Dodaj do ulubionych

Straż miejska ma nowe samochody

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 19:00
Poświęcili,bo to o niebo taniej,niż ubezpieczyC!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: topol Re: Straż miejska ma nowe samochody IP: *.proxy.aol.com 22.10.04, 20:22
      rozwiazac straz miejska,bo to darmozjady,nic nie robia tylko traca nasze
      podatki!!!oni niczego dobrego nie zrobili ,tylko chowaja sie po katach,nie ma
      pozytku po wiesniakach!!!zamiast rozwiazac bade nieudacznikow i powiekszyc
      szeregi policji,wtenczas bylo by widoczne!!!na zachodzie straz miejska dziala
      charytatywnie!!!
      • Gość: zenek Re: Straż miejska ma nowe samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 23:51
        nie pisze się,że "nie ma pożytku po wieśniakach", tylko "z wieśniaków".
        Niesamowity jest Twój tekst o podatkach, które Ty m.in. łożysz na tę "bandę".
        Czy to oznacza, że pracujesz?? Bo wydaje mi się, że raczej jesteś kimś, kto
        Twoim zdaniem został przez strażników-czarnuchów, niesprawiedliwie potraktowany
        Ponadto bawi mnie Twoja sugestia, że należy tę "bade" rozwiązać i przeznaczyć
        kasę na Policję, bo "wtedy będą widoczni". Amen
        • Gość: marian koniuszko Re: Straż miejska ma nowe samochody IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.10.04, 11:33
          Jest to banda nierobow. Sa nieskuteczni i zle wyszkoleni. Niektorzy nie umieja
          pisac. Zajmuja sie bzdurami. Czy czujesz sie bezpieczniej ze swiadomoscia, ze
          masz w miescie straz miejska ? Ja pracuje, place podatki i jedyne moje
          doswiadczenia ze straza miejska to takie, ze utrudnia zycie.
      • Gość: murzynek bambo Re: Straż miejska ma nowe samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 16:01
        Przepraszam za tego kolegę.Jego logo to nie Topol a Tępol
    • Gość: strażnik Re: Straż miejska ma nowe samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 00:20
      A "..." po teologii, miał podczas święcenia koloratke, hehe... Kiedyś Wam
      opowiem, jacy włodarze rządzą naszą Częstochową. Ojoj. Często czytam opinie na
      temat -aktualnie- rządzących. Waszym zdaniem "lewica' to złodzieje, komuchy,
      itd. Myślicie, że "prawica' jest lepsza? Ojoj! Jestem zwykłym człowiekiem z
      plebsu. Nie zaliczam się do elit zarówno yntelektualnych jak i rządzących. Ale
      zapewniam, że "prawica" na czele z Prezydentam naszego Miasta
      Częstochowy, "kupę" mnie i Wam pomogą. Zaręczam, bo sam prosiłem o pomoc, będąc
      pewnym swoich racji i "czystym". I "kupa"...
    • Gość: Raf Re: Straż miejska ma nowe samochody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 09:15
      Dlaczego gazeta nie napisze, że focusy mają także klimatyzację 4 poduszki i
      sporo innych bajerów jak np. ogrzewana przednia szyba, co było wymogiem w dok.
      przetargowej, dzięki czemu od razu wiadomo było jakie auto wygra w przetargu. A
      można było kupić taniej wcale nie gorsze auta.
    • Gość: marian koniuszko Re: Straż miejska ma nowe samochody IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.10.04, 11:28
      Po co tym nierobom samochody? Do ryneczku dojda na nogach, zeby kroic babcie z
      pietruszka. Poza tym zaraz te samochody zepsuja.
      • Gość: Ziele Re: Straż miejska ma nowe samochody IP: *.ar.wroc.pl 23.10.04, 15:41
        No właśnie, jeżeli wymogiem w przetargu była ogrzewana przednia szyba to było
        pewne że ford wygra bo tylko on daje ten bajer w strandardzie. Druga sprawa
        jest taka, ze policja jeździ polonezami ( no może mają jakiegoś lanosa albo
        fabie ), a straż miejska nowymi focusami. Coś tu chyba jest nie tak jak powinno
        być. Starż miejska to powinna zdzierać do końca stare auta policyjne.
        • Gość: gderliwy Re: Straż miejska ma nowe samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 22:58
          Nie przesadzaj. Faktem jest, że Policja ma trochę Poldków, ale lepsze auta
          również. Nie wiem ile dokładnie mają, ale sporo u Nich zarówno Transitów, jak i
          Transporterów, a to wcale nie są złe auta. Każdy komisariat ma takowe plus
          Poldki. No i wspomnę jeszcze o Skodach Fabia czy Passatach bądź Vento itp.
          Straż powinna dostać nowe samochody już dawno, bo te którymi jeździli do tej
          pory, były w takim stanie, że każdego tygodnia któryś z nich zaraz po wyjeździe
          w rejon, był holowany do mechanika. One wszystkie były eksploatowane dzień w
          dzień 24 godz. na dobę. Natomiast co do aut Straży, to owszem zgodzę się, że
          mogli dostać tańsze, jednakże weź pod uwagę taką politykę, że jak kiedyś będą
          odchodzić obecnie "rządzący", to zapewniam, że pochwalą się ,podsumowując swoje
          osiągnięcia dla naszego miasta m.in. tymi samochodami. Życzę miłego i
          efektywnego uczenia się nowych numerów rejestracyjnych, aby nie było zbyt wielu
          niespodzianek....
          • Gość: Ziele Re: Straż miejska ma nowe samochody IP: *.ar.wroc.pl 24.10.04, 10:28
            Po pierwsze to ja transitów wogóle na myśli nie miałem i tego że dostali
            transity sie nie czepiam. Mnie chodziło głownie o focusy. Po drugie to wcale
            nie przesadzam. jeśli wg Ciebie Pasaty i Vento z 1991 roku to dobre i pełni
            sprawne auta to Ty chyba nie wiesz o czym mówisz. A co do fabii: takie małe
            autko w warunkach policyjnych to parodia. Jeżdziłem podobnym samochodem z tym
            samym 75 konnym silnikiem i moge powiedzieć że jest troche szybszy od poloneza,
            ale cinquecento sporting to już mu ucieknie. Ale za to nasza super potrzebna
            straż miejska bedzie miała 100 konne focusiki które "napewno" wykorystają.
            Chciałbym jeszcze dodać że pasaty i vento maja silniki 90 konne. Niby różnica
            niewielka w stosunku do focusa, tyle że każdy ma przejechane miedzy 250000 a
            350000 km. Bardzo żałuje że na tych focusach jest napis straż miejska zamiast
            policja.
    • Gość: picollo Re: Straż miejska ma nowe samochody IP: *.pl 23.10.04, 15:41
      A Policja w Cz-wie? Niedawno potrzebowałam ich pomocy... To czym
      przyjechali...ECH....
    • Gość: Max Re: Straż miejska ma nowe samochody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 23:05
      „Wszystkie samochody są oznakowane logo straży miejskiej z numerem telefonu
      alarmowego 998.”
      A ja naiwny zawsze myślałem ze 998 to straż pożarna, ale chyba tak poważna
      gazeta jaka jest GW się nie myli.

Czy te pisanki (bo artykułem tego nie można nazwać) są przez kogoś recenzowane??
      Czy jest to „dowolna” twórczość wieczorna (bo zazwyczaj w wersji on-line
      pojawiają się w nocy).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka