hordol 24.03.23, 18:22 twitter.com/i/status/1639222588684791810 Współczuję. Byle do wyborów. . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 18:25 Kartofel,milo z twojej strony.....hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 18:32 A wystarczyło chałupę ocieplić. Jak jeszcze Nitras dostanie domiar z UE to się potnie. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 18:36 pozytonium napisał: > A wystarczyło chałupę ocieplić. Jak jeszcze Nitras dostanie domiar z UE to się > potnie. > Ma mieszkanie w doskonałej lokalizacji i dobrze docieplony budynek. Ma to mieszkanie bardzo duże no to płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 18:38 no-popis napisała: > pozytonium napisał: > > > A wystarczyło chałupę ocieplić. Jak jeszcze Nitras dostanie domiar z UE t > o się > > potnie. > > > Ma mieszkanie w doskonałej lokalizacji i dobrze docieplony budynek. Ma to mies > zkanie bardzo duże no to płaci. To je sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 18:44 pozytonium napisał: > no-popis napisała: > > > pozytonium napisał: > > > > > A wystarczyło chałupę ocieplić. Jak jeszcze Nitras dostanie domiar > z UE t > > o się > > > potnie. > > > > > Ma mieszkanie w doskonałej lokalizacji i dobrze docieplony budynek. Ma t > o mies > > zkanie bardzo duże no to płaci. > > To je sprzedać. Nie sprzedawałbym. Bardzo ładnie położone. Po prostu niech się weźmie do uczciwej roboty ale tu wątpię bo za opiłowywanie katolików dużo nie płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 19:21 no-popis napisała: > > To je sprzedać. > Nie sprzedawałbym. Bardzo ładnie położone. Po prostu niech się weźmie do uczci > wej roboty ale tu wątpię bo za opiłowywanie katolików dużo nie płacą. Słowem musi zmienić profesję. Mieszkam z 10 rodzinami (parami). Nawet do głowy mi nie poszło, kto jest katolikiem, a kto nie. A co dopiero ich opiłowywać. Pode mną mieszka dwóch Hindusów. Pewnie nieopiłowani katolicy, bo i mąkę pożyczają czy jaja. Na szczęście Nitrasa nie ma w okolicy. Ludzie sobie nie skaczą do oczu. Pomagają sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 20:38 Ludzie sobie pomagają, a ty zajmujesz się donosicielstwem. Nawet własnej zonie nie darowałeś i podpierdoliłeś ją do Finansówki, przedobrzydliwy trollu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 21:44 pies.na.czarnych napisała: > Ludzie sobie pomagają, a ty zajmujesz się donosicielstwem. Nawet własnej zonie > nie darowałeś i podpierdoliłeś ją do Finansówki, przedobrzydliwy trollu. sama się wystawiła Ma do zapłacenia 10 000 zł + odsetki. Młoda jest. Da radę. A jak się będzie stawiać, to faktycznie wniosę przeciw niej sprawę karną. O choćby oszustwo. Jest przedszkolanką. Skazujący wyrok dyskwalifikuję ją z zawodu. Ma drugi zawód bankowca. Ale skazany z KK bankowiec to nie bankowiec. Syn dorasta będzie miał niedługo 11 lat. Nie widziałem go na dłużej od 2 lat. A wszystko poszło o pasierba który miał wtedy 16 lat i poł cebuli, którą kroiłem na obiad, Uderzył mnie w genitalia. Ta po powrocie z pracy miast normalnie pogadać stwierdziła, że się wyprowadza, bo ponoć naruszyłem wolę pasierba. No i się wyprowadziła, jest 10 tys. w plecy wobec skarbówki gdzie doniosła na samą siebie i musi żyć na swoim utrzymaniu, wcześniej za wszystko płaciłem ja. Choćby za wizyty w Chinach o Europie nie wspominając. Zachowała się jak Putin. Syn ma kliniczne ADHD. Jak będzie miał 13 lat to rozsadzi dom. Już teraz ma coś takiego, że nie potrafi chodzić z Nią na zakupy. Roznosi go. Mając 16 godzin WF w tygodniu (przez 5 dni, bo jeszcze spędza weekendy na sporcie), Będzie tego 20 godzin WF jest nie do opanowania przez osobę, która nie miała nigdy ADHD. Wariat potrafi przywidzieć co zrobi wariat. Uczeń po przegranym meczu zwyzywał koleżanki od idiotek i wykrzykiwał co one tu robią? ZZZ sam poszedł do pedagoga. To jedna z uwag. Ukraińska krew. A to dopiero początek. Fenomenalna pamięć. Nie musi notować. Ciśnienie spoczynkowe 60/30, przy ADHD. To robot. W wieku 10 lat rozwalił mi skroń. Jak policzyłem ile kopnął piłę, to się za głowę złapałem. 10 latek ma kopnięcie na poziomie 90 km/h. Piłki rozmiar 5. To co będzie jak będzie miał 16-18 lat? Serwis piłeczką tenisową to około 200-230 km/h. 10 latek potrafi kopnąć piłą z 90 km/h. I to nie małą piłeczką, ale normalnie rozmiarową 5. Kobieta nie zając, są inne. Są ci u nas ich tysiące. W końcu w mym sercu zagości się inna na stałe. Miałem kobietę z 1960 rocznika, którą dalej szanuję i się spotykamy. Miałem kobietę, która wyskoczyła z 2 piętra na beton, łamiąc sobie 4 kręgi bez powodu, z rocznika 1980. Pewnie na starość zwiążę się z jakąś dziewczyną 2000. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 22:50 Nie tłumacz się wstrętny kapusiu! Twoi sąsiedzi również się na tobie poznali. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: czarne czasy dla Nitrasa 25.03.23, 00:33 pies.na.czarnych napisała: > Nie tłumacz się wstrętny kapusiu! Twoi sąsiedzi również się na tobie poznali. Kapusiem jesteś ty, jak każdy kacap. Kobieta uznała, że coś wygra. No i wygrała 10 000 pokuty od skarbówki na własny donos na siebie. Kto rozsądny wnosi korektę do PIT za 2019 rok? Gdzie stwierdza, że wynajmował mieszkanie, ale nie płacił podatków. Mało tego, koszty naliczył sobie w wysokości dwukrotności czynszu, choć amortyzacja to chyba 1.5% rocznie. Nie lepiej się rozliczać ryczałtem? Miasto też na niej siądzie. Oszukała księgi wieczyste o 100 procent. A i pewnie na bracie, który był rzeczoznawcą budowlanym. Można się pomylić o ułamek metra kw. zakładając KW, ale nie o ponad 100% metrażu. A za metrażem idą podatki do gminy. Kolejna pokuta. W zależności od celu deklarowała różną powierzchnię. Jak do wynajmu to o 100% większą, jak do gminy to nagle chałupa się kurczyła do połowy rozmiarów. Za sam fakt podania złego wymiaru w KW też się chyba należy pokuta. Podatek w Polsce płacisz od metrażu. Masz zadeklarowane 100 m2 a chałupa ma 200 m2. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: czarne czasy dla Nitrasa 25.03.23, 01:28 Nic dziwnego, ze nie masz nikogo. Kto chciałby żyć z kapusiem i krętaczem, a na dodatek wszystkiego pisowcem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: czarne czasy dla Nitrasa 25.03.23, 12:00 pies.na.czarnych napisała: > Nic dziwnego, ze nie masz nikogo. Kto chciałby żyć z kapusiem i krętaczem, a na > dodatek wszystkiego pisowcem. > > :) > Gorzej. Kobiety wytrzymują dwa dni i skaczą oknem 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: czarne czasy dla Nitrasa 25.03.23, 16:21 yoma napisała: > pies.na.czarnych napisała: > > > Nic dziwnego, ze nie masz nikogo. Kto chciałby żyć z kapusiem i krętaczem > , a na > > dodatek wszystkiego pisowcem. > > > > :) > > > > Gorzej. Kobiety wytrzymują dwa dni i skaczą oknem 😆 A Michał jak się zabił? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: czarne czasy dla Nitrasa 25.03.23, 17:16 pozytonium napisał: > yoma napisała: > > > pies.na.czarnych napisała: > > > > > Nic dziwnego, ze nie masz nikogo. Kto chciałby żyć z kapusiem i krę > taczem > > , a na > > > dodatek wszystkiego pisowcem. > > > > > Gorzej. Kobiety wytrzymują dwa dni i skaczą oknem 😆 Nie rozumiem dlaczego wywlekasz wrażliwe rodzinne sprawy na publicznym forum. A potem dziwisz sie, że stajesz się obiektem śmiechu forumowych hien. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: czarne czasy dla Nitrasa 25.03.23, 18:58 Polskie buractwo z krzyżykiem na cherlawej klacie :(((( W jednej z toruńskich podstawówek uczniowie dręczyli 11-letniego ucznia. Nastolatek nie mógł poradzić sobie z zachowaniem rówieśników, w związku z czym trafił do szpitala psychiatrycznego. To nie jedyny przypadek przemocy psychicznej wśród uczniów szkół w woj. kujawsko-pomorskim. W innej placówce pod Toruniem siódmoklasista groził dziewczynkom gwałtem. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,187572,29596856,przemoc-w-torunskich-podstawowkach-11-letni-chlopiec-trafil.html#do_w=254&do_v=841&fallback=true&do_st=RS&do_sid=1224&do_a=1224&s=BoxLoCpMT&do_upid=841_ti&do_utid=29596856&do_uvid=1679742737436 Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: czarne czasy dla Nitrasa 27.03.23, 19:42 Wystarczy ze zmieni partie, dostanie wille+. Musi tylko chwalić Pana(prezesa). Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 18:51 Rachunek za gaz 1200 zł za 2 miesiące to norma dla posiadaczy domków a nawet można powiedzieć ze mało. Ma duże mieszkanie, to płaci. Ja przy 90 metrach kw. płacę za wszystko (wraz z wywozem śmieci) 950 zł. Może Nitras przeprowadzi się z pałacu to normalnego mieszkania. Na 90 metrach kw. chyba się zmieści? Sunia twierdzi, że ogrzewanie komunalne to strata. Za czynsz, wywóz śmieci, wodę, ogrzewanie itd. płacę 950 zł. Na 90 m kw. można spokojnie tańczyć. Nitras ma ogrzewanie gazowe. Płaci 1200 zł za samo ogrzewanie. Moja chałupa dobrze położona. Temperatura się waha 22-24 C. Latem jest zarośnięta i jest zacieniona. Zimą jest odsłonięta i jest dogrzana przez darmowe słoneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 18:58 > Zimą jest odsłonięta i jest dogrzana przez darmowe słoneczko. Niedługo skończy się darmocha. PiS już kombinuje jak opodatkować codzienny wschód Słońca. Przecież Naczelnik nie będzie za darmochę codziennie słońce wynosił na polskie niebo. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 19:24 pies.na.czarnych napisała: > > Zimą jest odsłonięta i jest dogrzana przez darmowe słoneczko. > > Niedługo skończy się darmocha. PiS już kombinuje jak opodatkować codzienny wsch > ód Słońca. Przecież Naczelnik nie będzie za darmochę codziennie słońce wynosił > na polskie niebo. Wiesz suniu, że nawet cię lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: czarne czasy dla Nitrasa 25.03.23, 09:01 To nie tak dużo. Znajoma w szeregowcu ale na jego skraju zapłaciła za 2,5 miesiąca 2600 zł Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: czarne czasy dla Nitrasa 25.03.23, 09:13 stasi1 napisał: > To nie tak dużo. Znajoma w szeregowcu ale na jego skraju zapłaciła za 2,5 miesi > ąca 2600 zł Ciepło komunalne masz rozłożone na 12 miesięcy. Rozłóżmy 2.5 tys. na 12 miesięcy Wychodzi 208 zł miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: czarne czasy dla Nitrasa 31.03.23, 18:22 To czemu jej kazali zapłacić w marcu? Oczywiście gazownia Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 18:41 Kaczynski swoją chałupę ogacił i żadnego domiaru z UE się nie boi :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 18:58 Jeszcze może jakieś odrzeczy wrzuć hordol. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 19:03 Mnie bieda Nitrasa nie martwi ale możecie zrobić jakąś zrzutkę i wspomóc gościa w potrzebie Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 19:26 hordol napisała: > Mnie bieda Nitrasa nie martwi ale możecie zrobić jakąś zrzutkę i wspomóc gościa > w potrzebie W końcu jak tu żyć :) A chleb w okolicznych sklepach po min. 30 zł za bochenek. Do tego ten gaz. Jak tu żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 20:33 pozytonium napisał: > hordol napisała: > > > Mnie bieda Nitrasa nie martwi ale możecie zrobić jakąś zrzutkę i wspomóc > gościa > > w potrzebie > > W końcu jak tu żyć :) > A chleb w okolicznych sklepach po min. 30 zł za bochenek. Do tego ten gaz. Jak > tu żyć. > > No właśnie. Wszędzie gaz staniał, a w Polsce jak to w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 21:35 A knajpy padają jedna po drugiej. Kto zacisnął zęby i przetrzymał lockdown, cen gazu i prądu i zerowego VAT-u już nie ma z czego przetrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 21:50 yoma napisała: > A knajpy padają jedna po drugiej. Kto zacisnął zęby i przetrzymał lockdown, cen > gazu i prądu i zerowego VAT-u już nie ma z czego przetrzymać. Jedni padną, inni się otworzą. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 20:11 No chyba jednak cię martwi, skoro aż wątek założyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 20:33 hordol napisała: > Tylko śmieszy. Co cię śmieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 20:47 Publiczne użalanie się Nitrasa nad kłopotami finansowymi jakich doświadcza. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 20:54 Odpowiem ci po pisiemu "fragment wideo został wyrwany z kontekstu". Patrząc na profil patrioty, który założył ten wątek niczemu się nie dziwię. Nitras zaczął od słów "Ja nie należę do najbiedniejszych..." dalej, przypuszczam on zastanawia się jak radzą sobie biedniejsi od niego. Daj całość wypowiedzi to pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 21:02 Ten Nitras musi zagryźć żeby i jakoś dotrwać do wyborów. Wszystkim jest ciężko. Nawet Wałęsa ma problemy finansowe Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 21:08 Tylko głupcy nie denerwują się gdy ich bilans przychodów i wydatków gwałtownie się rozjeżdża. Ja również do biednych nie należę i również wkurwia mnie wzrost cen bo zdaję sobie sprawę, że można było tego uniknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 21:23 No, a gdzie jak nie w Belgii? Tu ceny nie wzrosły tak dużo jak u was, ale przyczyny są te same. Nie jestem ani skąpy, ani przesadnie oszczędny, ale nie znoszę wyrzucania pieniędzy w błoto. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: czarne czasy dla Nitrasa 26.03.23, 11:34 pies.na.czarnych napisała: > No, a gdzie jak nie w Belgii? Tu ceny nie wzrosły tak dużo jak u was, ale przyc > zyny są te same. Znowuż kłamie. Trzy dni temu napisał, że "właśnie wrócił ze sklepu" w Belgii i cena chleba w ciągu tygodnia wzrosła o 34% !!! Co wykazałem, że jest to najzwyklejszym kłamstwem. Czyli, że nie mieszka na stałe w w tym kraju. forum.gazeta.pl/forum/w,28,175590633,175590633,Bedzie_praca_za_miske_ryzu_.html?p=175605827 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: czarne czasy dla Nitrasa 26.03.23, 17:05 :)))) Cena z lutego z 15% promocjá 5,38€ za 1 kg pieczonego powietrze z Carrefour. :)))) Jak ty lubisz robić z siebie głupka. Ja podałem 4,99 za 1,2 kg prawdziwego chleba, cena tydzień temu :) Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: czarne czasy dla Nitrasa 26.03.23, 20:00 pies.na.czarnych napisała: > :)))) Cena z lutego z 15% promocjá 5,38€ za 1 kg pieczonego powie > trze z Carrefour. :)))) > Jak ty lubisz robić z siebie głupka. Ja podałem 4,99 za 1,2 kg prawdziwe > go chleba, cena tydzień temu :) > Łże. W podanym linku stoi wyraźnie: cena chleba z lutego z 15% promocją 5.38 euro za kg przed promocją. Dzisiejsza cena tego chleba (23 marca, gdy łgał o 35% podwyżce chleba w ciągu tygodnia w Belgii !!!) to około 4 euros za kg. forum.gazeta.pl/forum/w,28,175590633,175590633,Bedzie_praca_za_miske_ryzu_.html?p=175605827 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: czarne czasy dla Nitrasa 26.03.23, 22:44 Znowu się odgrzewanego rosołu nażarłeś i cię pędzi, sb-wycieruchu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: czarne czasy dla Nitrasa 26.03.23, 23:01 pies.na.czarnych napisała: > Znowu się odgrzewanego rosołu nażarłeś i cię pędzi, sb-wycieruchu :)))) > Jasne. 35% podwyżka chleba w ciągu tygodnia od 16 do 23 marca w Belgii !!! Oszuście. Poza tym. Nie sprzedaje sie w Belgii w sklepach, podkreślam w sklepach 1200 gram chleba. Chyba, że ktoś kupi dwa chleby ważące po 600 gram. Boś nabazgrał, że "właśnie wróciłeś ze sklepu" z 1.2 kg chlebem, którego cena podskoczyła o 35 % w ciągu tygodnia !!! Kłamco i manipulancie. Si vous pensez qu'un grand pain pèse obligatoirement 800 gr ou un petit pain 400 gr, sachez qu'il n'en est rien. Selon sa dénomination, un pain pourra peser 400, 450, 600, 800, 900 gr ou 1 kg. www.paperblog.fr/4353067/en-belgique-il-y-a-pain-et-pain/ Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: czarne czasy dla Nitrasa 28.03.23, 23:08 storima napisał: > pies.na.czarnych napisała: > > > :)))) Cena z lutego z 15% promocjá 5,38€ za 1 kg pieczonego > powie > > trze z Carrefour. :)))) > > Jak ty lubisz robić z siebie głupka. Ja podałem 4,99 za 1,2 kg pra > wdziwe > > go chleba, cena tydzień temu :) > > > > > Łże. W podanym linku stoi wyraźnie: > > cena chleba z lutego z 15% promocją > 5.38 euro za kg przed promocją. > > Dzisiejsza cena tego chleba (23 marca, gdy łgał o 35% podwyżce chleba w ciągu > tygodnia w Belgii !!!) > to około 4 euros za kg. > > forum.gazeta.pl/forum/w,28,175590633,175590633,Bedzie_praca_za_miske_ryzu_.html?p=175605827 Każdy kto chodzi do jakiegokolwiek supermarketu w Polsce, wie, ze można tam nabyć obok puszystego chleba waty, normalne pieczywo. Te zamieszczone przeze mnie bochenki z reklamówki marketu z Belgii, to markowy chleb. Stoi tam wyraźnie, że wypiekany z najlepszej belgijskiej mąki. Nie może ktoś kto mieszka w takim kraju na stałe tego nie zauważyć. Tylko ten nazwie ten wypiek 'powietrzem' kto nie mieszka w Belgii na stałe. I obce sa mu detale z codziennego życia. A już totalną kompromitacją, kolejna na FK, był wczorajszy wpis pies.na.czarnych, że to rozporządzenia króla Belgii regulują w tym kraju prawo i zasady funkcjonowania tamtejszego ZUSu, opieki zdrowotnej i usług socjalnych. Ten człowiek bez przerwy łże. I wypisując idiotyzmy wystawia sobie SYSTEMATYCZNIE rzetelne świadectwo kłamcy o bezgranicznej bezmyślności i głupocie. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: czarne czasy dla Nitrasa 25.03.23, 15:06 hordol napisała: > W Belgii? W jakiej Belgii ??? Ktoś kto wypisuje absurdalne i nieprawdziwe informacje na temat tamtejszego życia z pewnością nie przebywa w tym kraju na stałe. forum.gazeta.pl/forum/w,28,175356231,175356231,W_ten_sposob_ZUS_marnuje_pieniadze.html?p=175602000 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: czarne czasy dla Nitrasa 27.03.23, 18:12 hordol napisała: > Ten Nitras musi zagryźć żeby i jakoś dotrwać do wyborów. Wszystkim jest ciężko > . Nawet Wałęsa ma problemy finansowe Wałęsa ma problemy finansowe od zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: czarne czasy dla Nitrasa 27.03.23, 19:06 no-popis napisała: > hordol napisała: > > > Ten Nitras musi zagryźć żeby i jakoś dotrwać do wyborów. Wszystkim jest > ciężko > > . Nawet Wałęsa ma problemy finansowe > Wałęsa ma problemy finansowe od zawsze. Od czego jest totalizator sportowy? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 20:56 Ser go śmieszy. Znalazł na śmietniku. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 21:33 I uznał za stosowne podetknąć go wszystkim, co za kreatura. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: czarne czasy dla Nitrasa 25.03.23, 16:07 Zjadł i teraz roznosi osobiście miły dla niego zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: czarne czasy dla Nitrasa 27.03.23, 01:43 hordol napisała: > Tylko śmieszy. Tak, te wszystkie podwyżki, podatki i daniny są bardzo zabawne. Szczególnie, gdy dopadają elektorat pisu:D Znajoma prawniczka doradza pro publico bono ( ma tam rodzinę, pisowców) mieszkańcom pewnej SM, tam podwyżki za ciepło wyniosły 60% w listopadzie, z zapowiedzią kolejnych w kwietniu. A prezes powiedział, że pretensje niech wnoszą do Sasina, bo sprzedawca jest spółką skarbu państwa. Ja z kolei jej doradziłam, żeby zasugerowała im samodzielny wypiek chleba w ramach oszczędności. I żeby z problemem udać się do jakiegoś pisowskiego posła bądź poślicy z żądaniem interwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Polacy winni znać ciężki los polityków 25.03.23, 08:14 yoma napisała: > No chyba jednak cię martwi, skoro aż wątek założyłeś. "dla mnie rachunki, dla mnie do domu, rachunki wyraźnie ponad tysiąc, tysiąc sto, tysiąc dwieście złotych za gaz, powiem panu szczerze, że ja po prostu się zastanawiam skąd wziąć, znaczy czego mam nie zapłacić, żeby zapłacić tysiąc. Ja nigdy nie płaciłem więcej jak czterysta, czterysta pięćdziesiąt za gaz" Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Ochojska ci pomoże 24.03.23, 20:15 hordol napisała: > Mnie bieda Nitrasa nie martwi ale możecie zrobić jakąś zrzutkę i wspomóc gościa > w potrzebie Ewentualnie Owsiak. Zrzutka dla chromego Nitrasa. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: czarne czasy dla Nitrasa 27.03.23, 12:55 hordol napisała: > Mnie bieda Nitrasa nie martwi ale możecie zrobić jakąś zrzutkę i wspomóc gościa > w potrzebie Fakt, Audi ma cały czas te same. Bida! Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna11 Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 19:09 yoma napisała: > Jeszcze może jakieś odrzeczy wrzuć hordol. > Takie śmieszności wrzuca bo nijak nie ma tego, że Nitras prawo złamał. W odróżnieniu od Dudy, Morawieckiego, Ziebru i całego szerokiego pisowskiego, którzy prawo, Konstytucję przysięgi i przyrzeczenia złamali. Do dziś wisi nad Dudą Nowy Tomyśl. Tak się bronią, tak walczą o reelekcję bo wiedzą, że w razie przegranj - prokurator, Sąd i program Cela Plus. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: czarne czasy dla Nitrasa 24.03.23, 22:06 Śmieszne co? wysokienapiecie.pl/74616-ogrzewanie-gazowe-podrozeje-z-5-do-25-tys-zl-rocznie/ Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Dla Polaków a nie dla Nitrasa 24.03.23, 23:49 A teraz bez manipulacji, bez wyrywania z kontekstu: "- Zgadzam się z twierdzeniem, że rząd Morawieckiego suchą stopą przeszedł zimę. Czy bez jakiegoś specjalnego kryzysu. Ale jak Polacy tę zimę przeżyli? Jakie rachunki za gaz, jakie rachunki za prąd dostają? Ile kosztuje cebula? Przepraszam że o takich banalnych sprawach przypominam. Ile kosztują jajka? Jak jest zderegulowany z drugiej strony rynek rolny? Jaka jest cena pszenicy, na przykład? Polacy nie przeżyli zimy suchą stopą. Jak ja słyszę tych triumfalne głosy Morawieckiego który mówi że myśmy sobie z zimą poradzili, pani Moskwa - miało być źle, jest dobrze, to niech pojedzie i zapyta zwykłych Polaków czy jest dobrze. Proszę pana, ja nie należę na pewno do najbiedniejszych Polaków ale dla mnie rachunki, dla mnie do domu, rachunki wyraźnie ponad tysiąc, tysiąc sto, tysiąc dwieście złotych za gaz, powiem panu szczerze, że ja po prostu się zastanawiam skąd wziąć, znaczy czego mam nie zapłacić, żeby zapłacić tysiąc. Ja nigdy nie płaciłem więcej jak czterysta, czterysta pięćdziesiąt za gaz. " www.radioplus.pl/wiadomosci/slawomir-nitras-w-sednie-sprawy-wybory-beda-testem-przywodztwa-dla-tuska-to-oczywiste-aa-BhHq-zMaE-G4jX.html S. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Musisz się zdecydować 25.03.23, 00:40 snajper55 napisał: > A teraz bez manipulacji, bez wyrywania z kontekstu: > > "- Zgadzam się z twierdzeniem, że rząd Morawieckiego suchą stopą przeszedł zimę > . Czy bez jakiegoś specjalnego kryzysu. Ale jak Polacy tę zimę przeżyli? Jakie > rachunki za gaz, jakie rachunki za prąd dostają? Ile kosztuje cebula? Przeprasz > am że o takich banalnych sprawach przypominam. Ile kosztują jajka? Jak jest zde > regulowany z drugiej strony rynek rolny? Jaka jest cena pszenicy, na przykład? > Polacy nie przeżyli zimy suchą stopą. Jak ja słyszę tych triumfalne głosy Moraw > ieckiego który mówi że myśmy sobie z zimą poradzili, pani Moskwa - miało być źl > e, jest dobrze, to niech pojedzie i zapyta zwykłych Polaków czy jest dobrze. Pr > oszę pana, ja nie należę na pewno do najbiedniejszych Polaków ale dla mnie rach > unki, dla mnie do domu, rachunki wyraźnie ponad tysiąc, tysiąc sto, tysiąc dwie > ście złotych za gaz, powiem panu szczerze, że ja po prostu się zastanawiam skąd > wziąć, znaczy czego mam nie zapłacić, żeby zapłacić tysiąc. Ja nigdy nie płaci > łem więcej jak czterysta, czterysta pięćdziesiąt za gaz. " > > www.radioplus.pl/wiadomosci/slawomir-nitras-w-sednie-sprawy-wybory-beda-testem-przywodztwa-dla-tuska-to-oczywiste-aa-BhHq-zMaE-G4jX.html > > S. Musisz się zdecydować czy chcesz taniej żywności z Ukrainy, czy też pomidorów Tuska po 35 zł. Nitras też musi. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Musisz się zdecydować 25.03.23, 01:31 Ta żywność miała być przeznaczona dla głodnych dzieci. Wy pisowcy. nie macie najmniejszych skrupułów w okradaniu najsłabszych. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Musisz się zdecydować 25.03.23, 01:59 pies.na.czarnych napisała: > Ta żywność miała być przeznaczona dla głodnych dzieci. Wy pisowcy. nie macie na > jmniejszych skrupułów w okradaniu najsłabszych. Ani w robieniu loda silniejszym. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Musisz się zdecydować 25.03.23, 08:47 snajper55 napisał: > pies.na.czarnych napisała: > > > Ta żywność miała być przeznaczona dla głodnych dzieci. Wy pisowcy. nie ma > cie na > > jmniejszych skrupułów w okradaniu najsłabszych. > > Ani w robieniu loda silniejszym. Można słabszym Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Cebuli nie ma i nie bedzie 25.03.23, 06:33 agronews.com.pl/artykul/europa-rzucila-sie-na-polska-cebule-jej-ceny-poszly-mocno-w-gore/ Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Cebuli nie ma i nie bedzie 25.03.23, 08:07 hordol napisała: > > agronews.com.pl/artykul/europa-rzucila-sie-na-polska-cebule-jej-ceny-poszly-mocno-w-gore/ No to Tusk z Nitrasem będą robić pokazówki z cebulami. Pomidory po 35 zł się już wyeksploatowały. Swoją drogą, marne jest wynagrodzenie posłów, skoro nie stać ich na zapłacenie rachunków. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Cebuli nie ma i nie bedzie 25.03.23, 13:32 hordol napisała: > > agronews.com.pl/artykul/europa-rzucila-sie-na-polska-cebule-jej-ceny-poszly-mocno-w-gore/ Narodowy przysmak wyprzedają na Zachód. Za komuny było podobnie. Wszystko co najlepsze sprzedawali za dolary. 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Cebuli nie ma i nie bedzie 25.03.23, 16:20 pies.na.czarnych napisała: > hordol napisała: > > > > > agronews.com.pl/artykul/europa-rzucila-sie-na-polska-cebule-jej-ceny-poszly-mocno-w-gore/ > > > Narodowy przysmak wyprzedają na Zachód. Za komuny było podobnie. Wszystko co na > jlepsze sprzedawali za dolary. > 😂 Gdzie jest Tusk? Nitras już zareagował, że mając 35 000 zł miesięcznie mu podrożał gaz i cebula. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Cebuli nie ma i nie bedzie 25.03.23, 20:29 pies.na.czarnych napisała: > Narodowy przysmak wyprzedają na Zachód. Nieprawda. Cebula jest jednym z najbardziej powszechnie uprawianych warzyw na świecie. Ale nie jest żadnym narodowym przysmakiem w Polsce. Znowuż wypisuje głupstwa na temat naszego kraju. Udowadniając, że nigdy nie mieszkał u nas na stałe. Tak jak kwestionuje na FK od kilku miesięcy fakt, że rosół był jedną z najbardziej popularnych potraw w PRLu. Kultowy detal znany każdemu kto wychowywał się w Polsce Ludowej. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Cebuli nie ma i nie bedzie 25.03.23, 21:39 storima napisał: > pies.na.czarnych napisała: > > > > Narodowy przysmak wyprzedają na Zachód. > > Nieprawda. > > Cebula jest jednym z najbardziej powszechnie uprawianych warzyw na świecie. > > Ale nie jest żadnym narodowym przysmakiem w Polsce. > > Znowuż wypisuje głupstwa na temat naszego kraju. > Udowadniając, że nigdy nie mieszkał u nas na stałe. > > Tak jak kwestionuje na FK od kilku miesięcy fakt, że rosół był jedną z najbardz > iej popularnych potraw w PRLu. > > Kultowy detal znany każdemu kto wychowywał się w Polsce Ludowej. > Do tej pory nie mogę sie nadziwić tą piramidalną głupotą, że cebula to narodowy przysmak Polaków. Nie jest tak popularny jak za PRLu (każdy kto mieszkał w Polsce na stałe O TYM WIE), ale do dziś rosół należy do najpopularniejszych polskich dań. 16 stycznia 2018 Zdaniem Polaków, najbardziej tradycyjną i najbardziej typową dla polskiej kuchni zupą jest rosół z makaronem, wskazało go aż 34% ankietowanych*. Bardzo popularne są także: pomidorowa oraz żurek. Kobiety częściej od mężczyzn wskazywały na rosół, panowie za to stawiają na pomidorówkę i żurek. urodaizdrowie.pl/rosol-czy-pomidorowa-czyli-ulubione-potrawy-polakow/ Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Cebuli nie ma i nie bedzie 25.03.23, 20:54 pies.na.czarnych napisała: > hordol napisała: > > > > > agronews.com.pl/artykul/europa-rzucila-sie-na-polska-cebule-jej-ceny-poszly-mocno-w-gore/ > > > Narodowy przysmak wyprzedają na Zachód. Za komuny było podobnie. Wszystko co na > jlepsze sprzedawali za dolary. > 😂 > Nie, wróć! Przecież narodowym przysmakiem jest rosół, który każdy prawdziwy Polak je w każdą niedzielę i w święta. Mam nadzieję, że moje sprostowanie napisałem wystarczajaco szybko zanim sortima mnie sprostuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Cebuli nie ma i nie bedzie 25.03.23, 21:53 pies.na.czarnych napisała: > pies.na.czarnych napisała: > > > hordol napisała: > > > > > > > > agronews.com.pl/artykul/europa-rzucila-sie-na-polska-cebule-jej-ceny-poszly-mocno-w-gore/ > > > > > > Narodowy przysmak wyprzedają na Zachód. Za komuny było podobnie. Wszystko > co na > > jlepsze sprzedawali za dolary. > > 😂 > > Znowuż pies.na.czarnych łże, manipulując. Nie "Hordol napisała" , głupotę, kłamiąc, ale on nabazgrał, że "cebula jest narodowym przysmakiem Polaków". Ktoś kto wychowywał się w naszym kraju NIGDY by tak nie napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Cebuli nie ma i nie bedzie 26.03.23, 12:32 Europa się rzuciła na cebule bo na południu Europy wyschły uprawy. Urosło tyle co nic, w Wenecji zabrakło wody w kanałach. Reżym przetrwał zimę bo zwyczajnie jej nie było. Potwierdza się stara mądrość ludowa która mówi ze niektórzy je mają a najczęściej są to k**** i milicjant. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Cebuli nie ma i nie bedzie 26.03.23, 12:38 Wenecja dzisiaj: bi.im-g.pl/im/7c/1f/1c/z29489532AMP,Wyschniete-kanaly-w-Wenecji--20-lutego-2023-r-.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Przy 35 tysiącach przychodu 25.03.23, 11:11 snajper55 napisał: > A teraz bez manipulacji, bez wyrywania z kontekstu: > > "- Zgadzam się z twierdzeniem, że rząd Morawieckiego suchą stopą przeszedł zimę > . Czy bez jakiegoś specjalnego kryzysu. Ale jak Polacy tę zimę przeżyli? Jakie > rachunki za gaz, jakie rachunki za prąd dostają? Ile kosztuje cebula? Przeprasz > am że o takich banalnych sprawach przypominam. Ile kosztują jajka? Jak jest zde > regulowany z drugiej strony rynek rolny? Jaka jest cena pszenicy, na przykład? > Polacy nie przeżyli zimy suchą stopą. Jak ja słyszę tych triumfalne głosy Moraw > ieckiego który mówi że myśmy sobie z zimą poradzili, pani Moskwa - miało być źl > e, jest dobrze, to niech pojedzie i zapyta zwykłych Polaków czy jest dobrze. Pr > oszę pana, ja nie należę na pewno do najbiedniejszych Polaków ale dla mnie rach > unki, dla mnie do domu, rachunki wyraźnie ponad tysiąc, tysiąc sto, tysiąc dwie > ście złotych za gaz, powiem panu szczerze, że ja po prostu się zastanawiam skąd > wziąć, znaczy czego mam nie zapłacić, żeby zapłacić tysiąc. Ja nigdy nie płaci > łem więcej jak czterysta, czterysta pięćdziesiąt za gaz. " > > www.radioplus.pl/wiadomosci/slawomir-nitras-w-sednie-sprawy-wybory-beda-testem-przywodztwa-dla-tuska-to-oczywiste-aa-BhHq-zMaE-G4jX.html Nie starcza mu na gaz :) Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: czarne czasy dla Nitrasa 25.03.23, 22:26 I co się czepiasz? Gowinowi notorycznie do pierwszego brakowało. ;-) Skąd oni się qrrrwa biorą?! Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: czarne czasy dla Nitrasa 27.03.23, 00:25 Robi to, na co inni nie mają odwagi. Gdyby to robił w PiS, noszony bybył pod baldachimem :) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: czarne czasy dla Nitrasa 27.03.23, 18:13 privus napisał: > Robi to, na co inni nie mają odwagi. Masz na myśli jazdę na wstecznym po autostradzie czy parkowanie na zakazie? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis oficjalny pogląd Nitrasa popieram 28.03.23, 05:45 Popieram pogląd Nitrasa : rozwiązać koŃkordat. religię wyprowadzić ze szkół, małżeństwa homoseksualne ...tak. Jednak, mimo iż popieram ten pogląd to zbyt dobrze znam towarzysza Nitrasa aby uważał, że On uczciwie to mówi aczkolwiek kk doskonale zna poprzez szwagra również działacza PO, który wiele lat funkcjonował w Radzie Biskupiej. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: oficjalny pogląd Nitrasa popieram 28.03.23, 23:19 Nie wiem nic na temat uczciwości Nitrasa i z jego dotychczasowych wystąpień odnoszę pozytywne wrażanie biorąc pod uwagę zachowywanie się pisowskich parlamentarzystów. W sprawie końkordatu jest wiele opracowań potwierdzających jego pogląd już w latach 90-tych ub.w. Nie jest on w tym ani osamotniony, ani jedyny. Zresztą uważam, że ten cały końkordat jest jednym wielkim przekrętem Suchockiej z Kościołem.Nie bez kozery po bezprawnym jego podpisaniu usadowiona została do ambasodorowania w Watykanie na wiele lat. Odpowiedz Link Zgłoś