Dodaj do ulubionych

Overdose ?

17.09.19, 19:33
Sewek Blumsztajn należy do wąskiej grupy facetów, którzy mają mi coś do powiedzenia.
Dziś w tej naszej Wolnej Europie 24 był zauważyl, ze seweryn jest już zagubiony w gąszczu jarkowych obietnic i przestaje kontaktować.

Nie sposób nie przyznać racji, bo zamęt beneficjów od świnia+, do iluś tam tysiecy za rok, czy dwa, już nie przykryje faktu, że nawet na wielkopolskim, prowincjonalnym rynku wszystko dwa razy zdrożało w zestawieniu z 2018.
Bez kitu - 2 razy!

I powiedział, że piłka w grze, więc proszę bez defetyzmu, chyba, że w ramach obowiązków służbowych
Dawniej mawiano na koniec amen.
Dziś j...ć PiS.
Howgh, to mówiłem, Borrka.
Obserwuj wątek
    • borrka PS. Zbieg okoliczności: 17.09.19, 19:36
      Seweryn o sewerynie :)
    • snajper55 Re: Overdose ? 17.09.19, 19:42
      Suweren jest przywalony obietnicami PiSu. I to dwoma warstwami. Pierwsza warstwa to bezlik niespełnionych obietnic z poprzedniej kampanii wyborczej. Druga warstwa to jeszcze niespełnione obietnice z tej obecnej kampanii wyborczej.

S.
      • yoma Re: Overdose ? 17.09.19, 19:58
        Suweryn się może spod nich nie podnieść.
    • buldog2 Re: Overdose ? 17.09.19, 20:03
      Ale tę kampanię PIS jeszcze wygra. Niewykluczone, że dzięki temu będzie rozliczany zupełnie inaczej, niż mógłby być rozliczany teraz.
      • jabbaryt Re: Overdose ? 17.09.19, 20:35
        Blumsztain to pożyteczna człowieka. Bardzo skutecznie rozpropagował Marsz Niepodległości przez próbę blokady. Rok do roku frekwencja wzrosła dziesięciokrotnie. Był tak samo skuteczny w odczytywaniu rzeczywistości jak inny czerski geniusz głoszący przypowieści o ciężarnej zakonnicy przejechanej na pasach. Taki jest poziom czerski u proroctw. Ale czego się nie robi ku pokrzepieniu serc lemingów.

• buldog2 Re: Overdose ? 17.09.19, 20:57
          Tak, tę kampanię PIS jeszcze wygra. I rozda mnóstwo coraz bardziej parszywych (nic nie wartych) pieniędzy.
          I dostanie zapłatę w kolejnych latach, i zamiast liści... Najważniejsi nie mają się czym przejmować, dostali wille, dostali ArtB, Telegraf, FOZZ, Srebrną, SKOKi. Dostaną sutą nagrodę w rublach i jakieś pałacyki na Krymu.
          • jabbaryt Re: Overdose ? 17.09.19, 21:41
            No proszę kolejny prorok mniejszy. Wszystko wie jak będzie. Ale po co ten defetyzm że tym razem PIS wygra? Trzeba walczyć, radośnie dmuchać w trąbkę. Do boju!!!
      • borrka Nie wykluczam, że wygra 17.09.19, 21:46
        Ale nie sądze, że utrzyma władzę w obecnym zakresie. Pisłem o tym wielokrotnie, że będzie jakiś pat polityczny, byc może mniejszościowy rząd, a może los na zaskoczy calkowicie. Jarek już wygląda niczym schyłkowy Breżniew. Jest zbyt starą mumią, by walczyć z całą Europą, nawet jeśli nie odejdzie do brata.
        • borrka Słabość reżimu tkwi w jego istocie 17.09.19, 21:48
          Kaczyński otacza sie miernotami.
        • no-popis Re: Nie wykluczam, że wygra 18.09.19, 00:27
          borrka napisał:
          Jest zbyt starą
          > mumią, by walczyć z całą Europą, nawet jeśli nie odejdzie do brata.
          Jesteś od Sewka.
          PS
          a co będzie jak pierwszy odejdzie Mich%$#nik ? Widziałem ostatnio i wygląda jak kloszard paryski tuż przed hospicjum socjalnym.
    • no-popis Re: Overdose ? 18.09.19, 00:25
      borrka napisał:

> Sewek Blumsztajn należy do wąskiej grupy facetów, którzy mają mi coś do powiedz
      > enia.
      > Dziś j...ć PiS.
      Jesteś ewidentnie od Sewka !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka