oby.watel 17.07.23, 21:01 W oficjalnym medium Tusk napisał: Naprawdę dziwicie się, że z oficjalnych mediów znika badanie rządowego CBOS, w którym PiS ma 29, a KO 28? Na oficjalnym medium CBOS umieścił grafikę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k Donek wyraznie cienko przedzie 17.07.23, 21:05 jutro napisze, ze Platfusiarnia wygra wybory ? Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Donek wyraznie cienko przedzie 18.07.23, 14:36 Czepianie się słówek! Czego oczekujecie? Że oficjalna TVPiS to poda? W TVPiS poparcie dla PIS ciągle rośnie od ponad 90 miesięcy, zwykle o 1-4 pkt% (a tu spadek 4%) więc PIS już powinien mieć ok. 200% poparcia. Sondaż oszustów z CBOS pokazuje jak prostują swoje kłamstwa, gdyby tego nie robili to już byliby blisko 300%. Sondaże CBOS to kpina od lat, za czasów Komorowskiego 70:15 z Dudą czy Tuska też. Po co tymi śmieciami zawracać sobie głowę? Ten sondaż sumuje się w dodatku do 75% :) Co oznacza, że poparcie trzeba pomnożyć przez 4 i podzielić przez 3 więc Lewica jest nad progiem, a KO ponad 37%, ale to tylko sprostowanie żeby potem mogli kłamać, KO spadnie o 3%, PIS wzrośnie o 3% i TVPiS to pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tusk: Twitter to oficjalne rządowe medium 17.07.23, 22:17 To jest ten "mały chochlik", który wkradł się w grafikę :) tvn24.pl/polska/zamieszanie-z-sondazem-cbos-dyrektorka-ewa-marciniak-wyjasnia-dlaczego-usunieto-wpis-w-wynikami-na-twitterze-7235382 Dyrektorka CBOS profesor Ewa Marciniak wyjaśniła w "Tak jest" w TVN24, że był "mały chochlik graficzny". - Uznałam, że nie ma powodów, żeby chochlik graficzny utrzymywać - dodała.:) Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Tusk: Twitter to oficjalne rządowe medium 18.07.23, 10:32 pies.na.czarnych napisała: Pytanie brzmi czy Tusk też by był taki dociekliwie-złośliwy, gdyby przez chochlika na grafice poparcie dla KO było jednocyfrowe? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tusk: Twitter to oficjalne rządowe medium 18.07.23, 10:50 Obatelu nie insynuuj! Odpowiedz Link Zgłoś
vivak01 Re: Tusk: Twitter to oficjalne rządowe medium 18.07.23, 12:21 "Pytanie brzmi czy Tusk też by był taki dociekliwie-złośliwy, gdyby przez chochlika na grafice poparcie dla KO było jednocyfrowe?" Wtedy nie miałby czego dociekać, ponieważ nie byłoby żadnego "chochlika" (swoją drogą dziwnie nazywają Pana Prezesa). Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Tusk: Twitter to oficjalne rządowe medium 18.07.23, 13:15 vivak01 napisał(a): > "Pytanie brzmi czy Tusk też by był taki dociekliwie-złośliwy, gdyby przez choch > lika na grafice poparcie dla KO było jednocyfrowe?" > > Wtedy nie miałby czego dociekać, ponieważ nie byłoby żadnego "chochlika" (swoją > drogą dziwnie nazywają Pana Prezesa). Przekopałem cały internet w poszukiwaniu informacji jakiego figla spłatał ten chochlik i nie znalazłem. Wszystkie portale jakby się umówiły bełkoczą o chochliku i nie podają żadnych szczegółów. Ktoś pokazał obie wersje — z chochlikiem i bez i żadnych różnic nie udało się dostrzec, ale dla pismaków najwidoczniej nie są ważne fakty, tylko bicie piany. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tusk: Twitter to oficjalne rządowe medium 18.07.23, 13:20 Po biciu piany przez dyrektorkę CBOS profesor Ewa Marciniak nie mieli wyjścia, niekumaty obatelu. Dyrektorka CBOS profesor Ewa Marciniak wyjaśniła w "Tak jest" w TVN24, że był "mały chochlik graficzny". - Uznałam, że nie ma powodów, żeby chochlik graficzny utrzymywać - dodała Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Tusk: Twitter to oficjalne rządowe medium 18.07.23, 16:39 Kiedy ja też szukałem różnic. Specjalnie się nie przykładałem, ale też nic nie znalazłem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tusk: Twitter to oficjalne rządowe medium 18.07.23, 19:17 szczypawka.jadowita napisała: > Kiedy ja też szukałem różnic. Specjalnie się nie przykładałem, ale też nic nie > znalazłem. > Obatel przyczepia się do dziennikarzy. Nie wiem dlaczego.Pisia pieszczotliwie nazwała prezesa Chochlikiem i niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Tusk: Twitter to oficjalne rządowe medium 18.07.23, 18:26 pies.na.czarnych napisała: > Po biciu piany przez dyrektorkę CBOS profesor Ewa Marciniak nie mieli wyjścia, > niekumaty obatelu. > > Dyrektorka CBOS profesor Ewa Marciniak wyjaśniła w "Tak jest" w TVN24, że by > ł "mały chochlik graficzny". - Uznałam, że nie ma powodów, żeby chochlik grafic > zny utrzymywać - dodała Dyrektorka CBOS profesor Ewa Marciniak dopytywana na czym ten chochlik polegał odpowiadała, że był chochlik, mój Ty arcykumaty przyjacielu. Ale skoro jesteś taki arcykumaty, to na pewno wskażesz miejsce występowania chochlika. Chociażby po to, żeby kolejny raz nie wyjść na durnia i choć raz nie zrobić z siebie idioty. Może tym razem Ci się uda, czego Ci z całego serca życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tusk: Twitter to oficjalne rządowe medium 18.07.23, 19:14 Obatelu! Pisiej dyrektorce nie wierzysz? Skoro ona mówi, ze był chochlik to znaczy, ze był i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Tusk: Twitter to oficjalne rządowe medium 18.07.23, 19:35 pies.na.czarnych napisała: > Obatelu! Pisiej dyrektorce nie wierzysz? Skoro ona mówi, ze był chochlik to zna > czy, ze był i basta. Ależ ja jej wierzę! Ale też lubię oglądać chochliki. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tusk: Twitter to oficjalne rządowe medium 18.07.23, 19:38 To po co przyczepiasz się do dziennikarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Tusk: Twitter to oficjalne rządowe medium 18.07.23, 19:45 pies.na.czarnych napisała: > To po co przyczepiasz się do dziennikarzy? Bo pie...przą jak potłuczeni powtarzając jak mantrę to, co powtarzała pisowska dyrektor, która nie powiedziała nic. Nigdzie, żaden pismak nie pokusił się o wskazanie czym był ów chochlik. Porównaj obie wersje. Może Tobie uda się znaleźć różniącą je różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tusk: Twitter to oficjalne rządowe medium 18.07.23, 19:53 Po co mają wskazywać coś czego nie było. Pisówa zdjęła wyniki bo nie podobały się Kulawmu, a później wymyśliła sobie jakiegoś chochlika i właśnie o tym mówią dziennikarze. Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Tusk: Twitter to oficjalne rządowe medium 18.07.23, 20:10 pies.na.czarnych napisała: > Po co mają wskazywać coś czego nie było. Pisówa zdjęła wyniki bo nie podobały s > ię Kulawmu, a później wymyśliła sobie jakiegoś chochlika i właśnie o tym mówią > dziennikarze. Gdzie? Żaden nie odważył się poinformować, że p. dyrektor zmyśliła sobie chochlika gdy okazało się, że już nie da się ukryć ani poprawić wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tusk: Twitter to oficjalne rządowe medium 18.07.23, 20:22 Szkoda, ze nie ma całości grillowania tvn24.pl/polska/zamieszanie-z-sondazem-cbos-dyrektorka-ewa-marciniak-wyjasnia-dlaczego-usunieto-wpis-w-wynikami-na-twitterze-7235382 Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Tusk: Twitter to oficjalne rządowe medium 18.07.23, 20:50 pies.na.czarnych napisała: > Szkoda, ze nie ma całości grillowania tvn24.pl/polska/zamieszanie-z-sondazem-cbos-dyrektorka-ewa-marciniak-wyjasnia-dlaczego-usunieto-wpis-w-wynikami-na-twitterze-7235382 Całość jest tutaj" tvn24.pl/go/programy,7/tak-jest-odcinki,10840/odcinek-2255,S00E2255,1116146 Albo w bezpłatnej wersji audio: tvn24.pl/go/audio,14/audio-tak-jest-odcinki,273880/odcinek-2259,S01E2259,1116154 Odpowiedz Link Zgłoś
rotenschwanz Re: Tusk: Twitter to oficjalne rządowe medium 18.07.23, 13:48 A co bedzie jutro ? Dostales juz sms-a ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Tusk: Twitter to oficjalne rządowe medium 18.07.23, 14:45 oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Tusk: Twitter to oficjalne rządowe medium 18.07.23, 19:55 Ponieważ nie mam innej możliwości napisania to tutaj. PSL i Hołownia, nie wejdziecie do Sejmu jako koalicja bo nie dostaniecie 8 procent. Wszystko coraz bardziej na to wskazuje. Jeśli nie wejdziecie w 1 listę z KO to znikniecie a PiS będzie miał trzecią kadencję czyli zniszczy Polskę. Ostrzegam, wołam, błagam. Opamiętajcie się !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Tusk: Twitter to oficjalne rządowe medium 18.07.23, 20:11 adam111115 napisał: > Ponieważ nie mam innej możliwości napisania to tutaj. PSL i Hołownia, nie wejdz > iecie do Sejmu jako koalicja bo nie dostaniecie 8 procent. Wszystko coraz bardz > iej na to wskazuje. Jeśli nie wejdziecie w 1 listę z KO to znikniecie a PiS będ > zie miał trzecią kadencję czyli zniszczy Polskę. > > Ostrzegam, wołam, błagam. Opamiętajcie się !!!!!!!!!!! Miejmy nadzieję, że nie wejdą. Trzymam za to kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś