Dodaj do ulubionych

Kobieta kobietom

10.03.21, 20:33
In vitro nie leczy, kobieta , która jest bezpłodna nigdy nie będzie płodna, więc po co refundować in vitro -powiedziała kobieta pani była minister Jadwiga Emilewicz u Moniki.
W dyskusji na temat dramatu kobiet, które muszą donosić ciążę wiedząc, ze urodzą dziecko albo martwe, albo dziecko będzie niepełnosprawne powiedziała, że kobiet muszą rodzić, , bo w przyszłości połowa społeczeństwa pracującego będzie musiała utrzymać połowę rencistów,
I tego właśnie nie rozumiem, jak niepełnosprawni będą pracować i utrzymywać tych emerytów, skoro od najmłodszych lat aż do śmierci sami będą wymagali opieki?

Jednak to prawda, ze każdy kto przebywa, lub przebywał w otoczeniu JaroZbawa staje się innym inaczej , takim jak on.
Obserwuj wątek
    • albwu Re: Kobieta kobietom 10.03.21, 20:38
      A ja nie rozumiem jak w dalszym ciągu PiS ma większość i ma dużą szansę wygrać następne wybory
      • zwariowanycyklista Re: Kobieta kobietom 10.03.21, 20:44
        albwu napisał:

> A ja nie rozumiem jak w dalszym ciągu PiS ma większość i ma dużą szansę wygrać
        > następne wybory

Nie wiesz jak, to ci podpowiem:
        Pińcet plus, Qrwizja, Disco polo, 13 emeryturai kłamstwa, obiecanki i jeszcze raz kłamstwa!
        • margit49 Re: Kobieta kobietom 10.03.21, 21:08
          zwariowanycyklista napisał:

> Nie wiesz jak, to ci podpowiem:
          > Pińcet plus, Qrwizja, Disco polo, 13 emeryturai kłamstwa, obiecanki i jeszcze r
          > az kłamstwa!
          >
          Tak, to właśnie jest istotne- pieniądze. Moja sąsiadka zgadza się ze mną w ocenie pis, z Kaczyńskiego się naśmiewa, ale wprost mówi, że i tak zagłosuje, bo "oni coś dają"
          • szwampuch58 Re: Kobieta kobietom 10.03.21, 22:06
            Czyli sprzedaja szmata,40 srebnikow maja moc zawsze
      • szwampuch58 Re: Kobieta kobietom 10.03.21, 20:44
        Jaki % wyborow PiS to kobiety,wie ktos?
        • dunajec1 Re: Kobieta kobietom 10.03.21, 21:58
          A jeszcze jak pleban poleci glosowac....
    • behemot17-13 Re: Kobieta kobietom 10.03.21, 22:25
      Monika zbyt często reanimuje politycznego trupa. To nie jest szafa, to szafa trzy drzwiowa.
      • behemot17-13 Re: Kobieta kobietom 10.03.21, 22:29
        * trzydrzwiowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka