Dodaj do ulubionych

Trochę potem kat stracił robotę

23.04.23, 09:12
Dwa dni temu minęło 35 lat od wykonania ostatniego wyroku kary śmierci na tym zbrodniarzu:
"Gdy pomyślę, że miałbym w więzieniu odsiadywać karę, to i tak dzisiaj już wiem, że nie dam rady zrobić i sam sobie wymierzę sprawiedliwość"
[Kilka tygodni po pogrzebaniu białych rękawiczek kata wprowadzono moratorium na wykonywanie wyroków].
To "wymierzenie sobie" jest niczym innym jak skróceniem dotkliwej kary za zbrodnię.
Takiego właśnie skrócenia obecnie domagają się: niejaki Mateusz M.
"- Moim zdaniem kara śmierci za najcięższe przestępstwa powinna być dopuszczalna. Uważam, że to był taki przedwczesny wynalazek lat 90. czy wcześniejszych. W tym względzie również nie zgadzam się z nauką Kościoła, bo jestem zwolennikiem kary śmierci - powiedział w styczniu 2023",
-Solidarna Polska i zapewne ok.60% intelektualnych troglodytów klerykałowego prawactwa.
55% społeczeństwa jest im przeciwna.
Jeśli te tłuki sądzą, że śmierć jest karą, to sami są takimi jak zbrodniarze, skazani na hak.
Każdy ma ten wyrok w metryce i to bez prawa łaski.
Jak jakie zera nie widzą różnicy, to tylko wskutek wysokiego stopnia zdemoralizowania.
Obserwuj wątek
    • qwardian Re: Trochę potem kat stracił robotę 23.04.23, 09:18
      Jeżeli zbrodniarz nie chce, albo jest zbyt niebezpieczny, żeby sklecić kuchenki we Wronkach, to powinien być skrócony o głowę i jej nie zawracać...
      • ireneo Re: Trochę potem kat stracił robotę 23.04.23, 09:37
        qwardian napisał:

W 1993 Waluś powiedział o post-apartheidowskiej RPA: "Za 20 lat, zostaną im tylko wolność i demokracja..."
        ++++
        Propagujesz wszawego zbrodniarza, który uniknął stryczka, optując równocześnie za karą śmierci. Pochwała apartheidu jest oznaką społecznej degeneracji. Ty nie wybrałeś sobie koloru skóry. Urodzony na czarno też wielbiłbyś tego zbrodniarza, w dodatku cytując taką glupotę, że aż trudno uwierzyć w poczytalność jej autora..
        • gerlalt Re: Trochę potem kat stracił robotę 23.04.23, 11:13
          Ha ha czym był apartheid pokazują losy RPA po jego upadku. Z kolosa w kupę gufna. Ciekawe czy palenie ludzi w oponach dalej jest takie popularne wśród czarnych.
          • ireneo Re: Trochę potem kat stracił robotę 23.04.23, 11:25
            gerlalt napisał(a):

> Ha ha czym był apartheid pokazują losy RPA po jego upadku. Z kolosa w kupę gufn
            > a. Ciekawe czy palenie ludzi w oponach dalej jest takie popularne wśród czarnyc
            > h.
            ++++
            Nie wiem, ale podobnie jeet ze stosami . Wnioskuję, ze optujesz za bardziej "humanitarną" karą śmierci, bo o tym temat.
            PISząc o czarnych masz zapewne na myśli kler. Nie wybierałbym dla nich kary śmierci nawet za zbrodniczą pedofilię.
          • ireneo Re: Trochę potem kat stracił robotę 23.04.23, 11:51
            gerlalt napisał(a):

> Ha ha czym był apartheid pokazują losy RPA po jego upadku. Z kolosa w kupę gufn
            > a. Ciekawe czy palenie ludzi w oponach dalej jest takie popularne wśród czarnyc
            > h.
            ++++
            "Inni biali europejczycy wpadli na jeszcze wymyślniejsze sposoby propagowania cywilizacji, takie jak gotowanie żywcem ludzi,"
            Może tego nie wiedzieli, bo wtedy tak gotowaliby.
            Te prawe odcięte nieprzypadkowo. Nie potrafili nauczyć się żegnać więc zbędne.
            • hordol pretensje to do Belgów kieruj 23.04.23, 12:11
              ciekawostkihistoryczne.pl/2020/07/08/odciete-dlonie-symbolem-bestialstwa-w-belgijskim-kongo-tragedia-o-ktorej-milczal-swiat/
              • gerlalt Re: pretensje to do Belgów kieruj 24.04.23, 08:51
                Co to za bełkot ten artykuł? Kim byli kongijscy zwierzchnicy króla Leopolda i tym podobne bzdury. Te czasy gdy biały człowiek był dumny z tego i ztego co osiągnął. Nie jak piczki z rozmiękxzonym mózgiem płaczące nad losem dzikusów po większości kanibali sprzed 200 lat.
            • gerlalt Re: Trochę potem kat stracił robotę 24.04.23, 08:44
              Jestem zdecydowanie za karą śmierci. Eliminacja przede wszystkim. Odstrasza trochę amerykański system gdzie kara śmierci jest całym przemysłem pompującym kariery prawników.
              • stefan4 Re: Trochę potem kat stracił robotę 24.04.23, 12:50
                gerlalt:
                > Jestem zdecydowanie za karą śmierci. Eliminacja przede wszystkim. Odstrasza
                > trochę amerykański system gdzie kara śmierci jest całym przemysłem pompującym
                > kariery prawników.

Pewnie, trzeba tym ofiarom rozwalać czaszki bez prawników, bez sądów, bez procesów i bez jawności — przecież nikt nie musi wiedzieć, że kolejny człowiek poszedł do piachu.

Twój ideał srawiedliwości (proszę nie poprawiać) próbowała już zrealizować argentyńska junta wojskowa w latach 1970-tych: ot, człowiek był i nie ma, nikt nie wie, co się stało. Ale wyższy szczebel doskonałości osiągniesz, kiedy tak zrobisz, że zginie nawet pamięć o tym, że człowiek był.
                    — Kiedy umarł niejaki Gerlalt?
                    — Pan raczy prowokować, co jest zagrożone karą śmierci. Żadnego rzekomego
                    Gerlalta nigdy nie było, nie urodził się, nie poszedł do szkoły, nigdzie nie mieszkał
                    i w związku z tym nie umarł.

Ach, przepraszam Cię, to przecież Ty będziesz zabijał bez śladu, a nie Ciebie...

- Stefan
                • gerlalt Re: Trochę potem kat stracił robotę 24.04.23, 17:41
                  Ech wy lewacy z logiką na bakier. A sądziłem, gdy błysnął pan cytatem z łaciny, że odebrałwś staranne i dobre wykształcenie. Kara śmierci pozwala eliminować czarne owce w stadzie ludzkim a z pańskiej perspektywy przyczynia się do waszej ukochanej depopulacji. No chyba, że seryjny morderca i gwałciciel ma jeszcze bardziej depopulować bogu ducha winnych ludzi. Sprawiedliwość ma być rychła i bezwzględna. Wiem mrzonki oderwane od rzeczywistości.
                  • ireneo Re: Trochę potem kat stracił robotę 24.04.23, 18:20
                    gerlalt napisał(a):

> Ech wy lewacy z logiką na bakier. A a kto ma oceniać barwy owiec?
                    +++++
                    Komenda to czarna owca kilkanaście lat temu, dziś już nie choć całkiem biala też nie.
                    Ci którzy domagają się "eliminowania" niczym nie różnią się od eliminownych. Zbrodniarze eliminują gdy mają przewagę siły, by następnie sile ulec. Ludzi nie ppeinno się eliminować, gdyż tyle to osioł potrafi a przywracać do społeczeństwa. Eliminowanie czarnych owiec jest realizacją prymitywnej zemsty, a co smutne to cechune eqangelizowanych. Tak to ujął Richard Dawkins -religia to niebezpieczny nonsens, który uczy wrogości wobec innych ludzi.
                    Tak też uważam. Niby jesreśmy na wzór tego co sam o sobke mówił że jest bogiem mściwym. Tak sobie myślę, ze on tę religię i wiarę zesłał ludziom za karę.
                    Społeczności mają miejsca gdzie zda się czarne owce izolować od białych. I to też będzie po bożemu. Szawła mogli uśmiercić. Był czarną owcą. A co się okazało po resocjalizacji? Sklerowane miliony też dzięki niemu aż palą się do naprawiania niegodziwców, nawet w koloratkach. I tak im dopomóż buk.

• stefan4 Re: Trochę potem kat stracił robotę 24.04.23, 20:50
                      ireneo:
                      > Niby jesreśmy na wzór tego co sam o sobke mówił że jest bogiem
                      > mściwym. Tak sobie myślę, ze on tę religię i wiarę zesłał ludziom za karę.

Ja myślę, że to było prościej i bardziej po ludzku. Otóż prymitywne plemię rzezimieszków pustynnych dokonało czynów z dzisiejszego punktu widzenia niegodnych. W ich wyniku zawładnęło żyznymi ziemiami i osiadło na nich. Czas mijał, obyczaje subtelniały i potomkowie już nie bardzo rozumieli prehistorycznej konieczności bycia krwawymi oprychami. A jednocześnie chcieli być dumni z własnych przodków; że niby byle zakapiorom spod ogona nie wypadli. Przechowane w legendach radosne rabowanie, niszczenie i mordowanie paliło sumienia. Jak oczyścić się ze zbrodni przodków?

I w końcu znaleźli wyjście: wynaleźli Boga. I to na niego zwalili odpowiedzialność; to on przecież im polecił:
                          pobijesz Amaleka i obłożysz klątwą wszystko, co jest jego własnością;
                          nie lituj się nad nim, lecz zabijaj tak mężczyzn, jak i kobiety, młodzież i dzieci,
                          woły i owce, wielbłądy i osły.

Więc to nie z własnego zbrodniczego popędu ich przodkowie dokonali masakry i eksterminacji Amalekitów (Endloesung der Amalekitenfrage ), tylko z boskiego rozkazu. A Boga się nie osądza i nie ocenia, on przecież z samej definicji jest zacny.

Wygodnie jest mieć takiego Boga, na którego można zwalić odpowiedzialność za własną niegodziwość. Ta okoliczność tworzy olbrzymi popyt na bogów i dzięki niej bogowie istnieją...

- Stefan
                  • ireneo Re: Trochę potem kat stracił robotę 24.04.23, 18:29
                    gerlalt napisał(a):

> Ech wy lewacy z logiką na bakier.

Kara śmierci pozwala eliminować
                    > czarne owce w stadzie ludzkim
                    +++++++

gerlalt napisał(a):

> Ech wy lewacy z logiką na bakier.
                    +++++++
                    A kto ma oceniać barwy owiec?
                    Komenda to czarna owca kilkanaście lat temu, dziś już nie choć całkiem biala też nie.
                    Ci którzy domagają się "eliminowania" niczym nie różnią się od eliminownych. Zbrodniarze eliminują gdy mają przewagę siły, by następnie sile ulec. Ludzi nie ppeinno się eliminować, gdyż tyle to osioł potrafi a przywracać do społeczeństwa. Eliminowanie czarnych owiec jest realizacją prymitywnej zemsty, a co smutne to cechune eqangelizowanych. Tak to ujął Richard Dawkins -religia to niebezpieczny nonsens, który uczy wrogości wobec innych ludzi.
                    Tak też uważam. Niby jesreśmy na wzór tego co sam o sobke mówił że jest bogiem mściwym. Tak sobie myślę, ze on tę religię i wiarę zesłał ludziom za karę.
                    Społeczności mają miejsca gdzie zda się czarne owce izolować od białych. I to też będzie po bożemu. Szawła mogli uśmiercić. Był czarną owcą. A co się okazało po resocjalizacji? Sklerowane miliony też dzięki niemu aż palą się do naprawiania niegodziwców, nawet w koloratkach. I tak im dopomóż buk.

• stefan4 Re: Trochę potem kat stracił robotę 24.04.23, 20:29
                    gerlalt:
                    > Ech wy lewacy z logiką na bakier. A sądziłem, gdy błysnął pan cytatem z łaciny,
                    > że odebrałwś staranne i dobre wykształcenie.

Uważasz Pan, że znajomość łaciny koreluje z poparciem dla zabijania ludzi?
                    Tylko dlatego, że starożytni Rzymianie nie mieli żadnych hamulców moralnych w tym względzie, to każdy znający łacinę musi być etycznym troglodytą? Takie łączenie poglądów świadczy o kompletnym odklejeniu od rzeczywistości...

Multos occidit libenter, sed cum ipso mortis hora advenit, pro misericordia flexis implorabat genibus ...

- Stefan
                  • snajper55 Re: Trochę potem kat stracił robotę 24.04.23, 21:23
                    gerlalt napisał(a):

> Ech wy lewacy z logiką na bakier. A sądziłem, gdy błysnął pan cytatem z łaciny
                    > , że odebrałwś staranne i dobre wykształcenie. Kara śmierci pozwala eliminować
                    > czarne owce w stadzie ludzkim

Kojarzysz mi się z karpiem nie mogącym doczekać się Wigilii, czarna owco.

S.
          • snajper55 Re: Trochę potem kat stracił robotę 24.04.23, 13:03
            gerlalt napisał(a):

> h.

Nie w oponach, tylko na stosach. No i popularne już nie jest, odkąd nastała demokracja i czarni już nie mordują ludzi. Co najwyżej jakiś dziecko zgwałcą.

S.
    • hordol a szkoda... 23.04.23, 12:07
      ...że stracił
      • snajper55 Re: a szkoda... 24.04.23, 20:57
        hordol napisała:

> ...że stracił

Szkoda. Nie będzie komu zająć się pislamistami.

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka