Dodaj do ulubionych

Papież przyjedzie do Polski w 2005 roku

• Gość: BELIAL Re: Papież przyjedzie do Polski w 2005 roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 16:55
      POLITOLOGU /z bożej łaski/Jeśli Watykan jest państwem to dlaczego my podatnicy
      utrzymujemy funkcjonariuszy tego państwa?Watykanu nie stać na pensje dla swoich
      tylko muszą doić to biedne acz ciemne społeczeństwo?
      • Gość: kamillo Re: Papież przyjedzie do Polski w 2005 roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 16:57
        ciekaw jestem człowiekiu kiedy zapłaciłeś choć jeden raz w swoim życiu podatek
        na Koścół,Watykan bądz na którą kolwiek instytucję Kośćielną.
        • walbrzych Re: Papież przyjedzie do Polski w 2005 roku 21.10.04, 22:08
          Gość portalu: kamillo napisał(a):

> ciekaw jestem człowiekiu kiedy zapłaciłeś choć jeden raz w swoim życiu podatek
          > na Koścół,Watykan bądz na którą kolwiek instytucję Kośćielną.
          WYSTARCZY, ŻE RZĄD ZA POŚREDNICTWEM FISKUSA POBIERA ODE MNIE PODATKI I PRZEKAZUJE NA UTRZYMANIE KSIĘŻY. PŁACE KATECHETÓW, OPŁATY SKŁADEK ZDROWOTNYCH ZA KSIĘŻY, PAŃSTWOWE DOTOWANIE SEMINARIÓW DUCHOWNYCH I WYDZIAŁÓW TEOLOGICZNYCH.
          KAMILLO, CZY TO CI WYSTARCZY?
          • Gość: kamillo Re: Papież przyjedzie do Polski w 2005 roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 22:25
            to co powiesz mi na to że ja płacę podatki z których między innymi i ty
            kożystasz i welu innych podobnych tobie.Zresztą jaka kolwiek dyskusja z tobą do
            niczego nie prowadzi bo jesteś człowiekiem dla którego pieniądz to dobro
            nadrzędne.
      • Gość: Politolog Re: Papież przyjedzie do Polski w 2005 roku IP: *.proxy.aol.com 21.10.04, 17:06
        Wszystkim wiadomo ze pieniadze na utrzymanie Kosciola daja dobrowolnie jego
        czlonkowie. Nikt ich do tego nie zmusza. I to jest wlasnie przyczyna zawisci
        i zazdrosci hien antykoscielnych. Hieny nie moga zniesc ze ich organizacje nie
        maja czlowieka klasy Papieza. Wizyty Papieza oczekuja miliony wiernych. W
        demokratycznym panstwie rzadzi wiekszosc. Ekstremisci, zboczency, opetani, z
        racji swojego ubezwlasnowolnienia nie licza sie. Twoj glos nienawisci jest
        glosem wolajacego na puszczy. A szatan niczym lew ryczacy czeka.
    • Gość: fan chcem piwa! IP: *.biosci.ohio-state.edu 21.10.04, 17:05
      o rany to trzeba bedzie browca na zapas zakupic bo znowu prohibicje
      wprowadza....
    • Gość: dawid Re: Papież przyjedzie do Polski w 2005 roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 17:07
      Niech Pan wygubi wszystkie podstępne wargi
      i języki skłonne do zuchwalstwa,
      Tych,którzy mówią:Naszą siłą język
      usta nasze nam służą
      któż jest naszym panem?
      Pan mówi:Teraz powstanę
      wobec utrapienia pokornych i jęku ubogich,
      dam zbawienie temu który go pożąda.
      TY nas zachowasz,Panie,
      na wieki nas ustrzeżesz od tego plemienia.
      Występni krążą dokoła
      gdy nikczemność bierze górę wśród ludzi
    • Gość: maciej., Re: Papież przywiezie do Polski miejsca pracy IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 21.10.04, 17:36
      Czekamy na zmiany w polityce UE odnosnie Polski i jej bezrobocia. Wstep do
      konstytucji UE nie zawiera odniesienia do wartosci chrzescijanskich. Unia to
      mega-kolchoz europejski.
      • Gość: Ubogacona JA TEŻ NIE CHCĘ TU PAPIEŻA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 17:56
        Ubogacony- zgadzam się z Tobą! Nie jesteś sam i dzięki za argumenty, fakty oraz
        taką obfitość źródeł historycznych. Dodam jeszcze, że JPII chciał wyświęcać
        Hoziusza ( czy Hozjasza), który był zwykłym katem i oprawcą chrześcijan.
        • Gość: Hellboy Re: JA TEŻ NIE CHCĘ TU PAPIEŻA IP: 195.205.45.* 21.10.04, 18:24
          To straszne, ubogacona siostro. Argumenty sa naprawde porazajace. Wszyscy
          katolicy powinni gromadnie sie powiesic na wiesc o tym, ze do tej pory sluza III
          Rzeszy.
          Nie myslala siostra o zostaniu Swiadkiem Jehowy?

> Dodam jeszcze, że JPII chciał wyświęcać
          > Hoziusza ( czy Hozjasza), który był zwykłym katem i oprawcą chrześcijan.
    • Gość: Quark Az zal, ze Pienkowska i Koleda nie beda znowu ... IP: *.union01.nj.comcast.net 21.10.04, 17:48
      odstawiac widowiska pod tytulem ,,wielki orgazm na czesc wizyty Ojca Swietego".
      No, ale jest nadzieja, ze Durczok znowu bedzie sie popisywal sztucznie wylanymi
      lzami za to, ze papiez go uzdrowil.
      • Gość: alexa Re: Az zal, ze Pienkowska i Koleda nie beda znowu IP: *.nowytarg.pl 21.10.04, 18:13
        ;-)
    • Gość: Oldtimer Re: Papież przyjedzie do Polski w 2005 roku IP: *.krak.tke.pl 21.10.04, 18:02
      "Powrót mumii 10"
    • smutas3 [...] 21.10.04, 18:11
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: alexa Re: Papież przyjedzie do Polski w 2005 roku IP: *.nowytarg.pl 21.10.04, 18:16
        :-D
      • Gość: Hellboy Re: Papież przyjedzie do Polski w 2005 roku IP: 195.205.45.* 21.10.04, 18:42
        Niemozliwe, smutasku, jest to, ze stada takich geniuszy jak ty, zamiast ODROBINE
        pomyslec, cytuja w kolko Jureczka Urbana. Naprawde, to juz sie robi nudne.
        Wymysl cos sam. To az tak bardzo nie boli.
    • Gość: nowy święty panie papież trzymaj się z daleka od Polski!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 21.10.04, 18:16
      a jak chcesz przyjeżdżać to niech Watykan rzuci pieniądze, żebyśmy ich nie m
      usieli odbierać głodnym dzieciom, chorym, bezrobotnym itp. Jak nie przyjedziesz
      żadna strata, parę swiich "złotych myśli", gładkich, nikomu niepotrzebnych
      banałów o pokoju na świecie itp. itd. możesz przekazać przez telebim. Co
      najwyżej nie powstanie kilka kiczowatych, monstrualnycvh ołtarzy, pomników itp.
      • Gość: Leszek Re: panie papież trzymaj się z daleka od Polski!! IP: *.ists.pl / *.ists.pl 21.10.04, 18:41
        Nowy "swiety", trzymaj sie z daleka od forum, dyzurny gnoju
        • Gość: tempus Re: panie papież trzymaj się z daleka od Polski!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 23:45
          Gość portalu: Leszek napisał(a):

> Nowy "swiety", trzymaj sie z daleka od forum, dyzurny gnoju

A może drogi Katoliku zechcesz napisać dlaczego mamy ten spęd finansować?
      • Gość: historyk Re: panie papież trzymaj się z daleka od Polski!! IP: *.proxy.aol.com 21.10.04, 19:28
        Glodne dzieci, prostytucja, chorzy bezdomni i bezrobotni to produkt "planu"
        Balcerowicza. Wydaje sie bardzo prawdopodobne ze wsciekle ataki
        antyKatolickich psychopatow tez maja z "planem" wiele wspolnego.
        • Gość: tempus Re: panie papież trzymaj się z daleka od Polski!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 23:47
          Gość portalu: historyk napisał(a):

> Glodne dzieci, prostytucja, chorzy bezdomni i bezrobotni to produkt "planu"
          > Balcerowicza. Wydaje sie bardzo prawdopodobne ze wsciekle ataki
          > antyKatolickich psychopatow tez maja z "planem" wiele wspolnego.

Jasne, bez Balcerowicza Plska byłaby nadal krainą mlekiem i miodem płynącą...
      • Gość: ZNACHOR Leczenie psycholi antyKatolickich IP: *.proxy.aol.com 21.10.04, 19:31
        Kastracja i praca
        zboczencow nawraca
        z antykatolika
        uczyni patnika
        • Gość: tempus Re: Leczenie psycholi antyKatolickich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 23:50
          Gość portalu: ZNACHOR napisał(a):

> Kastracja i praca
          > zboczencow nawraca
          > z antykatolika
          > uczyni patnika

Jad i chamstwo w Twojej wypowiedzi są dla mnie wystatczającym argumentem aby
          byś przeciw Czarnym. Uczą klepać formułki i rzucać na tacę. Ale na czym to
          chrześcijaństwo ma polegać - nie potrafią nauczyć.
    • Gość: jezow ormo czuwa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:28
      Ilekroć w gazecie pojawia się notatka o Janie Pawle, tylekroć natychmiast uruchamiają się ludzie
      zdolni do wszelkiego chamstwa i wulgarności.
      Mnie to nie dziwi.
      W końcu do pzpr należało w naszym kraju cos 2 miliony czlonków.Przez 50 lat.
      Oni i ich dzieci wychowane na komunistycznych zasadach nie rozpłynęli się w kosmosie po
      1989 roku.
      Są między nami.
      Czuwają.
      Ich dyżurni z intelektualnej czołówki post-pezetpeerowskiej toczą pianę "na forum".
      Demonstrują swój umysłowy mętlik.
      Tak jak "Ubogacony", który posiada wszelkie kwalifikacje aby być doktorantem u Jaskierni lub
      Pastusiaka w kielecko- radomskiej
      Alma Pater
      • Gość: tempus Re: ormo czuwa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 23:52
        Gość portalu: jezow napisał(a):

> Ilekroć w gazecie pojawia się notatka o Janie Pawle, tylekroć natychmiast
        uruch
        > amiają się ludzie
        > zdolni do wszelkiego chamstwa i wulgarności.
        > Mnie to nie dziwi.
        > W końcu do pzpr należało w naszym kraju cos 2 miliony czlonków.Przez 50 lat.
        > Oni i ich dzieci wychowane na komunistycznych zasadach nie rozpłynęli się w
        kos
        > mosie po
        > 1989 roku.
        > Są między nami.
        > Czuwają.
        > Ich dyżurni z intelektualnej czołówki post-pezetpeerowskiej toczą pianę "na
        for
        > um".
        > Demonstrują swój umysłowy mętlik.
        > Tak jak "Ubogacony", który posiada wszelkie kwalifikacje aby być doktorantem
        u
        > Jaskierni lub
        > Pastusiaka w kielecko- radomskiej
        > Alma Pater

Czytam takie fora od dawna i zapewniam Cię, że najwięcej chamstwa i wulgarności
        serwują właśnie zwolennicy Watykanu i "Świętego" Papy. Poczytaj uważnie.
    • Gość: Hellboy Psy szczekaja, karawana... IP: 195.205.45.* 21.10.04, 18:33
      Czy to sie wam, ubogaceni, jasnie oswieceni itd. itp. podoba, czy nie, Jan Pawel II
      do Polski przyjedzie. Na forum mozecie sie powyzalac, ze szkoda pieniedzy, ze
      Watykan poparl nazistow, ze inkwizycja i co tam jeszcze sobie chcecie.

Papiez i tak do Polski przyjedzie, chociazby dlatego, ze w tym kraju zyje wielu
      ludzi, dla ktorych ta wizyta bedzie wydarzeniem troche wazniejszym, niz wizyta
      glowy obcego panstwa.

A gdyby nie JP II, to dzisiaj uzalalibyscie sie w kolejce po upragniony zestaw
      meblowy NRD-owskiej produkcji.
      • Gość: miron Re: Jan Paweł II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:46
        teksty na temat podatków i kosztów wizyty Jana Pawła II świadczą o miałkości
        intelektualnej autorów ale cóż kołtun pozostanie kołtunem.A swoją drogą rzesze
        katolików również płącą podatki z których kożystają również ci obrońcy biednych
        i zatrwożeni o uszczuplenie budżetu z powodu wizyty papieżą a to mi się też nie
        podoba że byle kto korzysta z moich pieniędzy.
        • Gość: tempus Re: Jan Paweł II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 23:56
          Gość portalu: miron napisał(a):

> teksty na temat podatków i kosztów wizyty Jana Pawła II świadczą o miałkości
          > intelektualnej autorów ale cóż kołtun pozostanie kołtunem.

A może jakieś rzeczowe argumenty? Nauczyli rzucać na tacę, ale myśleć i
          dyskutować rzeczowo nie nauczyli?

> A swoją drogą rzesze
          > katolików również płącą podatki z których kożystają również ci obrońcy
          biednych
          >
          > i zatrwożeni o uszczuplenie budżetu z powodu wizyty papieżą a to mi się też
          nie
          >
          > podoba że byle kto korzysta z moich pieniędzy.

Ten biedny ukrzyżowany Żyd przewraca się w grobie czytając takie wypowiedzi
          pełne jadu i nienawiści do tzw "bliźnich".
          • Gość: miron Re: Jan Paweł II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 00:14
            Ten biedny ukrzyżowany Żyd nie może przewracać się w grobie bo Zmartwychwstał
            ale twój guru włodzimież ilicz napewno to robi
            • Gość: tempus Re: Jan Paweł II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 20:12
              Gość portalu: miron napisał(a):

> Ten biedny ukrzyżowany Żyd nie może przewracać się w grobie bo Zmartwychwstał

W opowieści o pinokiu też wierzysz?

> ale twój guru włodzimież ilicz napewno to robi

Zastanawiam się dlaczego często polscy katolicy na forum uważają, że ktoś kto
              ma inne poglady niż oni, sympatyzuje z komunizmem. Możesz mi to wyjaśnić? Czy
              nie ma wg Ciebie na świeci innnych poglądów, innego postrzegania procesów
              historycznych niż katolicyzm i komunizm?
    • Gość: AA Atak na papieza jest niesmaczny... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 21.10.04, 18:36
      Widze tych samych dyzurnych atakujacych papieza wrecz za wspolprace z Hitlerem,
      tak jakby sam nie ucierpial od hitlerowcow. Jesli tak chcecie obwinic papieza
      za holokaust to powiedzcie co mial zrobic? To co biskupi holenderscy? Potepili
      i co? Hitlerowcy w ciagu 48 godzin poslali tysiace Zydow do gazu. Dlaczego
      zreszta wy tylko o Zydach. Czy nie obchodza was te tysiace ksiezy zamordowanych
      w Auschwitz. Nie mowiac juz o katolikach.

A teraz zacznijmy atak na Zydow amerykanskich. Co oni zrobili dla ratowania
      ofiar holokaustu? Mieli pieniadze, wplywy. Zrobili jedno" SPRZECIWILI SIE
      IMIGRACJI ZYDOW EUROPEJSKICH DO USA. Moze tak by sie "obiektywni" antykatolicy
      wypowiedzieli na ten temat, bo mnie trag szlafia.
    • Gość: w Przyjedzie latem bo zimą boi się konkurencji Małys IP: *.chello.pl 21.10.04, 19:23
      Przyjedzie latem bo zimą boi się konkurencji Małysza
    • Gość: alexa "Bez miłosierdzia".... IP: *.nowytarg.pl 21.10.04, 19:34
      "Bez miłosierdzia"
      Jana Pawła II wojna z ludźmi
      ..............................
      Książka poświęcona w całości J P II. Składają się na nią najciekawsze artykuły
      wybrane ze źródeł polskich i światowych. Ich autorzy poddają surowej ocenie
      samego papieża, jego kult i ludzi ów kult szerzących, którzy za nic sobie mają
      jego poparcie dla krwawych dyktatorów, lekceważenie dramatu gwałconych kobiet
      lub bezwzględny zakaz stosowania prezerwatyw, nawet tam, gdzie epidemia AIDS
      osiągnęła rozmiary zagrażające wyniszczeniem całych narodów. Ta nie licząca się
      z ludzkim życiem i cierpieniem postawa coraz częściej spotyka się z surowym
      potępieniem - nie w Polsce jednak. W ojczyźnie Jana Pawła II panuje w tych
      sprawach milczenie. Jakby nie obchodziły nas losy milionów ofiar wojny, jaką
      papież prowadzi z ludźmi w obronie potęgi Kościoła i nienaruszalności dogmatów
      religijnych.

• Gość: H56 Swarożyc !!! pisałem do Ciebie, wyżej jest post IP: *.comnet.krakow.pl 21.10.04, 19:41
        wyrabali mnie od razu w środek wątku
      • Gość: Hellboy Re: "Bez miłosierdzia".... IP: 195.205.45.* 21.10.04, 19:43
        Alexa, to straszne. Po prostu sie poplakalem wzruszony losem ofiar krwiozerczego
        Jana Pawla II. 'Miliony ofiar wojny papieza z calym swiatem' wywoluja u mnie
        placz i zgrzytanie zebow.
        Nad toba tez placze, biedactwo ty moje. Zeby nawet jednego zwoju mozgowego nie
        miec ?
    • Gość: alexa przeczytajcie....."Swięty koszmar" IP: *.nowytarg.pl 21.10.04, 19:44
      "Święty koszmar"

Ilustrowana historia mordów i okrucieństw religijnych
      ...................................................
      Badanie ludzkich dziejów ujawnia ponurą prawidłowość. Wszędzie tam, gdzie
      religia uzyskała dominujący wpływ na życie społeczne, stała się przyczyną
      krwawych prześladowań i okrucieństw. Im silniej ludzie wierzą w nadnaturalne
      byty, tym bardziej nieludzkie są ich uczynki. Kultury zdominowane przez
      kościoły i religie są bez wyjątku nietolerancyjne i bezwzględne wobec tych,
      którzy tej wiary czy przekonań nie podzielają, a często również wobec własnych
      wyznawców. "Święty koszmar" to wstrząsająca historia mordów i okrucieństw
      religijnych od średniowiecza do czasów współczesnych.

• Gość: Hellboy A moze lepiej stuknijcie sie w makowki ? IP: 195.205.45.* 21.10.04, 19:48
        Wstrzasajaca, to jest twoja 'madrosc inaczej'.
        Co to ma wspolnego z wizyta JP II w Polsce ?
        • Gość: alexa Re: A moze lepiej stuknijcie sie w makowki ? IP: *.nowytarg.pl 21.10.04, 20:11
          Hellboy......Twoja kultura...iście chrześcijańska.....
          • Gość: Hellboy Re: A moze lepiej stuknijcie sie w makowki ? IP: 195.205.45.* 21.10.04, 20:18
            Kultura nie ma nic wspolnego z przynaleznoscia do religii, moje dziecko.
            Ja nie usiluje byc kulturalny odpowiadajac na posty kogos, kto potrafi tylko
            wklejac glupawe cytaty oszolomow.
            Wymysl cos samemu, zamiast reklamowac jakies pamflety nadajace sie nawet do
            uzycia jako papier toaletowy.
          • Gość: historyk lekcja historii dla alexy IP: *.proxy.aol.com 21.10.04, 20:20
            Wiek 20 jest zwany WIEKIEM SMIERCI. Zbrodnie 20 wieku pochlonely 200 milionow
            ludzi. Mordy te zostaly dokonane przez nieKatolikow. Oto kilka przykladow:
            Zyd Lazar Kaganowicz zabil glodem na Ukrainie okolo 7 mln Ukraincow.
            Ateistyczny Stalin zabil miliony niewinnych ludzi roznych narodowosci. Zyd
            Reinhard Tristan Eugen Heydrich
            www.ourcivilisation.com/smartboard/shop/festjc/chap8.htm stworzyl "final
            solution". Paranoja Hitlera kosztowala 50 mln ofiar. W Chinach z braku
            religii wymordowano 70 mln ludzi. Alexa, podobno aspiryna i nauka pomagaja na
            antyKatolicka migrene.
            • walbrzych NIBY HISTORYK, A IDIOTA 21.10.04, 22:28
              "Historykowi" coś się pomieszało. Gdyby znał chociaż trochę historii powszechnej, a nie nauczanej przez ojca Rydzyka, to wiedziałby, że Stalin był chrześcijaninem i studiował w seminarium duchownym! Hitler idąc na podbój Europy swoim siepaczom na klamrach pasów wypisał słynne słowa: "Bóg z nami". W czasach nie tak odległych do masakry muzułmanów w byłej Jugosławii popchał nie kto inny - tylko Watykan.
              Historyku, z łaski Bożej, czy to ci wystarczy?
              • Gość: miron Re: NIBY HISTORYK, A IDIOTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 22:34
                Oj człowieku nie ośmieszaj się ze swoją znajomością historii bo chyba
                studiowałeś ją ale u jurka urbana
            • Gość: alexa Re: lekcja historii dla alexy IP: *.nowytarg.pl 21.10.04, 23:30
              historyku z bożej łaski :)a ....inkwizycja, mordowanie innowierców, palenie na
              stosach , dławienie ruchów wolnościowych.....ogłupianie maluczkich......to
              czyje dzieło????????Ty sie poducz ..weź aspirynę...może pomoże....:)
              • Gość: miron Re: lekcja historii dla alexy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 00:08
                jesteś śmieszna
      • Gość: leo Re: przeczytajcie....."Swięty koszmar" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:50
        Może warto poczytać również i inne książki...A co powiesz na system totalitarny
        który odrzucał istnienie Pana Boga i wymordował miliony ludzi.Naczytasz się i
        później wypisujesz brednie.A gdy odrzucimy jak to piszesz byty nadnaturalne to
        co człowiekowi zostanie.Może masz jakąś propozycję?
    • Gość: eeeee juz wiem czemu nazywaja go swietym bo wyglada tak IP: *.server.ntli.net 21.10.04, 19:57
      jakby juz dawno umarl
      • Gość: Hellboy Re: juz wiem czemu nazywaja go swietym bo wyglada IP: 195.205.45.* 21.10.04, 20:00
        A ty jak wygladasz? Jakbys juz dawno zidiocial?
        • Gość: jmk Re: juz wiem czemu nazywaja go swietym bo wyglada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:09
          to taki techniczny trick uszatego józwy i jego bandy aby na oszołomach
          zbierajacych się na wiejskiej wydębić kasę na budowę stodoły w Willanowie-
          przecież zadzwonili by do lichenia i tam by budowniczy-dymacz sypnął ze 40
          baniek na to "voto" obiecane Panu Bogu przez Jana Kazimierza za ocalenie w XVII
          w przed szwedami" a tak to trzeba przywozić i wozić niejakiego JPII aby
          terroryzować dla kasy tych tzw " wybranców narodu" i to dla jakichś dla 20
          baniek- przecież ten józwa kompromituje swoja nieudolnością tę instytucje-
          mógłby zadzwonić do gocłowego tadka a ten już tam wyrywał kasę od podległych
          sobie pastuchów dla niejakiej gwiazdy morza- AAAFFFEEEEEEEeeeeeee!!!! z takimi
          krwiopijcami
          • Gość: Hellboy Re: juz wiem czemu nazywaja go swietym bo wyglada IP: 195.205.45.* 21.10.04, 20:30
            Slyszales kiedys o takim wynalazku ludzkosci jak znaki przestankowe?
    • Gość: Biały parafianin Biały Ojcze przyjwdź do nas, Biały Kał,pow Rawicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:04
      Gmina Pakosław.
      Woj. Wielkopolskie.
      Amen.
    • Gość: teru Papież jest jak Kim Ir Sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:07
      Jego krajanie dostają amoku jak go widzą
      • Gość: Hellboy A ty jestes jak Kr E Tyn IP: 195.205.45.* 21.10.04, 20:11
        > Jego krajanie dostają amoku jak go widzą

Przeszkadza ci to, wodzu? To niech wodz jedzie na Bialorus, tam wodz bedzie mogl
        dostawac amoku na widok Lukaszenki.
    • Gość: beria IGNORUJCIE TO FORUM!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:08
      Ludzie!! Nie widzicie, że komuchy oraz ich potomstwo robią sobie zabawę chamsko atakując
      Ojca Swiętego?
      Przestańcie dyskutować z chamstwem.
      Tym tępakom zależy wyłącznie na prowokacji.
      Ropzsądni ludzie powinni omijać to forum.
      Niech sobie komuchy i ich potomstwo toczą pianą wyłącznie w swoim gronie tak jak ich
      nauczono na egsekutywach
      • Gość: alexa Re: IGNORUJCIE TO FORUM!!! IP: *.nowytarg.pl 21.10.04, 20:16
        beria.. ..Twoja kultura...iście chrześcijańska.....
        • Gość: Hellboy Re: IGNORUJCIE TO FORUM!!! IP: 195.205.45.* 21.10.04, 20:20
          Alexunia, kochanie ty moje. Powtarzasz sie.
          • Gość: alexa Re: IGNORUJCIE TO FORUM!!! IP: *.nowytarg.pl 21.10.04, 20:28
            ;-)))))) bo szkoda gadać z .......
            • Gość: oko Re: IGNORUJCIE TO FORUM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:33
              Rzeczywiście szkoda z kilkoma durniami zmieniającymi nicki.....
              Ale dużo nas......aj waj
    • Gość: Kafa przestańcie ludzie z tymi kosztami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.04, 20:10
      wydanie kilkudziesięciu milionów na organizację przyjazdu osoby duchowej na
      którą czeka z utęsknieniem kilka czy kilkanaście milionów obywateli RP to żadna
      rozrzutność - nie samym chlebem człowiek żyje
    • mark6 papiez 21.10.04, 20:48
      Papiez miej ze litosc dla nas.Podoba ci sie Polska to plac sam za wycieczki.
      • Gość: Hellboy Re: papiez IP: 195.205.45.* 21.10.04, 20:50
        Jestes nudny. Dwie strony pieprzenia, ze wizyta papieza bedzie kosztowala,
        a ty tez sie musisz do tego dopisac, co?

• Gość: jankowski [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:51
      • Gość: Hellboy a nastepny Eistein pisze na forum IP: 195.205.45.* 21.10.04, 20:56
        > Czemu sie nigdy nie wypowiedział o tych zboczeńcach w sutannach.

Wypowiedzial sie, tylko takich jak ty to nie interesuje.
        Przeciez i tak wiesz, ze kazdy ksiadz to pedofil, bandyta, w najlepszym razie
        zlodziej i lgarz, nie?

> Siedzi cicho znaczy akceptuje.

Piszesz, znaczy myslisz? Oj, chyba jednak nie.
      • Gość: kotek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:23
        • Gość: cadyk Re: Przywódca chasydków....................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:28
          Oj tak tak.....ale masz kiepełe...zazdroszcze
    • Gość: Brrr [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:55
    • Gość: oko poszli won na strony midrasza...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:25
      Antypolskie bydło "zatroskane" o pieniądze bo pieniadz to prawdziwy BÓG
      forumowe autorytety oralne.......
      • Gość: brrrr [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:31
    • Gość: zork Niech Watykan płaci za te ciągłe pielgrzymki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:42
      Budzet Polski tego nie wytrzyma.
      • Gość: dj płyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 22:30
        płyta ci się zacieła?
    • Gość: folik W Bangladeszu na niego czekaja niech tam jedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 22:35
      • Gość: Andrzej Re: W Bangladeszu na niego czekaja niech tam jedz IP: *.telia.com 21.10.04, 22:38
        Ale w Polsce jeszcze bardziej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka