Dodaj do ulubionych

Admin,prosze wyjasnic,bo jestem tu od niedawna

IP: *.chello.pl 25.10.04, 22:50
Zasrany chory kler
Autor: Gość: Che IP: *.internetdsl.tpnet.pl
Data: 24.10.2004 16:29

Wasza chora religia szerzy nienawiśc, przestancie wierzyc w tą największą
mistyfikacje w dziejach ludzkości. Nie widzicie że to kłamstwo zamiast dobra i
miłosierdzia uczy nienawiści do żydów i gejów. Chrystus taki nie był,ale jak
widac wasz Mesjasz to zepsuty Jankowski i faszysta Rydzyk.
Gratuluje inteligencji i wykształcenia podstawowego i zawodowego, bo bardziej
rozumni w te brednie nie wierzą.

Czy takie teksty jak powyzej to NORMA na tutejszym forum
Jesli tak,to moja oburzona odpowiedz rzeczywiscie naruszyla prawo badz regulamin i slusznie zostala wycieta.
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej.A Re: Admin,prosze wyjasnic,bo jestem tu od niedawn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:57
      Nie ja jestem tutejszym adminem, ale jak trochę tu zabawisz to zobaczysz, że
      nie takie numery tu przechodzą. Czasami jest wprost przezabawnie.

Pozdrawiam.
      • Gość: kluska Re: Admin,prosze wyjasnic,bo jestem tu od niedawn IP: *.chello.pl 25.10.04, 23:04
        Dziekuje,doceniam oczywiscie twoja dobra wole,ale wybacz ciagle oczekuje odpowiedzi od niejakiej giwi
        Rozumiem,ze mozna cos w natloku przepuscic,ale tu taka sytuacja nie miala miejsca.Ona doskonale widziala co wycina i co zostawia
        Coz,jesli takie poglady sa jej blizsze pogodze sie z tym
        • swarozyc Re: Admin,prosze wyjasnic,bo jestem tu od niedawn 25.10.04, 23:08
          nie rzniej przyglupa, nie wiesz ze zyjesz w katolandzie gdzie jedyna wartoscia
          jest wartosc pieniadza?
          • Gość: milicjant U nas przechodzi wszystko co nie jest antysemickie IP: *.czajen.pl / 212.244.182.* 25.10.04, 23:19
            antykwaśniewskie, antybelkowskie, antycimoszewiczowskie i antybrukselskie.
            Najlepiej widziane są natomiast: antyjankowskie, antyrydzykowe, antygiertychowe
            i antypolskie występy.
            • Gość: kluska Re: U nas przechodzi wszystko co nie jest antysem IP: *.chello.pl 25.10.04, 23:29
              zaczynam wyczuwac tego blussa,
              ale dlaczego po prostu giwi sama mi tego nie powie
              Po co sie wysilac na oburzone posty...
              I wiesz co milicjancie,odnosze wrazenie,ze teraz tez z siebie robie glupa,
              a te zwykle zboczone i nieudane przyglupy rza sobie ze mnie ze smiechu pod skrzydelkami giwi
              Czyz nie tak,pani Giwi?
          • Gość: kluska Re: Admin,prosze wyjasnic,bo jestem tu od niedawn IP: *.chello.pl 25.10.04, 23:25
            nie chodzi mi o twoja opinie nt kraju w jakim zyje i co w nim jest najwieksza wartoscia,wiem natomiast,ze takie wypowiedzi jak Che,sa pospolitym lamaniem prawa
            Poza tym smiem zwrocic ci delkatnie uwage,ze jest roznica uzyciu przedrostka "a" i "anty"
            "A" uzywa sie w znaczeniu obojetny,indyferentny,piszac o areligijnej prawicy,chyba nie to miales na mysli
            uklony
            • swarozyc Re: Admin,prosze wyjasnic,bo jestem tu od niedawn 25.10.04, 23:29
              wlasnie to, cipulajdo przemadrzala.
              a zanim zaczniesz zwracac uwage to sie zastanow troszke, jesli nie sprawi to ci
              bolu.
              • Gość: kluska Re: Admin,prosze wyjasnic,bo jestem tu od niedawn IP: *.chello.pl 25.10.04, 23:44
                aha,po drugim twoim wpisie,widze ,e to twoje motto zyciowe,taka dewiza
                W pierwszej chwili myslalem,ze masz czkawke,
                A nad czym mam sie zastanawiac,jesli wolno spytac.
                Twoj pierwszy post zawieral odkrywcze zdanie,ze zyjemy w katolskim kraju w ktorym tylko forsa sie liczy,a ten drugi wzywal mnie do uzycia rozumu
                No ale skoro mnie prosisz,bede cala noc to zdanie powtarzal jak mantre
                Moze do rana sklecisz drugie?
                Moze odpowiedzi giwi sie doczekam?
                • swarozyc Re: Admin,prosze wyjasnic,bo jestem tu od niedawn 25.10.04, 23:45
                  idz spac i nie marudz.
                  • Gość: kluska aha,jednego juz poznalem IP: *.chello.pl 25.10.04, 23:50
                    minimum slow,minimum tresci
                    Rano zalozysz nowy watek ze slowami- dzien dobry?
                    Ty zawsze taki lakoniczny?
                    Mozna cie czytac na stojaco
        • giwi Re: Admin,prosze wyjasnic,bo jestem tu od niedawn 26.10.04, 00:26
          To było przeoczenie. Mam ustawione rozwiniecie watka odwrotnie, to znaczy
          pierwszy post na samym dole. Nie zauważyłam, że nie dojechałam do końca. Juz
          poprawione.
          • Gość: kluska dziekuje,Giniusiu,warto czasem powalic lbem IP: *.chello.pl 26.10.04, 08:19
            z tym rozwinieciem nie bardzo rozumiem,ale sie poducze
            Taka mala rada,jesli wolno...
            Jesli juz musisz nozyczek uzywac,popatrz,do czego dany post sie odnosi,na co jest odpowiedzia i wtedy zaraz jasne,czemu niektorym spokojnym ludzia puszczaja nerwy...:)))
    • giwi Re: Admin,prosze wyjasnic,bo jestem tu od niedawn 25.10.04, 23:51
      Prosze nie wklejać postu tylko podac link.
      • Gość: kluska Re: Admin,prosze wyjasnic,bo jestem tu od niedawn IP: *.chello.pl 25.10.04, 23:55
        prosze ciem bardzo
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=16991414&a=16994286
        z watku o ksiedzu Jankowskim
        • giwi Re: Admin,prosze wyjasnic,bo jestem tu od niedawn 26.10.04, 00:03
          Proszę o chwilę cierpliwości, bo niedawno przyszłam.
    • Gość: kluska Giwi,ja tego nie popuszcze IP: *.chello.pl 25.10.04, 23:52
      jutro tez cie zapytam,i tak do skutku
      A teraz dobranoc
      • warka_strong Jezus Maria! 26.10.04, 01:22
        Ja rozumiem, że poniedziałek to niekoniecznie najlepszy dzień. Ba podobno nawet
        najgorszy.

Czy jednak aż tak xle wpływa on na Twoje hormony [cokolwiek to nie znaczy].
        Bądź pozdrowiony, uśnij smacznym snem sprawiedliwego. Rano będzie już wtorek, a
        wraz z nim lepsze pespektywy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka