Dodaj do ulubionych

Dowcip dekady :))))

08.05.20, 20:48
www.tvp.info/47947581/budka-zastapi-kidaweblonska-prosze-nie-chowac-sie-za-polityczna-spodnica-kandydatki
Budka kandydatem na prezydenta, ojejku jejku, do walki to chyba stanie z p. Tanajno, Piotrowskim i Żółtkiem starając się o zaszczytne przedostatnie miejsce w wyborach.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Dowcip dekady :)))) 08.05.20, 20:51
      TVPis 😂😂😂
      Alem siem usmial jak norka.
      • pies.na.czarnych Re: Dowcip dekady :)))) 08.05.20, 20:52
        a na pasku: "Polacy nie chcą wyborów". 😂😂😂
        • qqazz Bo nie chcą 08.05.20, 21:05
          Polacy chcą żeby Pan Prezydent Andrzej Duda nadal sprawował urząd Prezydenta RP i nie widzą sensu w wydawaniu pieniędzy tylko na to żeby to po raz kolejny potwierdzać, zwłaszcza w dobie nadciągającej recesji.

pozdrawiam
          • boblebowsky Re: Bo nie chcą 08.05.20, 21:25
            qqazz napisał:

> Polacy chcą żeby Pan Prezydent Andrzej Duda nadal sprawował urząd Prezydenta RP

A ja to niby Niemiec?
            • qqazz Re: Bo nie chcą 08.05.20, 21:32
              A bo ja wiem? W rozporek ci nie zaglądałem.

pozdrawiam
          • sverir Re: Bo nie chcą 08.05.20, 22:51
            "Polacy chcą żeby Pan Prezydent Andrzej Duda nadal sprawował urząd Prezydenta RP"

To Polacy poczekają z tym do sierpnia. A może boją się, że w sierpniu przejdzie im na to ochota?
          • pies.na.czarnych Re: Bo nie chcą 08.05.20, 23:00
            > nie widzą sensu w wydawaniu pieniędzy tylko na to żeby

To niech wreszcie zarządają aby PiS ustąpił. Prosty i najbardziej skuteczny sposób.
    • snajper55 Re: Dowcip dekady :)))) 08.05.20, 20:56
      qqazz napisał:

> www.tvp.info/47947581/budka-zastapi-kidaweblonska-prosze-nie-chowac-sie-za-polityczna-spodnica-kandydatki
      > Budka kandydatem na prezydenta, ojejku jejku, do walki to chyba stanie z p. Tan
      > ajno, Piotrowskim i Żółtkiem starając się o zaszczytne przedostatnie miejsce w
      > wyborach.

To o Prezesie chowającym się tchórzliwie od lat za spodniami swych pomagierów? Takiemu kurduplowi łatwo to przychodzi. Nikczemność wzrostu i charakteru mu to ułatwia.

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka