Dodaj do ulubionych

KRRiTv nie odwołała Danuty Waniek

IP: *.crowley.pl 26.10.04, 14:34
No jasne, przecież "władzy raz zdobytej nie oddamy nigdy". Kompromitacja,
panowie i panie z SLD, żenująca kompromitacja. Ale nic to, i tak znajdzie się
pokaźna grupa idiotów, którzy będą na was głosować. :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Fantomas Re: KRRiTv nie odwołała Danuty Waniek IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.10.04, 15:14
      Pani Waniek to że nie brała panio udział w glosowaniu nie wyraz pani
      dezaprobaty a czyste wyrachowane wyliczenia.Macie tam swoich 5 lewicowych
      śmieci łącznie z tym pedziem w zółtym sweterku i tą sprzedajną krowę z PSLu.
      PSL przypomina mi co raz bardziej Samoobronę: w oficjalnych wypowiedziach
      zawsze była przeciwna rządowi Millera. Jednak wzystkie głosowania były takie
      jak chciał kanclerz.To takie farbowane prostytutki.Idą z tym kto da więcej.
      • Gość: zib Re: KRRiTv nie odwołała Danuty Waniek IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 15:23
        Takie zera jak iWanek powinny raz na zawsze zniknąć z zycia publicznego,ciekawe
        czy wielu jeszcze pamięta jak ta krowa dzień/dwa przed wyborami prezydenckimi w
        90-tym ,bijac się w piersi twierdziła że kwaśniak ma wyższe wykształcenie.
        Gdyby nie obowiązujący(głownie dzieki UD,KL-D i komuchom)system głosowania na
        listy partyjne może dziś przynajmniej część takiej swołoczy była
        by "wyautowana".
        • Gość: USTA ADAMA PIWOZLOP OLEKSY I PUDERNICA WANIEK LEZA I KWICZA IP: *.sympatico.ca 26.10.04, 18:19
          Oni tak pasuja do siebie jak piwozlop i pudernica. Bardziej wymiotnej baby,
          moze ta Lisbija Jarucha, nie ma. To ponure, ze takie indywiduum pokazuja
          publicznie. To wszystko mozna nazwac farma urbana. To makabryczne.
    • Gość: ola co tam panie w polityce ? komuchy trzymają mocno.. IP: 212.244.46.* 26.10.04, 15:20
      ...
    • Gość: bart Re: KRRiTv nie odwołała Danuty Waniek IP: *.talents.cz 26.10.04, 15:24
      corruption, corruption, corruption rules my bones

Jasne niech tam siedzi i jeszcze kase dostawa, jej miejsce juz dawno powinno
      byc w pudle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • feliks-50 Po trupach a do celu to dewiza SLD !! 26.10.04, 15:25
      Kazdy stolek to kasa a tego bez walki sie nie oddaje, a szkoda.
      Zreszta po co nam taki twor jak KRtiR - to jakies badziewie, ktore kosztuje
      podatnikow ogromne pieniadze !! A miliony dzieci nie ma co jesc rowniez w
      Polsce, a moze KRTiR o tym nie chce wiedziec !?? Z pewnoscia, dla nich wazny
      jest tylko wlasna kieszen !!
      • Gość: Pilon Re: Po trupach a do celu to dewiza SLD !! IP: *.crowley.pl 26.10.04, 15:27
        A szkoda że nie odwołała.... ta kobieta wybitnie działa mi na nerwy!
    • Gość: radca Re: KRRiTv nie odwołała Danuty Waniek IP: 213.25.179.* 26.10.04, 15:29
      Kompromitacją jest parafialna i dworska tv Dworaka. Grupa idiotów głosujących
      na prawicową hołotę jest większa.
      • Gość: do radcy Re: KRRiTv nie odwołała Danuty Waniek IP: *.crowley.pl 26.10.04, 16:22
        Och panie "radco"! Ja wiem że dawne pana układy sie troszke zaweziły ale
        optowanie za klimakteryjną Waniek nie jest juz wsród czerwonej braci w dobrym
        tonie.Ona juz jest przeznaczona do odstrzału tak jak Jureczek Jaskiernia i inne
        typy które ostatnio miały wpadki - kalając nieskazitelny obras SLD.Tak to juz w
        zyciu jest panie "radco".
    • Gość: tokFM KRRiTv nie odwołała (!?) Danuty Waniek @!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 15:47
      Jak to się mogło stać ? Nie podejrzewałem Czarzastego o umiejętność klonowania
      i atakowania mózgów innych niż mocno zwichrowane, czyli lewicowe jak nazwa
      wskazuje.
      Brawo - kolejny "OBCY" tylko to nie kino cholera, a szkoda...
    • Gość: Wx7 Nasza kochana prawdomówna i bezstronna Danusia!!! IP: *.adlex.com 26.10.04, 16:01
      Waniek na prezydenta! Tylko dwie kobiety w Polsce maja dar widzenia tego, czego
      nikt inny nie widział. Jola Kwasniewska i Danusia Waniek przysięgały, ze
      widziały dyplom magisterski Olusia Kwasniewskiego. One maja jakies
      nadprzyrodzone zdolnosci, bo ani Oluś ani nikt inny na oczy czegoś takiego nie
      widział.
      • Gość: WaniekWstaniek! CZY TEN WANIEK POZOSTANIE TAM DOZYWOTNIO ???? IP: *.229.97.100.res-cmts.sm.ptd.net 26.10.04, 16:15
        na to wyglada ze
        system jest tak ustawiony
        aby zapewnic tym darmozjadom
        utrzymanie dozywotnie !
        jak za szczepanskiego !
        jak w serialu telewizyjnym !
    • Gość: gaga Re: KRRiTv nie odwołała Danuty Waniek IP: *.crowley.pl 26.10.04, 16:17
      Och ta Waniek Wstaniek ! Ale jeszcze troszke i ten czerwony kapturek zniknie z
      ekranu i zycia politycznego.Pewnie bedzie pracowała u tow Czarzastego
      lub "małego żuczka": Sokołowskiej.
      Czy te czerwone typy opanowały metode klonowania ???
    • Gość: ja KORYTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 16:21
      PEWNE KORYTO TO ZAWSZE COŚ - A DZIECI BEZROBOTNYCH CHLEBA NIE MAJĄ
    • Gość: heron Re: KRRiTv nie odwołała Danuty Waniek IP: *.icpnet.pl 26.10.04, 16:25
      Największą kompromitacją jest samo istnienie tej rady jak i publicznej TVP z
      założenia i ustawowo "chrześcijańskiej". Zlikwidować oba te paskudztwa!!!!
      Wanie jest mimo wszystko mniej obrzydliwa i bardziej uczciwa od
      pozostałych "niewąskich członków" rady choć równie niedołężna...Precz wszyscy
      darmozjady!
      • Gość: ordynacka_won Re: KRRiTv nie odwołała Danuty Waniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 17:32
        Nieszczesciem jest stowarzyszenie Ordynacka, ktore rzadzi polskimi mediami,
        przy aprobacie Kwasniewskiego. Mieli opanowana telewizje, zostalo im jeszcze 17
        rozglosni regionalnych polskiego radia. Tu kazdy szef jest nominalnie zwiazany
        z Ordynacka. Pani Waniek rzadzi KRRiTV i tez jest zwiazana z Ordynacka. Nalezy
        odrabac wszystkich z Ordynackiej od mediow publicznych i zatrudnic osoby nie
        zwiazane z zadna partia ani stowarzyszeniem. Ta Ordynacka to takie
        Stowarzyszenie Czerwonych Krasnali PRL-u, pod przywodztwem Kwasniewskiego,
        ktore ma rzadzic mediami. Szkoda, ze wszyscy placacy abonament na media
        publiczne nie znaja faktycznej przynaleznosci wszystkich prezesow Polskiego
        Radia do Ordynackiej, ale wtedy to juz chyba nikt by nie placil skladek dla
        kolesi z SLD/Ordynackiej.
    • Gość: hehe A dlaczego odwoływać? IP: *.magma / *.magma-net.pl 26.10.04, 18:30
      Społeczeństwo wybrało SLD a partia delegowała panią W do KRRiT. To zresztą
      świetny fachowiec!
    • Gość: Hiob WRZÓD NA DUPIE! IP: 217.153.90.* 26.10.04, 18:37
      Wańkowa jest jednym z czerwonych wrzodów na ciele polskiego społeczeństwa,
      które uniemożliwiają mu prawidłowe funkcjonowanie. Pozwoliłem sobie na
      umieszczenie tego pasożyta na części ciała, gdzie plecy tracą swą szlachetną
      nazwę, bowiem podzielam wyrażane tu opinie, że jest to instytucja całkowicie
      zbędna, czyli mówiąc kolokwialnie do dupy. Jak każdy pasożyt Wanikowa żeruje na
      ciele swojego żywiciela – niestety, w tym wypadku na nas wszystkich. Nie dość,
      że tuczy się naszym kosztem, to jeszcze wciska ciemnotę, jakoby stała na straży
      wolności mediów, a w rzeczywistości bezczelnie pilnuje interesów Aleksandra IV
      Leniwego (IV gdyż zachowałem tak lubianą przez komuchów ciągłość historyczną, a
      wcześniej na czele „państwa polskiego” stało trzech carów Aleksandrów) i innych
      postperelowskich szubrawców, dla których ustawianie się w życiu kosztem innych
      obywateli to po prostu tradycja. Podsumowując – Wańkowa należy to grona osób, o
      których na samą myśl chce mi się żygać.
    • Gość: Hh Bronka pozostała na poziomie plucia pestek. IP: *.toya.net.pl 27.10.04, 10:37
      Wydawało mi się kiedyś że Bronka (Sławomira Łozińska) to tylko jej rola w
      filmie ale okazało się że to jej faktyczy poziom intelektualny.Ciekaw jestem
      jakie ma IQ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka