Dodaj do ulubionych

Idioci pobili "zbieracza" podpisów dla Dudy

25.02.20, 09:17
a pisiory wydaliły z siebie takie oświadczenie
Jako członkowie Prawa i Sprawiedliwości jednoznacznie potępiamy wszelkiego rodzaju ataki agresji słownej, a przed wszystkim fizycznej. Sytuacja, która wczoraj miała miejsce budzi w nas duży niepokój. Za słowami szefowej sztabu Andrzeja Dudy, pani mecenas Jolanty Turczynowicz-Kieryłło, apelujemy i prosimy o zaprzestanie jakichkolwiek ataków przemocy. Nie ma zgody na hejt, który rodzi się w przemoc
A gdzie te głupki byli, gdy gnębiono Adama Pawłowicza, gdy go qrwizja zaszczuwała, gdy na prof Grodzkiego na siłę szukano jakchś haków , gdy hejt przeradzał się w przemoc, teraz pyski otwierają z pozycji pokrzywdzonych, jak to powiedział jeden z waszych proroków Ozjasz, Kto sieje wiatr, zbiera burzę, no zasiali, i zbierają, tylko dlaczego udają ofiary, wiem, to są ofiary, ale dlaczego wzbudzić chcą litość?

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25727964,pomorskie-pobito-wolontariusza-zbierajacego-podpisy-poparcia.html#a=66&c=163&t=14&g=a&s=BoxNewsLink
Obserwuj wątek
    • eiran Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dla Dudy 25.02.20, 09:20
      Litości. Pawła Adamowicza. Adam Pawłowicz to zupełnie inny człowiek, raczej nie gnębiony czasach PiS.
      • czandra1 Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dl 25.02.20, 09:29
        Nie mam nic na swoją obronę dałem ciała i głupio mi z tego powodu, a żeby się całkiem zdołować, przyznam się że znałem go. Sorry.
        • lechutek1966 Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dl 25.02.20, 22:53
          czandra1 napisał:

> Nie mam nic na swoją obronę dałem ciała i głupio mi z tego powodu, a żeby się c
          > ałkiem zdołować, przyznam się że znałem go. Sorry.

To był twój brat "w wierze"???. Ale żeby tak totalnie POmylic brata????? To nie przystoi czandra.☹️☹️☹️
          • erte2 Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dl 26.02.20, 15:06
            lechuj 1961
            Mógłbyś zamknąć ryj? Kibicowałeś jak go mordowali więc zamknij się przynajmniej teraz.
            • lechutek1966 Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dl 26.02.20, 19:39
              erte2 napisał:

> lechuj 1961
              > Mógłbyś zamknąć ryj?

Ryj masz ty erteujku krowa i twoja teściowa.

Wracaj do sadzawki erteujku.🖕
    • snajper55 I znów Cugier-Kotka 25.02.20, 09:23
      I znów pislamiści usiłują wzbudzić litość jak za czasów prowokacji Kurskiego z "pobitą" Cugier-Kotką.

S.
      • kolor Re: I znów Cugier-Kotka 25.02.20, 09:26
        Ustawka
    • erte2 Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dla Dudy 25.02.20, 10:18
      "Nie popieram, ale rozumiem", "Uderzał w mniej wrażliwe części ciała", "Wyrażał swoje niezadowolenie".....
      • m.c.hrabia Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dl 25.02.20, 10:21
        Nawet nożykiem do obierania nie pogrozili
      • buldog2 Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dl 25.02.20, 10:42
        Rozumiem.
        Wystarczy.
    • yoma Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dla Dudy 25.02.20, 10:43
      Tymczasem u pana Norberta

mobile.twitter.com/CichonAlicja/status/1231996896614518790
      • x2468 Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dl 25.02.20, 12:14
        Warto przypomnieć;
        www.wiocha.pl/1610860,Puszczajmy-ten-filmik-az-do-ciszy-wyborczej
        • yoma Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dl 25.02.20, 12:56
          Ten lepszy:

mobile.twitter.com/gfkot/status/1230237215856451586
    • rzewuski1 Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dla Dudy 25.02.20, 13:05
      Nie pochwalam ale rozumiem.
      • cotojest2020 Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dl 25.02.20, 13:54
        to jest prowokacja ,ale PISowska.
        • pies.na.czarnych Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dl 25.02.20, 14:09
          Żadna prowokacja. Pisi pomylili się 😜
          • yoma Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dl 25.02.20, 14:18
            Lejcie wszystkich, prezes rozpozna swoich 😂😂😂
            • czandra1 Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dl 25.02.20, 14:25
              To samo chciałem napisać :))))
              • yoma Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dl 25.02.20, 18:00
                Piąteczka 😎
    • qwardian Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dla Dudy 25.02.20, 14:31
      Zagazowano Narodowców. Ofiar więcej niż od Cyklonu B..

epoznan.pl/news-news-103113-napad_na_czlonkow_konfederacji_w_centrum_miasta_jedna_z_ofiar_zostala_potraktowana_gazem_pieprzowym
      • cotojest2020 Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dl 25.02.20, 14:33
        to jednak prawda ,że w Polsce są dwa plemiona
      • pies.na.czarnych Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dl 25.02.20, 22:56
        > Zagazowano Narodowców.

Ej, od razu zagazowano. Popieprzyli ich troszeczku i tyle :)
        • yoma Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dl 25.02.20, 23:14
          Narodowcom gazowanie powinno się podobać, z czym mają problem.
    • sverir Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dla Dudy 25.02.20, 14:37
      Oho, pisowcy prowokują, hejtują, a potem dziwią się,że hejt rodzi owoce. A i nie wykluczam, że to prowokacja, która umożliwi PiS dokonanie skoków na kolejne sfery życia publicznego.
      • cotojest2020 Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dl 25.02.20, 14:45
        PIS przewagą są media- TVP tVINFO POLSAT tvp2 POLONIA REPUBLIKA TRWAM
        RADIO MARYJA PR 1,2,3, RADIO 24 ...

Propaganda idzie całą parą
      • taniarada Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dl 25.02.20, 17:04
        sverir napisał:

> Oho, pisowcy prowokują, hejtują, a potem dziwią się,że hejt rodzi owoce. A i ni
        > e wykluczam, że to prowokacja, która umożliwi PiS dokonanie skoków na kolejne s
        > fery życia publicznego.
        Umiesz się wybielać .I przekręcać temat na swoje kopyto.Skąd ja to znam.Gdzie podziałeś zenia?
    • taniarada Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dla Dudy 25.02.20, 17:02
      Ci POrypani zachowują się menele.W Peło jest dużo osób z marginesu społecznego i stąd ta agresywność.Do paki kanalię.
    • danillko Ale radocha, pisiory zlinczowane przez Totalsów 25.02.20, 17:13
      Normalnie taki sam ubaw, jak z pegeerowców z reportażu "Arizona"...
      • yoma Re: Ale radocha, pisiory zlinczowane przez Totals 25.02.20, 17:59
        Co wy wszyscy macie z tą Arizoną, świeższych przekazów nie było?
      • sverir Re: Ale radocha, pisiory zlinczowane przez Totals 25.02.20, 18:09
        A nie jak z kodziarzy pobitych przez wszechpolaków? Bo wtedy też było śmiesznie, prawda?
        • lechutek1966 Re: Ale radocha, pisiory zlinczowane przez Totals 25.02.20, 22:56
          sverir napisał:

> A nie jak z kodziarzy pobitych przez wszechpolaków? Bo wtedy też było śmiesznie
          > , prawda?

KODziarze przegrali bo czołg nie dojechał na czas.. sami są sobie winni. Mogli kupić cysternę "ropy" zamiast iPhone
          • sverir Re: Ale radocha, pisiory zlinczowane przez Totals 26.02.20, 14:32
            "KODziarze przegrali bo czołg nie dojechał na czas.. sami są sobie winni. Mogli kupić cysternę "ropy" zamiast iPhone"

Zatem i koleś od Dudy co dostał w mordę sam jest sobie winny. Mógł pakować, a nie klęczeć przed księdzem w zbożnym celu.
    • jabbaryt Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dla Dudy 26.02.20, 13:24
      zgadadzam sie z tytułem wątku. Pobicia dokonali idioci czyli zwolennicy PO
      • czandra1 Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dl 26.02.20, 13:33
        Dziadzia, daj spokój, idioci są wszędzie, ale jakoś w pisie więcej, nie chce przypominać ataki na Bartoszewskiego, na Tuska no i ta obita Cugier - Kotka, więc dziadzia da spokój naparzy sobie melisy i usiadzie i poprzypomina jak widział flagi kaszubskie na spędzie poparcia.
        • taniarada Nie gadaj 26.02.20, 14:13
          czandra1 napisał:

> Dziadzia, daj spokój, idioci są wszędzie, ale jakoś w pisie więcej, nie chce pr
          > zypominać ataki na Bartoszewskiego, na Tuska no i ta obita Cugier - Kotka, więc
          > dziadzia da spokój naparzy sobie melisy i usiadzie i poprzypomina jak widział
          > flagi kaszubskie na spędzie poparcia.
          >
          Boś hipokryta. Jak JTK idiota założył nelsona to inaczej kwiczałeś.Jak idioci wyzywali Lichocką to to samo.P,atfusów trzeba palić świętym ogniem to siódmego pokolenia .Amen.
      • snajper55 Re: Idioci pobili "zbieracza" podpisów dl 26.02.20, 15:23
        jabbaryt napisał:

> zgadadzam sie z tytułem wątku. Pobicia dokonali idioci czyli zwolennicy PO

Udajesz czy dałeś się nabrać na kolejną ustawkę Kurskiego?

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka