pies.na.czarnych 27.10.19, 10:45 Promocja u Banasia. Cofają czas, wiec druga godzina gratis :) www.facebook.com/wolnemediapl/videos/799420563844058/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erte2 Re: Promocja u Banasia 27.10.19, 11:04 Brawo, brawo, brawo!!! To jako żywo przypomina mi schyłek komuny i wrocławską "Pomarańczową Alternatywę" czyli ostatni etap dobijania PRL-u. I tak jak dla sierpniowego zrywu w roku 1980. więcej zrobił Wajda ze swoim "Człowiekiem z marmuru" niż KOR, KPN czy WZZ (przy całym moim szacunku dla odwagi i determinacji tych ludzi), tak dla ostatecznego pogrążenia i przemian roku 1989. znakomitą robotę wykonał "Major" Frydrych i jego krasnoludki. Bo ośmieszanie reżimu i jego "elit" jest bronią znakomitą, szczególnie gdy ten reżim usiłuje zachować pozory demokracji i (na razie!) nie może sobie pozwolić na przemoc i prześladowania na masową skalę. Więc jeszcze raz: Brawo, brawo, brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Promocja u Banasia 27.10.19, 11:05 pies.na.czarnych napisała: > Promocja u Banasia. Cofają czas, wiec druga godzina gratis :) > > www.facebook.com/wolnemediapl/videos/799420563844058/ W Brukseli też więc Tusk też zyskuje godzinę. 😁😁😁😁 Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Promocja u Banasia 27.10.19, 11:13 W Brukseli PIS też prowadzi burdel w hotelu na godziny? Patrzę kogo tam PIS wysłał i myślę, że nie wytrzyma lokalnej konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Promocja u Banasia 27.10.19, 11:22 Jaki i Szydłowa specjalni wysłannicy na Brukselę mafii Banasia. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Promocja u Banasia 27.10.19, 11:23 buldog2 napisał: > W Brukseli PIS też prowadzi burdel w hotelu na godziny? > Patrzę kogo tam PIS wysłał i myślę, że nie wytrzyma lokalnej konkurencji. Tam kto inny. Ale nie napisze kto bo snajper zaraz skasuje.😅😅😅 Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Promocja u Banasia 27.10.19, 13:55 No, kogo to jeszcze wystawił tam PIS do roboty. Tę 13-latkę od Kuchcińskiego czy Szydło, bo to już rodzinne? Ja bym jednak proponował Martusię, Martusi nikt nie przebije. Nawet Iza Pęk z Ruchadłem PIS do kompletu. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Promocja u Banasia 27.10.19, 16:06 buldog2 napisał: > No, kogo to jeszcze wystawił tam PIS do roboty. Tę 13-latkę od Kuchcińskiego cz > y Szydło, bo to już rodzinne? Ja bym jednak proponował Martusię, Martusi nikt n > ie przebije. Nawet Iza Pęk z Ruchadłem PIS do kompletu. To całkiem inna rodzina. To rodzina POKO.😁😁😁 Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Promocja u Banasia 27.10.19, 16:38 lesiu, zaniechaj... Próbujesz bronić sprawy która jest nie do obrony, a próba zwekslowania wątku na inny tor jest tyleż głupia co nieskuteczna. Tu jest już wszystko jasne, tu nie ma niuansów czy niedomówień; szambo się wylało i jest ono wyjątkowo cuchnące i obrzydliwe, a przy okazji zapaskudziło całe pisowskie służby z ich szefami na czele, a i kurdupel swoja porcję dostał. A szczególnego "smaczku" ta afera nabiera w kontekście szczytnych haseł głoszonych przez prominentnych pisich, pokazowego przywiązania się do tzw. wartości chrześcijańskich, zaś nazwa partii "Prawo i Sprawiedliwość" w tym kontekście nabiera cech ponurego żartu. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Promocja u Banasia 27.10.19, 17:18 Nie ma żadnych dowodów potwierdzających to twierdzenie. Gdyby były już byśmy o nich wiedzieli. Faktem jest że Banaś i najemca kamienicy się znali, czy to była znajomość inna niż dotyczaca wynajmu? Tego nie wiem. Gawłowski i Kropiwnicki mieli w swoich mieszkaniach nie pokoje na godziny a agencje towarzyskie. Nie oni tym interesem zarządzali, ale to były ich mieszkania. CZy to coś zmienia? Chyba nie. Jedni i drudzy coś przeoczyli ale czy to naganne??? Każdy niech sądzi według siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Promocja u Banasia 27.10.19, 22:13 lech1966 napisał: A ty dalej swoje... Wszyscy słyszeli to słynne już zdanie wypowiedziane przez "władce pierścieni" - "zadzwonię do banasia". Będziesz próbował dalej ściemniać że to może nie o tego banasia chodziło, albo że źle się nagrało bo tak naprawdę miało być "zadzwonię do Kurasia" albo może do Kutasia...? Powiem tak: wynajęcie swojej własności nawet na tzw. "agencję towarzyską", i nawet ludziom o szemranej przeszłości przestępstwem nie jest. I z tego powodu panu banasiu zarzutów postawić nie można. Ale jednak ktoś, komu powierza się jeden z najwyższych i najważniejszych urzędów w Polsce powinien mieć takie cechy które wykraczają daleko poza zwykłym niebyciem przestępcą, powinien byś osobą po prostu wysoce moralną, i to nie tylko w rozumieniu umieszczonym pomiędzy nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Promocja u Banasia 27.10.19, 22:26 Nie wybielam nikogo,,ale mam wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Promocja u Banasia 27.10.19, 23:20 lech1966 napisał: > Nie ma żadnych dowodów potwierdzających to twierdzenie. Gdyby były już byśmy o > nich wiedzieli. Faktem jest że Banaś i najemca kamienicy się znali, czy to był > a znajomość inna niż dotyczaca wynajmu? Tego nie wiem. Banaś i syn najemcy, znany bandyta, nie tylko się znali, a byli na "ty". pokazuje to nagranie ich rozmowy, którą potwierdził Banaś. S. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Promocja u Banasia 27.10.19, 23:23 snajper55 napisał: > lech1966 napisał: > > > Nie ma żadnych dowodów potwierdzających to twierdzenie. Gdyby były już by > śmy o > > nich wiedzieli. Faktem jest że Banaś i najemca kamienicy się znali, czy > to był > > a znajomość inna niż dotyczaca wynajmu? Tego nie wiem. > > Banaś i syn najemcy, znany bandyta, nie tylko się znali, a byli na "ty". pokazu > je to nagranie ich rozmowy, którą potwierdził Banaś. > > S. Zastanawiałeś się kiedyś z iloma ludźmi ty się znasz, o których tak naprawdę mało wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Promocja u Banasia 27.10.19, 23:25 lech1966 napisał: > snajper55 napisał: > > > lech1966 napisał: > > > > > Nie ma żadnych dowodów potwierdzających to twierdzenie. Gdyby były > już by > > śmy o > > > nich wiedzieli. Faktem jest że Banaś i najemca kamienicy się znali, > czy > > to był > > > a znajomość inna niż dotyczaca wynajmu? Tego nie wiem. > > > > Banaś i syn najemcy, znany bandyta, nie tylko się znali, a byli na "ty". > pokazu > > je to nagranie ich rozmowy, którą potwierdził Banaś. > > > > S. > > Zastanawiałeś się kiedyś z iloma ludźmi ty się znasz, o których tak naprawdę ma > ło wiesz? O tych, z którymi jestem na ty trochę wiem. Na przykład to, czy są bandytami. S. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Promocja u Banasia 27.10.19, 23:31 snajper55 napisał: > lech1966 napisał: > > > snajper55 napisał: > > > > > lech1966 napisał: > > > > > > > Nie ma żadnych dowodów potwierdzających to twierdzenie. Gdyby > były > > już by > > > śmy o > > > > nich wiedzieli. Faktem jest że Banaś i najemca kamienicy się > znali, > > czy > > > to był > > > > a znajomość inna niż dotyczaca wynajmu? Tego nie wiem. > > > > > > Banaś i syn najemcy, znany bandyta, nie tylko się znali, a byli na > "ty". > > pokazu > > > je to nagranie ich rozmowy, którą potwierdził Banaś. > > > > > > S. > > > > Zastanawiałeś się kiedyś z iloma ludźmi ty się znasz, o których tak napra > wdę ma > > ło wiesz? > > O tych, z którymi jestem na ty trochę wiem. Na przykład to, czy są bandytami. > > S. To masz chyba mało znajomych. Bo ja tak naprawdę nie wierze nawet własnej koszuli. Nigdy nie wiem kto jest kim tak na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Promocja u Banasia 28.10.19, 00:56 lech1966 napisał: > To masz chyba mało znajomych. Bo ja tak naprawdę nie wierze nawet własnej koszu > li. Nigdy nie wiem kto jest kim tak na 100% Takich też znam. Żonie nie wierzą, dzieciom. Biedni ludzie... A Banaś nie musiał wierzyć. On wiedział. Kim jest bandyta, z którym był na ty, było znane powszechnie. Służby badające otoczenie takich osób jak Banaś także go o tym informowały. Banaś dobrze wiedział, że to bandyta. Po prostu mu to nie przeszkadzało. Ba, było przydatne przy prowadzeniu takiego interesu. S. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Promocja u Banasia 28.10.19, 09:44 snajper55 napisał: > lech1966 napisał: > > > To masz chyba mało znajomych. Bo ja tak naprawdę nie wierze nawet własnej > koszu > > li. Nigdy nie wiem kto jest kim tak na 100% > > Takich też znam. Żonie nie wierzą, dzieciom. Biedni ludzie... > > A Banaś nie musiał wierzyć. On wiedział. Kim jest bandyta, z którym był na ty, > było znane powszechnie. Służby badające otoczenie takich osób jak Banaś także g > o o tym informowały. Banaś dobrze wiedział, że to bandyta. Po prostu mu to nie > przeszkadzało. Ba, było przydatne przy prowadzeniu takiego interesu. > > S. Jeśli ty to wiesz z jakiegoś wiarygodnego źródła to OK. Jeśli to potwierdzona informacja że służby go informowały kim jest ten facet od wynajmu. Skoro się znali i wiedzieli czym się zajmują to co innego. Ale jeśli to tylko retoryka po to aby grillować Banasia. Mnie się jednak wydaje ze chyba nikt nie jest na tyle głupi ( zwłaszcza szef KAS) aby robić interesy z mafiozami. Ciekawe czy jest jakis inny dowód ,,,poza tym telefonem. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Promocja u Banasia 28.10.19, 09:53 snajper55 napisał: > lech1966 napisał: > > > To masz chyba mało znajomych. Bo ja tak naprawdę nie wierze nawet własnej > koszu > > li. Nigdy nie wiem kto jest kim tak na 100% > > Takich też znam. Żonie nie wierzą, dzieciom. Biedni ludzie... > S. Obama nie jest taki biedny, ale aluzji Komorowskiego nie zrozumiał, lub zwyczajnie zignorował kiepska radę sfrustrowanego biednego prezydenta małego kraju w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
maotsetung Ministra Banasia 27.10.19, 11:28 wiadomosci.dziennik.pl/opinie/artykuly/611280,afera-nik-banas-al-capone-pieniadze-pis-polityka-kaczynski.html Odpowiedz Link Zgłoś
szczureks Re: Promocja u Banasia 27.10.19, 11:31 Katoliku Banas, a macie tam u was skosnookie dziewczyny z 3 sortu? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Promocja u Banasia 27.10.19, 17:20 szczureks napisał: > Katoliku Banas, a macie tam u was skosnookie dziewczyny z 3 sortu? Jesteś zainteresowany? POgadaj z lokalnym lemingiem. Jak mu coś obiecasz to zdobędzie to dla ciebie,,, jak dla Stefana, PO koleżeńsku.😁😁 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Promocja u Banasia 27.10.19, 11:31 video-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t42.9040-2/73221508_2448963501805578_8093485382454214656_n.mp4?_nc_cat=111&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InN2ZV9zZCJ9&_nc_oc=AQl5OV4JL9F9pPunDvNCgJMZrdKLIa3ocreDy-TGQAaEExr3xCgXvyy8omdy_gwGlTVMUkJfX-mIWQdthkzHCoDQ&_nc_ht=video-bru2-1.xx&oh=0f79a8a90ff085fa2dd0517bdcdc9f00&oe=5DB5964F Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg2018 Re: Promocja u Banasia 27.10.19, 16:37 co się nie otwiera twój link - www.facebook.com/wolnemediapl/ Odpowiedz Link Zgłoś