Dodaj do ulubionych

Malzenstwo to jedna organizacja finansowa

IP: *.houston-12rh16rt.tx.dial-access.att.net 26.04.02, 17:09
Polacy toleruja kradziez i przyklad idzie z gory sam Kwach rozlicza sie
oddzielnie pozostawiajac podejrzenie.
Malzenstwa na calym swiecie rozliczja sie wspolnie z PIT-ow aby nie bylo
niedomowien. Polacy nazrekaja, a pozostawija sobie furtki otwarte na
przestepstwa.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mysteric Re: Pity Olka I Jolki IP: *.houston-12rh16rt.tx.dial-access.att.net 26.04.02, 17:15
      Polacy toleruja kradziez i przyklad idzie z gory sam Kwach rozlicza sie
      oddzielnie pozostawiajac podejrzenie.
      Malzenstwa na calym swiecie rozliczja sie wspolnie z PIT-ow aby nie bylo
      niedomowien.Szczegolnie gdy zajmuja wazne pozycje spoleczne, dajac przyklad.
      Jednak lewy Kwasek daje przyklady jak przeginac prawo dla swoich sluzbowych
      przywilejow.
      Polacy narzekaja, a pozostawija sobie furtki otwarte na przestepstwa.
      Jak mozna miec zaufanie do takiej glowy panstwa? Tylko w lewym kraju przechodza
      takie numery.Kto go wybral dlaczego nikt nie robi Jolki pitow publicznymi? Czy
      Jolka i Olek maja cos do ukrycia?
      • Gość: Ania Re: Pity Olka I Jolki IP: *.upc.chello.be 26.04.02, 17:22
        Pewnie .U nich trup w kazdej szafie.Histery powiedz no ty to jestes zonaty?
        • Gość: Mysteric Re: Pity Olka I Jolki IP: *.houston-12rh16rt.tx.dial-access.att.net 26.04.02, 17:30
          Sprawia ci przyjemnosc przekrecanie nicku?
          Czy to jeszcze jeden dowod glupoty lewych?

Ja nie jestem politykiem. Nikomu sie tlumaczyc nie musze.

Czyzbys nie rozumiala etyki.

Jezeli sa czysci nie powinni pozostawiac zludzen, i podejrzen.
          Odzielne rozliczanie je pozostawia. Niestety, takie numery tylko u lewych.

• Gość: Ania Re: Malzenstwo to jedna organizacja finansowa IP: *.upc.chello.be 26.04.02, 17:16
      Gość portalu: Mysteric napisał(a):

> Polacy toleruja kradziez i przyklad idzie z gory sam Kwach rozlicza sie
      > oddzielnie pozostawiajac podejrzenie.
      > Malzenstwa na calym swiecie rozliczja sie wspolnie z PIT-ow aby nie bylo
      > niedomowien. Polacy nazrekaja, a pozostawija sobie furtki otwarte na
      > przestepstwa.

Histeryk trzeba leciec na policje .Jak przestepstwo trzeba Kwacha zamknac i Jolke
      tez.A co.!!!!
      • Gość: Mysteric Re: Malzenstwo to jedna organizacja finansowa IP: *.houston-12rh16rt.tx.dial-access.att.net 26.04.02, 17:32
        Nie koniecznie na policje ale do urzedu skarbowego i podatkowego aby
        upublicznili jej pity.

Poniewaz pozostawia wrazenie ze maja cos do ukrycia. To jest logiczne, chyba ty
        zatracilas logike i etyke i zrobilas sie socjalistycznie lewa.
        • Gość: Ania Re: Malzenstwo to jedna organizacja finansowa IP: *.upc.chello.be 26.04.02, 17:36
          No dobrze nie Mystericu ale powiedz mi czy masz zone czy nie bo chociaz jestem
          socjalistyczna lewa to jestem kobieta i jestem bardzo ciekawa.
          • Gość: Mysteric Re: Malzenstwo to jedna organizacja finansowa IP: *.houston-12rh16rt.tx.dial-access.att.net 26.04.02, 17:43
            Ania czy masz meza wygladasz ta ciekawska tak jakby bola ciebie watroba.

Czy ciebie ktos wali od czasu do czasu?

Ja mam zone...
            • Gość: Ania Re: Malzenstwo to jedna organizacja finansowa IP: *.upc.chello.be 26.04.02, 17:46
              Mam meza ale moj maz nie jest brutalem .On mnie nigdy jeszcze nie walnal.On
              mnie bardzo kocha.A Ty walisz swoja zone?To nieladnie tylko brutale bija
              kobiety.
              • Gość: Myseric Re: Malzenstwo to jedna organizacja finansowa IP: *.houston-12rh16rt.tx.dial-access.att.net 26.04.02, 17:51
                Gdzies ty to sobie wykombinowala w tej lewej lepetynie?

Dostala piescionek z diamentem zoltym teraz najpopularniejsze za 10 000 na
                urodziny, codziennie swieze kawiaty.

Dzisiaj gotuje dinner, steki a asparagusem na grilu na basenem czerwone winko,
                salata.

Zycie jest zbyt krotkie aby byc lewym, z zycia sie trzeba cieszyc.

• Gość: M Re: Malzenstwo to jedna organizacja finansowa IP: *.houston-12rh16rt.tx.dial-access.att.net 26.04.02, 17:53
                  Gość portalu: Myseric napisał(a):

Gdzies ty to sobie wykombinowala w tej lewej lepetynie?

Dostala piescionek z diamentem zoltym teraz najpopularniejsze za 10 000
                  zielonych nie zlotych na
                  urodziny, codziennie swieze kawiaty.
                  Dzisiaj gotuje dinner, steki a asparagusem na grilu na basenem czerwone winko,
                  salata.

Zycie jest zbyt krotkie aby byc lewym, z zycia sie trzeba cieszyc.

Widac ze oceniasz innych z wlasnej perspektywy, przykre.

Dlatego masz taki ograniczony umysl a wszystko co ciebie stac to jedno linijkowce
                  socjalistycznej lewackiej glupoty.

• Gość: Ania Re: Malzenstwo to jedna organizacja finansowa IP: *.upc.chello.be 26.04.02, 17:56
                  Gość portalu: Myseric napisał(a):

> Gdzies ty to sobie wykombinowala w tej lewej lepetynie?
                  >
                  > Dostala piescionek z diamentem zoltym teraz najpopularniejsze za 10 000 na
                  > urodziny, codziennie swieze kawiaty.
                  >
                  > Dzisiaj gotuje dinner, steki a asparagusem na grilu na basenem czerwone winko,
                  > salata.
                  >
                  > Zycie jest zbyt krotkie aby byc lewym, z zycia sie trzeba cieszyc.
                  >

Przepraszam,ze pytam ale czy to taka romantyczna kolacja we dwoje?
                  • Gość: Hania Re: Malzenstwo to jedna organizacja finansowa IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 26.04.02, 19:51
                    Gość portalu: Ania napisał(a):

> Gość portalu: Myseric napisał(a):
                    >
                    > > Gdzies ty to sobie wykombinowala w tej lewej lepetynie?
                    > >
                    > > Dostala piescionek z diamentem zoltym teraz najpopularniejsze za 10 000 na
                    >
                    > > urodziny, codziennie swieze kawiaty.
                    > >
                    > > Dzisiaj gotuje dinner, steki a asparagusem na grilu na basenem czerwone wi
                    > nko,
                    > > salata.
                    > >
                    > > Zycie jest zbyt krotkie aby byc lewym, z zycia sie trzeba cieszyc.
                    > >
                    >
                    > Przepraszam,ze pytam ale czy to taka romantyczna kolacja we dwoje?

Jeszcze bedzie grill i basen, tudziez pierscionek za 10,000.
                • Gość: Dr.KrisK Asparagus- UWAGA!!! IP: *.eng.fsu.edu 26.04.02, 19:18
                  Mystericu, nie jedz asparagusa!!! Żle przeczytaliście przepis - tam chodziło o
                  szparagi, mój ty światowy bywalcu basenowy!
            • Gość: Hania Pytanie jezykowe IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 26.04.02, 19:50

> Ania czy masz meza wygladasz ta ciekawska tak jakby bola ciebie watroba.
              >
              > Czy ciebie ktos wali od czasu do czasu?
              >
              > Ja mam zone...

Co to znaczy "walic od czasu do czasu kogos"?
    • Gość: Jondrus Re: Malzenstwo to jedna organizacja finansowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.02, 18:32
      Nie widzę związku pomiędzy osobnym rozliczaniem sie i oszustwem
      Wspólne rozliczanie jest korzystne przy duzej róznicy w dochodach,
      tak że małzonkowie są w róznych przedziałach skali progresji.
      Bardzo jest korzystne , gdy jedno z małzonków nie pracuje,
      wtedy następuje przejście do nizszej skali progersji i zapłacenie
      nizszego podatku.Gdy nie ma takiej róznicy to na jedno wychodzi.

Oszustwem wg mnie byłoby nierozliczenie sie z dochodów lub
      zatajenie ich częsci.Jezeli małzonkowie złożyli Pity
      i poswiadczyli je podpisem ,to znaczy że odpowiadaja za ich
      zawartość.

Andrzej
      • Gość: Mysteric Re: Malzenstwo to jedna organizacja finansowa IP: *.112.popsite.net 26.04.02, 18:44
        Gość portalu: Jondrus napisał(a):

> Nie widzę związku pomiędzy osobnym rozliczaniem sie i oszustwem
        > Wspólne rozliczanie jest korzystne przy duzej róznicy w dochodach,
        > tak że małzonkowie są w róznych przedziałach skali progresji.
        > Bardzo jest korzystne , gdy jedno z małzonków nie pracuje,
        > wtedy następuje przejście do nizszej skali progersji i zapłacenie
        > nizszego podatku.Gdy nie ma takiej róznicy to na jedno wychodzi.
        >
        > Oszustwem wg mnie byłoby nierozliczenie sie z dochodów lub
        > zatajenie ich częsci.Jezeli małzonkowie złożyli Pity
        > i poswiadczyli je podpisem ,to znaczy że odpowiadaja za ich
        > zawartość.
        >
        > Andrzej

Andrzej tak to wyglada tylko pozornie:

Oczywiscie ze prawem podatnika jest wykorzystanie wszystkich mozliwosci aby
        uniknac nadmiernych podatkow.
        Jednak glowa panstwa i wszyscy znaczacy politycy musza dawac przyklad aby
        podnosic etyke i uczciwosc. Zalozny zwalnia Kwach jakiegos mafioze z wiezienia i
        jakas tam firma wuplaca jego zonie 250 000 zlotych musimy wiedziec za co,
        poniewaz w kazdym takim przypadku naduzywaja wladzy dla wlasnych korzysci. Ja nie
        mowie ze tak jest ale ze moze pozostawiac troszke podejrzliwosci.(Dlatego pity
        Jolki tez musz byc publiczne, oczywiscie cwany zlodziej nawet to ominie ale wtedy
        wiecej ludzi o tym wie i kiedys szydlo wyjdzie z worka) Aby tego uniknac musza
        dawac dobry przyklad. Powinno to dotyczyc politykow, urzedow spolecznych do
        ktorych wladze powinny byc wibierane a nie nominowane po lini partyjnej jak to
        czesto ma miejsce teraz. Na fukcje dyrektorow panstwowych instytucji i firm
        powinny byc oglaszane konkursy i najlepszy wygrywa bez wzgledu na orientacje
        polityczna. Czyli naprawde nie mysle ze w Polsce jest demokracja tylko jej pozory.
        • Gość: Jondrus Re: Malzenstwo to jedna organizacja finansowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.02, 18:55
          W tym co pisesz jest jakaś idea, żeby osoby publiczne zobowiazane
          do składania publicznych deklaracji majatkowych robiły to z
          współmałzonkami.Na pewno dałoby to pozory uczciwości , ale sadzę,
          że nie zapobiegłoby to róznego rodzaju kombinacjom.
          Polak potrafi.

Andrzej
    • Gość: zyx Nie klam Mysteric IP: *.rdu.bellsouth.net 26.04.02, 19:46
      w USA mozna rozliczac sie osobno i wielu to robi. to nie komuna, tylko wolny
      wybor. wolisz komune rydzyka w szatach rodzinnych? zyj tak sobie sam.

> przestepstwa.

• Gość: Mysteric Re: Nie klam Mysteric IP: *.112.popsite.net 26.04.02, 23:55
        Wszystkie osoby ubiegajace sie o urzedy publiczne je ujawniaja jako rodziny, od
        burmistrza miast do prezydenta.

To raczej ty klaniesz xyz.

Opinia publiczna jest na tyle madra ze nigdy nie wybralaby tego co cos probuje
        utaic.

Chyba nie znasz realiow. Ucz sie czlowieku lewy.
    • Gość: Hania Hysteric, wiesz co to jest rozdzielnosc majatkowa? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 26.04.02, 19:49

> przestepstwa.

Zacznij lekture od kodeksu rodzinnego i opiekunczego.
      • Gość: Leonid Re: Hysteric, wiesz co to jest rozdzielnosc majatkowa? IP: 195.205.230.* 26.04.02, 20:50
        "Magister" też kiedyś nie wiedział. Chociaz rozliczał się wspólnie z Jolką, nie
        zamieścił w zeznaniu dochodu z akcji Polisy. Od tego czasu rozliczają się
        oddzielnie. A swoją drogą ciekawe jak prominentne towarzyszki wyszły na akcjach
        tej upadłej firmy. Myślę że znalazł się ktoś wspaniałomyślny, kto kupił te
        akcje po godziwej cenie.
        • Gość: Ania Re: Hysteric, wiesz co to jest rozdzielnosc majatkowa? IP: *.upc.chello.be 26.04.02, 21:22
          Gość portalu: Leonid napisał(a):

> "Magister" też kiedyś nie wiedział. Chociaz rozliczał się wspólnie z Jolką, nie
          >
          > zamieścił w zeznaniu dochodu z akcji Polisy. Od tego czasu rozliczają się
          > oddzielnie. A swoją drogą ciekawe jak prominentne towarzyszki wyszły na akcjach
          >
          > tej upadłej firmy. Myślę że znalazł się ktoś wspaniałomyślny, kto kupił te
          > akcje po godziwej cenie.

Rydzyk nie ma co prawda zony ale ciekawe co on zrobil z pieniedzmi na stocznie.
      • Gość: Mysteric Re: Hysteric, wiesz co to jest rozdzielnosc majatkowa? IP: *.112.popsite.net 26.04.02, 23:59
        Jasne ze mozesz ja miec lewa Ania, ale wtedy nie ubiegaj sie o reprezentowanie
        ludzi, poniewaz utajajac masz tendencje do klamania, nigdy nie bedziesz
        uczciwym prezydentem.

Kwasnieski nim nie jest.

ma cos to ukrycia a to oznaka falszywego czlowieka bez etyki.
    • cesspit Re: Malzenstwo to jedna organizacja finansowa 26.04.02, 23:57
      Co ty wogóle mówisz? Chyba Ci się coś we łbie pomieszało....
      • Gość: Mysteric Re: Malzenstwo to jedna organizacja finansowa IP: *.112.popsite.net 27.04.02, 00:03
        Komunisci i lewusy wiedza jak manipulowac i krasc i w glowie im sie uczciwosc i
        etyka nie miesci.

W Polsce robia pozory demokracji, gdy naprawde istnieje tam czerwona dyktatura
        popierana poprzez sieroty PRL-u.
        • cesspit Re: Malzenstwo to jedna organizacja finansowa 27.04.02, 00:05
          Mam pytanie... bardzo krótkie... wiesz o tym że już mamy rok 2002 a nie lata
          osiemdziesiąte? Jak widzę nie... to przejrzyj na oczy i jak coś zrozumiesz to
          napisz ... Dziękuję;]

Pozdrawiam
          • Gość: XXX Re: Malzenstwo to jedna organizacja finansowa IP: 64.132.1.* 27.04.02, 02:21
            Nowe stulecie a w Polsce rzadza przefarbowani z PZPR, bez etyki i uczciwosci.

Bandyci z PZPR urzadzili sie, a spoleczenstwo maja w nosie.

Jak najbradziej pity powinny byc publiczne opublikowane w Gazetach zarowno zony
            jak i meza. Oczywiscie urzad podatkowy zweryfikowalby czy ktos inny nie
            deklarowal wyplaty tenu pitowi a ten oszust nie zadeklarowal? To wszystko
            podobne do LUDZI PZPR I SLD.
            • Gość: Ania Re: Malzenstwo to jedna organizacja finansowa IP: *.upc.chello.be 27.04.02, 07:31
              Gość portalu: XXX napisał(a):

> Nowe stulecie a w Polsce rzadza przefarbowani z PZPR, bez etyki i uczciwosci.
              >
              > Bandyci z PZPR urzadzili sie, a spoleczenstwo maja w nosie.
              >
              > Jak najbradziej pity powinny byc publiczne opublikowane w Gazetach zarowno zony
              >
              > jak i meza. Oczywiscie urzad podatkowy zweryfikowalby czy ktos inny nie
              > deklarowal wyplaty tenu pitowi a ten oszust nie zadeklarowal? To wszystko
              > podobne do LUDZI PZPR I SLD.

No I do Ludzi AWS
              • Gość: Mysteric Re: Malzenstwo to jedna organizacja finansowa IP: *.houston-10rh15rt.tx.dial-access.att.net 27.04.02, 15:38
                Czy socjalistom placa za sianie propagandy lewackiej na tym forum, czy tez oni
                nie wiedza ze ten socjalizm nigdzie sie nie sprawdzil?

Zamiast w realnosci zyja w swojej utopi zniewalajac innych.\Mozna sie tylko
                dziwic ze takie rzeczy jeszcze sie dzieja w 21 wieku.

Do roboty lewusy i przestancie okradac spoleczenstwo.
                • Gość: Ania Re: Malzenstwo to jedna organizacja finansowa IP: *.upc.chello.be 27.04.02, 15:44
                  Czesc Mysterik ! Jak tam sie udala romantyczna kolacja we dwoje?Asparagus
                  smakowal?Musisz mi koniecznie podac przepis.
                  • Gość: Mysteric Re: Malzenstwo to jedna organizacja finansowa IP: *.houston-10rh15rt.tx.dial-access.att.net 27.04.02, 15:50
                    Asparagus to szparagi po Polsku, jesz tylko gorna mieka czesc, gotujesz na parze
                    aby nie byle za miekkie, tylko tender potem na patelnie, troche oleju
                    oliwkowego, jalepeno, czosnkowa sol, mozesz dodac slodka teksanska cebule,
                    crashed papers i troszczke dill-u. Polecam.
                    • Gość: Ania Re: Malzenstwo to jedna organizacja finansowa IP: *.upc.chello.be 27.04.02, 15:57

> Asparagus to szparagi po Polsku, jesz tylko gorna mieka czesc, gotujesz na parz
                      > e
                      > aby nie byle za miekkie, tylko tender potem na patelnie, troche oleju
                      > oliwkowego, jalepeno, czosnkowa sol, mozesz dodac slodka teksanska cebule,
                      > crashed papers i troszczke dill-u. Polecam.

Dzieki za przepis tylko ja nie wiem czy dostane tu te wszystkie przyprawy no bo
                      wiesz ja tu nie mam teksanskiej cebuli.No i dobrze,ze wytlumaczyles,ze chodzi o
                      szparagi bo przez pomylke moglabym roslinke ozdobna ugotowac.Po francusku
                      szparagi to asperge.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka