szczurbiurowy 02.11.04, 07:04 No to kicha, nie będzie więcej wzrostu na giełdzie. Chyba że będa inwestycje w karmniki i budki lęgowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zdziwiony GW - macie idiotyczne poczucie humoru. IP: 195.136.247.* 02.11.04, 07:04 Odpowiedz Link Zgłoś
szczurbiurowy Re: GW - macie idiotyczne poczucie humoru. 02.11.04, 07:11 To nie jest kwestia poczucia humoru tylko dobrania takiego tytułu do "leada", żeby przyciągnąć czytelnika. Gratulacje dla redaktora, teraz naprawdę się udało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: GW - macie idiotyczne poczucie humoru. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 07:14 Znakomite- tylko czy ktoś wysłał to doktorowi K? Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: GW - macie idiotyczne poczucie humoru. 02.11.04, 07:22 A czy Wysoka Komisja ma już ten dokument? Na wszelki wypadek powinni zabezpieczyć gniazdo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK 1XI,mordowanie pieszych w RP!,,/ IP: *.wsm.szczecin.pl / 212.14.0.* 02.11.04, 09:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej No cóż, jaki kraj taki i "biznes" IP: *.proxyplus.cz / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.11.04, 09:46 No cóż, jaki kraj taki i "biznes" i "biznesmeni". Takich jak Kulczyk jest mnóstwo. To chyba zwykła oligarchia, podobnie jak w Rosji, zniknie razem ze wzrostem poziomu cywilizacyjnego w tym kraju. To super-rzadkość taka osoba jednocześnie mająca talent do faktycznego biznesu a nie tylko do wykorzystywania układów i układzików. Szkoda, bo na krawędzi państwa i kapitalizmu radzą sobie fenomenalnie. A artykuł śmieszny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elf GENIUSZ czy WADA MAJRAKA? IP: *.chello.pl 02.11.04, 12:35 Teraz czekam na artykul o Chodorowskim, przypadek obojetny, Bierezowskim, odmiana wskazana, Abramowiczu, rekordowych migracjach i przeLOTach z Kamczatki do Chelsea, o obraczkowaniu, spólkowaniu (absolutnie konieczne), sekserach i róznicy miedzy jajeczkami oraz jajach oraz odwadze staniecia dziób w dziób z kulczykiem!!! Tylko prosze, Adas oszczedzaj autorytet wladzy, nie klap dziobem zbyt wiele bo Olek Bialowieze przestanie kupowac a orleny i kulczyki zagozone beda wyginieciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dixi Lance do Boju szable w dłoń bolszewika Goń Goń Goń IP: *.ac1.56k.execulink.com 03.11.04, 07:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek C. DO ADAMA :) IP: 140.122.110.* 03.11.04, 06:15 Bravo Adam. Bardzo fajny pomysl. Ornitologia przez duze O.:) Pozdrowienia z Tajwanu od Czarka C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor Jan K. My tu jeszcze k.rwa wrócimy !!!! IP: *.me.emse.fr / 195.68.104.* 02.11.04, 17:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajstra Re: My tu jeszcze k.rwa wrócimy !!!! IP: *.chello.pl 06.11.04, 23:06 nie strasz, nie strasz, bo się ze..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc. Re: GW - macie idiotyczne poczucie humoru. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:16 Kumpel ptaszka, obywatel Kwas przez ABW już mu na pewno wysłał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: GW - macie idiotyczne poczucie humoru. IP: 5.6.* / *.bmwgroup.com 02.11.04, 19:46 oczywiscie, golebiem pocztowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No to ja Re: GW - macie idiotyczne poczucie humoru. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.04, 22:58 Nieprawda, bo WRÓBLEM. he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur CZY KULCZYKI MOZNA TRZYMAC W KLATCE ?... IP: *.78.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 02.11.04, 15:33 CHETNIE BYM KUPIL TAKIEGO 'KANARKA'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWO JORKCZYK Re: CZY KULCZYKI MOZNA TRZYMAC W KLATCE ?... IP: *.piscataway-15rh16rt-16rh15rt.nj.dial-access.att.net 03.11.04, 00:31 WYLACZNIE !POLACY SA BEZKINKURENCYJNI W OICZUCIU HUMORU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Not zmieniajcie tytuł ludzie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.11.04, 16:05 jak się nie zgadzacie że idiotyczny itp., moim zdaniem dobry dowcip Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Co Ty 02.11.04, 10:29 Może jestem głupi, ale dałem sięnabrać. Trochętylko zaniepokiła mnie mała litera "kulczyk". Dopiero po paru zdaniach kapnąłem się o co chodzi. Moium zdaniem niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur Po tych 'paru zdaniach' poznalem ciebie. IP: *.78.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 02.11.04, 15:57 Jestes inteligentny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulczyk Re: GW - macie REWELACYJNE poczucie humoru. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 11:11 GW - macie REWELACYJNE poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: GW - macie REWELACYJNE poczucie humoru. 03.11.04, 00:34 Gość portalu: Kulczyk napisał(a): > GW - macie REWELACYJNE poczucie humoru. To im się wyjątkowo udało :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyo Re: Dlaczego pewien redaktor się jąka? - IP: 212.244.27.* 02.11.04, 11:22 to propozycja tytułu nastepnego artykułu - całkowicie na poziomie poczucia humoru GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CezaryT Re: Dlaczego pewien redaktor się jąka? - IP: 193.217.170.* 02.11.04, 12:00 Żaba Na badyla nabija publicysta Strąka Dlatego pewien redaktor się jąka Kiedy wypluje namokniętą żabę Bez zająknięcia dostanie grabę CezaryT 2004-11-02 11:58:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ch. Re: Dlaczego pewien redaktor się jąka? - IP: *.tce.put.poznan.pl 03.11.04, 10:21 Popieram. To bezprzykładny atak sterowany na biznesmena z Poznania któremu nic nie udowodniono.Nagonka w stylu komunistycznym, podobnym do antyżydowskich. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: GW - macie idiotyczne poczucie humoru. 02.11.04, 13:04 Czasem lepiej mieć idiotyczne, niz żadnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) A mnie się to poczucie humoru podoba :) IP: *.client.comcast.net 02.11.04, 22:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek TO CO, NIE MA ZAPOTRZEBOWANIA NA ŁAPÓWKI? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.04, 07:28 Ciekawe jest to, że w przeciwieństwie do większości przedsiębiorców (których szanuję) Kulczyk nie zbudował żadnej firmy. Był jedynie super sprytnym "pośrednikiem" pomiędzy dużym zachodnim biznesem (którego nie chciano dopuścić do prywatyzowanych firm (tzw. preferencje dla polskiego kapitału, ha ha) i Skarbem Państwa. Sprytnie kupował browary, TPSA etc "na zakładkę". Rozliczał się z politykami z "zakładki", reszta dla niego. W POLSCE ZAWSZE JAKIŚ KULCZYK SIĘ ZNAJDZIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: TO CO, NIE MA ZAPOTRZEBOWANIA NA ŁAPÓWKI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 07:48 Ale miał dojście do "pierwszego". Z dawnych lat pamietam, ze miał tez znakonite uklady w Rosji- ponoc malzonka prowadzila tam jakies kluczykowe przedstawicielstwo (firmę )? Pamiętacie cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr JAN&CO AUTOBIOGRAFIA NA TRZY KOLCE IP: *.chello.pl 02.11.04, 11:58 Kiedy mówisz spryt Mysle skutecznosc Kiedy piszesz przekret Mysle pomyslowosc Kiedy wydaje Ci sie ze uciekl Mysle z podziwem taki swiat STWORZYL Kiedy myslisz ze móglbys i Ty gdybys tylko chcial... Mysle ze masz racje I ze wcale Ci sie nie chcialo chciec Tchórzu Nie bylem wystarczajaco spostrzegawczy Wiec nie poznalem regul gry Nim czas minal I przegralem Teraz placze jak bóbr, bo przeciez rodzice powinni mi powiedziec Zanim siadalem do stolu Z tymi szubrawcami Z pokolenia na pokolenie dziedziczacymi geny, zdolnosci i posady Wiec mam moi paskudni towarzysze gry z rodzicami na czele bo psycholog powiedzial: toksyczni pretensje do was ze nie dostalem w spadku, ja wybitnie zdolny element puzzla którego piekna nie widze tylko same kawalki I nawet instrukcji BRAK jak przyzwoitosci... wiec skarze sie Wam choc umarliscie jak zeschle pokurczone liscie lezycie na cmentarzu nic juz nie odziedzicze wiec powiem swoim dzieciom ze kazdego dnia puzzel staje sie coraz piekniejszy tyle samo dostalem w spadku i szelest lisci jak zóltych puzzli pod stopami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur Mam dla ciebie propozycje... IP: *.78.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 02.11.04, 16:30 Czy ty nie jestes przypadkiem cymbalem ?... Ja jestem cymbalista, szukam dobrych cymbalow. CHETNIE KUPIE , NAWET POJEDYNCZA SZTUKE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymek W jednym Wajrak i dr Chylarecki się pomylili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 08:10 " Szansa na to by, zobaczyć kulczyka w listopadzie, jest naprawdę niewielka [...] Bo większość już odleciała na południe Europy i wróci dopiero w kwietniu." Nie koniecznie na południe, bo niektóre odlatują na daleki zachód. Jeśli zaś chodzi o kwiecień, to bardzo prawdopodobne, tylko którego roku? 2024, w skrzyneczce (nie lęgowej, bynajmniej)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielbasa wyborcza Re: Odlecial na Kajmany, bez paszportu!!!! IP: 138.227.189.* 02.11.04, 08:46 Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Odlecial na Kajmany, bez paszportu!!!! 02.11.04, 16:06 ojo, joj zeby kajmany kulczyka nie zjadly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ix Re: W jednym Wajrak i dr Chylarecki się pomylili IP: *.chello.pl 02.11.04, 13:01 Lepiej w skrzynce niz na grillu, zreszta... i tak niezly pasztet bedzie i cienki spiew, kto wie moze nawet z chórem labedzi wystapi, bo dla wladzy lepszy biznes w garsci z kulczykiem na dachu niz odwrotnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eric Re: Koniec ekspansji kulczyka? IP: 62.135.35.* 02.11.04, 08:43 Od dzis ja, moja rodzina i przyjaciele przestajem czytac Gazete. To nie jest poczucie humoru - to brak taktu. Poziom Gazety leci na leb na szyje. A szkoda, tyle lat spedzilem zaczynajac dzien od czytania Gazety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalnyczlek Re: Koniec ekspansji kulczyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 08:46 Polskie popnuractwo przekroczylo juz granice absurdu. Ani grama poczucia humoru - to kalectwo! A Artykul jest fajny i mowi prawde! , hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CezaryT Re: Koniec ekspansji kulczyka? IP: 193.217.170.* 02.11.04, 09:57 A pewnie kolega jest umoczony przez kulczyka, co?! Na wiele?! he he he he he he CezaryT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze cwańszy Adam Michnik nie żyje IP: 217.168.129.* 02.11.04, 08:59 Adam Michnik nie żyje w swoim mieszkaniu lecz w szpitalu dokąd trafił z podejrzeniami zapalenia układu oddechowego. no i co Panie redaktorze podoba sie taki tytuł? - pomysł odstąpie gratis a wzrost sprzedazy gwarantowany zwłaszcza jeśli tytuł poleci na czołówce a artykulik na przedostatniej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Adam Michnik nie żyje 02.11.04, 10:11 > Adam Michnik nie żyje > > w swoim mieszkaniu lecz w szpitalu dokąd trafił z podejrzeniami zapalenia > układu oddechowego. > > no i co Panie redaktorze podoba sie taki tytuł? - pomysł odstąpie gratis a > wzrost sprzedazy gwarantowany zwłaszcza jeśli tytuł poleci na czołówce a > artykulik na przedostatniej stronie. Podejrzewam, że do szkoły chodziłeś, bo przecież umiesz pisać. A nie mówiła Ci pani, że nazwiska pisze się z dużej litery a nazwy gatunków z małej? A może wiedziałeś i zapomniałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Adam Michnik nie żyje IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 11:19 A ja slyszalem od znajomego ze ma raka pluc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur JA ZNAM SIE NA RAKACH... IP: *.78.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 02.11.04, 16:15 ALE O RAKACH PLUCIACH NIE SLYSZALEM.Skad Michnik dostal tego raka?...CZY NADAJE SIE TEN RAK DO JEDZENIA ?...Czy wystepuje w rzekach czy rzczej w jeziorach i stawach ?... PROSZE O ODPOWIEDZ, BARDZO TO MNIE INTERESUJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elf Adam Michnik nie żyje IP: *.chello.pl 02.11.04, 12:15 juz ze swoja partnerka z która rozstal sie w osatnia srode. Na dobre wroca do siebie po powrocie ze szpitala po skomplikowanej operacji plastycznej która dr. Ada M. przeprowadzila wkrótce po odbyciu ostatniej, dramatycznej rozmowy telefonicznej ze swoim niedoszlym partnerem z zespolu operacyjnego swiatowej slawy dr Michini Ikim z Japonii importujacym skalpele znajdujace wielu nabywców na swiatowych aukcjach Domu Aukcyjnego Sotheby's wystawiajacego narzedzia zbrodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maax Elf! załóż sobie swoją gazetę grafomanie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 13:52 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemniakponury Re: Koniec ekspansji kulczyka? To żart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 09:29 Co ma ornitolog do dr Kulczyka? A te reakcje czytelników!!! Zupełny mentliczek-pentliczek, zielony stoliczek, a pod stoliczkiem ... pewnie jakaś "wziatka" - kto to wyjaśni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIOCIA ZUZIA Re: Koniec ekspansji kulczyka? IP: *.telia.com 02.11.04, 09:44 Podgatunek kulczyka to udomowiony nasz kanarek, ktory mial ogromna ilosc klatek.Zarazony Alganowskim wirusem w wiedenskiej klatce, musial wyjechac na leczenia do USA.Kulczyk drobny ptaszek czul sie bardzo dobrze w zaroslowych aferach parkowych(Parkkulczyk w Poznaniu-oszukal to miasto na 12 mil.zl)Kulczyk charakteryzuje sie kolorem oliwkowo -zoltym i jest ziarnojadem. Naszemu kulczykowi ZIARNOJADOWI skonczyly sie wspaniale parki, miliardowe ziarenka i polecial do USA, wpadl w traumatyczny stres i pomylily mu sie kierunki lotu, bo kulczyki zyja w Eurazji i Afryce. Samiczki kulczyka sa bardzo czupurne i maja klopoty z wolem. Odpowiedz Link Zgłoś
domix Re: Koniec ekspansji kulczyka? 02.11.04, 09:52 Kulczyki o sobie... polki.pl/wiadomosc.html?wid=1669828&kat=1686&katn=Wywiady+VIVY&widn=Gra%BFyna+Kulczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszanka Re: Koniec ekspansji kluczyka? IP: *.sympatico.ca 02.11.04, 10:22 Przyrzyjmy sie temu z bliska: 1. Przekrent #1 z browarami (Lech i Tyskie) 2. Przekrent#2 z TePSom i Telcom France 3. Ludowozy dla policji 4. Holdingi zarejestrowane w Holandi (czemu nie w Polsce?) 5. G-8, Orlen ... Auganoff ... Dyrekcja Cyrku W Budowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielbasa wyborcza Re: Bo holdingi tez sa na hol...i dlatego w Holand IP: 138.227.189.* 02.11.04, 11:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek No dobra, nabralem sie, fajny pomysl. IP: 80.53.35.* 02.11.04, 10:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek ha,ha fajny dzien dzisiaj brawo GW:-) IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.04, 11:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wubo Re: Koniec ekspansji kulczyka? IP: *.digimer.pl / 83.238.46.* 02.11.04, 11:56 jaja sobie robicie, po prostu jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CezaryT Koniec ochrony;Kulczyk odstrzelony IP: 193.217.170.* 02.11.04, 12:15 Koniec ochrony Kulczyk odstrzelony Słownik języka polskiego podaje jak następuje: Kulczyk – Serinus canaria serinus, ptak z rodziny łuszczaków, spokrewniony z kanarkiem, upierzenie samca żółto zielone, samicy szare; żywi się nasionami, zamieszkuje kraje płn. Europy, zach. Afrykę i Azję mniejsza; w Polsce objęty ochroną gatunkową!!!!!!!!!! Wyłem ze śmiechu Ha ha ha ha ha ha ha CezaryT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elf Hmmm.. Azja Mniejsza.. IP: *.chello.pl 02.11.04, 12:50 Hmmm... Azja Mniejsza... to zapowiada raczej blyskotliwa ekspansje i odnalezienie sie w niszy ekologicznej... czyzby Morze Kaspijskie i rurociag Odessa-Brody? I napisali "zamieszkuje" czyli gniazda nie wije, jak zwykle w przelocie... Wajrak popraw artykul bo zaczynam sie gubic jakies niuanse przemycasz, nie wiem juz czy obstawiac kulczyki czy orly nie wiem czy orly biale czy czarno-blekitno-zótle dwuglowe, zlituj sie wiec Wajrak, bo wybory na Ukrainie dopiero za trzy tygodnie a komisyjne badanie jaj juz 9 list !!! Ech Wajrak jaki tam z Ciebie doradca... Znowu same komisji dostana sie wydmuszki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monitor Re: Koniec ekspansji kulczyka? IP: *.aster.pl 02.11.04, 12:29 Z tego wynika ze (K)kulczyk winien byc pod ochrona i nikt,w tym zadna komisja nie moze mu zrobic krzywdy.A on niech sie buja i buszuje w polskim prawie naturalnym bo jeszcze nie calkiem spenetrowanym i ograbionym buszu.Chyba,ze zostanie w buszu amerykanskim u Busha jesli z podcietymi w Polsce skrzydlami nie potrafia go tam na tyle wykurowac by bez problemow mogl pokonac przez ocean droge powrotna do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Koniec ekspansji kulczyka? IP: *.veracomp.pl / 62.233.161.* 02.11.04, 13:00 Ej stary - z ta twoja ksiazka to jakas lipa czy co? Wyslalem maila jakies 2 tygodnie temu, a ty masz to gleboko w D - zadnej odpowiedzi. Moze bys cos skrobnal: k_parejko@interia.pl - chocby: "hahaha - fajny kawal" to tez w koncu jakas odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Gazeta Wyborcza = tabloid IP: 130.60.5.* 02.11.04, 13:02 Pogon za sensacja za wszelka cene zamiast obiektywnej informacji. Na "rozrywke" w postaci szumu infromacyjnego ludzi po prostu nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Not A mnie się podoba IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.11.04, 13:07 odrobina humoru nikomu nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Koniec ekspansji kulczyka - obsrało agorę IP: *.acn.waw.pl 02.11.04, 13:33 czy jak napiszę na czołówce "obsrało agorę", a tekst rozwinę w problem gołębi robiących kupę na starówce to też będzie śmiesznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IQ Re: Koniec ekspansji kulczyka - obsrało agorę IP: *.master.pl / *.master.pl 02.11.04, 20:41 Nie,nie będzie,bo ty Im do pięt nie dorastasz i nigdy nie dorośniesz. Poczucie humoru w dużym stopniu zależy od inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kulczyk Re: Koniec ekspansji kulczyka - obsrało agorę 03.11.04, 00:01 Gość portalu: pj napisał(a): > czy jak napiszę na czołówce "obsrało agorę", a tekst rozwinę w problem gołębi > robiących kupę na starówce to też będzie śmiesznie? Tak!!! Powinieneś dostać etat w GW! Serio! sam nie wiem, co mnie bardziej rozśmieszyło: ich artykuł, czy twój post... ;) I naprawdę nie ma się co unosić. Odrobina śmiechu nikogo nie zabiła. Sam widzisz mój nick - kulczyk jestem, a się śmieję... Śmiech to zdrowie, stary.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hydro Dobry artykuł, fajny tytuł IP: *.technika.tvn.pl / 217.153.35.* 02.11.04, 13:37 I tak dowiedziałam się, co oznacza słowo "kulczyk" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dobry artykuł, fajny tytuł IP: *.centertel.pl 02.11.04, 13:50 tylko dlaczego brak artykulow o komisji dzis? a takie wazne przesluchania są.... artykul o ptaszku smieszny, ale jego celem jest zbanalizowanie sprawy, w koncu zagrozenie dla Kwasa... wlasnie, moze szanowni redaktorzy spreparuja artykulik o wyciekaniu Kwasów? w fabryce chemicznej oczywiscie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelonek "dziubkiem" molestowal moje krocze posilkujac sie IP: *.bredband.skanova.com 02.11.04, 14:06 -grozbami karalnymi, to bylo straszne, nie wiedzialem jak zareagowac, Zagiel który jest podobny do Kerrego, pomógl mi w rozladowaniu sytuacji: powiedzialem do Kulczyka drazacym glosem: YOUFORGOT.GIERTYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: "dziubkiem" molestowal moje krocze posilkujac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 14:59 pojeb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur KWASKI SA POD OCHRONA !!! IP: *.78.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 02.11.04, 15:48 Kwasek nalezy do najrzadszych ptakow.Czesto zmienia piorka i kolor upierzenia,po kilkunastu latach trudno go poznac.Wroble uwazaja kwaski za swych osobistych wrogow i czesto je atakuja. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Rotfl 02.11.04, 15:05 Dzięki, dawno się tak nie uśmiałem jak czytając pierwszy akapit :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Koniec ekspansji kulczyka? 02.11.04, 15:13 mam nadzieję że bedzie to koniec ale dla Jana Kulczyka a przeciw tym ptaszkom to ja nic nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat KULCZYK na szafot niech odpowie przed proletariate IP: *.bredband.skanova.com 02.11.04, 16:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćpun Re: Koniec ekspansji kulczyka? IP: *.jugow.sdi.tpnet.pl 02.11.04, 15:32 Czy dr. jan kulczyk też załatwł MAFII NARKOTYKOWEJ łatwy RYNEK ZBYTU w III rp? Jeżeli tak to już nie ŻYJE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szczurbiurowy Dziennikarski pazur 02.11.04, 15:37 Pamiętam jak dziś - rok 1989, drugi albo trzeci numer Gazety Wyborczej, marna odbitka, ale była! I na drugiej stronie był własnie jakiś taki sensacyjny tytuł, który przyciągnął uwagę, a potem się oakazło, że to jest coś innego - zupełnie jak tu w tym artykule o ptaszku kulczyku. I wtedy , w konfrontacji z ówczesną peerelowską prasą zrozumiałem czym jest ten dziennikarski pazur, żeby przyciągnąc uwagę. To było - wtedy - objawienie. Cokolwiek by nie mówić o Gazecie (ja tez w ciągu tych 15 lat mam mnóstwo zastrzeżeń) ale byli pionierami i coś wspólnie się w tej Polsce stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FSB Kulczyk molestowal Kaczmarka Alganowem IP: *.bredband.skanova.com 02.11.04, 16:22 wszystkie otwory naturalne, zpenetrowal, hanba o hanbo!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lurker z prynga... LOL! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:59 ROTFL... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolczyk78 Re: Koniec ekspansji kulczyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:06 Świetne,dałam się nabrać przez moment.To rzadkość pośmiać się czytając codzienne wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś