Dodaj do ulubionych

Będą, nie będą?

27.05.20, 06:44
Wygląda na to, że kiedy opozycja przestudiowała ostatnie dzieło wyborcze zawodowej szulerni, to doszła do wniosku - może zostać wydymana bez poślizgu i bardzo boleśnie. Poprawki nie mają znaczenia bo nie przejdą. Stąd nerwy prowincjonalnej, ale wygadanej belferki od polskiego.

Trzeba się szykować na powtórkę z rozrywki.
Obserwuj wątek
    • haen2010 Re: Będą, nie będą? 27.05.20, 16:42
      Sorry, ale podbiję moje przemyślenia. Histeria pisowców potwierdza, że szykują jakiś prymitywny numer na te czerwcowe wybory. Ich ostatnie sondaże wskazują, że faktycznie Duduś z Agatką mogą pakować kufry na adres luksusowego apartamentu gdzieś w Krakowie.

Prawdopodobnie chodzi im o wyeliminowanie Trzaskowskiego, co przy rezygnacji MKB załatwia definitywnie wynik wyborczy już w pierwszej turze. Np jeden dzień na zbieranie podpisów, brak czasu na formalności i wybory już 21 czerwca. Taka to szulernia Kaczusia Sp. z o.o.

Ps. Mam tylko nadzieję, że platfusiarnia nie zgwałciła MKB tak, by wycofała swoją osobę oficjalnie w PKW. Bo mogą zostać wydymani koncertowo. Bez kandydata na listach wyborczych.
      • haen2010 Re: Będą, nie będą? 27.05.20, 17:23
        Niezły politolog Dudek:

One wcale jednak nie szybują. O szybowaniu notowań będziemy mogli mówić, gdy przekroczą 30 proc. Małgorzata Kidawa-Błońska do czasu epidemii miała prawie 30 proc. poparcia, a dziś Trzaskowski nie ma jeszcze nawet takich słupków jak ona.

Z sondaży wynika tyle, że Koalicja Obywatelska ma swój w miarę zdyscyplinowany elektorat na poziomie dwudziestu kilku, a może nawet 30 proc.. Trzaskowski jedynie odzyskuje elektorat swojej partii. Zobaczymy, ile zdoła odebrać Władysławowi Kosiniakowi-Kamyszowi i Szymonowi Hołowni.
      • qinto Re: Będą, nie będą? 27.05.20, 18:22
        Ps. Mam tylko nadzieję, że platfusiarnia nie zgwałciła MKB tak, by wycofała swoją osobę oficjalnie w PKW. Bo mogą zostać wydymani koncertowo. Bez kandydata na listach wyborczych.

Jesus krajz.... jak ja uwielbiam twoje posty.
        • taniarada Re: Będą, nie będą? 27.05.20, 18:34
          qinto napisał:

> Ps. Mam tylko nadzieję, że platfusiarnia nie zgwałciła MKB tak, by wycofała swo
          > ją osobę oficjalnie w PKW. Bo mogą zostać wydymani koncertowo. Bez kandydata na
          > listach wyborczych.
          >
          >
          > Jesus krajz.... jak ja uwielbiam twoje posty.
          >
          Ale nie wszyscy.Niektórzy nielubią heneka i ryja bo pisze niezgodnie z linią PO.Gdyby wybory były pod koniec czerwca .Sam o tym pisałem to obywatel Trzaskowski będzie miał problemy ze zebraniem podpisów.Drugie to czy Gowin znów nie będzie mieszał.Platfusy chcą by Grodzki zastąpił prezydenta.I wybory w sierpniu.Znowu będzie zadyma.Siema.
    • yoma Re: Będą, nie będą? 27.05.20, 16:49
      Heniu

tak z czystej ciekawości - ty naprawdę nie masz żadnego przyjaciela, sąsiada, kolegi, żeby z nim o tym pogadać?
      • m.c.hrabia Re: Będą, nie będą? 27.05.20, 16:53
        z popisowym na jednej częstotliwości.
        • motocyklista175 Re: Będą, nie będą? 27.05.20, 17:43
          Widocznie pisie trole z uwagi na wirusa działają zdalnie z własnych norek....
          Przedtem siedzieli w jednej trolowni....
          • qinto Re: Będą, nie będą? 27.05.20, 18:25
            motocyklista175 napisał(a):

> Widocznie pisie trole z uwagi na wirusa działają zdalnie z własnych norek....
            > Przedtem siedzieli w jednej trolowni....

Ty to masz łeb..wsk - ja bym na to nie wpadł, że haen jest pisowskim trollem.
            Ale...kto wie, analizując dokładnie posty i wątki haena, możesz mieć rację,
      • qinto Re: Będą, nie będą? 27.05.20, 18:35
        yoma napisała:

> Heniu
        >
        > tak z czystej ciekawości - ty naprawdę nie masz żadnego przyjaciela, sąsiada, k
        > olegi, żeby z nim o tym pogadać?
        >

Miał kiedyś psa...ale mu zdechł....sam o ty pisał na forum.
    • j-k PO może zostać wydymana bez poślizgu ? 27.05.20, 18:25
      sam to sugerujesz.
    • pkt4a Re: Będą, nie będą? 27.05.20, 19:18
      Normalne wybory odbęda się jesienią . Od 7 VIII p.o. prezydenta do czasy jesiennych wyborów będzie pełniła marszałkini Sejmu E. Witek .
      Od 7 VIII p.Anżej zwykłym kandydatem na prezia .
      Wszystko na ten temat . Tak mówi Konstytucja . A spleśniały sułtan to sobie może . Palcem w bucie .

------------
      apostazja.info
      wystap.pl
      • yoma Re: Będą, nie będą? 27.05.20, 19:20
        Ty dzisiaj bracie jesteś w rewolucyjnym nastroju :)

I ja to popieram :)
      • qinto Re: Będą, nie będą? 27.05.20, 19:20
        Która kąstytucja tak mówi?
        • m.c.hrabia Re: Będą, nie będą? 27.05.20, 19:27
          qinto napisał:

> Która kąstytucja tak mówi?
          >

kąsająca
          • qinto Re: Będą, nie będą? 27.05.20, 19:32
            m.c.hrabia napisał:

> qinto napisał:
            >
            > > Która kąstytucja tak mówi?
            > >
            >
            > kąsająca
            >
            >

Czyli ta, którą wyznają platfusy? - to by się zgadało.

Kąstytucja, Konstytucja, Kąstytucja.....
    • no-popis Heniu stał się cud ! 27.05.20, 19:30
      haen2010 napisał:

> Wygląda na to, że kiedy opozycja przestudiowała ostatnie dzieło wyborcze zawodo
      > wej szulerni, to doszła do wniosku - może zostać wydymana bez poślizgu i bardzo
      > boleśnie. Poprawki nie mają znaczenia bo nie przejdą. Stąd nerwy prowincjonaln
      > ej, ale wygadanej belferki od polskiego.
      Popierają już wybory.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka