Dodaj do ulubionych

BArdzo dobry artykuł GW o Rafale Trzaskowskim

30.05.20, 17:06
w Poznaniu:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,143907,25989006,trzaskowski-wspomina-dume-z-lecha-kaczynskiego-ale-do-pis-mowi.html#s=BoxOpImg1
Brawo Panie Rafale, tak trzymać!!!
Obserwuj wątek
    • yoma Re: BArdzo dobry artykuł GW o Rafale Trzaskowskim 30.05.20, 17:14
      Znaczy chwalisz go za dumę z kaczyńskiego? Brawo wy.
      • ukos Re: BArdzo dobry artykuł GW o Rafale Trzaskowskim 30.05.20, 20:27
        yoma napisała:

> Znaczy chwalisz go za dumę z kaczyńskiego? Brawo wy.

Wygląda na to, że Trzaskowski żeby wygrać, musi przejąć 2-3% od Dudy. Musi zrównoważyć odpływ odprysków Kosiniaka i Hołowni w kierunku Dudy. Niestety elektorat Dudy to nie tylko twardy elektorat PiSSdu. Są ludzie, którzy nie lubią PiSSdu, a mimo to głosują na Dudę! Co z tego, że to absurd, skoro ich głos liczy się tak samo jak każdy inny.
        • yoma Re: BArdzo dobry artykuł GW o Rafale Trzaskowskim 30.05.20, 20:49
          I ludzie, którzy nie lubią pisdu, a głosują na dudę, poprą Trzaskowskiemu dumą z kaczora. Sorry, nie kupuję tego.

Mnie w tej chwili podpadł. Oślizgłość przybyło dwa.
          • yoma Re: BArdzo dobry artykuł GW o Rafale Trzaskowskim 30.05.20, 20:49
            #dumę
    • haen2010 Politycznie całkiem niezła mówka. 30.05.20, 17:25
      Bez wrzasku, jak u lajkonika. Nieco zneutralizuje pisowski hejt. Konflikt pisowska swołocz versus samorządy też dobrze wyeksponowany. To trafia pod strzechy nawet na polskim zadupiu - jak to lubił Mickiewicz.
      • stanpan [...] 30.05.20, 17:30
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • yoma Re: Politycznie całkiem niezła mówka. 30.05.20, 17:46
          Ryju

to jest forum publiczne. Piszesz, licz się z tym, że ktoś ci odpowie. A twojego histerycznego wychwalania kaczyzmu naprawdę wszyscy mają dość.

Poza tym: gwóźdź, szpilka trzecia.
          • peace2u Re: Politycznie całkiem niezła mówka. 30.05.20, 17:57
            yoma napisała:
            A twojego histerycznego wychwalania kaczyzmu naprawdę wszyscy mają dość.

Po pierwsze dziwnie to brzmi jak sie za wszystkich wypowiadasz, tym bardziej, ze co jak co ale Ryj jest antykaczsta i wnosi wiecej merytorycznych wpisow na tym forum niz ty.

• stanpan [...] 30.05.20, 17:59
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
              • yoma Re: Politycznie całkiem niezła mówka. 30.05.20, 18:05
                No to żeś sobie zrobił ryj merytoryczny wątek. Moje gratulacje, tylko nie wyj, jak cię znowu wywalą.
    • asdfg2018 Re: BArdzo dobry artykuł GW o Rafale Trzaskowskim 30.05.20, 17:39
      Coś mi sie wydaje że nie będzie potrzebna II tura .

Trzaskowski jest Sprite a p.Anżej jest teraz obciachowym , wąsatym p.Bronkiem w myśliwsko/działkowym zielonkawym bezrękawniku w jakich chodzą emeryci działkowcy a do tego sandały z jasnymi skarpetkami .
      Ciekawi mnie czy p.Anżej wejdzie do II tury .
      Coś mi się wydaje że II tura rozegra się między Trzaskowskim a Hołownią albo nie będzie jej wcale .
      • yoma Re: BArdzo dobry artykuł GW o Rafale Trzaskowskim 30.05.20, 17:48
        Naprawdę Hołownią? [facepalm]
    • asdfg2018 Re: BArdzo dobry artykuł GW o Rafale Trzaskowskim 30.05.20, 17:54
      Hej , pisiorki najukochańsze nasze .
      Budzicie się ostatnio w nocy , tacy spoceni i spanikowani o godz 3.30 a nie jest to dolegliwość ze starczą prostatą?
      Jeżeli tak to cieszy , bo tak miało być . Taki był plan .
      • peace2u Re: BArdzo dobry artykuł GW o Rafale Trzaskowskim 30.05.20, 18:03
        o co to za rytualy sie wyprawiaja o 3:30 w nocy?
      • peace2u Re: BArdzo dobry artykuł GW o Rafale Trzaskowskim 30.05.20, 18:13
        pewne rytualy nie dzialaja na silnych ludzi a wyslana energia do takich ludzi wraca jak bumerang ze zwielokrotniona sila, wiec plan moze wyladowac w 3,14 zdu
    • qqazz Ryjku Ty w to wierzysz? 30.05.20, 18:14

pozdrawiam
    • haen2010 Tak sobie całkiem na boku. 30.05.20, 18:31
      To zauważyłem dwóch solidnych łysoli pół kroku za nim. Raczej nie chce powtórki z Adamowicza. I bardzo dobrze.

Pisowska swołocz produkuje czubków w dużych ilościach.
      • snajper55 Re: Tak sobie całkiem na boku. 30.05.20, 18:52
        haen2010 napisał:

> To zauważyłem dwóch solidnych łysoli pół kroku za nim. Raczej nie chce powtórki
        > z Adamowicza. I bardzo dobrze.
        >
        > Pisowska swołocz produkuje czubków w dużych ilościach.

To standard. Za Tuskiem to muszą biegać. :)

https://cdn.galleries.smcloud.net/t/galleries/gf-ad4g-bg67-sgkE_tusk-biega-z-kontuzja-320x213.jpg

Choć gdy BOR biegał to było zdecydowanie śmieszniej. :D

https://v.wpimg.pl/MjAyMDA1YgsgGzt3bkpvHmNDby0oE2FINFt3Zm4GdV45Vj0xJVQhDypXOjQiVSNEMRViIXQDdVx3Six0JFV_UiRNdSV1AXVaJEp5IiNXegwgH3h3cQl9WiNKemorQSpIPA==

S.
        • stanpan Re: Tak sobie całkiem na boku. 30.05.20, 19:10
          snajper55 napisał:

> haen2010 napisał:
          >
          > > To zauważyłem dwóch solidnych łysoli pół kroku za nim. Raczej nie chce po
          > wtórki
          > > z Adamowicza. I bardzo dobrze.
          > >
          > > Pisowska swołocz produkuje czubków w dużych ilościach.
          >
          > To standard. Za Tuskiem to muszą biegać. :)
          >
          >
          > https://cdn.galleries.smcloud.net/t/galleries/gf-ad4g-bg67-sgkE_tusk-bieg
> a-z-kontuzja-320x213.jpg
          >
          >
          > Choć gdy BOR biegał to było zdecydowanie śmieszniej. :D
          >
          >
          > [img]https://v.wpimg.pl/MjAyMDA1YgsgGzt3bkpvHmNDby0oE2FINFt3Zm4GdV45Vj0xJVQhDyp
          > XOjQiVSNEMRViIXQDdVx3Six0JFV_UiRNdSV1AXVaJEp5IiNXegwgH3h3cQl9WiNKemorQSpIPA==[/
          > img]
          >
          > S.

Za niedołężnym pierdołą nie trzeba biegać;

pbs.twimg.com/media/DH_EQxtXsAAR9Of?format=jpg&name=small
          • pkt4a Re: Tak sobie całkiem na boku. 30.05.20, 19:23
            Ony ma zawsze takie spuchnięte paluchy . Chyba że nieraz trzyma je tak u góry , splecione w koszyczek to wtedy mniej spuchnięte . Nadciśnienie ? Cukrzyca ?

------------
            natemat.pl/310449,tlumy-na-wystapieniu-trzaskowskiego-kandydat-ko-jest-popularny-w-poznaniu
      • taniarada A kto zabił Cybę 31.05.20, 22:03
        haen2010 napisał:

> To zauważyłem dwóch solidnych łysoli pół kroku za nim. Raczej nie chce powtórki
        > z Adamowicza. I bardzo dobrze.
        >
        > Pisowska swołocz produkuje czubków w dużych ilościach.
        Kamil Kurosz zamieścił na Twitterze kilka niepokojących wpisów, w których groził śmiercią m.in. Jarosławowi Kaczyńskiemu i senatorom PiS. W poniedziałek rano został zatrzymany.Jest tego na kopy więc nie cwaniakuj .
    • pkt4a Re: BArdzo dobry artykuł GW o Rafale Trzaskowskim 30.05.20, 19:09
      Entuzjazmu nie widzę , kicha psychiczna raczej jakaś , pfuuu.... :
      wyborcza.pl/7,75398,25987039,andrzej-duda-w-ostrym-cieniu-mgly.html#s=BoxOpImg10

I nie zapomnijcie oddac te 18 tysi za apaszki
    • kod_matrixa Re: BArdzo dobry artykuł GW o Rafale Trzaskowskim 30.05.20, 22:52
      Ile masz lat, żeby się na takie chwyty nabierać?
    • kod_matrixa Re: BArdzo dobry artykuł GW o Rafale Trzaskowskim 30.05.20, 22:58
      noeKonon (Czaskoski mówiący, że nie będzie niczego) dostał bonus za "świeżość".
      Coś jak Hołownia z początku.

Inna sprawa, że to "świeżość" zalatujący Czajką...

PiS wznowi kampanię, a w niej spotami przypomni skąd płyną plusy, przypomni "wiarygodność Czaskoskiego i obietnice z wawy i skończy się na ratowaniu twarzy POKO vide d..y Budki.
      • snajper55 Re: BArdzo dobry artykuł GW o Rafale Trzaskowskim 30.05.20, 23:31
        kod_matrixa napisał:

> noeKonon (Czaskoski mówiący, że nie będzie niczego)

Nie niczego. Ja rozumiem, że szaleństwa piskomuny to dla niektórych cały świat, ale nie jest to prawdą. Rów Prezesa i CPK to nie wszystko.

S.
    • 141288bs Re: BArdzo dobry artykuł GW o Rafale Trzaskowskim 31.05.20, 15:39
      Problem napisac bardzo dobry artykul? - Wyglada na to, ze wyborczej to sie udalo...,z szambonurka zrobic zalepiacza okien, kupujacego kielbase wyborcza dla jeleni.
    • ktos_z_kosmosu Re: BArdzo dobry artykuł GW o Rafale Trzaskowskim 31.05.20, 19:38
      Kosmos źle przyjął włazidupstwo trzachy w kacze kupry. To nie było potrzebne.
      Na miejscu Trzaskowskiego osobę, która mu tak poradziła, w tempie ekspresowym bym wylał z roboty.
      Hipokryzją mi zajechało wychwalanie kogoś, kto siedząc na stołku prezydenckim (Warszawy też) nic robił prócz tworzenia kadr dla swojego brata, przemowami do paprotki kompromitowania Polski na scenie międzynarodowej, określania kobiet mianem małp w czerwonym i wydawaniem poleceń typu "spieprzaj dziadu".
      Tu dla Trzaskowskiego kosmos ma w charakterze rady, przysłowie.
      "Mowa jest srebrem, a milczenie złotem".
      Zatem panie Trzaskowski i nie bądź pan Kidawą, nie pękaj pan i niech to będzie ostatni raz.
      • buldog2 Re: BArdzo dobry artykuł GW o Rafale Trzaskowskim 31.05.20, 22:50
        Teraz czekamy, co powie Obłok Magellana. Może nie będzie tak megalomański.
        • yoma Re: BArdzo dobry artykuł GW o Rafale Trzaskowskim 31.05.20, 22:55
          Akurat w tym momencie to ja się z kol. kosmitą zgadzam... :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka