Gość: Martin ARCYBISKUP TO DR.PRAWA KANONICZNEGO! IP: 153.19.15.* 18.11.04, 09:38 Zasadnicza rzecz-HJ moze pisac na Berdyczow i efekt tego bedzie z gory do przewidzenia;Arcybiskup jest doktorem prawa kanonicznego wiec odwolanie spelnia wszystkie wymogi formalne,slowem jest to chwytanie sie przez pralacine brzytwy i liczenie na cud Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j007 Re: A CO MA PIERNIK DO WIATRAKA ?!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZUPELNIE TO SAMO Re: A CO MA RYDZYK DO KATOLIKA ?!!!!! IP: *.dynamic.mts.net 18.11.04, 11:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLUCHAJCIE RYDZYKI Re: ARCYBISKUP TO DR.PRAWA KANONICZNEGO! IP: *.dynamic.mts.net 18.11.04, 11:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s.Bożenna Taki jest koniec masona IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.11.04, 09:53 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j007 Re: Ciekaw jestem o kim mowa???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powinno byc!!!! Re: Taki jest koniec mansona IP: *.dynamic.mts.net 18.11.04, 11:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j007 Re: Kogo masz na myśli !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OCZYWISCIE Re: Kogo masz na mys´li !!CIEBIE RYDZYKOWY SZPICLU IP: *.dynamic.mts.net 18.11.04, 11:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do_Żyda_"MTS" Re: Kogo masz na myśli? KUNDLU MICHNIKA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Ciekawe! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 18.11.04, 10:07 To ładnie go ukarali, skoro nadal będzie mógł głosić"kazania" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j007 Re A co było nieprawdą w kazaniach Ks Jankowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron Czy GW utraciła zmysł tolerancji? IP: *.k.mcnet.pl 18.11.04, 10:47 Niektóre artykuły GW, jak ten na przykład, dotyczące polskiego koscioła katolickiego, są bez sensu. Wyziera z nich niechęć i brak dystansu dla osób i struktur o innym swiatopoglądzie od tego, jaki prezentuje środowisko GW. Jest mi niezwykle przykro z tego powodu, bowiem mam tam wielu bliskich znajomych. Co siędzieje z GW? Czyżby utraciła zmysł tolerancji? Napiętnować niegodziwości - to jedno, ale czepiać się (chyba z pobudek ideowych) to drugie. Naraża to laików na zarzuty. Dlatego niepokoi mnie taka tendencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j007 Re:A czy kiedyś była tolerancyjna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baran_SLD Re: GieWu jest "tolerancyjna inaczej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Dlaczego obrońcy Jankowskiego jako główny argument IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:08 mają chamstwo i ataki na GW i Michnika. Czy to Michnik wygłupiał się z ambony św. Brygidy, czy robi za dyżurną czarownicę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j007 Re:Kamillo! kto i kiedy się wygłupiał podaj fakty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solidarność WYCENA JANKOWSKIEGO PRAŁATA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:14 Ciekawe ile mozna zarobić na Jankowskim, skoro od kilku miesięcy utrzymuje się na pierwszym miejscu medialnego top-u? Należą Mu sie prawa autorskie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UWAGA SZPICEL UWAGA!!! J 007 TO SPICEL RYDZYKOWEJ SEKTY!!!! IP: *.dynamic.mts.net 18.11.04, 11:39 Udaje duren 10 milionow,podpisujac sie basia, kasia , mania , frania udaje opinie publiczna! Ten kretyn propaguje otwarcie rasizm i antysemityzm, podobnie jak jego mocodawca. Sekta radiomaryja nie ma juz nic wspolnego z religia katolicka ! Zaprzedali dusze diablu, wiec niech ida do diabla , a nas zostawia w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j007 Re: DZIĘKUJĘ ZA KOMPLEMENT !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO SZPICLA WIEC ODEJDZ DO SWOJEJ SEKTY I ZOSTAW NAS W SPOKOJU IP: *.dynamic.mts.net 18.11.04, 11:59 Nie zyczymy sobie rasistow i antysemitow w naszym towarzystwie, a kodeks predzej czy pozniej znajdzie sie na to co glosicie chwalac hitlera za holokaust!!! "wielka szkoda , ze hitler nie wyniszczyl tych krwiopijcow do ostatniego ,do ostatniego!!!nie wylaczajac kobiet i dzieci"- oto fragment audycji nadanej 8 lipca 2001 roku przez radiomaryja!!!Wszystko jest zarejestrowane , Radiomaryja figuruje na liscie rozglosni rasistowskich propagujacych nienawisc ! Wejdz na strony HATE RADIO poczytaj i zastanow sie komu sluzysz. Zwierzchnikiem KKjest Ojciec sw a nie rasista rydzyk , czy jankowski.Chcesz sie nawrocic z powrotem na wiare katolicka, droga otwarta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j007 Re: ATAK NA J007 -PRZYKŁAD TOLERANCJI!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j007 Re: UWAGA!!! J 007 TO SPICEL RYDZYKOWEJ SEKTY!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:13 Dziekuję za uznanie .Niestety muszę Cię zmartwić posługuję sie jedynie "j007". Tak więc tych co nie myśla tak jak ty jest więcej.Po za tym ostrzegam że obrażasz mnie określajac mnie jako "durnia" "kretyna" orzaz zarzucajac mi antysemityzm i rasizm. Naruszasz tym nie tylko moje dobra osobiste ale także wypisywanie takich tekstów wypełnia znamiona czynu karalnego z art. 216 KK. Jestem miłośierny więc nie zwrócę sie przez sąd lub prokuraturę o twoje dane od portalu GAZETA. Życzę tolerancji dla odmiennych poglądów i szacunku do drugiego człowieka a tego można nauczyć się słuchajac RADIA MARYJA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boro 0f green 12 oo7 lick hj's tiny little choccolatte salty ballz IP: 212.160.138.* 18.11.04, 12:56 a znasz jeszcze jakis inny paragraf, czy sie filmow naogladales panie poruczniku ("07-zglos sie") i operujesz tylko jednym. Z repertuaru radia maryja najbardziej lubie ten fragment, gdzie sluchacz dzwoni do studia i ma kilka slow do ojca prowadzacego...., hjehje podziwiam cie za twarde obstawanie przy pogladach, choc czytajac twoje posty mam wrazenie ze jestes osoba dorosla i powinienes byc w stanie wyksztalcic poglady, zgodne z wiekiem. Coz druga czesc poprzedniego zdania chyba nie jest zgodna ze stanem faktycznym. Nie byles w stanie. Ksiadz HJ jest rowniez twardzielem, jednym z ostatnich ,bedzie nudno bez niego ale byc moze zostanie prawdziwa szara eminencja. To by bylo cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: RADIO MARYJA MA 12 mln SŁUCHACZY - z sondażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 17:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Drobna pomyłka - prałat rządzi z drugiego fotela. IP: *.sieci.netglob.com.pl 18.11.04, 11:54 Nie myślcie , że to koniec prałąta. Teraz będzie mógł prowadzić swoje ciemne interesy z cienia. Ale numer!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarabeusz Wypowiedzieć konkordat? IP: *.dolsat.pl 18.11.04, 12:31 Sądzę ,że podpisując Konkordat z państwem Watykan,Polska żywiła przekonanie że, stosowane przez Watykan prawo, zbliżone będzie do praw, obowiazujących wśród cywilizowanych narodów. Pokrętne posunięcia, księdza Gocłowskiego to zaplanowana w szczegółach, gra pozorów.CEl; wyciszyć media, uspokoić społeczeństwo polskie,przetrwać wpadkę. Polska, nie będąc pewną, właściwego stosowania prawa, przez obce państwo,(czyt. Watykan) na terenie naszego kraju, winna Konkordat ten unieważnić. Nie można pozwolić na korzystanie z "niby prawa". Sciemnianie i "puszczanie-przymykanie oczu", na poza prawne czyny kleru w Polsce,nie może stanowić podstaw prawa.Stąd ,mój wniosek;żę konkordat należy rozwiązać albo renegocjować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rbbb Odwalcie się od Jankowskiego pismaki IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 18.11.04, 12:34 Co wy pismaki maluczcy sobie wyobrażacie ? Dla mnie Jankowski to symbol odwagi kościoła z czasów stanu wojennego i mroków komunizmu. To,ze dzis wypowiada się bezceremonialnie o żydach czy postkomuszych pomiotach to ma byc powód, by media z GW (szmatławcem) miały decydować o cywilnej smierci tego kapłana ? Wara wam od niego psy ! Może zajmiecie sie "cudowną" przemianą Adasia Michnika z wielkiego bojownika opozycji (z czasów listu z więzienia do Kiszczaka), w własną karykaturę ślepo bredzącą o tolerancji i fraternizacji z pomiotami typu Urban,Kiszczak czy Jaruzelski. Śmiech mój wzbudza wasza pismaków ambicja sugerowania co ma robic taka instytucja jak Kościół w Polsce i recenzowanie takiej czy innej jego decyzji, jako słusznej lub nie Bo wy wiecie co należy z Jankowskim zrobic . Na stos ? Zamknąć w celi ? Polska debile to wolny kraj i każdy może mówic co chce i co uważa ! Jeśli sie wam kazania Jankowskiego nie podobają, to kto wam każe chodzic tam i słuchac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Jankowski brygadzistą u brygitek, IP: *.mega.com.pl 18.11.04, 12:38 a o.Rydzyk na proboszcza św.Brygidy. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: WYZNAWCY MICHNIKA ZAPOMNIELI O TOLERANCJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:45 Odpowiedz Link Zgłoś