borrka 08.04.20, 13:37 Pisowski minister zdrowia zapowiedział wprowadzenie obowiązku noszenia maseczek . To ja proponuję od razu kostium wg modelu NASA - tak samo dostępne. Gwarantuję, że nie można kupić maseczek w żadnym dużym mieście! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qqazz Re: Pisowska "logika" 08.04.20, 13:44 Na Wolumenie sprzedają w jednym z pawilonów, cena 11 PLN. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Pisowska "logika" 08.04.20, 13:50 "Gwarantuję, że nie można kupić maseczek w żadnym dużym mieście!" U mnie można. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Pisowska "logika" 08.04.20, 14:22 Duże miasta liczą się od miliona mieszkańców wzwyż. W Polsce jest jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Pisowska "logika" 08.04.20, 14:52 sverir napisał: > "Gwarantuję, że nie można kupić maseczek w żadnym dużym mieście!" > > U mnie można. > W Świnoujściu można je kuip w każdym kiosku osiedlowym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Skrajna nieudolność tzw. rządu PiS 08.04.20, 14:05 Przypomina papier toaletowy i brak piasku na Saharze. Tylko śmiech zamiera, gdy się czyta o sytuacji w Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Wczoraj próbowałem kupić w aptece 08.04.20, 14:18 W wielkim mieście. Nie ma i nie będzie w najbliższym czasie. Pan minister każe mnie rozstrzelać? Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Pisowska "logika" 08.04.20, 14:12 Maseczki obowiązkowo powinny być max po 1 zł/szt. we wszystkich Biedronkach ,Lidlach , żabkach , Tesco , kioskach Ruch , stacjach benzynowych , Castoramach , itd teraz !!! - natemat.pl/305083,koronawirus-w-dwoch-kosciolach-zlamano-zakaz-gromadzenia-sie Odpowiedz Link Zgłoś
ernestb Re: Pisowska "logika" 08.04.20, 14:23 Moim zdanie, noszenie masek to absolutne must have. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Ale skąd have ? 08.04.20, 14:28 Gdy znajomy aptekarz mówi, że nie ma szans! A to jest praktycznie wyrób jednorazowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Pisowska "logika" 08.04.20, 14:34 Skoro obowiązkowo to rząd musi zapewnić je wszystkim za darmo. Listonosze rozniosą maseczki razem z pakietami do głosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Pisowska "logika" 09.04.20, 06:27 borrka napisał: > Pisowski minister zdrowia zapowiedział wprowadzenie obowiązku noszenia maseczek > . > To ja proponuję od razu kostium wg modelu NASA - tak samo dostępne. > Gwarantuję, że nie można kupić maseczek w żadnym dużym mieście! Kostium wg modelu NASA to już trzeba być zdolnym majsterkowiczem i mieć dostęp do wyjątkowych surowców i półproduktów ale maseczka to prosta rzecz do samodzielnego wykonania, takie zadanie na ZPT w 4 klasie podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Pisowska "logika" 09.04.20, 08:47 U mnie w pracy wczoraj dostałem jedną, nawet trochę nosiłem jak bywałem poza siedzibą firmy. W ,, mojej" aptece była wywieszka że maseczki po 25 zł /sztuka. A może 2.5? tylko kropki nie zauważyłem bo nie interesowało mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
cotojest2020 Re: Pisowska "logika" 09.04.20, 14:07 widocznie chcą dać zarobić swojemu przedsiębiorcy Odpowiedz Link Zgłoś
borrka "Swój" zarobi 09.04.20, 14:14 A maseczek i tak nie będzie! To właśnie siła PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Pisowska "logika" 10.04.20, 08:26 Może rzeczywiście tyle kosztuje? Ale to była odpowiedź na to że ich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Pisowski minister, jak Adam Słodowy 09.04.20, 14:20 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/14,166794,25856867.html#s=BoxMMt1 Te brednie ostatecznie rozwiały złudzenia, iż można być w PiS i mówić z sensem:) Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Zapomnijcie rower 09.04.20, 15:52 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,173952,25856960,12-tys-zl-grzywny-dla-rowerzysty-i-spacerowiczki-komendant.html#s=BoxMMtImg1 Co dodać do tej informacji? Trzeba być zupełnym cepem, by łączyć ze sobą zakaz spaceru i organizowanie wyborów. Cep, to za mało powiedziane, bo element lekceważenia zdrowia i życia to więcej, niż glupota. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis to pis rządzi już w wielu krajach świata 10.04.20, 06:01 borrka napisał: > Pisowski minister zdrowia zapowiedział wprowadzenie obowiązku noszenia maseczek > . > To ja proponuję od razu kostium wg modelu NASA - tak samo dostępne. > Gwarantuję, że nie można kupić maseczek w żadnym dużym mieście! > Obowiązek noszenia maseczek jest już w kilku krajach. To PiS tam też rządzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: to pis rządzi już w wielu krajach świata 10.04.20, 06:43 Dzwoniłam wczoraj do aptek na moim osiedlu . Maseczek nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: to pis rządzi już w wielu krajach świata 10.04.20, 08:41 adria231 napisała: > Dzwoniłam wczoraj do aptek na moim osiedlu . Maseczek nie ma. Daj adres to Ci wyślę. Kupisz w internecie na Allegro i w wielu innych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: to pis rządzi już w wielu krajach świata 10.04.20, 06:53 no-popis napisała: > Obowiązek noszenia maseczek jest już w kilku krajach. To PiS tam też rządzi ? Ciekawe czy ludzikow wie, jak jest na Malcie, gdzie się przecież przez cały czas wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: to pis rządzi już w wielu krajach świata 10.04.20, 07:10 no-popis napisała: > Obowiązek noszenia maseczek jest już w kilku krajach. To PiS tam też rządzi ? Tylko tam gdzie PiS rządzi, minister nakazuje stosowanie środków, które jego zdaniem niczemu nie służą: www.rynekzdrowia.pl/Uslugi-medyczne/Szumowski-o-koronawirusie-maseczki-nie-pomagaja-Nie-wiem-czemu-ludzie-je-nosza,203278,8.html Odpowiedz Link Zgłoś
cotojest2020 Re: to pis rządzi już w wielu krajach świata 10.04.20, 08:36 w zasadzie niektórzy powinni nosić maski na twarzy od początku. Jak się patrzy na filmy gangsterskie to przestępcy często używali masek. Odpowiedz Link Zgłoś