Dodaj do ulubionych

Wiem, że to niemiłe, ale stawiam na III WŚ

06.04.22, 19:27
Drugi miesiąc wojny od napaści ruskich bandytów na Ukrainę i co? Ano jedna z rzekomo najpotężniejszych armii na świecie dostaje totalne wpierdol od maleńkiej Ukrainy!
A Putin powiedział, że jeśli zostanie zagrożona państwowość Rosji to użyje broni nuklearnej!!!
I jeszcze jedno, jeśli taka mała Ukraina daje takie wpierdol ruskim, to ile czasu by potrzebowało NATO, by spuścić wpierdol ruskiej swołoczy.
Oczywiście teoretycznie bronią konwencjonalną i bez skurwysyństwa i ludobójstwa?

Ja stawiam na tydzień!!
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Wiem, że to niemiłe, ale stawiam na III WŚ 06.04.22, 19:35
      następny starzec sklerotyk ,analityk, pozazdrościł Henrykowi, którego analizy cały świat cytuje.
      • mienkiszon Znów się wypróżniłeś chamie z gminu 06.04.22, 19:38
        m.c.hrabia napisał:

> następny starzec sklerotyk ,analityk, pozazdrościł Henrykowi, którego analizy c
        > ały świat cytuje.

Nie masz własnej sławoiki?
        • yoma Re: Znów się wypróżniłeś chamie z gminu 06.04.22, 22:55
          wyłożonej mozajką :D
          • mienkiszon Re: Znów się wypróżniłeś chamie z gminu 07.04.22, 18:26
            yoma napisała:

> wyłożonej mozajką :D
            >
            na parkiet zamiast klepisko, masz rację!
    • zdravko_vypic to JEST 3.w.ś.,... 06.04.22, 19:55
      ...z bardzo prostego powodu: teraz już nikt nie może sobie pozwolić na jej przegranie. Pytanie jest jedno: jak daleko może pójść eskalacja?

W Łasku nadal stoi amerykańska siła uderzeniowa - growlery i strike eagle - zdolna do szybkiego i precyzyjnego uderzenia precyzyjną taktyczną bombą jądrową B61-12. To jest ewidentny szach wobec ruszystów, gdyby chcieli fikać. Teraz pytanie: czy ruszyści użyją taktycznego nuka. Jeśli tak, to te samoloty polecą, pytanie tylko: gdzie to zrzucą.
      • albwu Re: to JEST 3.w.ś.,... 06.04.22, 21:00
        gdzie zrzucą - gdzieś najbliżej, aby nie ryzykować dalszej trasy
    • szwampuch58 Re: Wiem, że to niemiłe, ale stawiam na III WŚ 06.04.22, 19:57
      Ciekawe co jest straszne,okropne,przerazajace w tym twoim" baniaku"
      • m.c.hrabia Re: Wiem, że to niemiłe, ale stawiam na III WŚ 06.04.22, 20:14
        szwampuch58 napisał:

> Ciekawe co jest straszne,okropne,przerazajace w tym twoim" baniaku"
        >
        C2H5OG
        • mienkiszon C2H5OG 08.04.22, 09:28
          m.c.hrabia napisał:

> szwampuch58 napisał:
          >
          > > Ciekawe co jest straszne,okropne,przerazajace w tym twoim" baniaku"
          > >
          > C2H5OG
          Nie dość, że przypierdalacz i cham z gminu, to jeszcze nieuk
          • no-popis Trolle z obozu Tuska żrą się między sobą 08.04.22, 09:35
            mienkiszon napisał:

> m.c.hrabia napisał:
            >
            > > szwampuch58 napisał:
            > >
            > > > Ciekawe co jest straszne,okropne,przerazajace w tym twoim" baniaku"
            > > >
            > > C2H5OG
            > Nie dość, że przypierdalacz i cham z gminu, to jeszcze nieuk
            Obaj jesteście siebie warci. Jesteście dowodami na fatalny stan lecznictwa psychiatrycznego w Polsce.
            Tak w ogóle to C2H5OH.
      • yoma Re: Wiem, że to niemiłe, ale stawiam na III WŚ 06.04.22, 20:54
        Growlery, coś dla mnie :D :D
      • mienkiszon Re: Wiem, że to niemiłe, ale stawiam na III WŚ 07.04.22, 18:38
        szwampuch58 napisał:

> Ciekawe co jest straszne,okropne,przerazajace w tym twoim" baniaku"
        >

NA pewno mniej złego niż w baniaku Putina. Ja tylko wyciągam wnioski z osobistych obserwacji tego psychola
    • stasi1 Re: Wiem, że to niemiłe, ale stawiam na III WŚ 06.04.22, 20:39
      Tak do końca t ego wpierdolu nie dostają. Jak na razie nie wykonują tego co mieli zaplanowane
    • j-k ja NIE stawiam na III WŚ, dziecino. 06.04.22, 20:42
      bo nie bedzie wojny konwencjonalnej miedzy Rosja i Zachodem.

bedzie wojna termojadrowa.

po ktorej pozostanie popiol i z Zachodu i z Rosji.
    • adalberto3 Re: Wiem, że to niemiłe, ale stawiam na III WŚ 06.04.22, 20:49
      Po takiej wojnie zostanie może 50 mln Rosjan. Po dużych miastach będą tylko ruiny. Warto ryzykować ?
      • ajr-on Re: Wiem, że to niemiłe, ale stawiam na III WŚ 06.04.22, 21:21
        A co myślał Hitler będą w stanie wojny ze wszystkimi nawet w sojuszu z Japonią?
      • szwampuch58 Re: Wiem, że to niemiłe, ale stawiam na III WŚ 06.04.22, 21:24
        Po takie wojnie Albercik zostanie 50 milionow homo sapiens w lasach,pustyniach,gorach,moze
        • yoma Re: Wiem, że to niemiłe, ale stawiam na III WŚ 06.04.22, 21:54
          Oj tam. Cała Azja Monsunowa, Afryka, Australia, obie Ameryki. Z punktu widzenia Matki Natury i tak za dużo.
          • szwampuch58 Re: Wiem, że to niemiłe, ale stawiam na III WŚ 06.04.22, 22:21
            Jedna Ameryka na pewno oberwie tak jak Europa moze nawet wiecej,
            • yoma Re: Wiem, że to niemiłe, ale stawiam na III WŚ 06.04.22, 22:37
              Coś nie widzę, żeby Rosja walcząca z Ukrainą puszczała pierwsze uderzenie na USA, ale w końcu ja baba jestem :)

Kanadyjczycy zostaną. Kanadyjczycy są OK :)
      • j-k wiem, że to mile, ale NIE stawiam na III WŚ 06.04.22, 21:24
        adalberto3 napisał:
        > Po takiej wojnie zostanie może 50 mln Rosjan.
        Po dużych miastach będą tylko ruiny. Warto ryzykować ?

i 50 mln Amerykanow pozostanie...

Los Angeles, San Francisco, Schikago, Boston, New York - po Washington i Baltimore
        cala aglomeracja (50 mln ludzi)
        znikna z powierzchni tej Planety.
    • adalberto3 Re: Wiem, że to niemiłe, ale stawiam na III WŚ 06.04.22, 22:28
      Klimatyczni lewacy będą zadowoleni. Redukcja liczby ludności to również mniejsze wydzielanie CO2.
      • szwampuch58 Re: Wiem, że to niemiłe, ale stawiam na III WŚ 06.04.22, 22:48
        Albercik nie bedzie lewactwa,prawactwa,klimatu...bedzie zima nekluarna bez zadowolonych bidokow
    • edico Re: Wiem, że to niemiłe, ale stawiam na III WŚ 07.04.22, 18:47
      Zbieraj w takim razie manatki do wyjazdu do RPA lub Australii.
      Tak wygląda symulacja wojny atomowej:
      youtu.be/dxJHecyYBno
    • no-popis Re: Wiem, że to niemiłe, ale stawiam na III WŚ 08.04.22, 06:23
      mienkiszon napisał:

> Drugi miesiąc wojny od napaści ruskich bandytów na Ukrainę i co? Ano jedna z rz
      > ekomo najpotężniejszych armii na świecie dostaje totalne wpierdol od maleńkiej
      > Ukrainy!
      Maleńka Ukraina :)
      Może Ci się paranoiku POmyliła z Maltą jak Kopacz pomyliła się Rumunia z Serbią.
      O ponad połowę większa od Polski pod względem obszaru z ludnością ponad 40 mln.

> A Putin powiedział, że jeśli zostanie zagrożona państwowość Rosji to użyje bron
      > i nuklearnej!!!
      Jak to powiedział Tusk : "z Rosją należy prowadzić dialog, z taką Rosją jaką Rosja jest" i ...ogłosił reset, i ściskał się z Putinem.
      > I jeszcze jedno, jeśli taka mała Ukraina daje takie wpierdol ruskim, to ile cza
      > su by potrzebowało NATO, by spuścić wpierdol ruskiej swołoczy.
      NATO to też Niemcy a więc merda Ci się bo tutaj raczej o USA mowa.
      > Oczywiście teoretycznie bronią konwencjonalną i bez skurwysyństwa i ludobójstwa
      > ?
    • topiramax Re: Wiem, że to niemiłe, ale stawiam na III WŚ 08.04.22, 09:10
      Nie dość, że niemiłe to źle wygląda przy kolacji.
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,28309888,wojna-w-ukrainie-jest-zbyt-brutalna-do-krrit-wplynely-skargi.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka