Dodaj do ulubionych

Za parę godzin cisza wyborcza,

26.06.20, 18:38
i w związku z tym faktem, chciałem wam pisięta zaproponować przecięcie naszych sporów ostrym cieniem mgły, a jako że dzisiaj jestem koncyliacyjny, przekazuje wam znak Lichockiej.
Nie będziecie mogli pluć jadem przez dwa dni, jak wy to wytrzymacie?
Obserwuj wątek
    • pkt4a Re: Za parę godzin cisza wyborcza, 26.06.20, 18:41
      Wytrzymajom ?
      Na Nervosolu i zimnych okładach chyba

wyborcza.pl/andrzejrysuje/178691073/Andrzej+Rysuje+DlUGOPIS/p#S.koronawirus-K.P-B.5-L.1.zwfoto
    • taniarada Re: Za parę godzin cisza wyborcza, 26.06.20, 18:43
      Ja tak ,ale ty to nie wiem .Ogólnie czy ty widzisz tu jakieś Pisięta ,oprócz mnie ? Czy fajne bryle ci podrzucić? Zobaczymy w niedzielę czy na darmo nie poszły twoje starania.Tyle wątków o Dudzie .Jestem pełen podziwu.300 ich było ?Czy więcej ?
      • adria231 Re: Za parę godzin cisza wyborcza, 26.06.20, 19:10
        Ja już od wczoraj u mnie cisza wyborcza. W telewizji nie oglądam już żadnych programów informacyjnych. Mam swojego kandydata, Trzaskowskiego , na którego oddam głos i nie oglądam już nic poza filmami o policjantach.
        • taniarada Super 26.06.20, 19:23
          adria231 napisała:

> Ja już od wczoraj u mnie cisza wyborcza. W telewizji nie oglądam już żadnyc
          > h programów informacyjnych. Mam swojego kandydata, Trzaskowskiego , na któreg
          > o oddam głos i nie oglądam już nic poza filmami o policjantach.
          Też to lubiłem .Ale teraz to starocie.Za kablówkę płacę 150 zl w tym internet.Po przejściu na emeryturę to zmienię .Tylko internet .Nawet na Netfliksie nie ma co oglądać.Pandemia wszystko zaorała.
        • pies.na.czarnych Re: Za parę godzin cisza wyborcza, 26.06.20, 20:02
          > nie oglądam już nic poza filmami o policjantach.

Teoria zawsze jest wskazana. Po wyborach teorie zastosujemy w praktyce podczas ścigania pisich.
    • m.c.hrabia Re: Za parę godzin cisza wyborcza, 26.06.20, 19:18
      dobre i dwa dni bez smrodu klockowego , forum się przewietrzy.
      • taniarada Re: Za parę godzin cisza wyborcza, 26.06.20, 19:26
        m.c.hrabia napisał:

> dobre i dwa dni bez smrodu klockowego , forum się przewietrzy.
        >
        Już się cieszę .Nie myślałeś o zmianie nicka ? Np.wielki fan POPISa.Już widzę jak będziesz tęsknił .🤣
    • ukos Dla kogo cisza, dla tego cisza 26.06.20, 19:30
      Nie sądzę jednak, żeby ta cisza obowiązywała Dudusia i jego gadzinówki TVPiSSdu DFEZINFO. Gadzinówka z pewnością przez cały weekend nie będzie się mogła nachwalić wycieczki Dudusia do patrona. Przecież to nie będzie żadna kampania, tylko omówienie doniosłych spraw państwowych.
      • taniarada Pitolisz synu Boży 26.06.20, 19:34
        ukos napisał:

> Nie sądzę jednak, żeby ta cisza obowiązywała Dudusia i jego gadzinówki TVPiSSdu
        > DFEZINFO. Gadzinówka z pewnością przez cały weekend nie będzie się mogła nachw
        > alić wycieczki Dudusia do patrona. Przecież to nie będzie żadna kampania, tylko
        > omówienie doniosłych spraw państwowych.
        Cisza to cisza są za to kary.Zresztą daj mi znać na priv
    • pkt4a Re: Za parę godzin cisza wyborcza, 26.06.20, 19:37
      Cisza wyborcza , ciszą wyborczą , emocje wyborcze emocjami a tymczasem co ja pacze , aktualnie wśród biskupów jakaś czerwcowa rzeż niewiniątek .
      • taniarada Jeszcze spam 26.06.20, 19:44
        pkt4a napisała:

> Cisza wyborcza , ciszą wyborczą , emocje wyborcze emocjami a tymczasem co ja pa
        > cze , aktualnie wśród biskupów jakaś czerwcowa rzeż niewiniątek .
        >
        Można można.
      • pies.na.czarnych Re: Za parę godzin cisza wyborcza, 26.06.20, 20:05
        Szambo zaczyna być letko wietrzone. Lekusio na razie.
        • pkt4a Re: Za parę godzin cisza wyborcza, 26.06.20, 22:22
          To wszystko przez filmy Sekielskich i przez różnego rodzaju wolne media ,itp . Szambo wybiło . A to dopiero początek .
          Seminaria duchowne pustoszeją , księża oraz zakonnicy i zakonnice uciekają do cywila a biskupi są dyscyplinarnie wyrzucani z roboty , z tej roboty .
    • behemot17-13 Re: Za parę godzin cisza wyborcza, 26.06.20, 19:42
      A guzik, będziemy i nic nam nie zrobisz.
      Cisza wyborcza jest i będzie.Odstępstwem i jakimś rodzajem zadośćuczynienia i że tak napiszę rekompensaty za zbyt lekkie podejście do tematu Trzaskowskiego. Zobowiązujemy się - zamienienia wody w wino - wina Tuska
    • buldog2 Re: Za parę godzin cisza wyborcza, 26.06.20, 19:48
      Jak to, TVPISS się wyłączy?
      • ukos Re: Za parę godzin cisza wyborcza, 26.06.20, 20:17
        buldog2 napisał:

> Jak to, TVPISS się wyłączy?

W życiu, wycieczka Dudusia to patrona to nie jest żadna kampania, tylko realizacja obowiązków państwowych, więc można to chwalić.
    • aniechto.only Re: Za parę godzin cisza wyborcza, 26.06.20, 19:57
      czandra3 napisał:

> Nie będziecie mogli pluć jadem przez dwa dni, jak wy to wytrzymacie?

Tanizna zapluwa się na zapas od rana . Chyba nie ma postu pod którym by się nie wpisała.
      • m.c.hrabia Re: Za parę godzin cisza wyborcza, 26.06.20, 20:04
        stawiacza klocków zastępuje ,
        • ukos Re: Za parę godzin cisza wyborcza, 26.06.20, 20:19
          m.c.hrabia napisał:

> stawiacza klocków zastępuje ,

To też klockodawca.
      • boblebowsky Re: Za parę godzin cisza wyborcza, 26.06.20, 22:31
        aniechto.only napisała:

> czandra3 napisał:
        >
        >
        > > Nie będziecie mogli pluć jadem przez dwa dni, jak wy to wytrzymacie?
        >
        > Tanizna zapluwa się na zapas od rana . Chyba nie ma postu pod którym by się nie
        > wpisała.

Aż do zmęczenia, mnie już nawet straszyła, że mam w mordę, itd.... No widać, że ciśnienie rośnie:)))
        Ale jest sposób na forumową tłuszczę, która przegina. Dziś wygasiłem szmaciura i jest spokój. Polecam.
    • meflstofeles Re: Za parę godzin cisza wyborcza, 26.06.20, 23:15
      To co w qrvizji będzie leciało przez te dwa dni, wygrzebią z archiwum Teleranek ?
      • boblebowsky Re: Za parę godzin cisza wyborcza, 26.06.20, 23:26
        meflstofeles napisał:

> To co w qrvizji będzie leciało przez te dwa dni, wygrzebią z archiwum Teleranek
        > ?

W ciemno obstawiam że ich cisza będzie mniejsza niż nasza.
        • snajper55 Re: Za parę godzin cisza wyborcza, 26.06.20, 23:31
          boblebowsky napisał:

> W ciemno obstawiam że ich cisza będzie mniejsza niż nasza.

W tej nasze ciszy cały czas będzie słychać krzyk. Krzyk Dudy.

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka