Dodaj do ulubionych

Oni kradną

10.09.23, 10:19
Oni kradną, powiedział Tusk na konwencji i podzielił się wspomnieniami z czasów, gdy był premierem. Jak ja byłem premierem, to stworzyłem specjalne stanowisko pełnomocnika dla zagorzałego krytyka ustawy refundacyjnej z SLD. Dzięki temu stał się zagorzałym zwolennikiem ustawy refundacyjnej, z pełną determinacją ją forsował, a Polska zyskała oddanego sprawie członka PO.
Obserwuj wątek
    • mazala2 Re: Oni kradną 10.09.23, 14:20
      oby.watel napisał:

> Oni kradną, powiedział Tusk na konwencji i podzielił się wspomnieniami z czasów
      > , gdy był premierem. Jak ja byłem premierem, to stworzyłem specjalne stanowisko
      > pełnomocnika dla zagorzałego krytyka ustawy refundacyjnej z SLD. Dzięki temu s
      > tał się zagorzałym zwolennikiem ustawy refundacyjnej, z pełną determinacją ją f
      > orsował, a Polska zyskała oddanego sprawie członka PO.
      >

Czy to przedszkole?
      • oby.watel Re: Oni kradną 10.09.23, 16:05
        mazala2 napisał:

> Czy to przedszkole?

Chcesz się zapisać czy zadbać o czystość dusz?
    • oby.watel Re: Oni kradną 11.09.23, 09:42
      Podobno pytanie referendalne ma zostać zmienione. po nowelizacji ma brzmieć:

Czy popierasz przyjęcie tysięcy nielegalnych imigrantów z Bliskiego Wschodu i Afryki, zgodnie z przymusowym mechanizmem relokacji narzucanym przez biurokrację europejską za darmo, czy opowiadasz się za przyjęciem przez rząd PiS-u setek tysięcy legalnych imigrantów z Bliskiego Wschodu i Afryki odpłatnie?
    • rotenschwanz Re: Oni kradną 11.09.23, 14:38
      Odkrzwczy ten Tusk.

oby.watel napisał:

> Oni kradną, powiedział Tusk na konwencji i podzielił się wspomnieniami z czasów
      > , gdy był premierem. Jak ja byłem premierem, to stworzyłem specjalne stanowisko
      > pełnomocnika dla zagorzałego krytyka ustawy refundacyjnej z SLD. Dzięki temu s
      > tał się zagorzałym zwolennikiem ustawy refundacyjnej, z pełną determinacją ją f
      > orsował, a Polska zyskała oddanego sprawie członka PO.
      >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka