Dodaj do ulubionych

Pisi potrafią

27.01.22, 12:36
spieprzyli egzamin na prawko 😂

www.rmf24.pl/fakty/polska/news-bledne-pytania-w-egzaminie-na-prawo-jazdy-celowa-zamiana-odp,nId,5795585#crp_state=1
Obserwuj wątek
    • mienkiszon Twój kolega, a właściwie to jeden z dwóch kolegów 27.01.22, 13:02
      przypierdalaczy pomylił jednostki z procentami:
      m.c.hrabia
      Re: Oj naiwni, naiwni , naiwni
      27.01.22, 12:15
      szkoda klawiatury na kogoś z IQ 40%

Widać przygłup jak to pisał miał na stole flaszkę ( o 12,15, czyli rano) i tak się zapatrzył na te 40%, że mu się popisdoliło w tym przepisem móżdżku.
      Ale spoko, moderator go niebawem odratuje tak jak to zrobił z kretyńskim wpisem Hama z gminu i moją kompromitującą go ripostą.
      • yoma Re: Twój kolega, a właściwie to jeden z dwóch kol 27.01.22, 13:03
        Nie na temat.
        • mienkiszon Re: Twój kolega, a właściwie to jeden z dwóch kol 27.01.22, 13:11
          yoma napisała:

> Nie na temat.
          >
          To tak jak ty i mnie przypierdalaczko, widzisz jakie to miłe jest?
          • peace2u Re: Twój kolega, a właściwie to jeden z dwóch kol 27.01.22, 13:14
            Podoba mi się to zapijaczony :)
          • yoma Re: Twój kolega, a właściwie to jeden z dwóch kol 27.01.22, 13:15
            Podbijaj 😀
      • peace2u Re: Twój kolega, a właściwie to jeden z dwóch kol 27.01.22, 13:06
        Dawaj ryj, skręcimy im wątek w ich stylu :D
        • mienkiszon Re: Twój kolega, a właściwie to jeden z dwóch kol 27.01.22, 13:15
          peace2u napisał(a):

> Dawaj ryj, skręcimy im wątek w ich stylu :D

Widzisz jak przypierdalaczka od razu do mnie, że nie ma temat? Wyjątkowa świnia, jak Kalemu ukraść kozę to źle, a ale jak Kali ukraść to dobrze.
          Widzisz jak to jest, ale to i tak gadanie po próżni, bo cham i przypierdalacz i tak nie zrozumie, że jest chamem.
          • peace2u Re: Twój kolega, a właściwie to jeden z dwóch kol 27.01.22, 13:20
            Tolerowani są przez "moderację" niestety
            • mienkiszon Re: Twój kolega, a właściwie to jeden z dwóch kol 27.01.22, 13:34
              peace2u napisał(a):

> Tolerowani są przez "moderację" niestety

Nawet bronieni, bo kompromitujące ich wpisy i moje celne riposty są wycinane
              • buldog2 Re: Twój kolega, a właściwie to jeden z dwóch kol 27.01.22, 14:54
                No, ryju, już się bałem, że tak od rana. Ale już po 13, tak jak Jaruzelski przykazał tobie i miłującym pokój siłom postępowym.
                • mienkiszon Re: Twój kolega, a właściwie to jeden z dwóch kol 27.01.22, 14:57
                  buldog2 napisał:

> No, ryju, już się bałem, że tak od rana. Ale już po 13, tak jak Jaruzelski przy
                  > kazał tobie i miłującym pokój siłom postępowym.
                  >

To nie ja 40% widziałem, tylko Twój kolega i przypierdalacz jak ty Hama z gminu, czytać nie umiesz, czy głupa rżniesz, choć nie musisz!!!
                  • buldog2 Re: Twój kolega, a właściwie to jeden z dwóch kol 27.01.22, 18:20
                    Tak nie ty, ale do 13 grzecznie czekałeś, tak jak przykazał Jaruzelski. Tak?
        • buldog2 Re: Twój kolega, a właściwie to jeden z dwóch kol 27.01.22, 14:50

dialogi na 4 nogi :D:D:D

https://i.ytimg.com/vi/uABGmFg_yDA/maxresdefault.jpg
    • rzewuski1 Re: Pisi potrafią 27.01.22, 13:47
      to wina drogowców
    • szwampuch58 Re: Pisi potrafią 28.01.22, 15:39
      Wolska mysl techniczno- motoracyjno- projektowa:
      bi.im-g.pl/im/d7/bf/1a/z28049367Q,E-van-od-Innovation-AG.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka