Dodaj do ulubionych

Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich sklepa

30.11.20, 13:20
Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich sklepach mięsnych poseł PiS chce wprowadzić bilety wstępu do galerii handlowych w całej Polsce.

Poseł Prawa i Sprawiedliwości Bartosz Kownacki chce ograniczenia - jak to nazwał - turystyki marketowej. Parlamentarzysta zaproponował wprowadzenie opłaty zwrotnej w wysokości 100 złotych za osobę za wejście do galerii handlowej.
tvn24.pl/biznes/pieniadze/koronawirus-galerie-handlowe-oplaty-za-wejscie-do-sklepow-propozycja-posla-bartosza-kownackiego-z-pis-4764467
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich s 30.11.20, 13:23
      WHAT???
    • szwampuch58 Re: Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich s 30.11.20, 13:24
      no chyba mu widelcem przyfandzole
      • yoma Re: Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich s 30.11.20, 13:28
        Nie wiem, co oni biorą, ale powinni zmienić dilera. Ten im wyraźnie wciska kacze gówno.
    • pies.na.czarnych Re: Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich s 30.11.20, 13:42
      W tych mięsnych chyba za bardzo naciskali mu na czaszkę.
      • yoma Re: Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich s 30.11.20, 13:47
        Trzeba będzie Szkło dzisiaj obejrzeć :)
    • j-k nie petac sie bez celu po galeriach... 30.11.20, 13:47
      ubrania i buty kupuje sie na swiezym powietrzu - na bazarze

a wodke chleje sie w parku na laweczce

i w ten sposob - wirus ma najmniej okazji.
      .
      businessinsider.com.pl/media/tv-radio/koniec-serialu-ranczo-ogladalnosc-serialu/te8k34g
      • jureek Re: nie petac sie bez celu po galeriach... 30.11.20, 18:57
        j-k napisał:

> ubrania i buty kupuje sie na swiezym powietrzu - na bazarze
        >
        > a wodke chleje sie w parku na laweczce

A gdzie się odlejesz? W krzakach?
        Z galerii handlowych był do tej pory taki społeczny pożytek (chyba jedyny zresztą), że są w nich publiczne ubikacje, których niestety mało na mieście.
        No ale jak mam płacić stówę za odlanie się, to może jednak lepiej w krzakach zaryzykować.

• yoma Re: nie petac sie bez celu po galeriach... 30.11.20, 18:59
          Kurde ale żul :) Nie ty Jurku oczywiście.
          • j-k fact. 30.11.20, 19:09
            yoma napisała:
            > Kurde ale żul :)

fact.

jestem z nimi zaprzyjazniony

ostatnio kuchnie weglowa (ktora stala w piwnicy 40 lat)
            mi pod smietnik wyniesli.

i to za marna flaszke wudki (0,7 l)

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.

PS: - a ku tfojej niewiedzy:

"Dr." a nie "dr" - bo u nasz na zachodzie takie tytuly nadaja.

Tfu(j). jak zawsze, Dr.rer.nat.,
            • jureek Re: fact. 30.11.20, 19:11
              j-k napisał:

> ostatnio kuchnie weglowa (ktora stala w piwnicy 40 lat)
              > mi pod smietnik wyniesli.
              >
              > i to za marna flaszke wudki (0,7 l)

Czyli jesteś wyzyskiwacz, jak nie płacisz adekwatnie za robotę, tylko wykorzystujesz czyjś nałóg.
              Nieładnie, panie doktorze
              • j-k dej se piva. 30.11.20, 19:16
                jestesmy (ja i oni) zaprzyjaznieni.

a wyniesienie kuchni weglowej z piwnicy pod smietnik zajelo im ze 20 min.

ale biere Twoja uwage na serio

nastepnym razem - jak dotre do Wsiawy

to dam im extra druga flaszke.
          • jureek Re: nie petac sie bez celu po galeriach... 30.11.20, 19:10
            yoma napisała:

> Kurde ale żul :) Nie ty Jurku oczywiście.

A dlaczego nie ja? Kiedy ja naprawdę wchodzę do galerii handlowych przeważnie tylko po to, żeby skorzystać z toalety. Kiedyś jeszcze siadałem w galeriowych kawiarniach, gdy musiałem coś zrobić do pracy, a byłem w drodze, ale w ostatnich latach podgłośnili muzykę i pracować się nie da. No i teraz w dodatku kawiarnie zamknięte.
            • yoma Re: nie petac sie bez celu po galeriach... 30.11.20, 19:16
              Jeśli ci sprawi przyjemność nazwanie cię żulem, to nie ma sprawy :) Po prostu tego menela nad tobą widzę tylko dlatego, że go zacytowałeś.
              • j-k nadal nie petac sie bez celu po galeriach... 30.11.20, 19:20
                yoma napisała:
                Po prostu tego menela nad tobą widzę tylko dlatego, że go zacytowałeś.

belkotko forumowa - like psa, ja cie nie vidze wcale.

no co najwyzej jako obiekt do obsmiania , po tfoim bezsilnym, bo PeOvieckim machaniu nuszkami :)
        • j-k Re: nie petac sie bez celu po galeriach... 30.11.20, 19:05
          jureek napisał:
          > A gdzie się odlejesz? W krzakach?

moje znajome pijaczki z monopolowego robily to zawsze i robia to nadal.

pandemia im nie straszna.

- bo po cco petac sie po miescie ?

• rzewuski1 Re: Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich s 30.11.20, 13:57
      Kownacki już nauczył Francuzów jeść łyżkami i pałeczkami teraz Polaków będzie uczył.
      • yoma Re: Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich s 30.11.20, 14:17
        To ja idę dzisiaj po fajki do galerii. Rozumiem, że przy wyjściu będzie stał p. Kownacki i wręczy mi stówkę.
        • met_ol Re: Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich s 30.11.20, 14:21
          A zapodali ile razy można na godzinę wchodzić ?. I tak za każdym razem dadzą ???. Chyba "nauczę się" znowu palić . :-))
          • yoma Re: Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich s 30.11.20, 14:25
            Sprawdzę i powiem :)
        • szwampuch58 Re: Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich s 30.11.20, 14:29
          Setke dajesz przed zakupami,chyba widelec proponuje
        • pies.na.czarnych Re: Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich s 30.11.20, 14:41
          On nie chce dawać. On chce ci oddać zastaw, który musisz wpłacić przed wejściem.
          Szkoda, że oni chodzili w USA do sklepów mięsnych, a nie do kasyn gry. W amerykańskich kasynach nie dość, że nie ma opłaty za wjazd to serwują darmowe drinki dla grających. Rozumiem jednak, że rozdawanie darmowych drinków rozwaliłoby pisi budżet w jeden dzień :)
          • xerkses Re: Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich s 30.11.20, 18:40
            Oczywiscie ! Bo nikt prucz parlamentarzystow do galerii by sie nie dopchał
          • yoma Re: Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich s 30.11.20, 18:44
            No kurcze chłopaki, chyba mnie nie podejrzewacie, że nie umiem czytać :)

W każdym razie w galerii byłam, fajki kupiłam, paragon pobrałam i zamierzam go wysłać p. Kownackiemu. Napiszę, że jestem wyborcą...

... w tym momencie moja klawiatura zwija się w trąbkę, więdnie i usycha, szeleszcząc smutno...

... i czuję się bardzo rozczarowana i oszukana przez p. Kownackiego, że nie było go przy wejściu celem wręczenia mi stówki, i nie będę na niego głosować. Jeśli stanie się cud i odpisze, nie omieszkam zamieścić :)
            • yoma Re: Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich s 30.11.20, 18:45
              Aha, i niech mi moje stracone 41,97 odda :)
        • j-k fajki to sie kupuje ... 30.11.20, 14:59
          yoma napisała:
          > To ja idę dzisiaj po fajki do galerii

fajki to sie kupuje u Ukrainca na bazarze.
          • szwampuch58 R,Helga Spierdalaj 30.11.20, 21:31

j-k napisał:

> yoma napisała:
            > > To ja idę dzisiaj po fajki do galerii
            >
            >
            > fajki to sie kupuje u Ukrainca na bazarze.
    • xerkses Re: Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich s 30.11.20, 18:14
      Poslowie powinni placic 200 bezzwrotnie A pisi 300. Teraz wszyscy bezrobotni powinni skomentowac jego glupawy pomysł
      • motocyklista175 Re: Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich s 30.11.20, 18:17
        Pis najwyraźniej na wojnę z galeriankami się szykuje.
        Jeszcze im qrwa mało wrogów?
        • xerkses Re: Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich s 30.11.20, 18:38
          No jeszcze mozna zrazic do siebie Kola Gospodyn Wiejskich i Koła Gosp........no tak tylko te koło zostalo
          • yoma Re: Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich s 30.11.20, 18:45
            Jeszcze różańcowe :)
            • margit49 Re: Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich s 30.11.20, 18:49
              i Sodalicję Mariańską :)
              • yoma Re: Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich s 30.11.20, 19:17
                I Ordo Iuris, o którym nie wolno pisać, że jest finansowane przez Kreml :)
                • xerkses Re: Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich s 30.11.20, 19:22
                  Wow! To jednak troche potencjalnych do zrazenia do siebie zostalo :D
                  • yoma Re: Po smutnych doświadczeniach w amerykańskich s 30.11.20, 19:50
                    No, te 18% betonów :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka