Dodaj do ulubionych

Wiecie co?

12.05.19, 10:39
Po filmie "Kler" wyszliśmy z żoną zdruzgotani. Co innego wiedzieć, co innego obejrzeć jak to naprawdę funkcjonuje.

Nie chcę kłamać, ale naprawdę nie mamy ochoty na film Sekielskiego. Zacząłem przez kwadrans i przestałem. Żona też nie chce. To jest jakieś wyparcie się przed tym, co medycy określają nie przyjmowania do świadomości śmiertelnego choróbska.
Obserwuj wątek
    • no-popis Re: Wiecie co? 12.05.19, 10:46
      haen2010 napisał:

> Po filmie "Kler" wyszliśmy z żoną zdruzgotani. Co innego wiedzieć, co innego o
      > bejrzeć jak to naprawdę funkcjonuje.
      >
      > Nie chcę kłamać, ale naprawdę nie mamy ochoty na film Sekielskiego. Zacząłem pr
      > zez kwadrans i przestałem. Żona też nie chce. To jest jakieś wyparcie się przed
      > tym, co medycy określają nie przyjmowania do świadomości śmiertelnego choróbsk
      > a.
      To może w zastępstwie przeczytaj opis seksu Polańskiego z 13 latką.
      • haen2010 Re: Wiecie co? 12.05.19, 11:08
        Wiesz co? Zajmij się swoją ciotą ze stuprocentową pewnością, że nie zaliczył żadnej kobiety. O których tak pieprzy ile wlezie. Fachowiec od siedmiu boleści.
        • praktykujacyateista Dzieci też nie wychował 12.05.19, 12:00
          haen2010 napisał:

> Wiesz co? Zajmij się swoją ciotą ze stuprocentową pewnością, że nie zaliczył ża
          > dnej kobiety. O których tak pieprzy ile wlezie. Fachowiec od siedmiu boleści.Dz

bo niema, to niech się odpier...od cudzych, tak samo jak i kościelni pedofile!!!
        • no-popis Re: Wiecie co? 12.05.19, 12:21
          haen2010 napisał:

> Wiesz co? Zajmij się swoją ciotą ze stuprocentową pewnością, że nie zaliczył ża
          > dnej kobiety. O których tak pieprzy ile wlezie. Fachowiec od siedmiu boleści.
          CO Cię tak bulwersuje ? Zbrodniarzy pedofilskich dzieliśz też na lepszych i gorszych ?
      • praktykujacyateista Co ty porównujesz? 12.05.19, 11:21
        no-popis napisała:
        > To może w zastępstwie przeczytaj opis seksu Polańskiego z 13 latką.
        Jak można porównać tysiące ukrywanych przypadków gwałcenia dzieci przez sukienkowych do przypadku Polańskiego?
        Przecież ta zmalowana małoletnia zdzira przyszła na imprezę do jego willi za namową matki. Na imprezę gdzie wszyscy byli nawaleni i naćpani na amen.
        Po co tak poszła?
        I pewnie też chętna była i sama się wypięła. Ona w przeciwieństwie do tych nie winnych istot nie przyszła tam się pomodlić jak one.
        Jesteś w stanie zrozumieć różnicę?
        Co oczywiście nie znaczy, że popieram wyczyn Polańskiego.
        • m.c.hrabia Re: Co ty porównujesz? 12.05.19, 11:24
          Jak można porównać tysiące ukrywanych przypadków gwałcenia dzieci przez sukienkowych do przypadku Polańskiego?
          Przecież ta zmalowana małoletnia zdzira przyszła na imprezę do jego willi za namową matki.

jesteś w całkowitym błędzie co faktów, przecież każdy wie, że małolatkę Polańskiemu dostarczył Tusk.
        • haen2010 Re: Co ty porównujesz? 12.05.19, 11:30
          Winą Polańskiego jest, że zerżnął chętną małolatę, wyposażoną w kobiecość bez problemu. Cuchnęło intrygą zarówno mamusi jak i małolaty. O straceniu cnoty nikt w tej aferce nie słyszał, a sama małolata mile wspomina zarówno sex jak i kasę.
          • praktykujacyateista Re: Co ty porównujesz? 12.05.19, 11:41
            haen2010 napisał:

> Winą Polańskiego jest, że zerżnął chętną małolatę, wyposażoną w kobiecość bez p
            > roblemu. Cuchnęło intrygą zarówno mamusi jak i małolaty. O straceniu cnoty nikt
            > w tej aferce nie słyszał, a sama małolata mile wspomina zarówno sex jak i kasę
            > .
            Zwieracze błony dziewiczej nie mają, a tam ją Polański puknął.
            • haen2010 Re: Co ty porównujesz? 12.05.19, 12:02
              Nie znam się na tych sprawach ale wydaje mi się, że bez zgody partnerki dość trudno o sex analny. Cioty tego problemu nie nie mają.
              • buldog2 Re: Co ty porównujesz? 12.05.19, 13:23
                Nie to, że bez zgody, bez starań mamusi i córki nigdy by do tego nie doszło.
          • pies.na.czarnych Re: Co ty porównujesz? 12.05.19, 11:47
            Zerżnął czy nie, przecież nie o to chodzi. Nikt Polańskiego nie ukrywa, dostał wyrok i musi do końca życia unikać USA i krajów gdzie mogą go dopaść. Tak jak ten amerykański szakista, który mimo politycznego zakazu zagrał w szachy i go w końcu dopadli.
            Jeżeli ludzik się przejmuje sprawa Polańskiego to niech na najbliższym zebraniu poda wniosek aby jego partyjny kolega Ziobru aresztował Polańskiego i wydał go Amerykanom.
        • no-popis Re: Co ty porównujesz? 12.05.19, 12:23
          praktykujacyateista napisał:

> no-popis napisała:
          > > To może w zastępstwie przeczytaj opis seksu Polańskiego z 13 latką.
          > Jak można porównać tysiące ukrywanych przypadków gwałcenia dzieci przez sukienk
          > owych do przypadku Polańskiego?
          > Przecież ta zmalowana małoletnia zdzira przyszła na imprezę do jego willi za na
          > mową matki. Na imprezę gdzie wszyscy byli nawaleni i naćpani na amen.
          > Po co tak poszła?
          > I pewnie też chętna była i sama się wypięła. Ona w przeciwieństwie do tych nie
          > winnych istot nie przyszła tam się pomodlić jak one.
          > Jesteś w stanie zrozumieć różnicę?
          Nie. Nie akcepruję podwójnych standardów.
          Równie dobrze akolici czarnych mogą twierdzić, że te "zdziry" z filmu Sekielskiego to lubiły robić.
          Zbrodnia jest zbrodnią i Ty to relatywizujesz a środowiska lewicowe wręcz broniły zbrodniarza.
          • buldog2 Re: Co ty porównujesz? 12.05.19, 12:49
            On nie zbrodniarz, bo nie przypuszczał, że mamusia pakuje mu do łóżka 13-letnią córkę. Sama publicznie przyznała, że udawała starszą.
            Za to ty, ludzikow, jesteś ohydnym kłamcą i łgarzem, deformującym rzeczywistość. Nie masz żadnych standardów.
            • ukos Re: Co ty porównujesz? 12.05.19, 13:07
              buldog2 napisał:

> Za to ty, ludzikow, jesteś ohydnym kłamcą i łgarzem, deformującym rzeczywistość
              > . Nie masz żadnych standardów.

To najbardziej odrażający zgrasujących tutaj PiSdackich trolli. W przeciwieństwie do jawnych (czyli choć w minimalnym stopniu uczciwych) PiSowskich agitatorów rzekomy symetrysta, w rzeczywistości opluwacz i obrzygiwacz dotknięty (sam się dotknął, z własnej woli albo za pieniądze) tak odrażającą przypadłością jak symetryper - obrzydliwy, cuchnący wyciek z mózgu.
              • stasi1 Re: Co ty porównujesz? 12.05.19, 13:43
                Ale on symetrysta jest tylko w swoim własnym mniemaniu. Wszyscy inni uważają go za zwykłego pisowca. I to jawnego
                • m.c.hrabia Re: Co ty porównujesz? 12.05.19, 13:50
                  pisowca i na dokładkę psychola.
                  • stasi1 Re: Co ty porównujesz? 12.05.19, 16:54
                    czemu psychola? Tak to wszystkich pisowców trzeba nazywać. Kolega w pracy stwierdził że utnie mi głowę. Oczywiście pisowiec. Ale żone ma normalną aż dziw że wyszła za n iego
      • buldog2 Re: Wiecie co? 12.05.19, 11:28
        W sumie, było tak: wyrośnięta i wyglądająca na starszą, za namową mamusi sama weszła mu do łóżka. Tak to wyglądało, odrażający PISowski kłamco.
      • ktos_z_kosmosu Re: Wiecie co? 12.05.19, 12:56
        no-popis napisała:

> To może w zastępstwie przeczytaj opis seksu Polańskiego z 13 latką.

Jak zwykle demonstrujesz swoje nieuctwo.
        Fakty są takie, że 13-latkę do Polańskiego przyprowadziła mamusia by ten ją ochędożywszy, po tym rozpostarł przed nią ścieżkę kariery i po to by inni wpływowi nadal ją chędożyli.
        To, że sprawa wyszła na jaw, wynikało tylko z faktu, że córka mamusi okazała się kiepska i inni nie chcieli jej chędożyć.

• pies.na.czarnych Re: Wiecie co? 12.05.19, 15:41
          Ostatnia dyskusja na temat przeszłości Michael Jackson’a doskonale pokazuje zakulisowe działanie mamuś chcących zapewnić swoim dzieciom świetlana przyszłość.
      • erte2 Re: Wiecie co? 12.05.19, 14:32
        no-popis napisała:
        To może w zastępstwie przeczytaj opis seksu Polańskiego z 13 latką.

żabciu, jesteś tak nudna jak "akademia ku czci" (Jeremi Przybora) i tak przewidywalna jak sraczka po zielonym agreście (ja).
        Na wszystkie draństwa PiS-u masz:
        1. Sędziego który ukradł jakąś część do wiertarki
        2. Wiekowego Stefana Michnika od dawna niemieszkającego w Polsce.
        3. Zegarek Nowaka
        a na stado pedofili w sutannach jednego Romana Polańskiego który dokonał tego (dość zresztą wątpliwie udokumentowanego) czynu prawie pół wieku temu, a poza tym nigdy nie uzurpował sobie prawa do moralizowania, pouczania maluczkich i tzw. "świecenia przykładem".
        No i zawsze, jako argument uniwersalny, niezależny od tematu wątku, masz na podorędziu "wilcze oczy" Tuska.
        Co byś ty biedaczko zrobiła bez tych panów, jak byś zarabiała te swoje 3,20 od wpisu, skąd brałabyś na ten codzienny kieliszek chleba...?
        • haen2010 Re: Wiecie co? 12.05.19, 17:45
          O jejku! Nie tłumacz się przed - nie wiem, pisowskim czy biedroniowym, ale na bank trollem, w lepszej wersji zwyczajnym niedowładem umysłowym.
    • weteran-czasu Re: Wiecie co? 12.05.19, 10:47
      Film "Kler" to fabuła starająca się odzwierciedlić rzeczywistość.
      Film Sekielskiego to rzeczywistość - bardziej okrutna i bardziej powszechna niż ta z fabuły.
      Film na YouTube obejrzało już prawie 2 500 000 osób a od jego wrzudcenia do sieci upłynęła niecała doba.
      Pomimo wszystko zachęcam do obejrzenia tego filmu.
    • aniechto.only Re: Wiecie co? 12.05.19, 11:19
      Zacząłem pr
      > zez kwadrans i przestałem.

Rozumiem cie. Obejrzałam do końca, ale musiałam robić przerwy, żeby ochłonąć.

------------------------
      Kościół katolicki w Polsce, obciążony niewyjaśnionymi skandalami pedofilskimi, opętany walką o pieniądze i o wpływy stracił moralny mandat do tego, aby sprawować funkcję sumienia narodu. Leszek Jażdżewski.
    • buldog2 Re: Wiecie co? 12.05.19, 11:29
      Ja też. Czuję taki opór, takie obrzydzenie, że nawet nie próbowałem oglądać. Może kiedyś.
    • pies.na.czarnych Re: Wiecie co? 12.05.19, 11:50
      Nie masz ochoty oglądać? Nie bój się. Prawda cię wyzwoli.
      BTW
      Mam nadzieje, że używając słów „nie mam ochoty” był to po prostu zły dobór słów, a nie twoje prawdziwe odczucie.
      • erte2 Re: Wiecie co? 12.05.19, 14:47
        Obejrzałem. Czy z przyjemnością? Nie, bez przyjemności. Z satysfakcją? Także bez satysfakcji. Więc jakie uczucie mam po tym filmie?
        Po pierwsze współczucie - dla ofiar, dla ich rodzin, dla ich otoczenia.
        Po drugie - odrazę. Dla sprawców, ale też i dla tych którzy ich kryli, którzy nawet i dziś usiłują ich usprawiedliwić i bronić; ogólnie dla całej tej hipokryzji zżerającej kościół katolicki (nie tylko zresztą w Polsce)
        Po trzecie - podziw. Podziw dla odwagi pokrzywdzonych którzy dla dobra sprawy zdecydowali się mówić głośno i z odkrytą twarzą o swoich przejściach, traumach i doświadczeniach.
        A po czwarte - szacunek dla profesjonalizmu Tomasza Sekielskiego który nie posunął się do tanich chwytów, do demagogii czy tandetnego moralizowania, ale po prostu pokazał problem całkowicie obiektywnie i bez emocji z jego strony.
    • xystos Re: Wiecie co? 12.05.19, 15:00
      obetnij sobie jaja a sumienie od razu
      ci się poprawi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka