Gość: Natalia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.05, 17:03 Jestem konsultantka Avonu i sprzedake oryginalne ekosmetyki po cenach katalogowych.Warszawa 0509945869 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: KOSMETYKI AVON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 17:24 Gratuluje. Po cenach katalogowych mam u konsultantki z pracy bez płacenia za przesyłkę. sprecyzuj swoją oferte, bo konsultantek jest za dużo, żeby oferta taka jak Twoja była dla kogokolwiek przez internet atrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: KOSMETYKI AVON IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.05, 21:45 Jest tez wiele kobiet ktore nie spotkal dotychczas konsultantki, a chcialyby miec kosmetyki Avon. Wlasnie dla takich kobiet(lub mezczyzn) daje takie ogloszenie... p.s O jakiej przesylce piszesz?? Bo u mnie klientki nigdy nie placa za przesylki=) i jeszcze jedno. ja jestem bardzo dyspozycyjna. zawsze znajde czas dla klientki. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.maksa Re: KOSMETYKI AVON 24.11.05, 18:47 hej,ja co prawda jestem konsultantką Oriflame, ale chętnie obejrzałabym katalog świąteczny AVON, ponieważ słyszałam, że jest tam dużo fajnych kosmetyków po atrakcyjnych cenach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: KOSMETYKI AVON IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.05, 19:07 Jestes z warszawy mamo maksa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: KOSMETYKI AVON IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.05, 21:15 To moze spotkamy sie?? Odpowiedz Link Zgłoś