Dodaj do ulubionych

Czy ja moglbym sie "rozerwac" w Radiu Maryja albo.

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 20:25
z kumplami uzbrojonymi w kalasze, cos kolo setki, po wywaleniu drzwi wziasc za zakladnikow caly personel
wraz z OJCEM DYREKTOREM? Ciekaw jestem co na to powiedzieliby katonarodowcy!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Czy ja moglbym sie IP: *.upc.chello.be 22.04.02, 20:30
      Gość portalu: Zygi napisał(a):

> z kumplami uzbrojonymi w kalasze, cos kolo setki, po wywaleniu drzwi wziasc za
      > zakladnikow caly personel
      > wraz z OJCEM DYREKTOREM? Ciekaw jestem co na to powiedzieliby katonarodowcy!

Czekaj czekaj niech no Oszolek to przeczyta to zaraz przeczytasz co oni na to.
      • Gość: Karol Re: Czy ja moglbym sie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 20:47
        Aniu! Po zastanowieniu mysle, ze to zly pomysl. Rydzyk bylby wyniesiony na oltarze jak inni antysemiccy
        przedstawiciele kleru katolickiego. A JPII jedna reka daje "braci w wierze" druga kanonizuje antysemitow! Typowy
        katolicki faryzeusz!
        • Gość: Hania Re: Czy ja moglbym sie IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 22.04.02, 21:31
          Gość portalu: Karol napisał(a):

> Aniu! Po zastanowieniu mysle, ze to zly pomysl. Rydzyk bylby wyniesiony na olta
          > rze jak inni antysemiccy
          > przedstawiciele kleru katolickiego. A JPII jedna reka daje "braci w wierze" dru
          > ga kanonizuje antysemitow! Typowy
          > katolicki faryzeusz!

Rydzyk bylby meczennikiem i babcie z mojej kamienicy ustawilyby mu na podworzu
          oltarzyk. A nad tym oltarzykiem co i rusz ukazywalby im sie duch Rydzyka, ktory
          kazalby im masonow wszetecznych woda swiecona wypedzac.
    • Gość: Grog Do Zygi IP: *.ipt.aol.com 22.04.02, 21:09
      Ciekawe czy znalezlibyscie glupich do zaplacenia okupu. Nawet Glemp by sie
      ucieszyl.
    • Gość: Karol Re: Czy ja moglbym sie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 14:36
      Rydzyk jakos nie protestowal jak Palestynczycy wdarli sie do Bazyliki. Nie organizowal protestu! Zaczal sie
      zapluwac jak wojsko otoczylo Bazylike. To jest to jego zycie w PRAWDZIE!
    • Gość: Oszołom Re: Czy ja moglbym sie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 17:05
      Tak się bulwersowaliście jak bin Laden rozwalał WTC a teraz sami w jego ślady
      iść chcecie? czym w takim razie jesteście lepsi od tych Talibów? Bo ja tu nie
      widzę między wami a nimi
      • Gość: Oszołom Re: Czy ja moglbym sie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 17:05
        nie ma żadnej różnicy
      • Gość: Zybi Oszolom! To prawda IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 17:40
        Gość portalu: Oszołom napisał(a):

> Tak się bulwersowaliście jak bin Laden rozwalał WTC a teraz sami w jego ślady
        > iść chcecie? czym w takim razie jesteście lepsi od tych Talibów? Bo ja tu nie
        > widzę między wami a nimi

Dla ulatwienia dodam, ze to bylo tylko hipotetyczne zalozenie! Ponial Oszolom? Czy za trudne?
      • Gość: Aska Oszolom! Jaka jest roznica miedzy Talibami a RM? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 16:09
        Ja nie widze zadnej!
        • Gość: Polak Re: Oszolom! Jaka jest roznica miedzy Talibami a RM? IP: *.bredband.skanova.com 24.04.02, 16:23
          Ojciec Dyrektor Rydzyk i Ks.Pralat Komandor Jankowski ostoja Narodu.
          Ojciec Rydzyk zostanie Prymasem, po tym bezplciowym Glempie, wykazal sie
          wielkim zmyslem organizacyjnym,caly lud Go kocha, a wtedy zapanuja inne
          porzadki.
          Meczennik wielce wielebny eminencja Ks.Abp.Paetz zostanie przywrocony na
          stolice djecezji poznanskiej a wrogowie poczuja zemste ludu.
        • indris W imię sprawiedliwości 24.04.02, 16:24
          Róznica podstawowa, to ta, że RM nie jest fundamentalistą koranicznym. A z tego
          wynikają dalsze. Talibowie zakazali między innymi:
          Telewizji, gry w szachy, muzyki, chodzenia samotnych kobiet na bazary, pracy
          zawodowej kobiet, chodzenia mężczyzn bez odpowiednio długich bród, puszczania
          latawców. Trzeba uczciwie przyznać, że z takimi zakazami RM się nie wybiera.
          Oprócz tego u talibów rządzili mułłowie. RM nie może postawić analogicznego
          postulatu, bo zabrania tego wprost kodeks prawa kanonicznego.
          Chociaż więc RM jest fundamentalistyczne, to w wersji znacznie łągodniejszej
          niż autentyczni talibowie.
    • Gość: Leonid Re: Czy ja moglbym sie IP: 195.205.230.* 24.04.02, 16:25
      Zabraniam. Polecam redakcję rozrywki TVP.
      • Gość: Ania Re: Czy ja moglbym sie IP: *.upc.chello.be 24.04.02, 16:28
        Gość portalu: Leonid napisał(a):

> Zabraniam. Polecam redakcję rozrywki TVP.

Nic z tego zostal pan przeglosowany panie Leonidzie jak demokracja to demokracja.
        • Gość: Leonid Re: Czy ja moglbym sie IP: 195.205.230.* 24.04.02, 19:11
          Radio Maryja jest nierozrywkowe.
          • Gość: Ania Re: Czy ja moglbym sie IP: *.upc.chello.be 24.04.02, 19:26
            Gość portalu: Leonid napisał(a):

> Radio Maryja jest nierozrywkowe.

Ale wie pan ilu jest chetnych by je choc troche rozerwac.
            • Gość: Oszołom Re: Czy ja moglbym sie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 19:30
              Wiem o tym doskonale że wielu wrogom koscioła RM się nie podoba i najchętniej
              by je zniszczyli ale my bna to im nie pozwolimy
              • Gość: Flip Do Oszoloma IP: *.proxy.aol.com 24.04.02, 19:34
                A ty jak zwykle swoje. Wbij sobie do glowy, ze dla przecietnego polskiego
                katolika RM to sekta nie majaca nic wspolnego z kosciolem<. Poniatno ?
                • Gość: Oszołom Re: Do Oszoloma IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 19:50
                  sami jesteście sekciarzami i trockistami!
              • Gość: Ania Re: Czy ja moglbym sie IP: *.upc.chello.be 24.04.02, 19:34

> Wiem o tym doskonale że wielu wrogom koscioła RM się nie podoba i najchętniej
                > by je zniszczyli ale my bna to im nie pozwolimy

To sie jeszcze okaze.
              • indris Komu sie nie podoba RM 24.04.02, 19:44
                RM nie podoba sie nie tylko wrogom Kościoła.
                zob
                • Gość: Oszołom Re: Komu sie nie podoba RM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 19:52
                  Gazeta Polska jest Polska tylko z nazwy. W istocie jest gazetą tylko
                  polskojęzyczną. Z prawdziwą polskością nie ma ona nic wspólnego
                  • Gość: Ania Re: Komu sie nie podoba RM IP: *.upc.chello.be 24.04.02, 19:54

> Gazeta Polska jest Polska tylko z nazwy. W istocie jest gazetą tylko
                    > polskojęzyczną. Z prawdziwą polskością nie ma ona nic wspólnego

A co to jest prawdziwa polskosc?
                    • Gość: Oszołom Re: Komu sie nie podoba RM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 20:04
                      Przywiazanie do tradycji kultywowanie partiotyzmu i typowo polskich obyczajów
                      oraz stawanie w obronie zagrożonych narodowych interesów zarówno w skali makro
                      (polityka państwa) jak i mikro (byt każdej polskiej rodziny)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka