Dodaj do ulubionych

Duża przyjemność.

29.06.20, 09:06

Po pierwszej turze wyborcy skasowawali Roberta Biedronia. Został z Ogórkiem do gejowskich klubów Brukseli. Niech tam podbija Europę konsumując homara i mule razem ze swoim Krzysiem. Śmieć polityczny.

Żal mi Władka. Kompletna ruina jego koncepcji ze wsi do miasta.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Duża przyjemność. 29.06.20, 09:29
      Został z Ogórkiem do gejowskich klubów Brukseli.

i wszystko jasne .
      • margit49 Re: Duża przyjemność. 29.06.20, 11:39
        m.c.hrabia napisał:

> Został z Ogórkiem do gejowskich klubów Brukseli.
        >
        > i wszystko jasne .
        >
        myślisz, że zrozumiał?
        • m.c.hrabia Re: Duża przyjemność. 29.06.20, 12:30
          żadnych złudzeń.
    • qinto Re: Duża przyjemność. 29.06.20, 09:29
      Żal ci Władka? - przecież to watykańska swołocz.
    • stasi1 Re: Duża przyjemność. 29.06.20, 12:10
      Ale Biedron nie ma szans aby robić karierę w publicznej telewizji
    • buldog2 Re: Duża przyjemność. 29.06.20, 12:22
      Dobry czas dla lewicy dla przeorientowania się z oszustów i złodziei na rzeczowy, odpowiedzialny program zmian w państwie, bez płaszczenia się przed rozbojem górników, chłopów i podobnych "solidarnych".
      Poparcie Biedronia może mieć wartość ujemną, tak jak jego wynik w porównaniu i liczebnością populacji o poglądach i sympatiach lewicowych.
      • boblebowsky Re: Duża przyjemność. 29.06.20, 12:49
        buldog2 napisał:

> Dobry czas dla lewicy dla przeorientowania się z oszustów i złodziei na rzeczow
        > y, odpowiedzialny program zmian w państwie, bez płaszczenia się przed rozbojem
        > górników, chłopów i podobnych "solidarnych".

No fajnie, tylko kto to ma zrobić? Na ten moment jedyną lewicą w naszym kraju wydaje się być Krytyka Polityczna i jej środowisko. Szkoda...
    • pkt4a Re: Duża przyjemność. 29.06.20, 14:17
      eee hieniek coś się podnieciłeś niezdrowo tym Biedroniem , ogórkami ,itp. Czy żonka wie o tej twojej podniecie ? :)))

Jestem wyborcą Biedronia ale w związku z tym że wybory prezydenckie są zero/jedynkowe więc chwilowo tym razem na niego nie głosowałem . Zagłosuje na niego w przyszłości i na jego Wiosnę w wyborach że tak powiem procentowych gdzie każdy głos jest liczony czyli w wyborach parlamentarnych i samorządowych . Takich jak ja są setki tysięcy . Więc hieniek skoryguj swoje nocne marzenia :)))
    • no-popis Re: Duża przyjemność. 29.06.20, 14:22
      haen2010 napisał:

>
      > Po pierwszej turze wyborcy skasowawali Roberta Biedronia. Został z Ogórkiem do
      > gejowskich klubów Brukseli. Niech tam podbija Europę konsumując homara i mule
      > razem ze swoim Krzysiem. Śmieć polityczny.
      Najciekawsze jest to, że w samym SŁupsku gdzie był ponoć świetnym prezydentem dostał poniżej 4 % .
    • klan_fan Re: Duża przyjemność. 29.06.20, 14:22
      Mnie również wynik Kosiniaka Kamysza zdziwił. Rozmienił się na drobne w kampanii i taki wynik. Nijaki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka