yoma 31.12.23, 18:37 bawcie się dobrze, dziaTki! Najlepszego w nowym roku w nowej Polsce. Pisiory won z wątku! 😂 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ytartu Re: No to 31.12.23, 18:49 yoma napisała: > bawcie się dobrze, dziaTki! Najlepszego w nowym roku w nowej Polsce. Pisiory wo > n z wątku! > > 😂 🍾🎉🎂! A pisiory jeszcze istnieją? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: No to 31.12.23, 18:52 No nie wiem. Wszystkie tutejsze pisiory nagle zaczęły się zaklinać, że ależskądabsolutnienigdywżyció. I jakieś hiperpraworządne się nagle zrobiły 😂 Najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: No to 31.12.23, 18:54 yoma napisała: > No nie wiem. Wszystkie tutejsze pisiory nagle zaczęły się zaklinać, że ależskąd > absolutnienigdywżyció. I jakieś hiperpraworządne się nagle zrobiły 😂 Najlepsze > go! > No właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: No to 31.12.23, 18:53 Której litery nie rozumiesz w słowie "won", pisiorze? 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
bpos Re: No to 31.12.23, 20:34 Nie oceniam Donalda po wyglądzie. ty mi się nie podobasz. Lecz też nie mam na myśli twojego wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: No to 31.12.23, 20:41 bpos napisał: > ty mi się nie podobasz. > Lecz też nie mam na myśli twojego wyglądu. > a to fajnie. w to mi graj Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: No to 01.01.24, 03:22 Ja bym się nie cieszył z braku rozumu i przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: No to 31.12.23, 18:52 Najlepszego baPki forumowe.:) Miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: No to 31.12.23, 19:09 met_ol napisał(a): > Wszystkiego Najlepszego Wszystkim 🎆 Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: No to 31.12.23, 19:40 emeryt-myslacy napisał: > Nie wszystkim, pisim nie. Pisim też. Nie bądźmy, tacy jak oni. :) Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-myslacy Re: No to 31.12.23, 20:25 Wypisałem się z kościoła, nie nadstawiam drugiego policzka, tylko walę pieścią w drugi policzek pisowca. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: No to 31.12.23, 20:30 emeryt-myslacy napisał: > Wypisałem się z kościoła, nie nadstawiam drugiego policzka, tylko walę pieścią > w drugi policzek pisowca. Ja też jestem byłą katoliczką, dzięki "prawym i bogobojnym" katolikom. :) Staram się nie zachowywać tak, jak oni. Odpowiedz Link Zgłoś
hell-raiser1 Re: No to 31.12.23, 20:54 Ty Asia i Ryj to samo robicie cały czas. A wasze wypisanie z kościoła to jakaś dziwna manifestacja. Cały czas napylacie i ośmieszanie ludzi z innej opcji politycznej. Wiec bez sensu te życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: No to 01.01.24, 03:23 To nie jest ośmieszanie tylko ocena. W dodatku prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: No to 31.12.23, 18:59 W Poland mają to już za sobą :) youtu.be/1LT1YRTqAi4?t=5 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: No to 31.12.23, 19:00 Live 2024 Happy New Year Singapore Fireworks 🎇 Real Time 2023-2024 New Year Countdown, Fireworks Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: No to 31.12.23, 19:09 gdzie najlepiej słyszy sie muzyke na Narodowym ? Najlepiej jednak muzyka moim zdaniem brzmiała w korytarzu prowadzącym do damskiego WC na wysokości pierwszego rzędu głośników - ale drzwi musiały być uchylone, żeby przefiltrować szumy. Redakcyjny kolega, redaktor Marcinkowski, który koncertu słuchał z luksusowej trybuny naprzeciwko sceny, utrzymuje, że tam dźwięk był fatalny i jego zdaniem najlepiej muzyka brzmiała przed stadionem brzy toi-toiach. ( Gazeta.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-myslacy Re: No to 31.12.23, 19:18 Kokpit już kompletnie pijany, zaraz znajdzie się pod stołem. Odpowiedz Link Zgłoś
hell-raiser1 Re: No to 31.12.23, 20:44 Ta do siego roku haha. Do jutra bo jutro znowu to samo co przez cały zeszły rok. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: No to 31.12.23, 20:54 Stracicie władze wczesniej iej niż to się wam zadaje idę spać ja już po zabawie u mnie już piąta rano dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-myslacy Re: No to 31.12.23, 20:59 PIS już skończył się, nigdy nie wróci do władzy, musisz się z tym pogodzić. Idzie nowa fala, Hołownia i następni z Lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-myslacy Re: No to 31.12.23, 21:15 Żeby zostać prezydentem, to Hołownia zgodzi się na aborcję do 12 tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: No to 31.12.23, 21:23 emeryt-myslacy napisał: > Żeby zostać prezydentem, to Hołownia zgodzi się na aborcję do 12 tygodnia. Dlaczego nie do 24 tygodnia tak jak jest w niektórych państwach EU i w niektórych stanach w USA? Do 24 tygodnia płód nie jest wstanie przeżyć poza organizmem matki. Odpowiedz Link Zgłoś
hell-raiser1 Re: No to 31.12.23, 23:04 emeryt-myslacy napisał: > PIS już skończył się, nigdy nie wróci do władzy, musisz się z tym pogodzić. Idz > ie nowa fala, Hołownia i następni z Lewicy. Stachu. Wygrywa Trzaskowski. Po to jest schowany. Teraz kolej na PO pózniej na PIS i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: No to 31.12.23, 22:00 oszol-lom-z-rm: > u mnie już piąta rano dobranoc Osiem godzin różnicy czasów. Wypada Władywostok. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: No to 01.01.24, 07:22 Stefanie, Gong ma czas letni +10 w stosunku do Dolnego Mokotowa. oszoł zapewne bawił się lokalnie Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: No to 01.01.24, 03:13 oszol-lom-z-rm napisał: > Stracicie władze wczesniej iej niż to się wam zadaje idę spać ja już po zabawie > u mnie już piąta rano dobranoc No tak, w więzieniach gaszą światło o 21. Blok A jak Australia, prawda oszoł? 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś