Gość: Zygi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 20:25 z kumplami uzbrojonymi w kalasze, cos kolo setki, po wywaleniu drzwi wziasc za zakladnikow caly personel wraz z OJCEM DYREKTOREM? Ciekaw jestem co na to powiedzieliby katonarodowcy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Czy ja moglbym sie IP: *.upc.chello.be 22.04.02, 20:30 Gość portalu: Zygi napisał(a): > z kumplami uzbrojonymi w kalasze, cos kolo setki, po wywaleniu drzwi wziasc za > zakladnikow caly personel > wraz z OJCEM DYREKTOREM? Ciekaw jestem co na to powiedzieliby katonarodowcy! Czekaj czekaj niech no Oszolek to przeczyta to zaraz przeczytasz co oni na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Czy ja moglbym sie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 20:47 Aniu! Po zastanowieniu mysle, ze to zly pomysl. Rydzyk bylby wyniesiony na oltarze jak inni antysemiccy przedstawiciele kleru katolickiego. A JPII jedna reka daje "braci w wierze" druga kanonizuje antysemitow! Typowy katolicki faryzeusz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Czy ja moglbym sie IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 22.04.02, 21:31 Gość portalu: Karol napisał(a): > Aniu! Po zastanowieniu mysle, ze to zly pomysl. Rydzyk bylby wyniesiony na olta > rze jak inni antysemiccy > przedstawiciele kleru katolickiego. A JPII jedna reka daje "braci w wierze" dru > ga kanonizuje antysemitow! Typowy > katolicki faryzeusz! Rydzyk bylby meczennikiem i babcie z mojej kamienicy ustawilyby mu na podworzu oltarzyk. A nad tym oltarzykiem co i rusz ukazywalby im sie duch Rydzyka, ktory kazalby im masonow wszetecznych woda swiecona wypedzac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grog Do Zygi IP: *.ipt.aol.com 22.04.02, 21:09 Ciekawe czy znalezlibyscie glupich do zaplacenia okupu. Nawet Glemp by sie ucieszyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Czy ja moglbym sie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 14:36 Rydzyk jakos nie protestowal jak Palestynczycy wdarli sie do Bazyliki. Nie organizowal protestu! Zaczal sie zapluwac jak wojsko otoczylo Bazylike. To jest to jego zycie w PRAWDZIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: Czy ja moglbym sie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 17:05 Tak się bulwersowaliście jak bin Laden rozwalał WTC a teraz sami w jego ślady iść chcecie? czym w takim razie jesteście lepsi od tych Talibów? Bo ja tu nie widzę między wami a nimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: Czy ja moglbym sie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 17:05 nie ma żadnej różnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zybi Oszolom! To prawda IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 17:40 Gość portalu: Oszołom napisał(a): > Tak się bulwersowaliście jak bin Laden rozwalał WTC a teraz sami w jego ślady > iść chcecie? czym w takim razie jesteście lepsi od tych Talibów? Bo ja tu nie > widzę między wami a nimi Dla ulatwienia dodam, ze to bylo tylko hipotetyczne zalozenie! Ponial Oszolom? Czy za trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Oszolom! Jaka jest roznica miedzy Talibami a RM? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 16:09 Ja nie widze zadnej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Oszolom! Jaka jest roznica miedzy Talibami a RM? IP: *.bredband.skanova.com 24.04.02, 16:23 Ojciec Dyrektor Rydzyk i Ks.Pralat Komandor Jankowski ostoja Narodu. Ojciec Rydzyk zostanie Prymasem, po tym bezplciowym Glempie, wykazal sie wielkim zmyslem organizacyjnym,caly lud Go kocha, a wtedy zapanuja inne porzadki. Meczennik wielce wielebny eminencja Ks.Abp.Paetz zostanie przywrocony na stolice djecezji poznanskiej a wrogowie poczuja zemste ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
indris W imię sprawiedliwości 24.04.02, 16:24 Róznica podstawowa, to ta, że RM nie jest fundamentalistą koranicznym. A z tego wynikają dalsze. Talibowie zakazali między innymi: Telewizji, gry w szachy, muzyki, chodzenia samotnych kobiet na bazary, pracy zawodowej kobiet, chodzenia mężczyzn bez odpowiednio długich bród, puszczania latawców. Trzeba uczciwie przyznać, że z takimi zakazami RM się nie wybiera. Oprócz tego u talibów rządzili mułłowie. RM nie może postawić analogicznego postulatu, bo zabrania tego wprost kodeks prawa kanonicznego. Chociaż więc RM jest fundamentalistyczne, to w wersji znacznie łągodniejszej niż autentyczni talibowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonid Re: Czy ja moglbym sie IP: 195.205.230.* 24.04.02, 16:25 Zabraniam. Polecam redakcję rozrywki TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Czy ja moglbym sie IP: *.upc.chello.be 24.04.02, 16:28 Gość portalu: Leonid napisał(a): > Zabraniam. Polecam redakcję rozrywki TVP. Nic z tego zostal pan przeglosowany panie Leonidzie jak demokracja to demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonid Re: Czy ja moglbym sie IP: 195.205.230.* 24.04.02, 19:11 Radio Maryja jest nierozrywkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Czy ja moglbym sie IP: *.upc.chello.be 24.04.02, 19:26 Gość portalu: Leonid napisał(a): > Radio Maryja jest nierozrywkowe. Ale wie pan ilu jest chetnych by je choc troche rozerwac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: Czy ja moglbym sie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 19:30 Wiem o tym doskonale że wielu wrogom koscioła RM się nie podoba i najchętniej by je zniszczyli ale my bna to im nie pozwolimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flip Do Oszoloma IP: *.proxy.aol.com 24.04.02, 19:34 A ty jak zwykle swoje. Wbij sobie do glowy, ze dla przecietnego polskiego katolika RM to sekta nie majaca nic wspolnego z kosciolem<. Poniatno ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: Do Oszoloma IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 19:50 sami jesteście sekciarzami i trockistami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Czy ja moglbym sie IP: *.upc.chello.be 24.04.02, 19:34 Gość portalu: Oszołom napisał(a): > Wiem o tym doskonale że wielu wrogom koscioła RM się nie podoba i najchętniej > by je zniszczyli ale my bna to im nie pozwolimy To sie jeszcze okaze. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Komu sie nie podoba RM 24.04.02, 19:44 RM nie podoba sie nie tylko wrogom Kościoła. zob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: Komu sie nie podoba RM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 19:52 Gazeta Polska jest Polska tylko z nazwy. W istocie jest gazetą tylko polskojęzyczną. Z prawdziwą polskością nie ma ona nic wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Komu sie nie podoba RM IP: *.upc.chello.be 24.04.02, 19:54 Gość portalu: Oszołom napisał(a): > Gazeta Polska jest Polska tylko z nazwy. W istocie jest gazetą tylko > polskojęzyczną. Z prawdziwą polskością nie ma ona nic wspólnego A co to jest prawdziwa polskosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: Komu sie nie podoba RM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 20:04 Przywiazanie do tradycji kultywowanie partiotyzmu i typowo polskich obyczajów oraz stawanie w obronie zagrożonych narodowych interesów zarówno w skali makro (polityka państwa) jak i mikro (byt każdej polskiej rodziny) Odpowiedz Link Zgłoś