Dodaj do ulubionych

Korwin Mikke uważa, ze to pożyteczna zaraza

05.03.20, 12:02
Bo eliminuje jednostki najsłabsze:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25760193,izraelskie-media-pisza-o-skandalicznej-wypowiedzi-korwin-mikkego.html#s=BoxOpImg10
Brak mi słów na nazwanie tego pana, bo pasują tylko niecenzuralne, a ten pan jest polskim parlamentarzystą !!!
Obserwuj wątek
    • qqazz Re: Korwin Mikke uważa, ze to pożyteczna zaraza 05.03.20, 14:10
      Innych słów pewnie po prostu nie znasz.

pozdrawiam
      • krysztalowoczystyczlowiek Re: Korwin Mikke uważa, ze to pożyteczna zaraza 05.03.20, 14:21
        qqazz napisał:

> Innych słów pewnie po prostu nie znasz.
        >
        >
        > pozdrawiam
        >

PiSior zawsze będzie PiSiorem, jak nie wie o czym piszę to ad personam autowa wątku atakuje!
    • qwardian Re: Korwin Mikke uważa, ze to pożyteczna zaraza 05.03.20, 14:35
      Można protestować i się nie zgadzać, ale Darwinizm to proces eliminacji..
      • motocyklista175 Re: Korwin Mikke uważa, ze to pożyteczna zaraza 05.03.20, 16:23
        tzw kościół i pedofile jego sukienkowe uznają coś takiego jak darwinizm?
        • lechutek1966 Re: Korwin Mikke uważa, ze to pożyteczna zaraza 05.03.20, 17:20
          motocyklista175 napisał(a):

> tzw kościół i pedofile jego sukienkowe uznają coś takiego jak darwinizm?

Uznają. Mam nadzieję że nie będą też przeszkadzać wirusowi jak się za ciebie weźmie 😁
      • yoma Re: Korwin Mikke uważa, ze to pożyteczna zaraza 05.03.20, 16:25
        Ludzkość już od dawna przeciwstawia się doborowi naturalnemu, co zresztą widać na załączonym.
      • krysztalowoczystyczlowiek To moze skasować szpitale 05.03.20, 16:28
        qwardian napisał:

> Można protestować i się nie zgadzać, ale Darwinizm to proces eliminacji..
        >

Niech jednostki słabsze się same wyeliminują i pozostaną najsilniejsi
        • qwardian Re: To moze skasować szpitale 05.03.20, 17:05
          krysztalowoczystyczlowiek napisał:

> Niech jednostki słabsze się same wyeliminują i pozostaną najsilniejsi

Tak brzmi Teoria Darwina, która jest fundamentem nauki o powstawaniu gatunków..
          • don.kichote Człowiek uczy się całe życie... 05.03.20, 17:12
            a na koniec dowiaduje się, że likwidacja szpitali wynika z teorii Darwina.
            Chyba rzeczywiście pora umierać, bo życie wśród takich ignorantów, to...

qwardian napisał:

> krysztalowoczystyczlowiek napisał:
            >
            > > Niech jednostki słabsze się same wyeliminują i pozostaną najsilniejsi

>
            > Tak brzmi Teoria Darwina, która jest fundamentem nauki o powstawaniu gatunków..
            • qwardian Re: Człowiek uczy się całe życie... 05.03.20, 17:18
              Szpitale to największa wylęgarnia zarazy i wirusów.
              • krysztalowoczystyczlowiek Re: Człowiek uczy się całe życie... 05.03.20, 17:26
                qwardian napisał:

> Szpitale to największa wylęgarnia zarazy i wirusów.
                >

Przebudować je na kościoły!
            • taniarada Te walczący z wiatrakami pytał się o zgodę? 05.03.20, 17:26
              don.kichote napisał:

> a na koniec dowiaduje się, że likwidacja szpitali wynika z teorii Darwina.
              > Chyba rzeczywiście pora umierać, bo życie wśród takich ignorantów, to...
              >
              > qwardian napisał:
              >
              > > krysztalowoczystyczlowiek napisał:
              > >
              > > > Niech jednostki słabsze się same wyeliminują i pozostaną najsilniej
              > si

> >
              > > Tak brzmi Teoria Darwina, która jest fundamentem nauki o powstawaniu gatu
              > nków..
              >
              > By moje złote myśli brać sobie do sygnaturki ?
    • dr.krisk Re: Korwin Mikke uważa, ze to pożyteczna zaraza 05.03.20, 16:14
      JKM jest niestety skończonym kretynem. Swoje kretynizmy opowiada z niezmąconą pewnością siebie, co podoba się osobnikom nieco słabszym na umyśle..
      • krysztalowoczystyczlowiek Re: Korwin Mikke uważa, ze to pożyteczna zaraza 05.03.20, 17:03
        dr.krisk napisał:

> JKM jest niestety skończonym kretynem. Swoje kretynizmy opowiada z niezmąconą p
        > ewnością siebie, co podoba się osobnikom nieco słabszym na umyśle..

Właśnie tego słowa mnie zabrakło, a własciwie to nie tyle zabrakło ile nie chciałem go użyć co by mój ulubiony na moderacji mnie po raz czwarty dziś nie wyosłował.
        A najbardziej mnie szkoda wątku w którym jako pierwszy przewidziałem zwolnienia na telefon, Co prawda potraktowałem to jako żart, ale żart okazał się dla rzadu inspiracją do uruchomienia takiego programu.
        Czy to nie zabawne ja z takim rewolucyjnym programem ląduję na ośłej, a nazajutrz okazuje się , że byłem jasnowidzem.
        • lechutek1966 Re: Korwin Mikke uważa, ze to pożyteczna zaraza 05.03.20, 17:23
          Ty ryju w ogóle jesteś jak jasnowidz. Problem jedynie w tym że twoja szklana kula mówi że Kidawa wygra. A ona może wygrać "wlazł kotek na płotek " co najwyżej na grzebieniu😃😃
          • krysztalowoczystyczlowiek PiS-dolisz, bo to ja pierwszy przewidziałem 05.03.20, 18:36
            lechutek1966 napisał:

> Ty ryju w ogóle jesteś jak jasnowidz. Problem jedynie w tym że twoja szklana ku
            > la mówi że Kidawa wygra. A ona może wygrać "wlazł kotek na płotek " co najwyże
            > j na grzebieniu😃😃

chociaż żartowałem, ze będą zwolnioenia lekarskie na telefon!!!
            Nie wkleję, bo mnie PiSior wyśle na osłą, sam sobie tam to sprawdż, a zobaczysz, że jak zwykle nie kłamię!!!
            Jako Zapijaczony_ryj nigdy nie kłamałem, dlatego do czasu przejęcia moderacji przez V kolumnę PiS miałem ten nick do maja 2018 roku przez kilkanaście lat!
            A teraz mnie PiSi gnoją!!!
            • lechutek1966 Re: PiS-dolisz, bo to ja pierwszy przewidziałem 05.03.20, 20:56
              Trzeba ci to przyznać. Królujesz niepodzielnie na ośle
    • oszol-lom-z-rm Re: Korwin Mikke uważa, ze to pożyteczna zaraza 05.03.20, 18:15
      Walczcie dalej z PiS a przyjdzie czas kiedy korwin lub jego następca zgarnie większość konstytucyjna
      • krysztalowoczystyczlowiek To mozliwe w kraju, który pedzia uznał za wodza! 05.03.20, 18:41
        oszol-lom-z-rm napisał:

> Walczcie dalej z PiS a przyjdzie czas kiedy korwin lub jego następca zgarnie wi
        > ększość konstytucyjna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka