partii. KE jest faktycznie koalicją niezależnych ugrupowań, nieco różniących się między sobą. Mają jednak podobne poglądy w wielu istotnych sprawach, zwłaszcza w ocenie aktualnej rzeczywistości i to ich łączy. Za to każda partia wchodząca w koalicję z PiS przyjmuje rolę wasala i potakiwacza. Odpowiedz Link Zgłoś
skarpeta105l Re: Proste pytanie 19.04.19, 10:24 horpyna4 napisała: > Z formalnego punktu widzenia masz rację. Ale w rzeczywistości jest duża różnica > między tymi dwoma zlepkami partii. > > KE jest faktycznie koalicją niezależnych ugrupowań, nieco różniących się między > sobą. Mają jednak podobne poglądy w wielu istotnych sprawach, zwłaszcza w ocen > ie aktualnej rzeczywistości i to ich łączy. > > Za to każda partia wchodząca w koalicję z PiS przyjmuje rolę wasala i potakiwac > za. To cez znaczenia, bo PiS jako PiS jest w sondażach zawyżany! Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Proste pytanie 19.04.19, 09:57 obaj wejdą do parlamentu ... chociaż jako turysci. Odpowiedz Link Zgłoś