ukos 08.06.22, 13:04 Nie jakieś tam lewackie wiatraki czy fotoogniwa, tylko tradycyjne dar boże - chrust+ i katolicki wyngiel na 200 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Wolska Chrustusem Narodów 08.06.22, 13:34 ukos napisał: > Nie jakieś tam lewackie wiatraki czy fotoogniwa, tylko tradycyjne dar boże - ch > rust+ i katolicki wyngiel na 200 lat. PiS stara się za wszelką cenę Polskę ukrzyżować. Jak Chrystus to Chrystus. Tylko czy Polsce znów uda się zmartwychwstać? S. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Wolska Chrustusem Narodów 08.06.22, 14:28 snajper55 napisał: > PiS stara się za wszelką cenę Polskę ukrzyżować. > Jak Chrystus to Chrystus. > Tylko czy Polsce znów uda się zmartwychwstać? Chrustus to nie Chrystus, ale ukrzyżować można. Tylko nie słyszałem, żeby Chrustus zmartwychwstał. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wolska Chrustusem Narodów 08.06.22, 14:37 ukos napisał: > snajper55 napisał: > > > PiS stara się za wszelką cenę Polskę ukrzyżować. > > Jak Chrystus to Chrystus. > > Tylko czy Polsce znów uda się zmartwychwstać? > > Chrustus to nie Chrystus, ale ukrzyżować można. Tylko nie słyszałem, żeby Chrus > tus zmartwychwstał. Miałem na myśli zmartwychwstanie Polski po zaborach a nie bajeczki chrześcijan. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Wolska Chrustusem Narodów 08.06.22, 16:56 snajper55 napisał: > Miałem na myśli zmartwychwstanie Polski po zaborach a nie bajeczki chrześcijan. No ale o zmartwychwstaniu Chrystusa (niezależnie od realności zdarzenia i samej osoby) zapewne słyszałeś, a Chrustusa nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Wolska Chrustusem Narodów 08.06.22, 14:39 A ściółka to co,też palić można. A więc po problemie,tylko grzyby ucierpią.PiS to geniusze. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Nieprawda - to Rosja Chrustusem Narodów 08.06.22, 14:19 bo ma Chrustu wiele razy wiecej - niz Polska. a tez aspiruje do Rosli Rzymu Narodow. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wolska Chrustusem Narodów 08.06.22, 14:21 Państwa UE ocenione w skali od 1 do 10. Polska z notą 4,7 w rankingu suwerenności tvn24.pl/polska/ranking-suwerennosci-panstw-ue-w-skali-1-10-polska-z-nota-47-ponizej-oczekiwan-5742427 Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Wolska Chrustusem Narodów 08.06.22, 17:14 Mamy węgiel na 200 lat Andrzej Duda na szczycie klimatycznym w Katowicach Odpowiedz Link Zgłoś
s12345s Re: Wolska Chrustusem Narodów 08.06.22, 18:09 rzewuski1 napisał: > Mamy węgiel na 200 lat > Andrzej Duda na szczycie klimatycznym w Katowicach Ja to pamiętam, i trzeba to przypominać wyborcom Dudy i PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś