Dodaj do ulubionych

Przywracanie godności progres program Razem z PISe

19.07.20, 19:02
Przywracanie godności - progresywny program Razem z PISem (nie zmieściło się w temacie)

W dzisiejszej audycji red. Grzegorza Sroczyńskiego godzinę debatowano, jak w przywracać godność i promować ideały PIS, PIS-elektoratu i całej postępowej części ludzkości.
Powiedzieć, że ileś (30) procent elektoratu PIS nie ma matury to niedopuszczalne. KLASIZM. Zbrodniomyśl, wygumkować.

https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/106206585_3161350957241202_2988709158789357113_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=825194&_nc_ohc=Sp1ljKksbToAX9aO9EM&_nc_ht=scontent-bru2-1.xx&oh=786cda378fe7695b445c12c0aafb98a0&oe=5F20C7C3

Cham nie jest chamem. Nikt nie ma prawa nazywać chama chamem

No!
A jak fakty potwierdzające to nie zgadzają się z teorią, to tym gorzej. Dla prof. Hartmana i dla faktów.
Klasycznie.
No!

"Nikt nie wywróci piramidy potrzeb", stwierdził redaktor prowadzący, i dlatego słynną torbę z obiektywami Pytlik musiał ukraść. Swoje potrzeby załatwiał on samodzielnie, w fałszywym konflikcie z regułami prawa, fałszywym dlatego, że prawo nie nadążyło za jedynie słuszną legalizacją progresywnej zaradności. A już siły postępowe PIS idą mu naprzeciw. Razem z PISem i racica racicę. Legalizują nie tylko wchodzenie na czyjeś konta, wypłacanie +500 i wszystkich innych „danin”, epidemia dała powód do bardziej postępowego zakazu eksmisji lokatorów nie płacących za wynajem. Elektorat zachwycony.

Tak oto PIS idzie dobrą drogą przetartą w oświeconej Europie...
W małym miasteczku Portugalete 94-letnia staruszka, po powrocie ze szpitala na kanapie w salonie zastała trójkę obcych ludzi, którzy powiedzieli jej, że już tu nie mieszka.
Surrealizm?
Na początku z pełnym poparciem społecznym. Bo przecież co komu szkodzi, że samotna matka z trójką dzieci zamieszka w pustym mieszkaniu należącym do banku? Brawo ona! W obronie stawali sąsiedzi, z każdym dniem silniejsze stawały się lewicowe organizacje i zrzeszenia „okupantów”.
Do czasu. Do momentu, w którym w małym miasteczku Portugalete 94-letnia staruszka, po powrocie ze szpitala, swoje koszule nocne znalazła na śmietniku, pamiątki po jej zmarłym synu spalono, część mebli sprzedano na pchlim targu, a na kanapie w salonie zastała trójkę obcych ludzi, którzy powiedzieli jej, że już tu nie mieszka. Cóż mogła zrobić? Nic! Literalnie nic! Jej „gości” chroniło „prawo okupacji”. Usiadła więc na progu i płakała.

www.rodaknet.com/rp_art_7219.html

Oczywiście, czerwone brygady zajmujące skłoty w okolicach Marszałkowskiej mają do tego jedynie słuszne prawo, te domy siłom postępowym słusznie się należą, tak jak +500, psu zupa, PISowcom bezkarność sekretarzy Partii, limuzyny i samoloty, stanowiska, nagrody i odprawy w spółkach SP, a Pytlikowi torba. Należą się im, a już na pewno nie tym, którzy na własne (własne?) mieszkanie ciężko pracują i odkładają latami. Tym, którzy mają inne zdanie, należą się policyjne pały.
Obserwuj wątek
    • buldog2 Re: Przywracanie godności progres program Razem z 19.07.20, 20:47
      Nikt nie ma nie tylko prawa nazywać chama chamem, złodzieja złodziejem też.
      Bo się złodziej i Razem z PISem obrazi.
      • j-k dlaczego PeOviecki z PO nie kradna ? 19.07.20, 21:43
        buldog2 napisał:
        > Bo się złodziej i Razem z PISem obrazi.

dlaczego PeOviecki z PO nie kradna ?

zaczynam sie o nie bac.

nie wierze, ze nie maja okazji - bo ta sie zawsze znajdzie.

moze sa za glupie na to - bo to jednak wysilek?
    • inocom Ile jeszcze raz tą patologię z FAZ nam zapodasz? 19.07.20, 21:11
      Ilu na żywo widziałeś Polaków z wygładzoną rynną nosową?

Nawet Jasio Pawie Oczko takiej nie miał.

autorska.ravicz.pl/jasiu-pawie-oczko/
      – Jak to? – zapytał go Darek. – To od dziecka nie byłeś taki, jaki jesteś?

Jasiu go wtedy oświecił:

– Matula mi mówiła, że jak się urodziłem, to byłem piękny. Tylko w szpitalu mnie podmienili…
      • buldog2 Re: Ile jeszcze raz tą patologię z FAZ nam zapoda 19.07.20, 21:43
        Och, ile będzie trzeba. Ale możesz ubogacić galerię.
        • inocom Re: Ile jeszcze raz tą patologię z FAZ nam zapoda 19.07.20, 21:52
          buldog2 napisał:

> Och, ile będzie trzeba. Ale możesz ubogacić galerię.

A masz pewność, że oni z Polski? :)
        • inocom Sądząc po twarzach to ruskie 19.07.20, 21:59
          buldog2 napisał:

> Och, ile będzie trzeba. Ale możesz ubogacić galerię.

Sądząc po autach to ruskie
          Sądząc po butelce (złota obwoluta) piwa to ruskie.

Ale mogę się mylić.
          • buldog2 Re: Sądząc po twarzach to ruskie 19.07.20, 22:06
            Merytorycznie bez zarzutu.
            Ale, przecież, możesz wkleić bardziej swojskie zdjęcia.
            • inocom Re: Sądząc po twarzach to ruskie 19.07.20, 22:09
              buldog2 napisał:

> Merytorycznie bez zarzutu.
              > Ale, przecież, możesz wkleić bardziej swojskie zdjęcia.

Po co? Co chcesz udowadniać? Rosjanie chleją i nie jest to nowość. Flaszka piwa przypomina mi jakąś markową rosyjską, ale dam nazwy. Do zdobycia w Polsce więc odszukam. Auta nie wyglądają na dzielnicę żyjącą z 500+. Petersburg lub Moskwa.
              • buldog2 Re: Sądząc po twarzach to ruskie 19.07.20, 22:26
                Hummer,
                Raz nie miałem wyjścia i musiałem nocować w Katowicach w hotelu robotniczym górników.
                Co tam się działo, nie będę szczegółowo opowiadał.Jakoś zasnąłem, ale kiedy w umywalce zauważyłem kawałek g..wna, nie myłem się i położyłem na łóżku, uprzednio je obejrzawszy.
                Ci przedstawiciele ludu PISowskiego ze zdjęcia to przy górnikach wzorce kultury.

Ale, powiadam, to tylko ilustracja, tematem wątku są progresywne pomysły sił postępowych Razem z PISem. Jeszcze e_PIS_kopat można dołożyć, ten sam wysszyj sort.
                • buldog2 Re: Sądząc po twarzach to ruskie 19.07.20, 22:31
                  Jeszcze raz powtórzę: wątek nie o Rosjanach, tylko o waszych siłach postępowych.
                  Łączcie się! Razem z PISem!
                  Jak nie toreb z obiektywami i skłotów, i cudzych domów i mieszkań, to rotacyjnych miejsc w spółkach SP wystarczy.
                  • inocom nie ma waszych 19.07.20, 22:44
                    buldog2 napisał:

> Jeszcze raz powtórzę: wątek nie o Rosjanach, tylko o waszych siłach postępowych

Żyjemy w Polsce, tu wszystko jest nasze.

Jeśli myślisz inaczej, patrz stopka.
                    • buldog2 Re: nie ma waszych 19.07.20, 23:07
                      Tak, prezes o tym mówił, wszystko jest wasze.
                      • buldog2 Re: nie ma waszych 19.07.20, 23:11
                        Patrz, ten tu

śpiewał, że dopiero jutro.
                        A u was już : D
                        Macie lepszego narodowosocjalistycznego prezesa!
                • inocom Re: Sądząc po twarzach to ruskie 19.07.20, 22:35
                  buldog2 napisał:

> Hummer,
                  > Raz nie miałem wyjścia i musiałem nocować w Katowicach w hotelu robotniczym gór
                  > ników.
                  > Co tam się działo, nie będę szczegółowo opowiadał.Jakoś zasnąłem, ale kiedy w u
                  > mywalce zauważyłem kawałek g..wna, nie myłem się i położyłem na łóżku, uprzedni
                  > o je obejrzawszy.
                  > Ci przedstawiciele ludu PISowskiego ze zdjęcia to przy górnikach wzorce kultury
                  > .
                  >
                  > Ale, powiadam, to tylko ilustracja, tematem wątku są progresywne pomysły sił p
                  > ostępowych Razem z PISem. Jeszcze e_PIS_kopat można dołożyć, ten sam wysszyj so
                  > rt.

Śląskich górników znam tylko wybiórczo. Znam dolnośląskich, ale to niewęglowi. Pogadać z nimi możesz o wszystkim. Co do górnośląskich to się nie wypowiadam.
                  • buldog2 Re: Sądząc po twarzach to ruskie 19.07.20, 23:00
                    Jak ci się nie podoba tamto zdjęcie, masz następne. Tym to się należy! Srebrna, którą w pocie pokoleń (W służbie Narodu, Stalina, Bieruta itd.) wypracowali, FOZZ, którego proces szczęśliwie zamknęli, wille na Żoliborzu i co tam jeszcze!

https://v.wpimg.pl/Mjg4MTc0YgsGVjtnTEtvHkUObz0KEmFIEhZ3dkx_Yl5XBzVgUwJiA0lDPXoTXGILSFJiPhNVKkVWBXRsUB8mCwRONDoQUzQ1DFUuLhpePgEOaywyE28gCx8aJyQGV28X

Z kolei ten delikwent, to młody-głodny:

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/oijk9kuTURBXy9hZGNlM2VkYy0yMDFkLTQyNjktODgwZS0xMGE5ZjBhM2E3NzEuanBlZ5GTBc0DFM0BvIGhMAU

Ale cośtamcośtam już zdołał przytulić, jak wokół mówią.

Albo ten (albo ci):

https://biznes.wprost.pl/_thumb/2e/5e/218206734cc892935f15e44139d7.jpeg

Złożenie czy nie mandatu to drobiazg, ale pieniądze europosła się należą.

W sumie dobre uzupełnienie pierwszego zdjęcia, można dodać zdjęcie Pytlika z torbą.
                    • buldog2 Re: Sądząc po twarzach to ruskie 19.07.20, 23:06
                      Ten też dobry:

https://wlocie.pl/wp-content/uploads/2020/07/walesa-wybory.png

Zapomniał zapłacić podatek od kilku milionów za książkę. Ale podatki za rozmaite prelekcje itp. to już na pewno zapłacił. Na słowie Wałęsy polegaj jak na Zawiszy! On to poprowadzi oddziały na Warszawę, sam powiedział. Ja to wiem przecież.
                    • buldog2 Re: Sądząc po twarzach to ruskie 20.07.20, 11:15
                      Dziś rano Zandberg był w TOK FM u p. Jacka Żakowskiego. Ale nie powiedział słowa o tym, udało się coś przytulić czy nie udało...
                      Ale wierzymy, że nowa postępowa polityka nie tylko jest możliwa, ale że staje się faktem. I że nie będzie fuszerki, jak z tą torbą, co to i tak sienależy.
                    • buldog2 Re: Sądząc po twarzach to ruskie 20.07.20, 13:01
                      A jak na coś zabraknie, to zawsze przecież można wyciągnąć racicę po

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQqSrZ0-s4HpZUUH-EnVr2O2FUJQdeEo9CMoQ&usqp=CAU

dary PCK

https://gfx.planeta.pl/var/planeta/storage/images/wiadomosci/polityka/afera-pck-politycy-pis-kradli-ubrania-i-jablka-szly-na-kampanie/492735-1-pol-PL/W-PiS-okradali-najbiedniejszych-Za-te-afere-moga-slono-zaplacic_size-225x138.jpg

Spokojna głowa! Twardy sojusz Razem z PISem.

https://i.wpimg.pl/1200x0/d.wpimg.pl/462558091-1386780688/zalewska.jpg

Mogą nam naskoczyć!
                    • buldog2 Re: Sądząc po twarzach to ruskie 21.07.20, 12:29
                      https://i.wpimg.pl/O/644x463/d.wpimg.pl/1297307781-1704883438/zandberg_wp.jpg

Inna polityka jest możliwa

Tak, tak, pełna zgoda. Na razie udało się połowicznie, tylko cośtamcośtam. Ale ile fundacji, ile wysokich urzędów! Cały świat otworem stoi i wszystko możliwe!

аможетнахуйтебесходить?
                    • buldog2 Polityka prorodzinna Wiosny 21.07.20, 20:09
                      Ktoś mówi, że Wiosna nie ma polityki prorodzinnej?
                      Ma!

https://s3.viva.pl/newsy/robert-biedron-i-krzysztof-smiszek-viva-listopad-2017-498541-GALLERY_BIG.jpg

Od miesięcy było wiadomo, że znany na całej lewicy ze swojej działalności eksperckiej i aktywistycznej Syska ma obiecaną jedynkę we Wrocławiu. Tymczasem, jak napisał na Facebooku, „partner Roberta Biedronia za pośrednictwem mediów poinformował dziś opinię publiczną (w tym działaczy Wiosny), że to on będzie otwierał listę wyborczą lewicy we Wrocławiu. W związku z brakiem demokratycznych struktur w Wiośnie kluczowe decyzje podejmowane są na randkach lidera tej partii i jego partnera, a aktywiści o kolejnych woltach dowiadują się z mediów”. Dodał też, że do Wiosny żal ma również „o żenujący styl, o brak choćby telefonu lub smsa”.

Kiedy Biedroń obiecywał Sysce, że to on będzie pierwszy w stolicy Dolnego Śląska, pewnie nawet zamierzał się z tej obietnicy wywiązać. Problem pojawił się, kiedy Wiosna w eurowyborach zebrała zaledwie 6 proc. głosów, a startujący we Wrocławiu partner lidera partii wbrew oczekiwaniom nie zdobył mandatu. Krzysztof Śmiszek jest niewątpliwie kompetentnym prawnikiem o uznanym dorobku w zakresie prawa antydyskryminacyjnego i postawienie go na czele listy w innym okręgu samo w sobie kontrowersji by nie wzbudziło. Wyznaczając go jednak na listę wrocławską, Biedroń wysyła działaczom Wiosny (których ostatnio ponoć zaczęło przybywać po miesiącach niezwykle rygorystycznej polityki rekrutacyjnej) niezbyt zachęcającą wiadomość: rodzina jest najważniejsza.

www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1918136,1,wspolpraca-lewicy-nie-bedzie-latwa-w-trzy-dni-wybuchly-dwie-afery.read
                      Czy może się kto dziwić, że w eurowyborach Wiosna zebrała 6% głosów? Może. Powinien. Bo za systemową korupcję Wiosna Razem z PISem powinny zebrać tyle głosów, ilu członków mają.

аможетнахуйтебесходить?

--
                      Najpierw będą Polską władali komuniści, a później szubrawcy i świnie - Stefan Ossowiecki
    • buldog2 Re: Przywracanie godności progres program Razem z 20.07.20, 21:03
      Tak w ogóle, kiedy patrzę na ten, odnoszę wrażenie, że nie wiem już, czy to elita polityczna, czy może kronika kryminalna albo jakaś. Może to współczesna rodzina PISprano? Wszyscy Razem z PISem...
      • buldog2 I wespół w zespół, wespół... 21.07.20, 22:31
        https://www.euractiv.pl/wp-content/uploads/sites/6/2019/07/Koalicja-Lewica-Robert-Biedro%C5%84-Adrian-Zandberg-i-W%C5%82odzimierz-Czarzasty-%C5%BAr%C3%B3d%C5%82o-fb.wiosnabiedronia-800x450.jpg

Nie tylko PIS ogarnia wzmożenie 💕

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka