kosel_maruvi 22.05.19, 16:13 Lubelszczyzna, Swietokrzyskie,Malopolska, Podkarpacie Za co spotkala ich ta Kara Boza ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eiran Re: Zal tych ludzi 22.05.19, 16:28 Żal, ale nie ma z nich co kpić. Znam paru mieszkańców Podkarpacia niegłosujących na PiS. A w Gdańsku niektórzy, nawet całkiem liczni, głosowali czy to na Płażyńskiego jr., czy na Brauna. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: Zal tych ludzi 22.05.19, 16:51 W poczuciu zalu w kartki wyborcze nikomu nie zagladam Wyroki Boze sa niezbadane wiec nie mam pojecia dlaczego Kara Boza spadla akurat na ten rejon Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Zal tych ludzi 22.05.19, 16:32 Zapewne im żal tych pozostałych. Nie dorosłeś do demokracji. Jesteś zarażony wirusem homo sovieticus:( Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: Zal tych ludzi 22.05.19, 16:46 no-popis napisała: > Zapewne im żal tych pozostałych. > Nie dorosłeś do demokracji. > Jesteś zarażony wirusem homo sovieticus:( To jest odpowiedz na moj post ? Wesoly jestes synku Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Zal tych ludzi 22.05.19, 17:04 kosel_maruvi napisał: > no-popis napisała: > > > Zapewne im żal tych pozostałych. > > Nie dorosłeś do demokracji. > > Jesteś zarażony wirusem homo sovieticus:( > To jest odpowiedz na moj post ? > Wesoly jestes synku Tak to jest dokładnie odpowiedż na Twój post. Nie moją winą jest, że nie zrozumiałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: Zal tych ludzi 22.05.19, 17:18 To ty misiu nie rozumiesz, ze to nie jest watek o mnie. No ale to nic nowego. Ty nigdy nie rozumiales Zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Zal tych ludzi 22.05.19, 19:00 kosel_maruvi napisał: > To ty misiu nie rozumiesz, ze to nie jest watek o mnie. > No ale to nic nowego. Ty nigdy nie rozumiales > > Zegnam Ale z moja odpowiedź nie dotyczyła ciebie tylko calej innej grupy niz ta' o ktorej piszesz w tym twojej ' zarażonej homo sovieticus osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Zal tych ludzi 22.05.19, 18:24 no-popis napisała: > Zapewne im żal tych pozostałych. > Nie dorosłeś do demokracji. > Jesteś zarażony wirusem homo sovieticus:( Możesz mi podać chociażby zbliżoną definicję demokracji, na której Ty się wzorujesz chociażby na potrzeby tego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Zal tych ludzi 22.05.19, 18:35 Sądzę, że on ten niepopis może godzinami gwarzyć dlaczego nie lubi ani tych ani tamtych, ale ma problem z odpowiedzią: co w zamian? No i chodzi na spacery oraz lubi żagle: zamiast nudnych wyborów. Leisure class. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Zal tych ludzi 22.05.19, 19:00 adam.eu napisał: > no-popis napisała: > > > Zapewne im żal tych pozostałych. > > Nie dorosłeś do demokracji. > > Jesteś zarażony wirusem homo sovieticus:( > > Możesz mi podać chociażby zbliżoną definicję demokracji, na której Ty się wzoru > jesz chociażby na potrzeby tego wątku? Poproś o to nauczyciela WOS na poziomie gimnazjalnym . Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Zal tych ludzi 22.05.19, 19:25 no-popis napisała: > Poproś o to nauczyciela WOS na poziomie gimnazjalnym . Może Ty poproś kogoś takiego, aby pisał w Twoim imieniu. Albo zamilcz. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Zal tych ludzi 22.05.19, 17:02 Bardzo przepraszam, przynajmniej część Kieleckiego jest naprawdę w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Zal tych ludzi 22.05.19, 18:42 hmmmm,Marszalek rzekl kiedys.podobno: "Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy. " Jak to skojarzymy z korupcja wyborcza pisiorow o nazwie"500+"....... to wniosek jest jeden:Mial racje Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Zal tych ludzi 22.05.19, 19:02 szwampuch58 napisał: > hmmmm,Marszalek rzekl kiedys.podobno: > "Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy. " > Jak to skojarzymy z korupcja wyborcza pisiorow o nazwie"500+"....... to wnios > ek jest jeden:Mial racje > Mógł też mieć na myśli Boniego' Tuska i innych w służbie neokomunistow . Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Zal tych ludzi 22.05.19, 22:39 No dobra, pisiory, a teraz się przyznać - który się modlił o deszcz? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Zal tych ludzi 22.05.19, 22:46 kosel_maruvi napisał: > Lubelszczyzna, Swietokrzyskie,Malopolska, Podkarpacie > > Za co spotkala ich ta Kara Boza ? > > Ty sie jeszcze pytasz za co? Mogli nie glosowac na PiS to by ich to nie spotkalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Zal tych ludzi 22.05.19, 22:51 populistyczne bredzenie,spotkalo ich co wymarzyli 500 na flache Odpowiedz Link Zgłoś