Gość: nosacina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 11:13 gratuluj e odwagi i pamięci kiedyś Pan nie pamietal a dziś prosze coraz lepiej - brak stanowiska panu słuzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Skurczybyk Re: Kluczyk był,ale czy był też Kulczyk IP: *.crowley.pl 13.11.04, 11:31 Leszek zaś zrobił ludzi w konia,paple coś o Kluczyku,a wszystkich interesuje Kulczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: Kluczyk był,ale czy był też Kulczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:11 Bo wtedy byl u Millera Misk KLUczyk z wystawy w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Kluczyk był,ale czy był też Kulczyk IP: *.bfad.de 13.11.04, 12:40 A moze oni sie na tej wystawie w Poznaniu spotkali? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEKSOWNA RABAJOWA LSD-up TO KAPUSNIAK,MILLER,PIWOZLOPOLEKSY,PUDERNIC IP: *.sympatico.ca 13.11.04, 15:34 Wszystkich bym jednym cyckiem zalatwila. Takie sympatyczne dzieciaki, ze smoczkiem w kondonierce przychodza do dziecinnej prasy. Kto dzis wierzy dzieciakom dziennikarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurbiurowy A jeszcze nie dawno nie pamiętał!!! 13.11.04, 11:33 Tak mu to pamięć wróciła pod wpływem ostatnich wydarzeń. Pewnie coś jest w taśmach Dochnala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eugienek Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: 5.5D* / 213.40.67.* 13.11.04, 11:35 Nasz kochany pan Leszek gada jak rzezimieszek! I już się broni jak Berlusconi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartekz1 Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: *.devs.futuro.pl 13.11.04, 11:54 Misio Kluczyk, tak;) A Miller moim zdaniem po prostu dał się podejść jak dziecko. Realizował interesy Kulczyka KOSZTEM interesów Polski, a cały czas był przekonany, że jest DOKŁADNIE ODWROTNIE. I jeszcze nie wziął za to łapówki, jak Pęczak... To się nazywam naiwność... Odpowiedz Link Zgłoś
kamad20 Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego 13.11.04, 12:07 Tak poprostu odmówił stawienia sie na wezwanie ? Odważny ten Miller. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaśnica Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 22:31 On powiedział,ze jachał z gaśnicami do Poznania.I to było ważne.Premier i takie sprawy musi załatwiać.Bardzo mnie to ubawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojredaktorzy! Kluczyk byl?? Oooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:10 A do ktorego auta ten kluczyk byl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: `@####### Re: Miller: -poker czy ruletka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:19 -rosyjska ruletka gwoli ściślości!!!!!!!!! jak chcesz wrocic do gry , zetrzyj z gęby uśmiech umierającej Giocondy!!!!!!!!! ALBO WYCIĄGAJ Z RTĘKAWA KARTY!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eugienek Re: Miller: -poker czy ruletka? IP: 5.5D* / 213.40.67.* 13.11.04, 15:21 Gość portalu: `@####### napisał(a): > -rosyjska ruletka gwoli ściślości!!!!!!!!! jak chcesz wrocic do gry , zetrzyj > z gęby uśmiech umierającej Giocondy!!!!!!!!! ALBO WYCIĄGAJ Z RTĘKAWA > KARTY!!!!!!!!!!!!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxx A fe! Tak panu Millerowi od Giocondy przyłożyć. Przecież obrazek "Podaj cegłę!" wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: *.crowley.pl 13.11.04, 12:28 No proszę!!Teraz nawet nie pamięta nazwiska i mówi Kluczyk !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc gosc gosc W USA i III RP zadza Zydzi IP: *.roadrunner.nf.net 13.11.04, 16:56 "CLINTON'S OVERWEHELMINGLY JEWISH GOVERNMENT" ALTHOUGH JEWS ARE 2% OF THE NATION, THEY ARE 42% OF CLINTON'S GOVERNMENT CLINTON CONSTRUCTED A JEWISH OCCUPIED AMERICA 09-01-97 JEWS IN CLINTON CABINET The following is a list (which doesn't include lower staff levels) of Jews in the Clinton adminstration. JEWISH PERSON, CABINET POSITION HELD Madeleine Albright, Secretary of State Robert Rubin, Secretary of Treasury William Cohen, Secretary of Defense Dan Glickman, Secretary of Agriculture George Tenet, CIA Chief Louis Freeh, FBI Chief Samuel Berger, Head National Security Council Evelyn Lieberman, Deputy Chief of Staff Stuart Eizenstat, Under Secy. of State Charlene Barshefsky, U.S. Trade Representative Susan Thomases, Aide to First Lady Joel Klein, Asst. Attorney General Gene Sperling, Nat'l Economic Council Ira Magaziner, National Health Care Peter Tarnoff, Deputy Secy. of State Alice Rivlin, Ecomomic Advisory Janet Yellen, Chairwoman--Nat'l Economic Council Rahm Emanuel, Policy Advisor Doug Sosnik, Counsel to President Jim Steinberg, Deputy to National Security Chief Jay Footlik, Special Liason to the Jewish Community (no other group has a special liason) Robert Nash, Personal Chief Jane Sherburne, President's Lawyer Mark Penn, Asia Expert to NEC Sandy Kristoff, Health Care Chief Robert Boorstin, Communications Aide Keith Boykin, Communications Aide Jeff Eller, Special Asst. to Clinton Tom Epstein, Health Care Adviser Judith Feder, Nat'l Security Council Richard Feinberg, Asst. Secy. Veterans Hershel Gober, Food and Drug Admin. Steve Kessler, White House Counsel Ron Klein, Asst. Secy. Education Madeleine Kunin, Communications Aide David Kusnet, Dept. AIDS Program Margaret Hamburg, Dir. Press Conferences Many Grunwald, Liason to Jew Leaders Karen Adler, Dir. State Dept. Policy Samuel Lewis, Nat'l Security Council Stanley Ross, Nat'l Security Council Dan Schifter, Director Peace Corps. Eli Segal, Deputy Chief of Staff David W. Carey, CIA Executive Director Dr. Ruth David, CIA Deputy Dir--Science & Technology Here, we see 45 Jews have been appointed to the Cabinet of President Clinton. Because Jews are only 2% of the American population, in order to for non-Jews to have equity of representation in the cabinet, which is only fair, there would need to be 2,250 non-Jews appointed to cabinet positions since to achieve equity we would have to dvided 100 percent by 2 percent (representing the percent of Jews in America) then multiplied times the 45 Jewish Cabinet Position Members listed here to be equally represented in the Cabinet by their demographic numbers in our nation. The answer is that we would need 2,250 NEW cabinet positions in order to have fair representation of non-Jews therein. This is why the Clinton Government is a "minority government." It is made up exclusively of minorities instead of majority peoples. According to the United Nations, all nations shall be ruled by the majority of its citizens and not, as in South Africa, by a minority. No one has suggested that America be boycotted. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek 1 Re: W USA i III RP zadza Zydzi IP: 5.5D* / 213.40.67.* 13.11.04, 23:35 Hello Cretin, Wrong president, wrong facts and wrong grammar. Just shut your stupid gob and go on an English language course. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc gosc gosc Re: W USA i III RP rzadza Zydzi IP: *.roadrunner.nf.net 14.11.04, 02:19 If there is anything wrong with english it is in your fu.ken post. No value in what you wrote to anybody you fucke.n commie and Jew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek pluszowy Leszka rzut na tasme IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.04, 12:41 lesiu pali sie!!!! spotkasz sie z Giertychem oko w oko. Biznesmeny z rzadu, teraz do spowiedzi, kto i kiedy spotkal sie z roznymi mafiosami. Kto mial kontakty z kolczyliem, alganowem, kaniewski, peczakiem, dochnalem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: *.rezist.com 13.11.04, 12:49 KLUCZYK? KLUCZYK? PEWNIE RYPIN TEŻ BYŁ :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamek kluczyk byl i nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:51 Kluczyk sie zgubil i nic otworzyc nie mozna, bueee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajczyk Przywrócić karę śmierci (dla kwacha i zeramillera) IP: 210.0.200.* 13.11.04, 12:55 Za zdradę stanu, ten duet egzotyczny przed trybunałem powinien otrzymać sprawiedliwy wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwów39 Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:59 Człowieku chory na nosacizne, może jednak sekretariat premiera notuje kto i kiedy go odwiedza i poprostu Miler tam popatrzył. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego 13.11.04, 15:56 Gość portalu: lwów39 napisał(a): > Człowieku chory na nosacizne, może jednak sekretariat premiera notuje kto i > kiedy go odwiedza i poprostu Miler tam popatrzył. Rozmowy tez sekretariat podsluchuje? Bo Leszek sobie przypomniał o czym była mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igs1 Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 13:18 Jakie to dziwne, że amnezja Leszka tak krótko trwała. Może to wynik konsultacji z Prezydentem. A może to była dobra rada posła Pęczaka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Raczej idzie w ślady Giertycha-też z naczała IP: 81.15.212.* 13.11.04, 14:05 nie pamiętał,było przypadkowe spotkanko w przejściu, potem obiadek (też przypadkowy), jednak zaproszenie na ten obiadek, z dwóch minutek do dwóch godzin a tak naprawdę to posłuchamy co doktorek ma na taśmach-oby je miał, byłoby to arcyciekawe studium nienawiści i zakłamania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 13.11.04, 13:42 Słyszałem ten wywiad. Była tez mowa o Ałganowie. Miller zeznał, że znał dobrze Ałganowa (byli też sąsiadami), z racji że ten był bardzo aktywnym towarzysko dyplomatą radzieckim, ale nie wiedział że to szpieg. Rżnął głupa jakby nie wiedział, że w dyplomacji radzieckiej byli sami szpiedzy. Podczas całego wywiadu rżnął głupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 13:44 to już pamietasz jak wygląał Twój dzień 2 lata temu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekontra drużyna Michnika przygrywa u Kulczyka :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 13:52 Leszek Miller przyznał, że spotkał się z Janem Kulczykiem 8 lutego 2002r. rano, w dniu kiedy ówczesny prezes PKN Orlen Andrzej Modrzejewski został odwołany ze stanowiska czytaj dalej » r e k l a m a "Po pierwsze informował mnie, że wprawdzie nie ma żadnego przedstawiciela (Kulczyk - PAP) w radzie nadzorczej Orlenu, ale z jego rozeznania wynika, że będzie możliwa zmiana części zarządu, co się stało" "Poza tym zapytał, czy nie chciałbym go odwiedzić następnego dnia, ponieważ wybierałem się do Poznania. Niestety nie miałem na to czasu" - powiedział Miller. wysiadła Kulczykowi komórka i musiał się fatygować. Czy wyborcza zatonie z Kulczykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glob HAARP i Leszek Miller IP: *.dyn.iinet.net.au 13.11.04, 14:24 Przeczytajcie ten link - niestety, tylko po angielsku: leszek.miller.swellserver.com/news/top_stories/worldrecord.php Ja sie z tego nie smieje, bo wiem jak strasznie potrafi podniecac bron HAARP-a. Leszek Miller wydaje sie zadowolony z pobicia rekordu swiata w ilosci erekcji na dobe. To wlasnie bron HAARP-a urzadza sobie takie zawody, a pozniej je publikuje w swojej gazecie "Globalistow" Jezeli chcecie wiecej wiedziec o broni HAARP, to piszcie na adres maryla@iinet.net.au Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serio Re: drużyna Michnika przygrywa u Kulczyka :(( IP: *.jerozolimskie.pl 13.11.04, 15:50 Dlaczego mialaby zatonac - tylko dlatego, ze zajmuje sie sprawa Orlenu? I nie linczuje Kulczyka przed zakonczeniem sledztwa? Jakas kiepska ta rekontra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bell Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 14:28 Miller, Kulczyk, Michnik, tylko dbają o własną kiesę - vide pseudoafera Michnik(Rywin)gate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda. Re: Miller: Kulczyk był w sprawie strategii IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 13.11.04, 14:44 Bawili sie panowie w likwidatorow PRL-u i brali ile sie dalo , nie zwazajac ze rosnie liczba bezrobotnych i zadluzenie w Europie. Teraz Polska jest wlasnoscia lichwiarzy z Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Miller, tu busone IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 15:11 Ja znam tego powiatowego towarzysza z Żyrardowa to za kilka dni powie, ze źle został zrozumiany. Ponadto był nachlany. Nie wiem jak inni obywatele w Polsce ale ja nie jestem jordolniety i nie pozwole z siebie robić debila. Won Miller do Koreii Północnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwy Olac chwilowo demokracje IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.04, 16:03 ktorej i tak nie ma, mitu dla ubogich. Wystawic szubienice, lud chce ofiar, chce widziec uciete glowy i zlodziejskie rece w wiklinowych koszach, chce widziec mniej wrogow demokracji, chce widziec czerwona juche, czerownych krwiopijcow, chce sprawiedliwosci i prawa. Wladza lezy na ulicy, Kaczynski podnies ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak-tak Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.11.04, 16:06 Uwaga- powoli zaczyna się przyznawać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RETman Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 16:08 Kulczyk bywal i u Milera i innych [dużo wcześniej przed erą Milera], stawiał się także na wezwania Giertycha, który teraz się plącze jak młoda panienka przyłapana przez tatusia in flangranti Nota bene Giertych powinien się wyspowiadac przed komisją ze swojego tajnego szukanaia haków Odpowiedz Link Zgłoś