Dodaj do ulubionych

Oszołomy! Uwaga!

04.11.04, 21:25
W sondażu TVN-24 (wynik ogłoszono o 17 00 ) na pytanie - czy działalność
komisji śledczej d/s Orlenu jest groźna dla Polski - 51% respondentów
odpowiedziało TAK!
To jest ostrzeżenie dla wszystkich "naprawiaczy" III RP, "rewolucjonistów" i
całej reszty pogromców lewicy, chorych z nienawiści i oszołomionych sukcesem,
który jest jeszcze daleko, bardzo daleko. Powoli, powoli, Panie Rokita i
Panie Kaczyńskie - jeszcze czas na dyktaturę i bolszewickie czerezwyczajki!
Ten Naród jest jaki jest ale nie lubi być nabijany w butelkę!
Obserwuj wątek
    • kataryna.kataryna Re: Oszołomy! Uwaga! 04.11.04, 21:46
      kitop napisał:

> W sondażu TVN-24 (wynik ogłoszono o 17 00 ) na pytanie - czy działalność
      > komisji śledczej d/s Orlenu jest groźna dla Polski - 51% respondentów
      > odpowiedziało TAK!

Matko, toż kancelaria prezydenta pół swojego przyszłorocznego budżetu na
      rachunek za smsy wyda!

> To jest ostrzeżenie dla wszystkich "naprawiaczy" III RP, "rewolucjonistów" i
      > całej reszty pogromców lewicy, chorych z nienawiści i oszołomionych sukcesem,
      > który jest jeszcze daleko, bardzo daleko. Powoli, powoli, Panie Rokita i
      > Panie Kaczyńskie - jeszcze czas na dyktaturę i bolszewickie czerezwyczajki!

Ci których sie dzisiaj przedstawia jako zagrozenie dla demokracji tę demokrację
      dla nas wywalczyli. Wymusili ją na różnych sekretarzach, aparatczykach i innych
      szmatach, które teraz najgłośniej krzyczą w mediach.

> Ten Naród jest jaki jest ale nie lubi być nabijany w butelkę!

51% lubi.
      • krystian10 Re: Oszołomy! Uwaga! 04.11.04, 21:49
        Nie wiem czy " TEN NARÓD "nie jest na tyle głupi żeby sobie zafundować komune w
        prawicowej odmianie
    • douglasmclloyd Re: Oszołomy! Uwaga! 04.11.04, 21:53
      kitop napisał:

> W sondażu TVN-24 (wynik ogłoszono o 17 00 ) na pytanie - czy działalność
      > komisji śledczej d/s Orlenu jest groźna dla Polski - 51% respondentów
      > odpowiedziało TAK!

Pytanie powinno brznieć - czy działalność komisji śledczej d/s Orlenu jest
      groźna dla III RP.

> To jest ostrzeżenie dla wszystkich "naprawiaczy" III RP, "rewolucjonistów" i
      > całej reszty pogromców lewicy, chorych z nienawiści i oszołomionych sukcesem,
      > który jest jeszcze daleko, bardzo daleko. Powoli, powoli, Panie Rokita i
      > Panie Kaczyńskie - jeszcze czas na dyktaturę i bolszewickie czerezwyczajki!
      > Ten Naród jest jaki jest ale nie lubi być nabijany w butelkę!
    • Gość: jan. A śledczy już mundury kazali sobie szyć IP: 81.219.100.* 04.11.04, 22:09
      i nagany z pełnymi magazynkami przygotować. Och,cymbały i czekisty :)))

Prof.Zimbardo się kłania :(
      • Gość: ASSO KATARYNA! KATARYNA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 22:26
        Napisałaś :
        Matko, toż kancelaria prezydenta pół swojego przyszłorocznego budżetu na
        rachunek za smsy wyda!

Kiedyś myślałem, że można Cię traktować poważnie. To jest chwyt poniżej pasa!
        To tak jakbym Cię zapytał - za czyje pieniądze wypisujesz swoje blogi.
        Nienajmądrzejsze zresztą.
        • Gość: jan. Re: KATARYNA! KATARYNA!!!!! IP: *.multicon.pl 05.11.04, 22:24
          ludzie upadają niestety :(
          • Gość: ASSO Re: KATARYNA! KATARYNA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 22:36
            Gość portalu: jan. napisał(a):

> ludzie upadają niestety :(
            Bywa, że bardzo nisko. I milczą, jak Kataryna.
            • Gość: jan. Re: KATARYNA! KATARYNA!!!!! IP: *.multicon.pl 05.11.04, 22:57
              Zastanawiam się czy k-k moze spokojnie sobie patrzeć w twarz podczas porannego
              golenia ? Według mnie patrzy z niesmakiem.
              • Gość: SLD-UPek W najbliższych wyborach uzyskamy 51% głosów! IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 05.11.04, 23:06
                Im więcej komisji, tym lepiej dla SLD-UP d. PZPR.
              • kataryna.kataryna Re: KATARYNA! KATARYNA!!!!! 05.11.04, 23:11

> Zastanawiam się czy k-k moze spokojnie sobie patrzeć w twarz

Nie mogę. Nie mam oczu na czułkach.

> Według mnie patrzy z niesmakiem.

Ale mówisz o mnie jako mnie, czy o mnie jako Śledzińskiej-Katarasińskiej, a
                może o mnie jako Strajkerze, ewentualnie zakonnicy?
        • kataryna.kataryna Re: KATARYNA! KATARYNA!!!!! 05.11.04, 23:09
          Gość portalu: ASSO napisał(a):

> Napisałaś :
          > Matko, toż kancelaria prezydenta pół swojego przyszłorocznego budżetu na
          > rachunek za smsy wyda!

Zgadza się, napisałam. I co w związku z tym?

> Kiedyś myślałem, że można Cię traktować poważnie.

A skąd ten niedorzeczny pomysł?

> To jest chwyt poniżej pasa!

Bo?

> To tak jakbym Cię zapytał - za czyje pieniądze wypisujesz swoje blogi.

O matko, ile osób mnie nawet nie pytało, tylko od razu ogłaszało! Łącznie z
          Twoim współoburzonym kolegą Janem, który kiedyś dowodził, że jestem Iwoną
          Śledzińską-Katarasińską, Strajkerem i zakonnicą w jednej osobie.

> Nienajmądrzejsze zresztą.

Tu się wyjątkowo zgodzę.

PS. Widzę, że dopadła Cię histeria orlenowska, na przyszłość przyjmij, że przy
          takich tekstach znaczku :) nie stawiam tylko dlatego, że zapominam, że
          niektórzy mogą je brać poważnie.

PS2. A jak już chcesz uczyć dobrych manier, to zaczynanie od "oszołomy" nie
          jest najszczęśliwsztym pomysłem.
          • Gość: jan. Re: KATARYNA! KATARYNA!!!!! IP: *.multicon.pl 05.11.04, 23:26
            Nie dopieszczonyś ty Kataryniarz. Oj niedopieszczonyś.

FK i blog protezą i erzatzem prawdziwych przeżyć. Współczuję nieszczęśliwości.
            Musisz mieć bardzo smutne oczy i wąskie zaciśnięte usteczka.
            • kataryna.kataryna Re: KATARYNA! KATARYNA!!!!! 05.11.04, 23:27

> Nie dopieszczonyś ty Kataryniarz. Oj niedopieszczonyś.
              >
              > FK i blog protezą i erzatzem prawdziwych przeżyć. Współczuję nieszczęśliwości.
              > Musisz mieć bardzo smutne oczy i wąskie zaciśnięte usteczka.

Znowu projektujemy? :)))
              • krystian10 Re: KATARYNA! KATARYNA!!!!! 05.11.04, 23:40
                Nie można być prorokiem we własnym kraju kataryno , zauważ że Chrystus też
                próbował i Go ukrzyżowali
                • Gość: wartburg Re: KATARYNA! KATARYNA!!!!! IP: *.pool.mediaWays.net 05.11.04, 23:50
                  Odwalcie sie od Kataryny. Przecież napisała świętą prawdę. Nic prostszego od
                  esemesowego ustawiania takich sondaży. Gdzie tu problem? Skrzyknęli się
                  towarzysze i dzwonili od 16-tej do 17-tej zgodnie z wytycznymi Dyducha, że
                  komisja śledcza jest be i Polsce zagraża .
                  • Gość: wartburg ustawiane głosowania IP: *.b.dial.de.ignite.net 06.11.04, 00:26
                    Widziałem niedawno Dyducha w "Linii specjalnej" u Czajkowskiej. Jestem
                    przekonany, że głosami telewidzów dzwoniącymi do studia ktoś dyrygował. Zresztą
                    nie musiał dyrygować, starczyło, że powiedział kolegom z organizacji partyjnej,
                    żeby dzwonili. A kto ma w Polsce takie organizacje, jak nie SLD?

Dyduch był nudny jak flaki w oleju, ale poparcie wciąż mu rosło. Znam takie
                    ustawiane głosowania z Niemiec. Dyrygowane zazwyczaj przez związki zawodowe,
                    kiedy ich interesy są zagrożone. Tak samo wyglądalo głosowanie na Ukrainie
                    tydzień temu.
                    • Gość: Janko Re: ustawiane głosowania by wartburg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 14:07
                      No jasne, wartburg. Spisek!!! Ale czy tylko komuchów? Ja bym się tu dopatrywał
                      także Żydów i masonów. I międzynarodowych liberałów. Wiesz (chyba także z
                      doświadczenia?), że "obce siły" robią dobre wrażenie.
                      • kataryna.kataryna Re: ustawiane głosowania by wartburg 06.11.04, 14:15
                        Gość portalu: Janko napisał(a):

> No jasne, wartburg. Spisek!!!

Przed wyborami europejskimi jeden z portali zamieścił sondę w której można było
                        głosować na poszczególne partie. Wyniki okazały się zaskakujące więc
                        administracja portalu zaczęła sprawdzać zabezpieczenia, okazało się, że z IP
                        młodzieżówki pewnej partii przebito się przez system i "nabito" głosów, stąd
                        tak zaskakujący wynik (z litoście nie piszę o jaką partię chodziło). Informacje
                        o tym administracja portalu podała w oficjalnym oświadczeniu, bo nie chciała,
                        żeby ktoś wziął serio sfałszowane wyniki. Bywa i tak gdy walka gorąca. Gdyby mi
                        mieli głowę uciąć w komisji wysyłałaby masowo sms-y. Nie wysłałam żadnego, bo
                        nie zalezy mi na tym jaki będzie wynik sondazu. Ale są tacy,\którym zależy.

Ale czy tylko komuchów? Ja bym się tu dopatrywał
                        > także Żydów i masonów. I międzynarodowych liberałów. Wiesz (chyba także z
                        > doświadczenia?), że "obce siły" robią dobre wrażenie.

Brudne chwyty. Ale bardzo typowe. Wmówic rozmówcy antysemityzm, powinieneś
                        jeszcze dorzucić coś o Rydzyku.
                      • Gość: ASSO KATARYNA! KATARYNA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 14:19
                        Kataryna się "odgryzła" :
                        PS2. A jak już chcesz uczyć dobrych manier, to zaczynanie od "oszołomy" nie
                        jest najszczęśliwsztym pomysłem.

Uderz w stół, nożyce się odezwą! Uczenie oszołomów dobrych manier mija się z
                        celem, gdyż oszołomieni (najczęściej nienawiścią) żadnych argumentów a napewno
                        i nauk nie są w stanie przyjąć. Nawet prawdy oczywiste zbywają określeniem -
                        histeria i są zadowoleni. I tacy dumni z siebie - zupełnie jak były premier.
                        I prawie tak samo dowcipni!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka