niewschodni 17.04.20, 19:36 i to by bylo na tyle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oczyszerokozamkniete66 Re: Wynocha z UE na Wschod 17.04.20, 19:53 na Wschodzie też pewnie nie chcą Odpowiedz Link Zgłoś
niewschodni Re: Wynocha z UE na Wschod 17.04.20, 20:03 Nie ma centrum chyba ze jest sie Austria lub Szwajcaria, naywanie siebke Europa Srodkowa zamiast Wschodnia jest tylko samooszukiwaniem sie Odpowiedz Link Zgłoś
j-k bzdety, hoopcze, 23.04.20, 16:39 niewschodni napisał(a): > Nie ma centrum chyba ze jest sie Austria lub Szwajcaria, naywanie siebke Europa > Srodkowa zamiast Wschodnia jest tylko samooszukiwaniem sie bzdety, hoopcze. tu niemiecka definicja Mitteleuropy. Identyczna z polska . www.freeworldmaps.net/de/mitteleuropa/ Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 17.04.20, 20:30 oczyszerokozamkniete66 napisała: > na Wschodzie też pewnie nie chcą Pokaż mi kraj na świecie gdzie by was zaakceptowali???. Jedynie Rosja sobie moze z wami poradzić, no i być moze jeszcze KLD da radę. Wy się nie nadajecie do cywilizowanego ani do demokratycznego świata Odpowiedz Link Zgłoś
oczyszerokozamkniete66 Re: Wynocha z UE na Wschod 17.04.20, 20:59 co wiesz o Rosji? Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 17.04.20, 21:02 Sporo wiem. Wiem np. to że z taką oPOzycja jak wy Putin czy Kim sobie radzi bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Wynocha z UE na Wschod 17.04.20, 20:08 Do kogo to? Tu jest Polska i ja się nigdzie nie ruszam . To ty spadaj do zawirusowanej Brukseli Paryża czy Berlina! A Moskwa to przecież tez wasz sojusznik! Odpowiedz Link Zgłoś
bobbiedraper Re: Wynocha z UE na Wschod 17.04.20, 20:22 Rydzyka wasz buk też pokarał, sporo tam wirusa :D Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Wynocha z UE na Wschod 17.04.20, 21:01 W radiu Maryja nie ma ani jednego przypadku! Odpowiedz Link Zgłoś
niewschodni Re: Wynocha z UE na Wschod 17.04.20, 20:44 To do takich jak ty panie oszolom Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 16:53 No to wypad do Madrytu. Tam jest teraz centrum europejskiej praworządności, porządku prawnego i tzw wartości europejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wynocha z UE na Wschod 17.04.20, 20:32 Caritas zakupiła 100 respiratorów, 10 tys. kombinezonów i tysiące maseczek. W zakupie pomogła WOŚP .Wielka Unia wysyła na wszystkie kraje 150 respiratorów.To jest potęga Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Wynocha z UE na Wschod 17.04.20, 21:02 Poprzedni Kanclerz Niemiec G Schroeder już tam poleciał Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 17:52 Ojciec Dyrektor tam posługiwał i wyłudzał, dopóki go nie wyrzucili. Później agitował za pozostawieniem GRU i budową dla nich stref ekonomicznych w Toruniu i reszcie Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wynocha z UE na Wschod 17.04.20, 21:03 taniarada napisał(a): > Caritas zakupiła 100 respiratorów, 10 tys. kombinezonów i tysiące maseczek. W z > akupie pomogła WOŚP .Wielka Unia wysyła na wszystkie kraje 150 respiratorów.To > jest potęga Unii. Caritas dopiero zamówił. Ile z tych respiratorów trafi do szpitali a ile Caritas będzie wypożyczał za kasę - zobaczymy. Pierwsze mają być dopiero w połowie maja. Zamówienie jest warte 3 mln. Unia przeznaczyła 3.000 mln euro (cztery tysiące razy więcej) na sprzęt dla szpitali. www.polsatnews.pl/wiadomosc/2020-04-17/3-miliardy-euro-na-respiratory-maski-i-szpitale-polowe-parlament-europejski-zdecydowal/ S. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna1 Re: Wynocha z UE na Wschod 17.04.20, 21:03 taniarada napisał(a): > Caritas zakupiła 100 respiratorów, 10 tys. kombinezonów i tysiące maseczek. W z > akupie pomogła WOŚP .Wielka Unia wysyła na wszystkie kraje 150 respiratorów.To > jest potęga Unii. A było się nie wzbraniać przed pomocą z Unii. Samodzielnie, samorządnie. Odpowiedz Link Zgłoś
niewschodni Re: Wynocha z UE na Wschod 22.04.20, 16:39 no juz KRS wywalaja. UE powinna isc za ciosem Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 11:15 A nich se wywalają. 30 lat w PRL owskim WS wystarczy. Zmiany są konieczne i nie ma od nich odwrotu Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 12:12 img6.dmty.pl//uploads/201011/1290200879_by_dawid121295_600.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 18:02 No widzisz lesiu, w końcu to z ciebie wyszło. Poza Unią w naszej części świata są tylko dyktatury i państwa upadłe, też nie lepsze. I nie dziwi mnie wcale, że taka "świetlana przyszłość" Polski ci się marzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 18:33 buldog2 napisał: > No widzisz lesiu, w końcu to z ciebie wyszło. Poza Unią w naszej części świata > są tylko dyktatury i państwa upadłe, My nie będziemy ani jednym ani drugim. Obecnie jesteśmy państwem upadłym, bo jestesmy jedynym krajem na świecie gdzie upadła oPOzycja. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 18:38 lechutek1966 napisał: > My nie będziemy ani jednym ani drugim. Obecnie jesteśmy państwem upadłym, bo je > stesmy jedynym krajem na świecie gdzie upadła oPOzycja. Jesteśmy jednym z państw, w którym rządzą przestępcy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 18:56 snajper55 napisał: > lechutek1966 napisał: > > > My nie będziemy ani jednym ani drugim. Obecnie jesteśmy państwem upadłym, > bo je > > stesmy jedynym krajem na świecie gdzie upadła oPOzycja. > > Jesteśmy jednym z państw, w którym rządzą przestępcy. > > S. Przestępcy już rządzili. Teraz trzeba ich osądzić. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz1 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 19:15 A po co opozycja? A demokracja jak pokazała sytuacja podczas pandemii jest najbardziej wadliwym i najbardziej nieruchawym ustrojem. ciekawe iż najlepiej sobie z opanowaniem pandemii radzą państwa gdzie demokracja jest pojęciem nie znanym. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 21:45 xyz_xyz1 napisał: > A po co opozycja? A demokracja jak pokazała sytuacja podczas pandemii jest najb > ardziej wadliwym i najbardziej nieruchawym ustrojem. ciekawe iż najlepiej sobie > z opanowaniem pandemii radzą państwa gdzie demokracja jest pojęciem nie znanym > . no tak-dobrze radzą sobie tam, gdzie demokracja jest pojęciem nie znanym, ale realnie funkcjonującym. Masz rację, znacznie gorzej jest tam, gdzie demokracja jest pojęciem nieznanym, bo władza totalitarna ukrywa prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 18:41 Może nas w ogóle nie być. Jeszcze trochę rządów PIS, mięsa i chleba po 30-40 zł, lipnych chińskich maseczek za ciężkie pieniądze, jeszcze więcej roszad w spółkach Skarbu PIS, miliardów na Dwie Wieże i TVPIS, korowody limuzyn i misiewiczów... I sen się spełni. Na razie mięso po 20, chleb po 10. Musimy poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 18:58 buldog2 napisał: > Na razie mięso po 20, chleb po 10. Musimy poczekać. W przeliczeniu z euro na złotówki? Bo kupuje chleb co drugi dzień i nie zauważyłem takich cen. Gdzie ty żyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 19:08 Kłamiesz lesiu, kłamiesz tak jak na pisowca przystało. Najtańszy zjadliwy chleb w Lidlu kosztuje 3 zł za 40 czy 50 dkg, przyzwoite bułki nadziewane oliwkami ok. 150 za 100 g. W Biedronce (tam można kupować wyłącznie ziemniaki, owoce, przyprawy, chleb, nie - mięso, sery, wędliny) zjadliwy chleb to już za kg 10 zł i więcej. W małych piekarniach (wcale nie lepszych) jeszcze drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 19:20 Nie lubię oliwek w bułkach. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 19:40 Możesz kupować co chcesz, dopóki jeszcze niepuste półki. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 19:21 buldog2 napisał: > Kłamiesz lesiu, kłamiesz tak jak na pisowca przystało. > Najtańszy zjadliwy chleb w Lidlu kosztuje 3 zł za 40 czy 50 dkg, przyzwoite buł > ki nadziewane oliwkami ok. 150 za 100 g. W Biedronce (tam można kupować wyłączn > ie ziemniaki, owoce, przyprawy, chleb, nie - mięso, sery, wędliny) zjadliwy chl > eb to już za kg 10 zł i więcej. Za tonę chleba wyjdzie jeszcze więcej buldog. Ale na co komu tona chleba? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 19:39 Tak, lesiu, kilogram czy pół chleba to za dużo, wy PISowcy nie kupujecie kilograma czy pół kg chleba, bo was kłuje w zęby. Tylko ciastka. Za prymitywne twoje kłamstwa lesiu. Ale jeszcze kilka wpisów i uzbierasz na kilo ciastek. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 19:52 Jakie kłamstwa buldog? To ty kłamiesz mówiąc że w Lidlu lub w Biedronce jest kilogramowy chleb na sprzedaż. Ja nie spotkałem tam kilogramowego chleba. Ale ty podajesz cenę kilogramowego. Nie wydaje ci się to manipulacja? Osmieszasz się tym stwierdzeniem bo większość ludzi wie ile kosztuje chleb i nie "kupi" twojej manipulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 20:11 Ja ci lesiu nie napisałem, że chleb jest w bochenkach kilogramowych, ale i ile kosztuje kilogram chleba. Ale jak w Biedronce niezły chleb, 300g, kosztuje 3,5-4 zł, to cena kilograma wychodzi ponad 10 zł. Po twojemu pisowskiemu cena kilograma dobrych bułek to ok. 1-2 złote, bo tyle kosztuje niezła bułka. I jak to w socjalizmie, chleb po 8, tyle że coraz mniejszy. Kłamiesz lesiu prymitywnie. Nazbyt prymitywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 20:17 Napisałeś dokładnie tak: buldog2 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 18:41 Na razie mięso po 20, chleb po 10. Musimy poczekać. Nawet nie wspomniałeś o wadze chleba a teraz wciskasz kit że coś tam wspomniałeś. Weź sam sprawdź co pisałeś i jak już zrozumiesz co zrobiłeś zle to wróć tu i przeproś. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 20:21 Powtórzę, czytaj ze zrozumieniem: Najtańszy zjadliwy chleb w Lidlu kosztuje 3 zł za 40 czy 50 dkg, przyzwoite bułki nadziewane oliwkami ok. 150 za 100 g. W Biedronce (tam można kupować wyłącznie ziemniaki, owoce, przyprawy, chleb, nie - mięso, sery, wędliny) zjadliwy chleb to już za kg 10 zł i więcej. 3 zł za 40 czy 50 dkg znaczy 6-8,5 zł za kilogram. Kilogram najtańszego zjadliwego chleba. A droższe to już 10 zł/kg (w bochenkach mniejszych niż 1kg) i więcej. Nieporadnie, prymitywnie kłamiesz i manipulujesz lesiu, nie na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 20:27 Co byś nie naPISał, to głupie prymitywne kłamstwo wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 20:45 Ale nawet na sztuki, w Lidlu karkówka 20 zł/kg, łopatka chyba ok. 17zł/kg, jak sztuka mięs waży ok. 1,2-1,5 kg, to będzie ponad 20 zł. O rybach i podobnych zapomnieć. Krewetki 60-70 zł/kg, a halibut... Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 20:49 buldog2 napisał: > Ale nawet na sztuki, w Lidlu karkówka 20 zł/kg, łopatka chyba ok. 17zł/kg, jak > sztuka mięs waży ok. 1,2-1,5 kg, to będzie ponad 20 zł. > O rybach i podobnych zapomnieć. Krewetki 60-70 zł/kg, a halibut... Aleś się rozmarzył. Wiesz że ma być w Lidlu czarny kawior w dobrej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 21:57 buldog2 napisał: > Ale nawet na sztuki, w Lidlu karkówka 20 zł/kg, łopatka chyba ok. 17zł/kg, jak > sztuka mięs waży ok. 1,2-1,5 kg, to będzie ponad 20 zł. > O rybach i podobnych zapomnieć. Krewetki 60-70 zł/kg, a halibut... > o ośmiorniczkach zapomniałeś;);) ale, ale! gratuluję cierpliwości,ale - zadanie matematyczne dla pisich?:) Twój interlokutor już kiedyś zapowiedział, że Pinokio zadba, by miał kiełbasę i bułkę. I on w to wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 20:48 buldog2 napisał: > Co byś nie naPISał, to głupie prymitywne kłamstwo wychodzi. Tu jest twój zalozycielaki ( w cenie chleba) post. buldog2 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 18:41 Może nas w ogóle nie być. Jeszcze trochę rządów PIS, mięsa i chleba po 30-40 zł, Na razie mięso po 20, chleb po 10. Musimy poczekać. Pierwotnie chleb miał być w cenie mięsa a dopiero na dole "wyjawiłeś" że chleb nie jest w cenie mięsa. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 20:43 buldog2 napisał: > Powtórzę, czytaj ze zrozumieniem: > > Najtańszy zjadliwy chleb w Lidlu kosztuje 3 zł za 40 czy 50 dkg, przyzwoite > bułki nadziewane oliwkami ok. 150 za 100 g. W Biedronce (tam można kupować wyłą > cznie ziemniaki, owoce, przyprawy, chleb, nie - mięso, sery, wędliny) zjadliwy > chleb to już za kg 10 zł i więcej. > > 3 zł za 40 czy 50 dkg znaczy 6-8,5 zł za kilogram. Kilogram najtańszego zjadliw > ego chleba. A droższe to już 10 zł/kg (w bochenkach mniejszych niż 1kg) i więce > j. > > Nieporadnie, prymitywnie kłamiesz i manipulujesz lesiu, nie na to forum. No niestety buldog ale to co teraz przytaczasz jest sporo niżej niz ten od którego się zaczęło. Jak już się zorientowałeś że twoje kłamstwo jest łatwe do podważenia to dopisaleś to co wyżej. Każdy sobie moze sprawdzić w drzewku jaka była kolejność. Gdybym nie zareagował to utrzymywalbys nadal że chleb jest w cenie mięsa. Sprawdź sobie jeszcze raz i przeproś. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 20:50 Kłamiesz lesiu i tyle. O 19:08 uszczegółowiłem, jak do oszusta-przygłupa trafiło (zwykli ludzie wiedzą, że wycenia się jednostkę masy, a cena sztuki jest pochodną): Najtańszy zjadliwy chleb w Lidlu kosztuje 3 zł za 40 czy 50 dkg, przyzwoite bułki nadziewane oliwkami ok. 150 za 100 g. W Biedronce (tam można kupować wyłącznie ziemniaki, owoce, przyprawy, chleb, nie - mięso, sery, wędliny) zjadliwy chleb to już za kg 10 zł i więcej. A teraz wciskaj ludziom kit, że cena chleba to od sztuki, nie za kilogram. Wy byście tak chcieli i niedługo chleb ważyłby 100G, a kosztował 5 zł. Ciekawe czy wspólnie z PInokio ogłupicie suwerena tak, że to kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 20:52 A w prywatnej piekarni duży chleb już więcej, niż 20 zł kosztuje. To tak dla porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 20:56 No,,,, ja kupuję na sztuki a nie na kilogramy ani nie na tony żeby było drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 20:57 A teraz buldog już możesz przeprosić. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 20:59 ciebie, oszuście i łgarzu? Za twoje nieporadne kłamstwa o pisowskich stałych cenach? :D:D:D Buhaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 21:02 buldog2 napisał: > ciebie, oszuście i łgarzu? > Za twoje nieporadne kłamstwa o pisowskich stałych cenach? :D:D:D > Buhaha!!! Przytocz mi moje słowa o stałych cenach. Chętnie POczytam co napisałem. A jak nie znajdziesz to możesz śmiało przeprosić. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 21:16 Każdy przygłup to wie, że ceny żywności - mięsa, chleba itd. - przelicza się na jednostkę masy? lesiu udaje że jest jeszcze głupszy i nie wie, i nie chce mi się nawet tematu rozwijać, i lesiowe kłamstwa tłumaczyć. lesiu możesz do pisowskiego Rocznika Statystycznego zajrzeć i zobaczyć, co piszą na temat ceny chleba. Może rzeczywiście w sztukach, specjalnie dla lesia :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 21:23 buldog2 napisał: > Każdy przygłup to wie, że ceny żywności - mięsa, chleba itd. - przelicza się na > jednostkę masy? Nie każdy przygłup o tym wie że ja nie wspomniałem ani jedna litera o stałych pisowskich cenach. Miałeś mi przytoczyć moje słowa o stałych pisowskich cenach. Gdzie te słowa???. A teraz przeproś. Jak nie jesteś " buraczanym człekiem" Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 21:50 Wynoś się z takim prymitywnym kręceniem do Ojca Dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 21:52 buldog2 napisał: > Wynoś się z takim prymitywnym kręceniem do Ojca Dyrektora. Tylko prymityw widząc swój błąd udaje że go nie popełnił. Nadal czekam na przeprosiny od "inteligentnego i wyksztalconego" adwersarza. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 20:57 Ty to byś lesiu, sprzedawał bochenki coraz mniejsze i tylko powtarzał: nic nie drożeje, chleba kosztuje tyle samo. Nie jesteś pierwszy, dawni władcy też tak robili, a nawet mądrzej, bo zmieniali wielkość jednostki masy. I uncja chleba czy złota były coraz mniejsze. Tylko oni te zmiany robili pod ochroną drużyny, a PIS - nie wiem, czy może na kogoś liczyć Może na oprawców Cygana i tego drugiego, co go zamordowali w lubelskim areszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 21:00 Oczywiście że drożeje. Ale nie drożeje az tak jak usilujesz wykazać. To normalne dla normalnych ludzi. Zarabiamy więcej to i za towary płacimy więcej. To najnormalniejszą rzecz pod słońcem, przynajmniej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 21:57 buldog2 napisał: > Ty to byś lesiu, sprzedawał bochenki coraz mniejsze i tylko powtarzał: nic nie > drożeje, chleba kosztuje tyle samo. Aleś Amerykę odkrył.Gratuluje. Wszystko ma cenę tę samą ale gramaturę mniejsza. Dziwne że tego nie zauważyłeś. To marketing głupcze. Kupujesz sztukę- opakowanie a nie kilogram np. ptasiego mleczka. Ale oczywiście ty musisz kupować na kg. Worek chleba, wiadro paliwa, konewkę wody mineralnej i tone kartofli.😁😁😁 Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 21:59 A teraz przeproś albo spadaj na szczaw i mirabelki. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 18:05 lechutek1966 napisał: > A nich se wywalają. 30 lat w PRL owskim WS wystarczy. Zmiany są konieczne i nie > ma od nich odwrotu Kropla drąży tę skałę i szczelina w murze jest coraz większa. Te mury runą, runą, runą. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 18:16 Na pewno nie będzie gorzej niż było. Więc nie ma POwodow aby nadal walczyć o to " aby było tak jak było". Ja jestem za jakąkolwiek reformą i POpre każdego kto to zadeklaruje. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 18:18 lechutek1966 napisał: > Na pewno nie będzie gorzej niż było. Więc nie ma POwodow aby nadal walczyć o to > " aby było tak jak było". Ja jestem za jakąkolwiek reformą i POpre każdego kto > to zadeklaruje. 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 18:35 To co ma być naszym marzeniem? Dyktatura jak w Rosji i na Białorusi, państwo coraz bardziej upadłe Ukraina czy państwo nieuznane Zadniestrze? Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 20:18 No marzy się wam, marzy. Ale chyba nic z tego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 20:24 Do tego dąży PIS. Wypad z UE i porządki w stylu Białorusi. Kiedyś nawet prezes się do takich marzeń przyznał: "Przyjrzyjcie mi się, bo patrzycie na Łukaszenkę!" i "Ludzie powinni się bać!". Kłamiesz lesiu, bez wdzięku. Prymitywnie i obrzydliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 24.04.20, 07:28 To ty kłamiesz. W dodatku złapany na kłamstwie nie masz zamiaru nawet przeprosić Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wynocha z UE na Wschod 24.04.20, 10:44 Tak, lesiu, masz tu o Białorusi: quotepark.com/pl/cytaty/445331-jaroslaw-kaczynski-przyjrzyjcie-sie-mi-bo-patrzycie-na-lukaszenke/ Z cytatem o tym, że "Ludzie powinni się bać" stało się to samo, co ze słynną deklaracją Lecha Kaczyńskiego, który zapowiedział, że z tchórzliwymi pilotami jego samolotu zrobi porządek: Była i nie ma, jak w pisim cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 24.04.20, 11:23 Jak tam poszukiwania moich słów o "pisich cenach" buldog? Czy znów podasz cenę za kontener chleba? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wynocha z UE na Wschod 24.04.20, 11:40 Zajrzyj lesiu, do waszego PISowskiego Rocznika Statystycznego i nie zawracaj głowy, boś na to za głupi. Spadaj z boku. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wynocha z UE na Wschod 24.04.20, 13:42 buldog2 napisał: > Zajrzyj lesiu, do waszego PISowskiego Rocznika Statystycznego i nie zawracaj gł > owy, boś na to za głupi. > Spadaj z boku. > Aleś sobie pogadał.Oj joj joj . Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wynocha z UE na Wschod 24.04.20, 17:30 Nie jesteś w stanie mnie obrazić buldog. Możesz tylko się przyglądać z boku.😁😁😁 Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 13:11 teraz za pilnowanie siE wzieli,ciecie wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25892558,priorytety-wiceministra-w-srodku-epidemii-przypilnujemy-aby.html#s=BoxOpLink Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz1 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 19:12 Płakać Polacy po Eurosojuzie nie będą. Nie trzeba było wchodzić. Ale nas wciśnięto na silę oszukując w kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wynocha z UE na Wschod 23.04.20, 20:26 Czy składka unijna zostanie przepisana na potrzeby Partii? Przynajmniej Partii Wewnętrznej? Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Re: Wynocha z UE na Wschod 24.04.20, 16:28 Priwislinski Kraj czeka PiSdziec. Odpowiedz Link Zgłoś