Dodaj do ulubionych

Duda nie lubi w masce

08.08.20, 05:41
Ale na zaprzysiężenie założył ją na to co tam ma, [b Prosił mnie [o założenie maseczki - red.] sam pan minister Szumowski, również prosił mnie o to pan Pinkas, Główny Inspektor Sanitarny, żebym nosił tę maseczkę, właśnie w związku z zaprzysiężeniem, które skupi ogromną uwagę społeczną.][/b], no skoro SAM pan minister prosił, to jakże odmówić, ale z tym skupieniem ogromnej uwagi społecznej, to bym nie przesadzał, większą uwagę skupiały odcinki serialu o Isobarze, i Demencjo, czy jak toto się wabiło, a, i Opowieści z mchu i paproci też miały większą widownię niźli oglądanie kłamcy, toż to czystej wody bufon, zadufek i gnom moralny.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,26190459,andrzej-duda-ja-nie-lubie-chodzic-w-maseczce-o-noszenie.html#do_w=46&do_v=58&do_a=289&s=BoxNewsLink
Obserwuj wątek
    • krzy-czy Re: Duda nie lubi w masce 08.08.20, 08:00
      no,przecież już sam nasz najukochańszy dżpitusantosubito nakazywał żeby nie używać prezerwatyw.
      • lumpior Re: Duda nie lubi w masce 08.08.20, 11:00
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,173952,26192564,uderzyl-ekspedientke-gdy-zwrocila-mu-uwage-ze-nie-ma-maseczki.html#s=BoxOpImg9 //
        • czandra3 Re: Duda nie lubi w masce 08.08.20, 11:08
          Ten nasz "bochater" wezwał by swoich przydupasów, i wtedy za plecami nich by się odszczekiwał, nakrzyczałby ile wlezie.
          • de_oakville Re: Duda nie lubi w masce 08.08.20, 12:05
            Pamietam taka scene z polskiego serialu "Czas honoru". Rodzina folksdojczow pospiesznie wyprowadza sie z mieszkania przed wybuchem Powstania Warszawskiego, zabierajac najwazniejsze rzeczy, a pan domu niesie rowniez rogi jelenia, zdjete pewnie ze sciany. Sasiedzi Polacy, widzac to, kpia sobie - "Panie, po co panu te rogi? Przeciez ma pan wlasne." A gdyby wtedy byla pandemia i wszyscy nosili maski, to pewnie by mu powiedzieli - "Panie, po co panu ta maska? Przeciez ma pan wlasna."
    • krzy-czy Re: Duda nie lubi w masce 08.08.20, 12:23
      i dlatego wolimy kuting bez kondoników.
    • krol.osle.jlawki A dlaczego nie lubi? 08.08.20, 12:35
      Bo w maseczce nie da się robić głupich min
      • stasi1 Re: A dlaczego nie lubi? 08.08.20, 14:29
        Miny da się robić tylko mało kto je zobaczy. Inna sprawa że Adrian sądził że maseczki mają ułatwić życie i się w tym rozczarował. Wcale nie ułatwiały mu życia. więc jedna nauka dla Adriana więcej: Maseczka nie ułatwia życia a nawet utrudnia!
    • kylax4 Re: Duda nie lubi w masce 08.08.20, 23:55
      PiSu nienawidzę, ale też nie lubię chodzić w maseczce.
    • j-k ja nie lubie w prezerwatywie. i co z tego ? 09.08.20, 06:41
      zyc trzeba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka