Dodaj do ulubionych

Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 11:13
gratuluj e odwagi i pamięci kiedyś Pan nie pamietal a dziś prosze coraz
lepiej - brak stanowiska panu słuzy
Obserwuj wątek
    • Gość: Skurczybyk Re: Kluczyk był,ale czy był też Kulczyk IP: *.crowley.pl 13.11.04, 11:31
      Leszek zaś zrobił ludzi w konia,paple coś o Kluczyku,a wszystkich interesuje
      Kulczyk.
      • Gość: joj Re: Kluczyk był,ale czy był też Kulczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:11
        Bo wtedy byl u Millera Misk KLUczyk z wystawy w Poznaniu.
        • Gość: Tomek Re: Kluczyk był,ale czy był też Kulczyk IP: *.bfad.de 13.11.04, 12:40
          A moze oni sie na tej wystawie w Poznaniu spotkali? :-)
          • Gość: SEKSOWNA RABAJOWA LSD-up TO KAPUSNIAK,MILLER,PIWOZLOPOLEKSY,PUDERNIC IP: *.sympatico.ca 13.11.04, 15:34
            Wszystkich bym jednym cyckiem zalatwila. Takie sympatyczne dzieciaki, ze
            smoczkiem w kondonierce przychodza do dziecinnej prasy. Kto dzis wierzy
            dzieciakom dziennikarzom.
    • szczurbiurowy A jeszcze nie dawno nie pamiętał!!! 13.11.04, 11:33
      Tak mu to pamięć wróciła pod wpływem ostatnich wydarzeń. Pewnie coś jest w
      taśmach Dochnala...
    • Gość: eugienek Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: 5.5D* / 213.40.67.* 13.11.04, 11:35
      Nasz kochany pan Leszek
      gada jak rzezimieszek!

I już się broni
      jak Berlusconi!
    • Gość: bartekz1 Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: *.devs.futuro.pl 13.11.04, 11:54
      Misio Kluczyk, tak;)

A Miller moim zdaniem po prostu dał się podejść jak dziecko. Realizował
      interesy Kulczyka KOSZTEM interesów Polski, a cały czas był przekonany, że jest
      DOKŁADNIE ODWROTNIE. I jeszcze nie wziął za to łapówki, jak Pęczak... To się
      nazywam naiwność...
    • kamad20 Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego 13.11.04, 12:07
      Tak poprostu odmówił stawienia sie na wezwanie ?
      Odważny ten Miller.
      • Gość: Gaśnica Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 22:31
        On powiedział,ze jachał z gaśnicami do Poznania.I to było ważne.Premier i takie
        sprawy musi załatwiać.Bardzo mnie to ubawiło.
    • Gość: ojredaktorzy! Kluczyk byl?? Oooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:10
      A do ktorego auta ten kluczyk byl?
    • Gość: `@####### Re: Miller: -poker czy ruletka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:19
      -rosyjska ruletka gwoli ściślości!!!!!!!!! jak chcesz wrocic do gry , zetrzyj
      z gęby uśmiech umierającej Giocondy!!!!!!!!! ALBO WYCIĄGAJ Z RTĘKAWA
      KARTY!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: eugienek Re: Miller: -poker czy ruletka? IP: 5.5D* / 213.40.67.* 13.11.04, 15:21
        Gość portalu: `@####### napisał(a):

> -rosyjska ruletka gwoli ściślości!!!!!!!!! jak chcesz wrocic do gry , zetrzyj
        > z gęby uśmiech umierającej Giocondy!!!!!!!!! ALBO WYCIĄGAJ Z RTĘKAWA
        > KARTY!!!!!!!!!!!!!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

A fe! Tak panu Millerowi od Giocondy przyłożyć. Przecież obrazek "Podaj cegłę!"
        wystarczy.
    • Gość: gaga Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: *.crowley.pl 13.11.04, 12:28
      No proszę!!Teraz nawet nie pamięta nazwiska i mówi Kluczyk !!!
    • Gość: robol PO-WY-WIE-SZAĆ TĘ BANDĘ IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.11.04, 12:30
      • Gość: gosc gosc gosc W USA i III RP zadza Zydzi IP: *.roadrunner.nf.net 13.11.04, 16:56
        "CLINTON'S OVERWEHELMINGLY JEWISH GOVERNMENT"

ALTHOUGH JEWS ARE 2% OF THE NATION, THEY ARE 42% OF CLINTON'S GOVERNMENT

CLINTON CONSTRUCTED A JEWISH OCCUPIED AMERICA

09-01-97
        JEWS IN CLINTON CABINET

The following is a list (which doesn't include lower staff levels) of
        Jews in the Clinton adminstration.

JEWISH PERSON, CABINET POSITION HELD

Madeleine Albright, Secretary of State
        Robert Rubin, Secretary of Treasury
        William Cohen, Secretary of Defense
        Dan Glickman, Secretary of Agriculture
        George Tenet, CIA Chief
        Louis Freeh, FBI Chief
        Samuel Berger, Head National Security Council
        Evelyn Lieberman, Deputy Chief of Staff
        Stuart Eizenstat, Under Secy. of State
        Charlene Barshefsky, U.S. Trade Representative
        Susan Thomases, Aide to First Lady
        Joel Klein, Asst. Attorney General
        Gene Sperling, Nat'l Economic Council
        Ira Magaziner, National Health Care
        Peter Tarnoff, Deputy Secy. of State
        Alice Rivlin, Ecomomic Advisory
        Janet Yellen, Chairwoman--Nat'l Economic Council
        Rahm Emanuel, Policy Advisor
        Doug Sosnik, Counsel to President
        Jim Steinberg, Deputy to National Security Chief
        Jay Footlik, Special Liason to the Jewish Community (no other group has a
        special liason)
        Robert Nash, Personal Chief
        Jane Sherburne, President's Lawyer
        Mark Penn, Asia Expert to NEC
        Sandy Kristoff, Health Care Chief
        Robert Boorstin, Communications Aide
        Keith Boykin, Communications Aide
        Jeff Eller, Special Asst. to Clinton
        Tom Epstein, Health Care Adviser
        Judith Feder, Nat'l Security Council
        Richard Feinberg, Asst. Secy. Veterans
        Hershel Gober, Food and Drug Admin.
        Steve Kessler, White House Counsel
        Ron Klein, Asst. Secy. Education
        Madeleine Kunin, Communications Aide
        David Kusnet, Dept. AIDS Program
        Margaret Hamburg, Dir. Press Conferences
        Many Grunwald, Liason to Jew Leaders
        Karen Adler, Dir. State Dept. Policy
        Samuel Lewis, Nat'l Security Council
        Stanley Ross, Nat'l Security Council
        Dan Schifter, Director Peace Corps.
        Eli Segal, Deputy Chief of Staff
        David W. Carey, CIA Executive Director
        Dr. Ruth David, CIA Deputy Dir--Science & Technology

Here, we see 45 Jews have been appointed to the Cabinet of President Clinton.

Because Jews are only 2% of the American population, in order to for
        non-Jews to have equity of representation in the cabinet, which is only fair,
        there would need to be 2,250 non-Jews appointed to cabinet positions since to
        achieve equity we would have to dvided 100 percent by 2 percent (representing
        the percent of Jews in America) then multiplied times the 45 Jewish Cabinet
        Position Members listed here to be equally represented in the Cabinet by their
        demographic numbers in our nation. The answer is that we would need 2,250 NEW
        cabinet positions in order to have fair representation of non-Jews therein.

This is why the Clinton Government is a "minority government." It is made up
        exclusively of minorities instead of majority peoples. According to the United
        Nations, all nations shall be ruled by the majority of its citizens and not, as
        in South Africa, by a minority.

No one has suggested that America be boycotted.
        • Gość: tomek 1 Re: W USA i III RP zadza Zydzi IP: 5.5D* / 213.40.67.* 13.11.04, 23:35
          Hello Cretin,

Wrong president, wrong facts and wrong grammar. Just shut your stupid gob and
          go on an English language course.
          • Gość: gosc gosc gosc Re: W USA i III RP rzadza Zydzi IP: *.roadrunner.nf.net 14.11.04, 02:19
            If there is anything wrong with english it is in your fu.ken post.

No value in what you wrote to anybody you fucke.n commie and Jew.

• Gość: misiek pluszowy Leszka rzut na tasme IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.04, 12:41
      lesiu pali sie!!!! spotkasz sie z Giertychem oko w oko.
      Biznesmeny z rzadu, teraz do spowiedzi, kto i kiedy spotkal sie z roznymi mafiosami.
      Kto mial kontakty z kolczyliem, alganowem, kaniewski, peczakiem, dochnalem?
    • Gość: r. Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: *.rezist.com 13.11.04, 12:49
      KLUCZYK? KLUCZYK? PEWNIE RYPIN TEŻ BYŁ :D
    • Gość: zamek kluczyk byl i nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:51
      Kluczyk sie zgubil i nic otworzyc nie mozna, bueee
    • Gość: tajczyk Przywrócić karę śmierci (dla kwacha i zeramillera) IP: 210.0.200.* 13.11.04, 12:55
      Za zdradę stanu, ten duet egzotyczny przed trybunałem powinien otrzymać
      sprawiedliwy wyrok.
    • Gość: lwów39 Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:59
      Człowieku chory na nosacizne, może jednak sekretariat premiera notuje kto i
      kiedy go odwiedza i poprostu Miler tam popatrzył.
      • sceptyk Ja tez nie rozumiem, czego on sie Millera czepia 13.11.04, 13:01
      • kataryna.kataryna Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego 13.11.04, 15:56
        Gość portalu: lwów39 napisał(a):

> Człowieku chory na nosacizne, może jednak sekretariat premiera notuje kto i
        > kiedy go odwiedza i poprostu Miler tam popatrzył.

Rozmowy tez sekretariat podsluchuje? Bo Leszek sobie przypomniał o czym była
        mowa.
    • Gość: igs1 Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 13:18
      Jakie to dziwne, że amnezja Leszka tak krótko trwała. Może to wynik konsultacji
      z Prezydentem. A może to była dobra rada posła Pęczaka??
      • Gość: zibi Raczej idzie w ślady Giertycha-też z naczała IP: 81.15.212.* 13.11.04, 14:05
        nie pamiętał,było przypadkowe spotkanko w przejściu, potem obiadek (też
        przypadkowy), jednak zaproszenie na ten obiadek, z dwóch minutek do dwóch
        godzin a tak naprawdę to posłuchamy co doktorek ma na taśmach-oby je miał,
        byłoby to arcyciekawe studium nienawiści i zakłamania
    • Gość: george Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 13.11.04, 13:42
      Słyszałem ten wywiad.
      Była tez mowa o Ałganowie.
      Miller zeznał, że znał dobrze Ałganowa (byli też sąsiadami), z racji że ten był
      bardzo aktywnym towarzysko dyplomatą radzieckim, ale nie wiedział że to szpieg.
      Rżnął głupa jakby nie wiedział, że w dyplomacji radzieckiej byli sami szpiedzy.
      Podczas całego wywiadu rżnął głupa.
    • Gość: gg Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 13:44
      to już pamietasz jak wygląał Twój dzień 2 lata temu?
    • Gość: rekontra drużyna Michnika przygrywa u Kulczyka :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 13:52
      Leszek Miller przyznał, że spotkał się z Janem Kulczykiem 8 lutego 2002r. rano,
      w dniu kiedy ówczesny prezes PKN Orlen Andrzej Modrzejewski został odwołany ze
      stanowiska

czytaj dalej »

r e k l a m a

"Po pierwsze informował mnie, że wprawdzie nie ma żadnego przedstawiciela
      (Kulczyk - PAP) w radzie nadzorczej Orlenu, ale z jego rozeznania wynika, że
      będzie możliwa zmiana części zarządu, co się stało"

"Poza tym zapytał, czy nie chciałbym go odwiedzić następnego dnia, ponieważ
      wybierałem się do Poznania. Niestety nie miałem na to czasu" - powiedział
      Miller.

wysiadła Kulczykowi komórka i musiał się fatygować.

Czy wyborcza zatonie z Kulczykiem?
      • Gość: Glob HAARP i Leszek Miller IP: *.dyn.iinet.net.au 13.11.04, 14:24
        Przeczytajcie ten link - niestety, tylko po angielsku:
        leszek.miller.swellserver.com/news/top_stories/worldrecord.php
        Ja sie z tego nie smieje, bo wiem jak strasznie potrafi podniecac bron HAARP-a.
        Leszek Miller wydaje sie zadowolony z pobicia rekordu swiata w ilosci erekcji
        na dobe. To wlasnie bron HAARP-a urzadza sobie takie zawody, a pozniej je
        publikuje w swojej gazecie "Globalistow"
        Jezeli chcecie wiecej wiedziec o broni HAARP, to piszcie na adres
        maryla@iinet.net.au
      • Gość: serio Re: drużyna Michnika przygrywa u Kulczyka :(( IP: *.jerozolimskie.pl 13.11.04, 15:50
        Dlaczego mialaby zatonac - tylko dlatego, ze zajmuje sie sprawa Orlenu? I nie
        linczuje Kulczyka przed zakonczeniem sledztwa? Jakas kiepska ta rekontra.
    • Gość: bell Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 14:28
      Miller, Kulczyk, Michnik, tylko dbają o własną kiesę - vide pseudoafera Michnik(Rywin)gate
    • Gość: magda. Re: Miller: Kulczyk był w sprawie strategii IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 13.11.04, 14:44
      Bawili sie panowie w likwidatorow PRL-u i brali ile sie dalo , nie zwazajac ze
      rosnie liczba bezrobotnych i zadluzenie w Europie. Teraz Polska jest wlasnoscia
      lichwiarzy z Europy.
    • Gość: doradca Miller, tu busone IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.04, 15:11
      Ja znam tego powiatowego towarzysza z Żyrardowa to za kilka dni powie, ze źle
      został zrozumiany. Ponadto był nachlany. Nie wiem jak inni obywatele w Polsce
      ale ja nie jestem jordolniety i nie pozwole z siebie robić debila. Won Miller
      do Koreii Północnej.
    • Gość: Sprawiedliwy Olac chwilowo demokracje IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.04, 16:03
      ktorej i tak nie ma, mitu dla ubogich. Wystawic szubienice, lud chce ofiar, chce
      widziec uciete glowy i zlodziejskie rece w wiklinowych koszach, chce widziec
      mniej wrogow demokracji, chce widziec czerwona juche, czerownych krwiopijcow,
      chce sprawiedliwosci i prawa. Wladza lezy na ulicy, Kaczynski podnies ja.
    • Gość: tak-tak Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.11.04, 16:06
      Uwaga- powoli zaczyna się przyznawać....
    • Gość: RETman Re: Miller: Kluczyk był u mnie 8 lutego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 16:08
      Kulczyk bywal i u Milera i innych [dużo wcześniej przed erą Milera], stawiał się
      także na wezwania Giertycha, który teraz się plącze jak młoda panienka
      przyłapana przez tatusia in flangranti
      Nota bene Giertych powinien się wyspowiadac przed komisją ze swojego tajnego
      szukanaia haków
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka