Dodaj do ulubionych

to tylko w Polsce

11.11.20, 11:31
Podstawa prawna finansowania projektu - Rząd zawarł ją w uchwale dotyczącej wsparcia dla inwestycji samorządowych z Funduszu Przeciwdziałania COVID-19. Jak czytamy: "środki Funduszu Przeciwdziałania COVID-19 przeznacza się na wsparcie „gmin zakwalifikowanych do udziału w projekcie »Pod Biało-Czerwoną«, zorganizowanym przez Kancelarię Prezesa Rady Ministrów oraz Ministerstwo Cyfryzacji, które wynosi do 5 tys. zł dla każdej zakwalifikowanej gminy".

www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/rzad-stawia-maszty-za-pieniadze-z-funduszu-na-walke-z-koronawirusem/8g82kv2,79cfc278
Tego nie da się skomentować żadnym przyzwoitym słowem.Nie dziwię się językowi manifestacji.
Obserwuj wątek
    • met_ol Re: to tylko w Polsce 11.11.20, 11:36
      Bo na tych masztach zawisną flagi - i bedom (to z wolskiego) odganiać wirusa.
      • 99venus Re: to tylko w Polsce 11.11.20, 11:59
        Dla mnie to nie tylko pospolita głupota ale przede wszystkim złodziejstwo.
        • met_ol Re: to tylko w Polsce 11.11.20, 12:14
          A zapodaj mi jakieś mądre (globalne) posunięcie obecnego (nie)rządu. Oprócz "posuwania" (dymania) obywateli rzecz jasna. Że o złodziejstwie nie wspomnę.
          • 99venus Re: to tylko w Polsce 11.11.20, 12:22
            Niestety nie jestem w stanie.Nic takiego nie zauważyłem.
          • yoma Re: to tylko w Polsce 11.11.20, 12:26
            >A zapodaj mi jakieś mądre (globalne) posunięcie obecnego (nie)rządu. Oprócz "posuwania" (dymania) obywateli rzecz jasna

Utrzymam się w temacie i ukradnę, OK?
            • met_ol Re: to tylko w Polsce 11.11.20, 12:31
              Ja też Twoje "wrzody na dup.e" ukradnąłem.
              OK
              • yoma Re: to tylko w Polsce 11.11.20, 12:37
                Czyli uczciwa wymiana i tu już nie pozostajemy w temacie wątku :) Dzięki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka