Dodaj do ulubionych

Policja w szpitalu

19.07.23, 00:18
Policja w szpitalu, bo... kobieta zażyła tabletkę poronną.

"- Co chwilę pojawiały się tylko pytania: gdzie ma telefon, gdzie ma laptop - relacjonuje lekarz szpitalnego oddziału ratunkowego, do którego trafiła pacjentka. (...) Oni nie byli w stanie podać, dlaczego ta pacjentka jest przez nich zatrzymywana - relacjonuje lekarz.

Dyżurujących lekarzy wylegitymowano, a panią Joannę, w eskorcie policji, przewieziono do innego szpitala z oddziałem ginekologicznym. Tam już czekał kolejny patrol i wezwano następny. Kobietę zmuszono też do oddania telefonu.
(...)
Sąd, rozpatrując skargę na zabranie telefonu i nakazując jego zwrot, przypomniał policjantom, że pani Joanna nie była podejrzaną ani nawet nie było widoków na stawianie jej zarzutów. W Polsce nie odpowiada się za wywołanie u siebie aborcji. "

fakty.tvn24.pl/zobacz-fakty/pani-joanna-chciala-zazyc-tabletke-poronna-do-szpitala-przyjechali-policjanci-zabrali-jej-laptop-i-telefon-7245233

Najwyraźniej jest luka w prawie. Jak to możliwe, aby morderczyni dziecka poczętego była na wolności? Koniecznie trzeba będzie to poprawić. W następnej kadencji.

S.
Obserwuj wątek
    • privus Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 00:24
      Niedawno pisałem o Katolickiej Policji Moralności. Dzięki niej koszmar irańskich kobiet ma już swe zalążki w Polsce.
      • snajper55 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 02:01
        privus napisał:

> Niedawno pisałem o Katolickiej Policji Moralności. Dzięki niej koszmar irańskic
        > h kobiet ma już swe zalążki w Polsce.

W Polsce mamy lekarzy donoszących na pacjentów.

S.
      • zlamas-kutany A na zewnątrz dwóch gliniarzy w wysiegniku 19.07.23, 10:17
        Strażackim podgląda przez okno...
    • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 00:31
      Przewożenie i takie tam. Tylko niepotrzebne koszty generują co skutkuje piciem zimnej herbaty na komendach. Powinni ją na miejscu zastrzelić.
      • margit49 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 01:02
        Kobieta, która w Polsce przeprowadza aborcję, nie podlega kodeksowi karnemu.
        Przeprowadzanie aborcji w domu za pomocą środków poronnych jest legalne.
        Prawo farmaceutyczne zezwala na przywóz z zagranicy leków na własny użytek. Nawet gdy są to leki niedopuszczone do obrotu w Polsce, można przywieźć lub zamówić do pięciu opakowań. Przywóz obejmuje też zamówienie leków do domu drogą pocztową. Prokuratura i policja o tym wiedzą. Wezwania są więc próbą zastraszenia – mówi Karolina Więckiewicza z Aborcyjnego Dream Teamu.

Pani konowałka w białym kitlu powinna o tym wiedzieć. I przede wszystkim najpierw zbadać pacjentkę i udzielić jej pomocy.
        • oby.watel Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 11:05
          Pani konowałka żyje w ciągłym stresie, ponieważ bardzo się stara, ale ciągle mało zarabia. Teraz na pewno dostanie premię i nagrodę.

Środowiska kobiece powinny wznieść się ponad podziały i zaproponować ją na stanowisko kierownicze, ponieważ to kobieta jest bądź co bądź, a w placówkach medycznych powinien funkcjonować parytet i suwak. Wznieśmy więc okrzyk: brawo ta pani! Więcej takich dzielnych kobiet i kraj nasz będzie jeszcze bardziej normalny niż jest! Prawda?
          • horpyna4 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 12:25
            Dane personalne pani konowałki powinny być upowszechnione. Co z tego, że nielegalnie? Olać to.
            • oby.watel Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 13:07
              horpyna4 napisała:

> Dane personalne pani konowałki powinny być upowszechnione. Co z tego, że nieleg
              > alnie? Olać to.

A nie prościej po prostu zobowiązać konowałów z przerostem sumienia, że z uwagi na tę przypadłość nie udzielają pomocy? Wtedy kobieta od razu skieruje się pod inny adres. Kosiniak-Kamysz ogłosił to publicznie, więc kobiety leczą się u niego na swoją własna odpowiedzialność.
              • oby.watel Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 13:10
                Chodzi o informację na drzwiach: "Mam sumienie i nie zawaham się go użyć!" Względnie " W tym gabinecie kieruję się wartościami chrześcijańskiemu, a nie wiedzą medyczną".
                • pozytonium KCN 19.07.23, 14:33
                  oby.watel napisał:

> Chodzi o informację na drzwiach: "Mam sumienie i nie zawaham się go użyć!" Wzgl
                  > ędnie " W tym gabinecie kieruję się wartościami chrześcijańskiemu, a nie wiedzą
                  > medyczną".

Przychodzi do ciebie (załóżmy, że jesteś lekarzem) kobieta i mówi, że ma ochotę się zabić, a ty jej zamiast wezwać karetkę dajesz receptę na KCN. Końską dawkę, co by się długo nie męczyła.

Nawet weterynarz ci nie zabije zdrowego kota, czy psa. Bo ci się znudził.
                  • oby.watel Re: KCN 19.07.23, 14:44
                    pozytonium napisał:

> Przychodzi do ciebie (załóżmy, że jesteś lekarzem) kobieta i mówi, że ma ochotę
                    > się zabić, a ty jej zamiast wezwać karetkę dajesz receptę na KCN. Końską dawkę
                    > , co by się długo nie męczyła.

Ktoś, kto ma ochotę się zabić nie chełpi się tym i nie zapisuje do lekarza tylko po to, żeby mu o tym powiedzieć.
                  • tapatik Re: KCN 20.07.23, 19:18
                    pozytonium napisał:

> oby.watel napisał:
                    >
                    > > Chodzi o informację na drzwiach: "Mam sumienie i nie zawaham się go użyć!
                    > " Wzgl
                    > > ędnie " W tym gabinecie kieruję się wartościami chrześcijańskiemu, a nie
                    > wiedzą
                    > > medyczną".
                    >
                    > Przychodzi do ciebie (załóżmy, że jesteś lekarzem) kobieta i mówi,
                    > że ma ochotę się zabić, a ty jej zamiast wezwać karetkę dajesz receptę
                    > na KCN. Końską dawkę, co by się długo nie męczyła.
                    >
                    > Nawet weterynarz ci nie zabije zdrowego kota, czy psa. Bo ci się znudził.

Nie wiem czy dobrze rozumiem Twój tok rozumowania, jeśli jestem lekarzem, który kieruje się wiedzą medyczną, a nie światopoglądem, to według Ciebie osobie z myślami samobójczymi daję receptę na truciznę?

Czym w takim razie powinien kierować się lekarz, żeby taką kobietę odesłać do psychiatry?
            • snajper55 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 14:40
              horpyna4 napisała:

> Dane personalne pani konowałki powinny być upowszechnione. Co z tego, że nieleg
              > alnie? Olać to.

Nich nie podają. Ale niech nazwą szpital jej imieniem. :D

S.
      • margit49 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 01:51
        > Przewożenie i takie tam. Tylko niepotrzebne koszty generują co skutkuje piciem
        > zimnej herbaty na komendach. Powinni ją na miejscu zastrzelić.
        >
        I każdy sąd by ich uniewinnił:D

Ale
        Sąd, który rozpatrywał skargę na policjantów, nakazał zwrot telefonu i przypomniał, że pani Joanna nie była podejrzaną. bo w Polsce prawo nie karze kobiety za wywołanie u siebie aborcji.
        • szczypawka.jadowita Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 10:22
          Sąd utracił zaufanie ministra sprawiedliwości PIS. Zdenazyfikować i zdezynfekować.
    • a.jej.rkoniak Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 01:02
      ktos na nich głosuje, ktoś ich wybiera ....
      aleście sobie gniazdko uwili ...
      • pozytonium Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 01:17
        a.jej.rkoniak napisał(a):

> ktos na nich głosuje, ktoś ich wybiera ....
        > aleście sobie gniazdko uwili ...

Sensacje z rzepy.
        Osobiście zapłaciłem za kilka takich tabletek. Jak kobiety nie chcą w danym momencie mieć dziecka to nie będą miały, choćby nad nimi czuwał papież. Nie tędy droga.
        Czym się różni tabletka poronna od legalnej spirali domacicznej? Efekt ten sam.

Policja musi przyjechać, by sprawdzić każde zgłoszenie. Tak jak straż pożarna, czy pogotowie ratunkowe.
        Nie stwarzajmy problemów tam gdzie ich nie ma.
        • snajper55 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 01:52
          pozytonium napisał:

> Policja musi przyjechać, by sprawdzić każde zgłoszenie. Tak jak straż pożarna,
          > czy pogotowie ratunkowe.
          > Nie stwarzajmy problemów tam gdzie ich nie ma.

Musi też zabierać laptopy i komórki.

"- Kazano mi się rozebrać, robić przysiady i kaszleć - relacjonuje kobieta.
          - Rozebrałam się. Nie zdjęłam majtek, ponieważ wciąż jeszcze krwawiłam i było to dla mnie zbyt upokarzające, poniżające, i wtedy właśnie pękłam, wtedy wykrzyczałam im w twarz: "czego wy ode mnie chcecie?" - wspomina kobieta."

Oby ktoś wezwał policję do twojej żony/córki/wnuczki.

S.
          • pozytonium Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 01:56
            snajper55 napisał:

> pozytonium napisał:
            >
            > > Policja musi przyjechać, by sprawdzić każde zgłoszenie. Tak jak straż poż
            > arna,
            > > czy pogotowie ratunkowe.
            > > Nie stwarzajmy problemów tam gdzie ich nie ma.
            >
            > Musi też zabierać laptopy i komórki.

Na szczęście czasy Tuska się skończyły.
            • szczypawka.jadowita Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 07:39
              Skończyły się. Partii władzy policja nie rusza.
              Niedługo obchody śmierci Piotra Szczęsnego. Pod Pałacem Kultury wielka rekonstrukcja wydarzeń, skecze, festyny, wycieczki szkolne i RM. Ordo Iuris będzie uczyć o potępieniu i ogniu piekielnym czekającym amatorów Die Blendung.
            • szczypawka.jadowita Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 07:54
              Skończyły się.
              Handlarze węglem na służbie FSB mogą bez obaw zakładać podsłuchy.
      • margit49 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 01:36

>
        Pińcety, wyprawki, 13, 14 i takie tam. I zaklinanie rzeczywistości, że jakieś zło przytrafi się komuś innemu.
        W latach 90tych było podobnie, po zaostrzeniu prawa aborcyjnego.
        Znajoma rodziców, z nieoperacyjnym guzem mózgu, usuwała ciążę w głębokiej konspiracji Lekarz, który zapoznał się z historią choroby, był wstrząśnięty i wziął połowę sumy. Antykoncepcja zawiodła(prezerwatywy, bo hormonalna wykluczona)

W moim regionie pisi nie wygrywają, nigdy. Owszem, mają swój elektorat, ale taki dosyć "beznamiętny":D
        I raczej z poglądami nie są zbyt wyrywni, są w mniejszości
        • szczypawka.jadowita Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 07:47
          Przestępcza ideologia w służbie przestępczej władzy.
        • oby.watel Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 11:11
          margit49 napisała:

> Pińcety, wyprawki, 13, 14 i takie tam. I zaklinanie rzeczywistości, że jakieś z
          > ło przytrafi się komuś innemu.
          > W latach 90tych było podobnie, po zaostrzeniu prawa aborcyjnego.
          > Znajoma rodziców, z nieoperacyjnym guzem mózgu, usuwała ciążę w głębokiej konsp
          > iracji Lekarz, który zapoznał się z historią choroby, był wstrząśnięty i wziął
          > połowę sumy. Antykoncepcja zawiodła(prezerwatywy, bo hormonalna wykluczona)

Zadajesz kłam twierdzeniom Polaków, że Polacy to niebywale dzielny naród miłujący wolność, który nie pozwoli jej sobie odebrać. Za kilka srebrników pozwoli. A o wolności przypomni sobie dopiero, gdy zorientuje się, że srebrniki są nic nie warte.
          • margit49 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 11:30
            oby.watel napisał:

> Zadajesz kłam twierdzeniom Polaków, że Polacy to niebywale dzielny naród miłują
            > cy wolność, który nie pozwoli jej sobie odebrać. Za kilka srebrników pozwoli. A
            > o wolności przypomni sobie dopiero, gdy zorientuje się, że srebrniki są nic ni
            > e warte.
            >
            Jaki kłam, to oczywista oczywistość:D Wystarczy sięgnąć do historii najnowszej, jedyny wolnościowy zryw to '68
            Socjalizm tak, wypaczenia nie! Nośne hasło, które skutecznie kontynuuje pis. W symbiozie z kościołem, tak jak w PRL

• oby.watel Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 11:43
              margit49 napisała:

> Jaki kłam, to oczywista oczywistość:D Wystarczy sięgnąć do historii najnowszej,
              > jedyny wolnościowy zryw to '68
              > Socjalizm tak, wypaczenia nie! Nośne hasło, które skutecznie kontynuuje pis. W
              > symbiozie z kościołem, tak jak w PRL

Dziady tak, dziadostwo nie — takie było hasło, ale ponieważ był to okres błędów i wypaczeń, więc władza wypaczyła je, a klasa robotnicza podchwyciła. Prawda jest bowiem taka, że Polacy owszem, miłują wolność, ale tylko wtedy gdy ją stracą. Gdy ją mają nie wiedzą co z nią zrobić i nawet z instrukcją obsługi w reku są bezradni, ponieważ wolność to obowiązek brania odpowiedzialności za siebie na siebie. A to dla większości zadanie ponad siły. Muszą mieć pana, który powie im co mają robić, o czym myśleć i jak i jak będzie trzeba kopniakami zagoni do szeregu. Dlatego trzecia kadencja PiS-u jest murowana, pewna jak amen w pacierzu.
      • yoma Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 12:54

>

Głosują w dużej mierze ci, co za swoje największe osiągnięcie życiowe uważają biegi przez płotki z ZOMO w '68. I wiją nam, oj wiją.

Tak tylko mówię 😇
        • privus Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 14:59
          Wiją nam wiją z naszego, ale swoje gniazda.
        • a.jej.rkoniak Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 15:18
          w 68 to było płaskie 400 m po Krakowskim
          i ci szybsi już nie głosują
          skoro o wyjcu mowa, jak tam impreza się udała, nasza Miss Stoczni?
          też tylko mówię
          • yoma Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 20:21
            A dziękuję, znakomicie :) Nie sądziłam, że będziesz zainteresowany 😇
            • a.jej.rkoniak Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 02:26
              MYSTIC FESTIVAL GDAŃSK SHIPYARD, POLAND
              Gojira and Ghost rise up from the ruins at Poland’s spectacular metal fest
              w ostatnim Metal Hammer
              ja do tej pory nie wiedziałem, że mi się cos z tego podoba, a tu
              www.youtube.com/watch?v=moCKT--0Ixg
              • yoma Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 11:42
                Swoją drogą kawał researchu dla mnie jednej musiałeś odwalić 😂😂😂 wiadomo, miss 😂😂😂
                • a.jej.rkoniak Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 12:08
                  panna, nie panna, pisz pan dwoje dzieci ....
                  ten kawał to jeden klik na link w moim źródełku
                  staram się zrozumieć, czemu oni nie mogą inaczej wyglądać? ;)
                  • yoma Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 15:58
                    A co, panu rasiście ymydż się nie podoba? Pokaż focię! 😇
      • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 13:18

>

Statystycznie rzecz biorąc wybrali ich ci, którzy nie głosowali.
        • a.jej.rkoniak Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 15:20
          koło konsulatu trudno zaparkować 😎
          • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 15:40
            > koło konsulatu trudno zaparkować

My som na NIE i nikt nas nie będzie zmuszał do parkowania po lewej stronie!
            W Australii to jest normalka dla pontoniarzy z Polski, którzy sprzeciwiają się ruchowi lewostronnemu. Wiadomo każdy polski emigrant na słowo "lewy" dostaje gęsiej skorki :)
            • a.jej.rkoniak Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 02:31
              musisz wiedzieć, że obok stoi ruZZki konsulat
              poza tym konsulaty mają miejsca parkingowe zaklepane
              ponadto, nie będę wam tego miodu żałować
              głosujcie/nie głosujcie
              kiedyś to był najweselszy barak, teraz ch wie co
              • yoma Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 11:43
                Ach wróć kochanie 🎵 znów będzie wesoło 😂
                • a.jej.rkoniak Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 12:10
                  mam niewielkie doświadczenie z pannami :(
                  • yoma Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 16:01
                    Jak nie masz doświadczenia, taki mały byłeś, kiedy zwiałeś?

Jeśli komuś kraj w Europie kojarzy się z damskim stanem cywilnym, to musi być nieźle wyposzczony 😂
              • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 12:20
                > musisz wiedzieć, że obok stoi ruZZki konsulat

To ta kolejka jest do ruskiego konsulatu? No tak, polscy imigranci będą mogli znowu jeździć po prawej stronie tak jak ma być :)
    • emeryt-myslacy Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 07:31
      Najważniejsze dla policji było, aby kobieta się rozebrała.
      wiadomosci.wp.pl/wrze-po-akcji-policji-kobieta-chciala-zazyc-tabletke-poronna-6921127135374304a
      • snajper55 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 11:18
        emeryt-myslacy napisał:

> Najważniejsze dla policji było, aby kobieta się rozebrała.
        > wiadomosci.wp.pl/wrze-po-akcji-policji-kobieta-chciala-zazyc-tabletke-poronna-6921127135374304a

Ale bądźmy sprawiedliwi. Miala szczescie i trafiła na policjantów dżentelmenów. Przecież jej nie zgwałcili, a mogli.

S.
        • oby.watel Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 11:26
          snajper55 napisał:

> Ale bądźmy sprawiedliwi. Miala szczescie i trafiła na policjantów dżentelmenów.
          > Przecież jej nie zgwałcili, a mogli.

Nie mogli, bo z powodu krwawienia nie zdjęła majtek.
          • snajper55 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 14:43
            oby.watel napisał:

> snajper55 napisał:
            >
            > > Ale bądźmy sprawiedliwi. Miala szczescie i trafiła na policjantów dżentel
            > menów.
            > > Przecież jej nie zgwałcili, a mogli.
            >
            > Nie mogli, bo z powodu krwawienia nie zdjęła majtek.

No właśnie, dżentelmeni. Dżentelmeni gwałcą tylko kobiety, które same zdejmują majtki.

S.
    • m.c.hrabia Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 09:24
      wyjątkowe policyjne kanalie znaleźli do gestapowskiej roboty.
      • gerlalt Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 09:39
        Naprawdę? O Boże zamknąć sponiewierać i postraszyć to się ścierwo dwa razy zastanowi. Bo na samodzielną naukę za tępe. Zapobiega się przed nie po.
        • m.c.hrabia Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 09:45
          a c... cie obchodzi kiedy kto zapobiega.
        • don.kichote Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 10:13
          gerlalt napisał(a):

> Naprawdę? O Boże zamknąć sponiewierać i postraszyć to się ścierwo dwa razy zast
          > anowi. Bo na samodzielną naukę za tępe. Zapobiega się przed nie po.

Naprawdę nie rozumiesz?
          Ona nie złamała prawa! Nie popełniła czynu zabronionego!!!

Taki się urodziłeś, czy brałeś lekcje?
        • mateusz.urbanski Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 10:46
          gerlalt napisał(a):

> Naprawdę?
        • margit49 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 10:52
          gerlalt napisał(a):

> Naprawdę? O Boże zamknąć sponiewierać i postraszyć to się ścierwo dwa razy zast

Tępy jesteś ty. Jakbyś uważał na lekcji biologii, tobyś głupot nie pisał.
          Twoja tępota umysłowa wskazuje, że każdy facet to seryjny zabójca :D

• taniarada Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 11:10
            margit49 napisała:

> gerlalt napisał(a):
            >
            > > Naprawdę? O Boże zamknąć sponiewierać i postraszyć to się ścierwo dwa raz
            > y zast
            > > anowi. Bo na samodzielną naukę za tępe. Zapobiega się przed nie po.
            >
            > Tępy jesteś ty. Jakbyś uważał na lekcji biologii, tobyś głupot nie pisał.
            > Twoja tępota umysłowa wskazuje, że każdy facet to seryjny zabójca :D
            >
            > W większości to tu wszystkich znam .Ale tego nie .Bardzo agresywny do kobiet też .Wracając do tematu to lekarz nawiasem kobieta nie zna prawa ,a jej nadgorliwość budzi zdumienie. Teraz można wyciągać wszystkie pierdolety typu Kaczor i Pis .Temat jak zwykle wykorzystany dla opozycji .Która tylko wrzeszczy i nic nie robi w sejmie dla kobiet .Jedni i drudzy są siebie warci .Faceci dyktują co mają kobiety robić .I to starcy .Poszła sama do tego szpitala bez opieki ?
            • oby.watel Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 11:20
              taniarada napisał:

> Faceci dyktują co mają kobiety robić .I to starcy .Poszła sama do tego szpitala bez opieki ?

I trzeba kobietom przyznać, że zachowują się odpowiedzialne. W Biblii jest napisane, że maja być posłuszne i są. One nie potrzebują żadnych praw, poza prawem do bycia posłusznymi i do wykonywania poleceń. Niezłomni bojownicy o prawa kobiet powinni najpierw je przekonać, że kobiety powinny mieć jakieś prawa. Jeśli kobiety są równe mężczyznom, to dlaczego mężczyźni rozumieją, że mają prawa, a one nie? Nie wspominając o tym, że w większości nie chodzi o żadne prawa, lecz o przywileje. W Sejmie kobiety nie stanowią żadnej wartości dodanej. Posłusznie wykonują to, co lider każe.
            • m.c.hrabia Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 11:20
              Poszła sama do tego szpitala bez opieki

poszła właśnie po opiekę a zastała kanalie w mundurach policyjnych.
        • melikles Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 11:59
          Kogo nazywasz "ścierwem"?

gerlalt napisał(a):

• m.c.hrabia Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 12:04
            on tak zawsze jak zobaczy swoje odbicie.
          • gerlalt Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 12:41
            A co napisałem? To głupia kobieta jest, piguł antykoncepcyjnych jest ile chcesz.
            • margit49 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 12:55
              gerlalt napisał(a):

To głupia kobieta jest, piguł antykoncepcyjnych jest ile chcesz
              > .

To ty głupi jesteś, bo antykoncepcja potrafi zawodzić. W celibacie żyjesz? no, chyba, że cię małżonka nie wtajemniczała i załatwiała sprawę starymi, "domowymi" sposobami.
              • oby.watel Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 13:04
                margit49 napisała:

> To ty głupi jesteś, bo antykoncepcja potrafi zawodzić. W celibacie żyjesz? no,
                > chyba, że cię małżonka nie wtajemniczała i załatwiała sprawę starymi, "domowym
                > i" sposobami.

Ciąża zagrażała jej życiu. Jednak żeby przekonać się, czy ciąża rozwija się prawidłowo, czy nie należy najpierw w nią zajść. Tabletki antykoncepcyjne temu nie służą.
              • snajper55 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 14:45
                margit49 napisała:

> To ty głupi jesteś, bo antykoncepcja potrafi zawodzić. W celibacie żyjesz? no,
                > chyba, że cię małżonka nie wtajemniczała i załatwiała sprawę starymi, "domowym
                > i" sposobami.

Jaka małżonka???

S.
              • gerlalt Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 16:39
                Tia najczęściej zawodzi tych, którzy jej nie używają bo im się uda i nie wpadną. Jak mawiał kapitan Bomba: tfu tempe CHUJE.
                • margit49 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 19:36
                  gerlalt napisał(a):

> Tia najczęściej zawodzi tych, którzy jej nie używają bo im się uda i nie wpadną
                  > . Jak mawiał kapitan Bomba: tfu tempe CHUJE.

Aha, znaczy używasz prezerwatyw i nie jesteś tempym, niezawodnym CHUJEM
                  • snajper55 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 20:07
                    margit49 napisała:

> gerlalt napisał(a):
                    >
                    > > Tia najczęściej zawodzi tych, którzy jej nie używają bo im się uda i nie
                    > wpadną
                    > > . Jak mawiał kapitan Bomba: tfu tempe CHUJE.
                    >
                    > Aha, znaczy używasz prezerwatyw i nie jesteś tempym, niezawodnym CHUJEM

Jest ostrym acz zawodnym?

S.
                • tapatik Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 19:28
                  gerlalt napisał(a):

> Tia najczęściej zawodzi tych, którzy jej nie używają bo im się uda i nie wpadną.

Jest coś takiego jak wskaźnik Pearla, który oznacza ile kobiet stosujących jakąś metodę antykoncepcji zajdzie w ciążę. Żadna metoda antykoncepcji nie ma wskaźnika równego 0, czyli nie ma metody antykoncepcji, która by dawała pewność, że kobieta nie zajdzie w ciążę.

> Jak mawiał kapitan Bomba: tfu tempe CHUJE.

Jak to mawiali u mnie w przedszkolu: bo kto się przezywa, tak samo się nazywa.
            • melikles Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 13:10
              A do kogo odnosi się określenie "ścierwo"?
            • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 13:23
              gerlalt napisał(a):

> A co napisałem? To głupia kobieta jest, piguł antykoncepcyjnych jest ile chcesz
              > .

Ty i two partner takich problemów nie macie.
              • snajper55 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 14:48
                pies.na.czarnych napisała:

> Ty i two partner takich problemów nie macie.

Incel (od zbitki angielskich wyrazów involuntary celibacy, mimowolny celibat, lub involuntarily celibate, żyjący w mimowolnym celibacie) – członek internetowej subkultury ludzi, którzy definiują samych siebie jako osoby niezdolne do znalezienia romantycznego lub seksualnego partnera pomimo chęci. Dyskusje na incelskich forach często charakteryzują się żalem i nienawiścią, mizoginią, mizantropią

pl.wikipedia.org/wiki/Incel
                S.
        • privus Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 15:47
          gerlalt napisał(a):

Moherowy intelektualista się objawił :)
      • mozart Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 13:20
        Kaczyński jeśli chce się utrzymać, musi zaprowadzić rządy dyktatury katoproletariatu pod egidą Ordo Iuris. Musi to być stalinowski terror, z fizyczną likwidacją prawdziwych i rzekomych "wrogów ludu".
      • mozart Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 19:39
        Ten kraj tylko katobolszwicki terror może uratować! Musza powstać Lebensborny/kolonie karne!
        • taniarada Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 00:35
          Co ma powstać ? Tyle lat i jak Pis rządził tak rządzi .Padły tu wyzwiska ,każdy dał upust swoim nerwom i co to daje .Można sobie zwyzywać i nic to nie daje .Ile było takich przypadków ? Ile śmierci .Pogadali i poszli spać .A jutro od nowa inna sprawa .I znowu to samo lewicowi ,prawicowi i wszelakiej innej maści ugrupowań .Jak powiedziała pewna pani codziennie rano okładają się pałami z różnych opcji politycznych .Nic się tu nie zmieniło .Starsi znikają bo umierają, a reszta daje upust swojej żółci i bezradności .
          • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 12:21
            Tanjusza gdzie ty się podziewałaś tyle czasu? Odsiadywałaś wyrok?:)
    • topiramax Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 10:24
      Wszystko dlatego, że kobieta była sama i zbyt ufnie sie zachowala wobec lekarza. Partner by jej przypilnowal komorki i laptopa, odradził stosowanie się do głupich poleceń i nie pozwolił wozić po mieście dla samego przeczolgania. Tylko gdzie takiego szukać skoro lekarzom nie można wierzyć że są po stronie pacjentów?
      • oby.watel Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 11:25
        topiramax napisała:

> Wszystko dlatego, że kobieta była sama i zbyt ufnie sie zachowala wobec lekarza
        > . Partner by jej przypilnowal komorki i laptopa, odradził stosowanie się do głu
        > pich poleceń i nie pozwolił wozić po mieście dla samego przeczolgania. Tylko gd
        > zie takiego szukać skoro lekarzom nie można wierzyć że są po stronie pacjentów?

A czy przypadkiem lekarz, który stanie po stronie pacjenta nie będzie miał kłopotów? Przecież zgodnie z prawem za udzielenie kobiecie ciężarnej pomocy w przerwaniu ciąży można iść do więzienia. A za niezgłoszenie "przestępstwa" także może być kara.
        • margit49 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 12:09
          oby.watel napisał:

> A czy przypadkiem lekarz, który stanie po stronie pacjenta nie będzie miał kłop
          > otów? Przecież zgodnie z prawem za udzielenie kobiecie ciężarnej pomocy w przer
          > waniu ciąży można iść do więzienia. A za niezgłoszenie "przestępstwa" także moż
          > e być kara.
          >
          Ale to nie ten przypadek. Pani zastosowała zgodnie z prawem środek poronny, była w trakcie poronienia, lekarz po zbadaniu pacjentki może wydać opinię/diagnozę. Zgłaszać nie musi, naprawdę, bo i trudne do udowodnienia.
          No, chyba, że dochodzi do uszkodzeń, powikłań, szczególnie przy stosowaniu nieodpowiednich narzędzi (symboliczny wieszak) Środkiem poronnym może być każdy lek, nawet antybiotyk
          Obecność policji to kuriozum. Kretynizm. Bo dochodzenie o ustalenie pomocy w "przestępstwie" mogło się odbyć po badaniu.
          .
          • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 12:17
            Widać, ze lekarz, który opowiada o zdarzeniu ma jaja. Dziwi mnie jedynie, ze nie wygonił milicjantów z gabinetu zabiegowego. Mógł się powołać na kilka punktów dotyczących takich sytuacji. Począwszy od praw pacjenta, a kończywszy na przepisach o zachowaniu higieny w gabinecie zabiegowym.
            • oby.watel Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 12:33

> Widać, ze lekarz, który opowiada o zdarzeniu ma jaja. Dziwi mnie jedynie, ze ni
              > e wygonił milicjantów z gabinetu zabiegowego. Mógł się powołać na kilka punktów
              > dotyczących takich sytuacji. Począwszy od praw pacjenta, a kończywszy na przep
              > isach o zachowaniu higieny w gabinecie zabiegowym.

Jeśli uważasz, że na funkcjonariuszu państwowym, który uważa się za władzę powoływanie się na prawo, przepisy zrobi wrażenie, to albo jesteś naiwny, albo odklejony od rzeczywistości. Zabrali laptopa, lekarz chce zawiadomić... policję, a policjant go straszy, że za wezwanie policji grozi kara! Ale co naprawdę potrafi ta władza zobaczymy dopiero po wygranych przez nią wyborach. Dziś Marika jest bohaterką Ziobry, jutro za samo opowiedzenie się po stronie napastowanego, udzielenie pomocy pobitym przez takich jak Marika patriotów będzie grozić kara.
              • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 12:39
                Bełkot!
                • oby.watel Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 12:54

> Bełkot!

Zamiast komentarza jednowyrazowe streszczenie. Szacun!

PS. Dzieki za zaoszczędzenie czasu, bo pewnie znowu by mnie podkusiło żeby traktować Cię jak pełnoprawnego dyskutanta.
                  • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 13:25
                    Bełkotu nie mam zamiaru komentować.
            • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 12:54
              "Są sytuacje, kiedy policja jest potrzebna do tego, by asystować, ale nie w takim wymiarze i nie w takiej liczbie"
              Reporterka "Faktów" TVN mówiła, że "są sytuacje, kiedy policja jest potrzebna do tego, by asystować, być przy pacjencie, ale nie w takim wymiarze i nie w takiej liczbie". - Jeden z doktorów mówi, że na SOR-ze widzieli już różne rzeczy. Na przykład jest przywożony pacjent po zażyciu narkotyków, ale z nim jest na przykład jeden patrol najwyżej. Nikt nie przeszkadza w badaniu. Nikt nie dopytuje i nie docieka, skąd ten pacjent po narkotykach ma te narkotyki - mówiła Kijowska.
              - Powinna być na pewno zgodnie z procedurami, jeśli stan psychiczny jest na przykład na tyle zły, by nie dopuścić do jakichś krańcowych zdarzeń. Policja ma nad tym czuwać, ale widzimy i słyszymy od świadków, że jeżeli to miało służyć jakieś pomocy pacjentce, to na pewno nie służyło - powiedziała.
            • snajper55 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 15:01

> Widać, ze lekarz, który opowiada o zdarzeniu ma jaja. Dziwi mnie jedynie, ze ni
              > e wygonił milicjantów z gabinetu zabiegowego. Mógł się powołać na kilka punktów
              > dotyczących takich sytuacji. Począwszy od praw pacjenta, a kończywszy na przep

A policjanci by się powołali na pałki, gaz, paralizatory i kajdanki.

S.
            • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 17:13

>

"Nie ma naszej zgody na naruszanie prawa pacjenta do intymności, tajemnicy lekarskiej oraz na utrudnianie udzielania pomocy pacjentowi" - podkreślono. "Niezwłocznie podjęliśmy działania zmierzające do wyjaśnienia zaistniałej sytuacji oraz weryfikacji wszystkich okoliczności zdarzenia" - poinformował z kolei Rzecznik Praw Pacjenta. Sprawę podjął też Rzecznik Praw Obywatelskich.
              tvn24.pl/polska/interwencja-policyjna-w-szpitalu-w-sprawie-pani-joanny-ktora-zazyla-tabletke-poronna-jest-reakcja-naczelnej-izby-lekarskiej-rzecznika-praw-pacjenta-i-rzecznika-praw-obywatelskich-7246192
          • oby.watel Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 12:26
            margit49 napisała:

> Ale to nie ten przypadek. Pani zastosowała zgodnie z prawem środek poronny, był
            > a w trakcie poronienia, lekarz po zbadaniu pacjentki może wydać opinię/diagnozę
            > . Zgłaszać nie musi, naprawdę, bo i trudne do udowodnienia.
            > No, chyba, że dochodzi do uszkodzeń, powikłań, szczególnie przy stosowaniu nieo
            > dpowiednich narzędzi (symboliczny wieszak) Środkiem poronnym może być każdy l
            > ek, nawet antybiotyk
            > Obecność policji to kuriozum. Kretynizm. Bo dochodzenie o ustalenie pomocy w "p
            > rzestępstwie" mogło się odbyć po badaniu.
            > .

Rozdzielmy dwie rzeczy — obecność policji w szpitalu podczas gdy w przypadku pobicia doczekać się jej nie można mimo, iż komisariaty jest o kilka kroków i mogliby dobiec w kilka sekund — i postawę pani doktór. Masz całkowita rację, że stosowanie środka poronnego nie jest przestępstwem. Ale zmuszanie kobiety do jego stosowania jest. Jak odróżnić kobietę nakłonioną przez kogoś od podejmująca decyzję samodzielnie? parytet i suwak sugerują, że samodzielna kobieta to rzadkość. Ta pani była w ciąży i być przestała, miała powikłania. Można podejrzewać, że ktoś jej pomógł. Oczywiście lekarz najpierw powinien udzielić jej pomocy, a potem — ewentualnie — wezwać na pomoc funkcjonariuszy, ale — o czym nie wolno zapominać — oprócz prawa konowałów ogranicza sumienie, które często gęsto w gabinecie się nie mieści.

Możemy się oburzać, ale prawda jest taka, że właśnie tego suweren sobie życzył i tego oczekiwał dokonując takiego a nie innego wyboru. I pie... przenie, że propaganda, tvpis, że brak dostępu do informacji to jest właśnie pie...enie, ponieważ za komuny władza miała kompletny monopol informacyjny, a serwujące prawdę całą dobę amerykańskie media były zagłuszane. Mimo to kto chciał wiedzieć, znalazł sposób, żeby się dowiedzieć. Dziś każdy jeśli tylko zechce może mieć dostęp do wolnych mediów (co nie jest równoznaczne z dostępem do informacji). Ci, którzy "nie wiedzą" po prostu nie chcą wiedzieć. I to oni, z niewielką pomocą Hołowni, Kosiniaka-Kamysza i innych, zapewnią PiS-owi trzecią kadencję. Tfu, odpukać. Obym się mylił.
            • margit49 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 13:31
              oby.watel napisał:

> margit49 napisała:
              >
              > > Ale to nie ten przypadek. Pani zastosowała zgodnie z prawem środek poronn
              > y, był
              > > a w trakcie poronienia, lekarz po zbadaniu pacjentki może wydać opinię/di
              > agnozę
              > > . Zgłaszać nie musi, naprawdę, bo i trudne do udowodnienia.
              > > No, chyba, że dochodzi do uszkodzeń, powikłań, szczególnie przy stosowani
              > u nieo
              > > dpowiednich narzędzi (symboliczny wieszak) Środkiem poronnym może być k
              > ażdy l
              > > ek, nawet antybiotyk
              > > Obecność policji to kuriozum. Kretynizm. Bo dochodzenie o ustalenie pomoc
              > y w "p
              > > rzestępstwie" mogło się odbyć po badaniu.
              > > .
              >
              Jak odróżnić kobietę nakłonioną przez kogoś od podejmująca de
              > cyzję samodzielnie? parytet i suwak sugerują, że samodzielna kobieta to rzadkoś
              > ć. Ta pani była w ciąży i być przestała, miała powikłania.

Można podejrzewać, ż
              > e ktoś jej pomógł. Oczywiście lekarz najpierw powinien udzielić jej pomocy, a p
              > otem — ewentualnie — wezwać na pomoc funkcjonariuszy, ale — o czym nie wolno za
              > pominać — oprócz prawa konowałów ogranicza sumienie, które często gęsto w gabin
              > ecie się nie mieści.
              >
              O powikłaniach trudno mówić, bo nic o tym nie wiemy. Jak działa tabletka wyjaśniają panie z ADT. Krwawienie jest naturalnym objawem, bóle też. Zalecają przy tym ruch, a nie leżenie. Każda kobieta może przechodzić inaczej. Myślę, że ta pani raczej chciała się upewnić, czy wszystko jest ok, czy przebiega prawidłowo. Nie popełniła przestępstwa, działała w ramach polskiego .
              Zwróciła się do swojej lekarki, która znała jej ciało i organizm.
              Może gdyby udała się do prywatnego gabinetu, nie byłoby tego zamieszania.

> Możemy się oburzać, ale prawda jest taka, że właśnie tego suweren sobie życzył
              > i tego oczekiwał

Suweren oczekuje wyłącznie kasy

I to oni, z niewielką pomocą Hoło
              > wni, Kosiniaka-Kamysza i innych, zapewnią PiS-owi trzecią kadencję. Tfu, odpuka
              > ć. Obym się mylił.
              >
              Wygrana pisu - tylko za sprawą fałszerstwa. Tak jak prezydenckie.
              Fałszowanie, mataczenie, pospolite oszustwa - to pisi opanowali do perfekcji. Że o kradzieżach dużych i małych nie wspomnę.
              Nie mamy pańskiego płaszcza i co nam zrobicie?
              • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 13:55
                PiS nasłał milicję bez podstaw wprawnych na kobietę, a tymczasem minister od prawa i sprawiedliwości wypuszcza z więzienia inna kobietę, która dokonała rabunku z użyciem siły.
              • oby.watel Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 14:37
                margit49 napisała:

> O powikłaniach trudno mówić, bo nic o tym nie wiemy. Jak działa tabletka wyjaśn
                > iają panie z ADT. Krwawienie jest naturalnym objawem, bóle też. Zalecają przy t
                > ym ruch, a nie leżenie. Każda kobieta może przechodzić inaczej. Myślę, że ta pa
                > ni raczej chciała się upewnić, czy wszystko jest ok, czy przebiega prawidłowo.
                > Nie popełniła przestępstwa, działała w ramach polskiego .

O powikłaniach możemy mówić, ponieważ mówimy swobodnie, omawiamy sytuację na podstawie konkretnego przypadku. W praworządnym kraju nie popełniła przestępstwa, w pisim zachodzi podejrzenie, że popełniła, bo się do aborcji namówiła sama lub dała namówić nawet pośrednio przez lekarza, który jej powiedział, że ciąża zagraża jej życiu. A to trzeba zbadać. Zwłaszcza, że

> Zwróciła się do swojej lekarki, która znała jej ciało i organizm.
                > Może gdyby udała się do prywatnego gabinetu, nie byłoby tego zamieszania.

To by wskazywało, że jej lekarka, która znała jej ciało i organizm nie ostrzegła jej, że płód jest uszkodzony i zagraża jej życiu. Jeśli nie ona ją ostrzegła, to mogła pałać żądzą ukarania za okazany brak zaufania.

> Suweren oczekuje wyłącznie kasy

Więc można go tanio kupić.

> Wygrana pisu - tylko za sprawą fałszerstwa. Tak jak prezydenckie.
                > Fałszowanie, mataczenie, pospolite oszustwa - to pisi opanowali do perfekcji.
                > Że o kradzieżach dużych i małych nie wspomnę.
                > Nie mamy pańskiego płaszcza i co nam zrobicie?

Tak. 100% racji. I w tej sytuacji zamiast zrobić wszystko, żeby fałszerstwa utrudnić Hołownia, Kosiniak-Kamysz i inni robią wszystko, żeby woda pozostała mętna, żeby szwindle były trudniejsze do wykrycia. Założymy się, że pierwsi polecą gratulować PiS-owi zwycięstwa?
          • snajper55 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 14:59
            margit49 napisała:

> Ale to nie ten przypadek. Pani zastosowała zgodnie z prawem środek poronny, był
            > a w trakcie poronienia, lekarz po zbadaniu pacjentki może wydać opinię/diagnozę

Ale czy pomagając jej w takiej chwili lekarz nie łamie prawa? Oto jest pytanie.

S.
            • oby.watel Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 15:00
              snajper55 napisał:

> Ale czy pomagając jej w takiej chwili lekarz nie łamie prawa? Oto jest pytanie.

Jakiego prawa?
              • snajper55 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 15:02
                oby.watel napisał:

> snajper55 napisał:
                >
                > > Ale czy pomagając jej w takiej chwili lekarz nie łamie prawa? Oto jest py
                > tanie.
                >
                > Jakiego prawa?
                >

Tego penalizującego pomoc w aborcji.

S.
            • tapatik Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 19:34
              snajper55 napisał:

> Ale czy pomagając jej w takiej chwili lekarz nie łamie prawa? Oto jest pytanie.

Nie łamie prawa. Kobieta była już po zażyciu środka poronnego.
        • snajper55 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 14:50
          oby.watel napisał:

> A czy przypadkiem lekarz, który stanie po stronie pacjenta nie będzie miał kłop
          > otów? Przecież zgodnie z prawem za udzielenie kobiecie ciężarnej pomocy w przer
          > waniu ciąży można iść do więzienia. A za niezgłoszenie "przestępstwa" także moż
          > e być kara.

Ale jakiego przestępstwa?

S.
    • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 11:22
      Następnym krokiem rzadu pisich będzie zakaz przyjmowania do szkół dziewczynek.
      • oby.watel Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 11:33

> Następnym krokiem rzadu pisich będzie zakaz przyjmowania do szkół dziewczynek.

Bzdura! Następnym krokiem będą patrole chodnikowe, które za pomocą testu ciążowego będą kontrolować stan kobiet poruszających się po ulicach. Również drogówka zostanie doposażona w te testy. Kobiety, które pomyślnie przejdą test zostaną objęte dozorem policyjnym.
        • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 11:46
          Takich kontroli nie musi ustanawiać rząd.
          • oby.watel Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 11:50

> Takich kontroli nie musi ustanawiać rząd.

Nie? No to kamień z serca.
        • snajper55 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 14:51
          oby.watel napisał:

> Bzdura! Następnym krokiem będą patrole chodnikowe, które za pomocą testu ciążow
          > ego będą kontrolować stan kobiet poruszających się po ulicach. Również drogówka
          > zostanie doposażona w te testy. Kobiety, które pomyślnie przejdą test zostaną
          > objęte dozorem policyjnym.

Najpierw zaczną karać kobity za aborcje.

S.
    • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 11:54
      W tym musiały brać udział służb Mariusza Ułaskawionego. Dali Milicji cynk, ze ona jest terrorystkom i nosi w odbycie pas szahida.

Oni nie byli w stanie podać, dlaczego ta pacjentka jest przez nich zatrzymywana - mówił w rozmowie z "Faktami" TVN lekarz oddziału ratunkowego Szpitala Wojskowego w Krakowie, do którego trafiła pani Joanna.
      Potem, w eskorcie funkcjonariuszy, kobieta została przewieziona do Szpitala im. Narutowicza z oddziałem ginekologicznym. Tam czekał na nią kolejny patrol. "W szpitalu, gdy Pani Joanna nie patrzyła, policjanci przeszukali jej bagaż. Bezprawnie zabrali laptopa i telefon komórkowy. Próbowali zrobić jej rewizję przez odbyt. W czasie, kiedy krwawiła…"
    • m.c.hrabia Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 12:28
      no yo już wiadomo,starą sprawdzoną, ubecką metodą, robimy z pacjentki wariatkę.

www.onet.pl/informacje/onetkrakow/szokujaca-interwencja-w-sprawie-pacjentki-policja-wydala-oswiadczenie/lsbwhq3,79cfc278
      • hordol Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 13:00
        czyli wiesz,że nie leczyła się psychiatrycznie?
        • m.c.hrabia Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 13:07
          a jakie ma to znaczenie?

• pozytonium Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 14:11
            m.c.hrabia napisał:

> a jakie ma to znaczenie?

Ma, jeśli naprawdę po pogotowie, zadzwonił lekarz, zaniepokojony tym, że pacjentka chce się zabić.
            • snajper55 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 14:54
              pozytonium napisał:

> Ma, jeśli naprawdę po pogotowie, zadzwonił lekarz, zaniepokojony tym, że pacjen
              > tka chce się zabić.

Tak, tak, chciała się zabić komórką lub laptopem i dlatego je jej zabrali. O bogowie!

S.
              • pozytonium Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 15:34
                snajper55 napisał:

> pozytonium napisał:
                >
                > > Ma, jeśli naprawdę po pogotowie, zadzwonił lekarz, zaniepokojony tym, że
                > pacjen
                > > tka chce się zabić.
                >
                > Tak, tak, chciała się zabić komórką lub laptopem i dlatego je jej zabrali. O bo
                > gowie!

Moją komórką możesz wbijać gwoździe.
                A tak serio interwencja pogotowia miała miejsce u niej w mieszkaniu, po zawiadomieniu zaniepokojonego psychiatry. Cholera wie co jeszcze ta kobieta brała z nielegalnych źródeł.
                Jakby się naprawdę zabiła, to znowu darłbyś japę, że policja nie zareagowała.
                Moja żona lubiła sobie przypalić jointa. Nie przeszkadzałem jej w tym, do czasu, jak przestało to być okazyjne. A jak weszła w menopauzę to jej kompletnie odwaliło. Ta mogła brać mocniejsze środki. Np. metę lub coś mocniejszego. W jaki sposób policja ma ustalić dilerów, jak nie przez analizę telefonu i laptopa. By zarekwirować jakiś sprzęt musi być nakaz sądu. Nie żyjemy w państwie Tuska, gdy policja wpada bez nakazu sądu do biura Wprost i chce wyrwać dziennikarzowi komputer.
                • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 15:43
                  Nie pier*** pozyto.
                  Jak się mają teraz te twoje zapewnienia w innym wątku o twojej miłości do wszystkich i wszystkiego? Jak zwykle wyszedł z ciebie mały człowieczek, łgarz i hipokryta.
                  • pozytonium Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 16:32

> Nie pier*** pozyto.
                    > Jak się mają teraz te twoje zapewnienia w innym wątku o twojej miłości do wszys
                    > tkich i wszystkiego? Jak zwykle wyszedł z ciebie mały człowieczek, łgarz i hipo
                    > kryta.

Sporadyczne zapalenie trawki nie jest jakimś występkiem, gdy drugi rodzic może opiekować się domem. Gdy przestało to być sporadyczne pogadałem z jej dilerem. Odciąłem ją od źródła. Naprawdę to rozrywkowa kobieta. Którą nadal kocham. Tańczyłaś kiedyś suniu w fontannie? :))))))))
                    Nie dawno rozmawiałem z inną diablicą, też ma jakieś problemy. Jak jej powiedziałem co wyprawiała moja, to stwierdziła krótko, ta jest popierdolona. Być kilkanaście lat ze świrką, zaspokajać jej wszystkie potrzeby, przymykać oko - to co jak nie miłość?
                    Pasierby są już odchowane. Ale mały daje jej popalić. Tak jak napisałem kiedyś, rozsadzi dom. Ona nie jest w stanie przewidzieć tego co mały może zrobić. Dwójka starszych dzieci to cielaki. Mały jest demonem.
                    Jak pracowałem z piłą mechaniczną i od niej odchodziłem, to odłączałem zasilanie w dwóch miejscach. Mam Syna, który jest jeszcze większym szatanem ode mnie. Diabeł wcielony :)))
                    • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 16:41
                      > Sporadyczne zapalenie trawki nie jest jakimś występkiem, gdy drugi rodzic może opiekować się domem. Gdy przestało to być sporadyczne pogadałem z jej dilerem. Odciąłem ją od źródła.

Jesteś pewien?Ja pierwszy raz słyszę, że w Polsce można mieć trawkę na własny użytek.
                      Po drugie zezwalanie na palenie trawki w obecności dzieci powinno skutkować odebraniem wam obojgu praw rodzicielskich.
                      Chcesz uchodzić za osobę przestrzegająca prawo, co nam próbujesz wmówić to powinieneś biegusiem poleciec na najbliższy komisariat celem wyspowiadania się swoich grzechów.
                      • pozytonium Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 16:44

> > Sporadyczne zapalenie trawki nie jest jakimś występkiem, gdy drugi rodzic
                        > może opiekować się domem. Gdy przestało to być sporadyczne pogadałem z jej dil
                        > erem. Odciąłem ją od źródła.
                        >
                        > Jesteś pewien?Ja pierwszy raz słyszę, że w Polsce można mieć trawkę na własny u
                        > żytek.
                        > Po drugie zezwalanie na palenie trawki w obecności dzieci powinno skutkować ode
                        > braniem wam obojgu praw rodzicielskich.
                        > Chcesz uchodzić za osobę przestrzegająca prawo, co nam próbujesz wmówić to powi
                        > nieneś biegusiem poleciec na najbliższy komisariat celem wyspowiadania się swoi
                        > ch grzechów.

Dzieci już spały, a ja mogłem czuwać nad całą rodziną.
                        Na szczęście nie robiła tego nigdy przy dzieciach.
                        • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 16:57
                          Nie ma znaczenia, ze spały.
                      • mateusz.urbanski Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 16:55
                        pies.na.czarnych napisał:

> Chcesz uchodzić za osobę przestrzegająca prawo, co nam próbujesz wmówić to powi
                        > nieneś biegusiem poleciec na najbliższy komisariat celem wyspowiadania się swoi
                        > ch grzechów.
                        >

We wcześniejszym poście - w tym wątku zresztą - przyznał się, że dillował tabletkami wczesnoporonnymi😄
                        A to zdaje się jest karalne, jako pomoc
                        w przestępstwie
                        "Osobiście zapłaciłem za kilka takich tabletek. Jak kobiety nie chcą w danym momencie mieć dziecka to nie będą miały, choćby nad nimi czuwał papież. Nie tędy droga.
                        Czym się różni tabletka poronna od legalnej spirali domacicznej? Efekt ten sam"
                        • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 16:59
                          Szukałem tego wpisu. Dzięki za cytat. Pierdolony hipokryta udający świętoszka "do rany przyłóż":)
                        • pozytonium Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 17:08
                          mateusz.urbanski napisał(a):

Efekt jest ten sam. Spirala nie pozwala się zagnieździć jaju w macicy. Jedno jest legalne, drugie nie.
                          Nie targniesz mnie na wymiar sprawiedliwości, bo czyny te były przed 20 laty. Wiedziałem, że kobiety chcą poronić, to co mają na własny rachunek?
                          Cała ustawa antyaborcyjna jest do wyrzucenia do kosza. Żadne prawo nie nakaże kobietom rodzić, albo nie rodzić. Mogłem się upierać by rodziły, tylko po co? Skoro kobieta ci mówi, że nie chce, to ty będziesz ją przymuszał?

A teraz wklej jakiś obrazek.
                          • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 17:18
                            Uważaj pozyt! Milicja czyta wpisy w mediach społecznościowych. Gdy załomoczą w twoje drzwi o 6 rano nie bądź zdziwiony.
                            • snajper55 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 19:04

> Uważaj pozyt! Milicja czyta wpisy w mediach społecznościowych. Gdy załomoczą w
                              > twoje drzwi o 6 rano nie bądź zdziwiony.

A potem pozytowi odbyt sprawdzą.

S.
                              • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 19:42
                                > A potem pozytowi odbyt sprawdzą.

Pozyt nie miałby nic przeciwko temu.
                          • mateusz.urbanski Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 18:12
                            pozytonium napisało:

> Nie targniesz mnie na wymiar sprawiedliwości, bo czyny te były przed 20 laty.

Jasne, 20 lat temu
                            Nie o targnięcie chodzi, a o twoją obłudę
                            Ja do niczego nikogo nie przymuszam, tym bardziej kobiet. W przeciwieństwie do ciebie, betonowy pisowski propagandysto, choć:
                            > Cała ustawa antyaborcyjna jest do wyrzucenia do kosza

Ty też jesteś za, a nawet przeciw
                            No dobra mitomanie, masz obrazek

• pozytonium Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 21:54
                              mateusz.urbanski napisał(a):

> pozytonium napisało:
                              >
                              > > Nie targniesz mnie na wymiar sprawiedliwości, bo czyny te były przed 20 l
                              > aty.
                              >
                              > Jasne, 20 lat temu
                              > Nie o targnięcie chodzi, a o twoją obłudę
                              > Ja do niczego nikogo nie przymuszam, tym bardziej kobiet. W przeciwieństwie do
                              > ciebie, betonowy pisowski propagandysto, choć:
                              > > Cała ustawa antyaborcyjna jest do wyrzucenia do kosza
                              >
                              > Ty też jesteś za, a nawet przeciw
                              > No dobra mitomanie, masz obrazek

Doktorze mateuszu masz rację.
                              Zadowolony?
                              I tak wiem, że cię nie przekonam. I nawet nie chcę. Żyj w swej frustracji, nienawiści do wszystkiego co cię otacza. Bóg z tobą.
                • m.c.hrabia Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 15:52
                  Moja żona lubiła sobie przypalić jointa. Nie przeszkadzałem jej w tym, do czasu, jak przestało to być okazyjne. A jak weszła w menopauzę to jej kompletnie odwaliło.

doniosłeś kapusiu?
                  • pozytonium Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 16:08
                    m.c.hrabia napisał:

> Moja żona lubiła sobie przypalić jointa. Nie przeszkadzałem jej w tym, do cz
                    > asu, jak przestało to być okazyjne. A jak weszła w menopauzę to jej kompletnie
                    > odwaliło.

>
                    > doniosłeś kapusiu?

Nie. To był mój problem, a nie organów ścigania.
                    • m.c.hrabia Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 16:21
                      a przecież prawomyślny fiucie, twoja żona złamała prawo :)
                      • pozytonium Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 16:42
                        m.c.hrabia napisał:

> a przecież prawomyślny fiucie, twoja żona złamała prawo :)

Doniósł byś na własną żonę?
                        To, że doniosła na siebie do fiskusa to już jej sprawa. Wysłała korektę, w której wykazała, że nie płaciła podatków. Nie wiem po co to zrobiła, ale zrobiła. Fiskus nałożył jej pokutę.
        • snajper55 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 14:53
          hordol napisała:

> czyli wiesz,że nie leczyła się psychiatrycznie?

Nie wiem czy ty się nie leczyłeś.

S.
          • hordol Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 16:24
            nie mnie wątek dotyczy , snajperku
      • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 14:06
        Kłamią jak psy. Tylko jebnąć granatnikiem w komendę główną. Aniołki q.rwa jego mać.

Policja wydała oświadczenie ws. pani Joanny. W piśmie inna wersja zdarzeń.
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,29987798,policja-wydala-oswiadczenie-ws-pani-joanny-w-pismie-inna-wersja.html#s=BoxMMtImg1
    • oby.watel Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 12:34
      tade-k53 napisał:

> Sprawiedliwość zatriumfuje: „Wszyscy bowiem musimy stanąć przed trybunałem C
      > hrystusa, aby każdy otrzymał zapłatę za uczynki dokonane w ciele, złe lub dobre
      > .”
      2 Kor 5,10
      > Dlatego polecam rady jak uniknąć piekła, do którego ludzie wpadają jak rzęsisty
      > deszcz.

Skup się na sobie, żebyś nie trafił z deszczu pod rynnę.
    • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 12:38
      tvn24.pl/polska/policyjna-interwencja-w-szpitalu-wobec-pani-joanny-ktora-zazyla-tabletke-poronna-reporterka-faktow-tvn-renata-kijowska-czula-sie-zastraszana-slowo-przestepstwo-pojawialo-sie-raz-po-raz-7245669
    • pozytonium Szczerzcie się psychiatrów 19.07.23, 13:00
      snajper55 napisał:

Ponoć interwencja się zaczęła już u niej w mieszkaniu.
      Pani poszła do psychiatry po tym, jak zabiła dziecko mówiąc mu, że zjadła tabsa i myśli teraz o samobójstwie. Lekarz wezwał policję i się zaczęło. Ta idiotka jest pod kontrolą psychiatry.
      Nagłaśnianie sprawy przed wyjaśnieniem nie wiele pomoże. W przypadkach, gdy ktoś oświadcza lekarzowi, że chce się zabić ten dzwoni na 112.
      27 kwietnia dostaliśmy zgłoszenie od lekarza psychiatrii, zadzwonił na numer 112 i poinformował nas, że jego pacjentka dokonała aborcji i chce popełnić samobójstwo. Przekazał nam adres kobiety, pod który wysłana została karetka pogotowia i patrol policji

Dzięki bogu mamy 19 lipca, a TVN rozdmuchuje sprawę z 27 kwietnia.

W Polsce dokonuje się 14-17 tys. nielegalnych aborcji rocznie. Tym kobietom trzeba dać opiekę medyczną: ginekologa, psychiatry, psychologa. One i tak zrobią to zamyśliły, albo i nie po konsultacji z psychologiem czy psychiatrą. Ale niech do tego dochodzi w ludzkich warunkach.
      Jestem za zniesieniem ustawy antyaborcyjnej. Ona niczemu dobremu nie służy. Mało tego jest szansa, że wzrósłby przyrost naturalny.
      • oby.watel Re: Szczerzcie się psychiatrów 19.07.23, 13:12
        pozytonium napisał:

> Dzięki bogu mamy 19 lipca, a TVN rozdmuchuje sprawę z 27 kwietnia.

Dzięki bogu mamy kwiecień, a premier właśnie dowiedział się o rakiecie z 16 grudnia.
        • pozytonium Re: Szczerzcie się psychiatrów 19.07.23, 14:09
          oby.watel napisał:

> pozytonium napisał:
          >
          > > Dzięki bogu mamy 19 lipca, a TVN rozdmuchuje sprawę z 27 kwietnia.
          >
          >
          > Dzięki bogu mamy kwiecień, a premier właśnie dowiedział się o rakiecie z 16 gru
          > dnia.

Nie premier, a TVN :)
          • oby.watel Re: Szczerzcie się psychiatrów 19.07.23, 14:40
            pozytonium napisał:

> Nie premier, a TVN :)

Premier z TVN :)
            • pozytonium Re: Szczerzcie się psychiatrów 19.07.23, 22:24
              oby.watel napisał:

> pozytonium napisał:
              >
              > > Nie premier, a TVN :)
              >
              > Premier z TVN :)

Skąd masz te wiadome? z TVN? :))))))))
              Teraz szczekanie o nie wpuszczenie na terytorium Polski samolotu z nielegalnymi emigrantami. Znów się premier dowiedział o tym z TVN? :))
              • pies.na.czarnych Re: Szczerzcie się psychiatrów 19.07.23, 22:31
                > Teraz szczekanie o nie wpuszczenie na terytorium Polski samolotu z nielegalnymi emigrantami.
                😂😂😂😂😂😂😂
        • pozytonium A jak oceniasz ilość aborcji? 19.07.23, 22:38
          oby.watel napisał:

> pozytonium napisał:
          >
          > > Dzięki bogu mamy 19 lipca, a TVN rozdmuchuje sprawę z 27 kwietnia.
          >
          >
          > Dzięki bogu mamy kwiecień, a premier właśnie dowiedział się o rakiecie z 16 gru
          > dnia.

Bo bo to jest główny temat. Tego wątku, a nie rakiety w lesie pod Bydgoszczą.
    • mozart Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 13:10
      Niech Państwo i Socjalizm!
      Niech Prawicowa Rzeczypospolita Ludowa!
      Niech żyje sojusz parafialno chłopski i dyktatura katoproletariatu!
      Niech żyje katobolszewicki terror Ordo Iuris!
      Lenin, Stalin, Putin, Kaczyński Mentzen!
    • yabbaryt Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 14:18
      W Polsce nie odpowiada się za wywołanie u siebie aborcji.
      faktycznie jest luka w prawie. Dobrze że przycisnęli tą dzieciobójczynie. Jak się kretynce nie chce łyknąć "tabletki przed" to po "tabletce po" na kopach powinna trafić do aresztu.
      • pozytonium Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 14:27
        yabbaryt napisał:

> W Polsce nie odpowiada się za wywołanie u siebie aborcji.
        > faktycznie jest luka w prawie. Dobrze że przycisnęli tą dzieciobójczynie. Jak s
        > ię kretynce nie chce łyknąć "tabletki przed" to po "tabletce po" na kopach pow
        > inna trafić do aresztu.

Ktoś ci zabrania picia herbatki z piwonii? Te rosną wszędzie.
        Problem polega na tym, że jest utrudniony dostęp do lekarzy specjalistów. Cześć kobiet nie piłaby z rana herbatki z piwonii gdyby miała na NFZ szybki dostęp do psychologa np. Do kogoś komu może się szczerze wygadać. Powiedzieć o swych problemach. I niech to nie będzie wizyta 15 minutowa.
        • yabbaryt Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 14:37
          OK a nie ma infolinii z pomocą psychologiczną?
          • pozytonium Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 15:35
            yabbaryt napisał:

> OK a nie ma infolinii z pomocą psychologiczną?

Psycholog cię wyprowadzi z małych problemów. Ale nie z takiego, że chcesz się zabić.
            • m.c.hrabia Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 15:53
              pozytonium napisał:

>
              >
              > Psycholog cię wyprowadzi z małych problemów. Ale nie z takiego, że chcesz się z
              > abić.
              >

ciekawe skąd to wiesz;))
              • pozytonium Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 16:51
                m.c.hrabia napisał:

> pozytonium napisał:
                >
                > >
                > >
                > > Psycholog cię wyprowadzi z małych problemów. Ale nie z takiego, że chcesz
                > się z
                > > abić.
                > >
                >
                > ciekawe skąd to wiesz;))

Bo psycholog nie ma prawa przypisywać tabletek. Psychiatra może i może wyciszyć kobietę.
      • margit49 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 19:51
        yabbaryt napisał:

. Jak s
        > ię kretynce nie chce łyknąć "tabletki przed" to po "tabletce po" na kopach pow
        > inna trafić do aresztu.
        >
        Albo chłopu kondoma założyć. Ty pewnie - jako kochający mąż - w trosce o zdrowie żony zakładasz prezerwatywę.
        Zabójczyni? E tam, onanizm - jak głosi kościół - to ludobójstwo! :D
    • pkt4a Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 14:26

hmm...
      a kobiety nadal chodzą do kościoła .
      kosciół zrobił kobietom piekło razem z mgr żulią i innymi których podpuscił ale one nie łączą kropek , tych kropek i nadal chodzą do kościoła
      potrzebny oficjalny komunikat kobiet o bojkocie konsumenckim firmy , tej firmy
      • yabbaryt Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 14:39
        a kobiety nadal chodzą do kościoła .
        ba znam takie które wraz z radiem Maryja odmawiały różaniec za korzystny wyrok TK w sprawie aborcji eugenicznej.
        • oby.watel Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 14:47
          yabbaryt napisał:

> a kobiety nadal chodzą do kościoła .
          > ba znam takie które wraz z radiem Maryja odmawiały różaniec za korzystny wyrok
          > TK w sprawie aborcji eugenicznej.

Dlatego w parytecie oraz suwaku należy uwzględniać nie tylko płeć żeńską, ale także poglądy. W Trybunale prawie osiągnięto ideał. Decyduje ta, która ma w danym momencie właściwe.
    • oby.watel I to by było na tyle 19.07.23, 15:16
      Po wyborach normą będą komunikaty policji, z których dowiemy się, że przestępca na widok interweniujących policjantów wyciągnął pałkę i śmiertelnie się nią pobił.
      • yabbaryt Re: I to by było na tyle 19.07.23, 18:40
        czyli przewidujesz wyborcze zwycięstwo PO?
    • privus Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 15:50
      tade-k53 napisał:

> Sprawiedliwość zatriumfuje: „Wszyscy bowiem musimy stanąć przed trybunałem C
      > hrystusa, aby każdy otrzymał zapłatę za uczynki dokonane w ciele, złe lub dobre
      > .”
      2 Kor 5,10
      > Dlatego polecam rady jak uniknąć piekła, do którego ludzie wpadają jak rzęsisty
      > deszcz.
      > tradycja2012.blogspot.com/
      >
      >
      Tknięty trądem katolickiej miłości?
    • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 15:56
      Wszystko jest wyjaśnione. Milicjanci kazali robić jej przysiady ponieważ było przypuszczenie, ze schowała narzędzie przestępstwa w odbycie. Chodziło o wieszak, którego brakowało w jej szafie.
      Drugie wideo: tvn24.pl/polska/donald-tusk-zapowiada-marsz-miliona-serc-dajmy-1-pazdziernika-pelna-wiare-w-zwyciestwo-7246206
    • rydel001 Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 16:13
      "Od kobiety czuć było alkohol". Pytam czy i czym zostało to sprawdzone? Czy pislicjanci oprócz kajdanek, broni, gazu, paralizatorów mieli ze sobą alkomat? Czy zapomnieli zabrać?
      • oby.watel Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 16:24
        rydel001 napisał(a):

> "Od kobiety czuć było alkohol". Pytam czy i czym zostało to sprawdzone? Czy pis
        > licjanci oprócz kajdanek, broni, gazu, paralizatorów mieli ze sobą alkomat? Czy
        > zapomnieli zabrać?

Czuli, bo mimo niesprzyjających okoliczności zachowywali czujność.
      • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 16:29
        > "Od kobiety czuć było alkohol".

Psy działają na podstawie węchu, a nie na podstawie dowodów.
      • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 16:34
        > Pytam czy i czym zostało to sprawdzone?

Chcieli sprawdzić, ale małpki nie wyszły na jaw nawet gdy kazano robić jej przysiady.
    • m.c.hrabia Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 16:23
      to są efekty gdy do policji przyjmuje się ludzi o mentalności gestapowców czy czekistów.
    • szczypawka.jadowita Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 18:05
      Pozwolę sobie zapytać, czy może to szpital im. Świętego Jana Pawła II?
    • pkt4a Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 19:29
      Tak że ten no tego panie

audycje.tokfm.pl/podcast/99337,Coraz-krotsze-szkolenia-w-policji-Obnizono-tez-kryteria-naboru-Przyjmuje-sie-ludzi-ktorzy-odpadali-na-testach-psychologicznych
      • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 19:43
        Jus nie z ulicy, ale w knajpach teraz wyłapują chętnych.
        • pkt4a Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 20:19
          w pośredniakach
          • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 19.07.23, 21:24
            W poprawczakach:)
    • pozytonium Jest oświadczenie policji 19.07.23, 22:53
      snajper55 napisał:

Jest oświadczenie policji
      W nawiązaniu do materiału telewizji TVN24 dotyczącego sytuacji sprzed 3 miesięcy, która miała miejsce w Krakowie informujemy, że interwencja Policji nastąpiła po zawiadomieniu służb przez lekarza psychiatrę o możliwej próbie samobójczej jego pacjentki i przyjęciu przez nią substancji niewiadomego pochodzenia.

Kobieta przyznała, że zażyła środki zakupione przez internet, odmówiła jednak przekazania szczegółów dotyczących tego zakupu. W tej sytuacji, zgodnie z obwiązującym prawem (art. 124 ustawy Prawo farmaceutyczne – nielegalny obrót produktem leczniczym), Policja musiała zabezpieczyć nośniki (telefon komórkowy oraz laptop), z których dokonano transakcji, aby pozyskać informacje na temat osoby, rozprowadzającej produkty, mogące zagrażać życiu lub zdrowiu innych osób.

W tej sprawie obecnie toczy się postępowanie w Prokuraturze Rejonowej Kraków – Krowodrza.

policja.pl/pol/aktualnosci/233804,Stanowisko-w-sprawie-reportazu-TVN24-dotyczacym-zdarzenia-w-krakowskim-szpitalu.html
      Grać tak ludzkim nieszczęściem to tylko totalni potrafią.
      • pies.na.czarnych Re: Jest oświadczenie policji 20.07.23, 12:25
        > Grać tak ludzkim nieszczęściem to tylko totalni potrafią.

Dlatego Milicja znowu inaczej śpiewa.

Oświadczenie policji ws. Joanny zniknęło ze strony. Pojawiło się nowe. Ale co tam? Jest inne wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,29990760,wersja-policji-i-joanny-roznily-sie-od-siebie-z-czasem-opublikowano.html#do_w=46&do_v=723&fallback=true&do_st=RS&do_sid=1016&do_a=1016&s=BoxNewsImg3&do_upid=723_ti&do_utid=29990760&do_uvid=1689834503113
        • pozytonium Re: Jest oświadczenie policji 20.07.23, 16:05

> > Grać tak ludzkim nieszczęściem to tylko totalni potrafią.
          >
          > Dlatego Milicja znowu inaczej śpiewa.
          >
          > Oświadczenie policji ws. Joanny zniknęło ze strony.

policja.pl/pol/aktualnosci/233804,Stanowisko-w-sprawie-reportazu-TVN24-dotyczacym-zdarzenia-w-krakowskim-szpitalu.html
          Dalej jest.
    • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 16:11
      Co milicja chce udowodnić tym nagraniem? tvn24.pl/polska/sprawa-pani-joanny-policja-pokazala-nagrania-7249331
      Chcą uzasadnić nim słuszność decyzji szukania wieszaka w odbycie?
      • pozytonium Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 16:17

> Co milicja chce udowodnić tym nagraniem? tvn24.pl/polska/sprawa-pani-joanny-policja-pokazala-nagrania-7249331
        > Chcą uzasadnić nim słuszność decyzji szukania wieszaka w odbycie?

1. Raz kobieta doniosła na kobietę :)))
        2. Jak nie zamierza sobie nic zrobić, jak to ponoć jej ciało. Kobiety muszą się zdecydować, a nie zmieniać zdanie jak Tusk że raz tak, a drugi raz tak.
        • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 16:21
          Milicja w takich wypadków powinna odwieźć delikwenta do szpitala i na tym koniec ich działalności!
          • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 16:41
            "To brzmi jak film z Nikaragui czy z więzienia na Dominikanie". Były policjant poruszony sprawą Joanny
            www.tokfm.pl/Tokfm/7,103085,29990738,to-brzmi-jak-film-z-nikaragui-czy-z-wiezienia-na-dominikanie.html#s=BoxMMtCzol2
          • pozytonium Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 16:48

> Milicja w takich wypadków powinna odwieźć delikwenta do szpitala i na tym konie
            > c ich działalności!

Sunciu, milicji już nie ma od ponad 30 lat.
            • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 17:01
              Odrodziła się po przyjściu PiS.
          • snajper55 Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 17:10

> Milicja w takich wypadków powinna odwieźć delikwenta do szpitala i na tym konie
            > c ich działalności!

Od odwizenia do szpitala jest pogotowie a nie policja.

S.
            • pozytonium Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 19:07
              snajper55 napisał:

> pies.na.czarnych napisała:
              >
              > > Milicja w takich wypadków powinna odwieźć delikwenta do szpitala i na tym
              > konie
              > > c ich działalności!
              >
              > Od odwizenia do szpitala jest pogotowie a nie policja.

Pogotowie nie interweniuje przy próbie samobójczej, lub jej ogłoszeniu.
              Do szpitala odwiozła ją karetka pogotowia.

Dla przykładu, ratownicy pogotowia nie staranują ci drzwi. A policja już ma takie uprawnienia.
          • snajper55 Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 17:12

> c ich działalności!

A odbyty niech sobie wzajemnie sprawdzają.

S.
            • m.c.hrabia Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 17:25
              krakowscy milicjanci to specjaliści od sprawdzania odbytów , pewnie na komendzie trenują nieustannie, trening czyni mistrza.
              • pies.na.czarnych Re: Policja w szpitalu 20.07.23, 18:39
                W Lublinie również mają specjalistów
                Policja twierdziła, że 34-latek "miał puls i oddychał" tvn24.pl/wroclaw/smierc-34-letniego-bartka-z-lubina-nagrania-rozmow-zalogi-karetki-pogotowia-z-dyspozytornia-5411009

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka