qinto 31.03.20, 20:36 Słuchałem w telewizorni pani marszałek Witek i potem Sasina. Zebrało mnie na wymioty. Przypomniałem sobie słowa Ernesta Hemigwaya. "Szczęście wśród inteligentnych osób to najrzadsza rzecz, jaką znam". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechutek1966 Re: Mam absmak 31.03.20, 20:50 Masz zdrowie. Mnie wystarczyło poczytac kilka wątków. Choć odnoszę wrażenie że sok z buraka został już wyciśnięty. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Mam absmak 31.03.20, 20:59 lechutek1966 napisał: > Masz zdrowie. Mnie wystarczyło poczytac kilka wątków. Choć odnoszę wrażenie że > sok z buraka został już wyciśnięty. Masz dużo racji, ale przywykłem już do tej cloaca maximum - jakim jest to forum. Nie mogłem wytrzymać kiedy słuchałem tych osób, które wymieniłem. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Mam absmak 31.03.20, 21:08 Przegiecia są dziś na porządku dziennym. Jak fakty są inne, to tym gorzej dla faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Mam absmak 31.03.20, 21:01 niesmak to ja mam na sam widok tych kaczych tytanow intiligencji,hehehehe,a starodawnego kaczynskiego absmaku raczej nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Tak się nie obnoś 31.03.20, 21:07 bo jeszcze przyjdą i zabiorą. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Tak się nie obnoś 31.03.20, 21:10 qqazz napisał: > bo jeszcze przyjdą i zabiorą. > > > pozdrawiam Do kogo się odnosisz? do mnie? czy do szwamtucha? Odpowiedz Link Zgłoś