Dodaj do ulubionych

Prałat Jankowski milczy, wikary rządzi

• Gość: Martin ARCYBISKUP TO DR.PRAWA KANONICZNEGO! IP: 153.19.15.* 18.11.04, 09:38
      Zasadnicza rzecz-HJ moze pisac na Berdyczow i efekt tego bedzie z gory do
      przewidzenia;Arcybiskup jest doktorem prawa kanonicznego wiec odwolanie spelnia
      wszystkie wymogi formalne,slowem jest to chwytanie sie przez pralacine brzytwy i
      liczenie na cud
      • Gość: j007 Re: A CO MA PIERNIK DO WIATRAKA ?!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:05
        • Gość: ZUPELNIE TO SAMO Re: A CO MA RYDZYK DO KATOLIKA ?!!!!! IP: *.dynamic.mts.net 18.11.04, 11:17
      • Gość: SLUCHAJCIE RYDZYKI Re: ARCYBISKUP TO DR.PRAWA KANONICZNEGO! IP: *.dynamic.mts.net 18.11.04, 11:06
    • Gość: s.Bożenna Taki jest koniec masona IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.11.04, 09:53
      ...
      • Gość: j007 Re: Ciekaw jestem o kim mowa???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:41
      • Gość: powinno byc!!!! Re: Taki jest koniec mansona IP: *.dynamic.mts.net 18.11.04, 11:08
        • Gość: j007 Re: Kogo masz na myśli !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:17
          • Gość: OCZYWISCIE Re: Kogo masz na mys´li !!CIEBIE RYDZYKOWY SZPICLU IP: *.dynamic.mts.net 18.11.04, 11:20
            • Gość: do_Żyda_"MTS" Re: Kogo masz na myśli? KUNDLU MICHNIKA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:48
    • Gość: basia Ciekawe! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 18.11.04, 10:07
      To ładnie go ukarali, skoro nadal będzie mógł głosić"kazania"
      • Gość: j007 Re A co było nieprawdą w kazaniach Ks Jankowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:40
    • Gość: Aaron Czy GW utraciła zmysł tolerancji? IP: *.k.mcnet.pl 18.11.04, 10:47
      Niektóre artykuły GW, jak ten na przykład, dotyczące polskiego koscioła
      katolickiego, są bez sensu. Wyziera z nich niechęć i brak dystansu dla osób i
      struktur o innym swiatopoglądzie od tego, jaki prezentuje środowisko GW. Jest
      mi niezwykle przykro z tego powodu, bowiem mam tam wielu bliskich znajomych. Co
      siędzieje z GW? Czyżby utraciła zmysł tolerancji? Napiętnować niegodziwości -
      to jedno, ale czepiać się (chyba z pobudek ideowych) to drugie. Naraża to
      laików na zarzuty. Dlatego niepokoi mnie taka tendencja.
      • Gość: j007 Re:A czy kiedyś była tolerancyjna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:58
        • Gość: baran_SLD Re: GieWu jest "tolerancyjna inaczej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:44
    • Gość: Kamila Dlaczego obrońcy Jankowskiego jako główny argument IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:08
      mają chamstwo i ataki na GW i Michnika. Czy to Michnik wygłupiał się z ambony
      św. Brygidy, czy robi za dyżurną czarownicę?
      • Gość: j007 Re:Kamillo! kto i kiedy się wygłupiał podaj fakty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:14
    • Gość: Solidarność WYCENA JANKOWSKIEGO PRAŁATA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:14
      Ciekawe ile mozna zarobić na Jankowskim, skoro od kilku miesięcy utrzymuje się
      na pierwszym miejscu medialnego top-u? Należą Mu sie prawa autorskie!
      • Gość: UWAGA SZPICEL UWAGA!!! J 007 TO SPICEL RYDZYKOWEJ SEKTY!!!! IP: *.dynamic.mts.net 18.11.04, 11:39
        Udaje duren 10 milionow,podpisujac sie basia, kasia , mania , frania
        udaje opinie publiczna! Ten kretyn propaguje otwarcie rasizm i antysemityzm,
        podobnie jak jego mocodawca.
        Sekta radiomaryja nie ma juz nic wspolnego z religia katolicka !
        Zaprzedali dusze diablu, wiec niech ida do diabla , a nas zostawia w spokoju.
        • Gość: j007 Re: DZIĘKUJĘ ZA KOMPLEMENT !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:46
          • Gość: DO SZPICLA WIEC ODEJDZ DO SWOJEJ SEKTY I ZOSTAW NAS W SPOKOJU IP: *.dynamic.mts.net 18.11.04, 11:59
            Nie zyczymy sobie rasistow i antysemitow w naszym towarzystwie, a kodeks
            predzej czy pozniej znajdzie sie na to co glosicie chwalac hitlera za
            holokaust!!! "wielka szkoda , ze hitler nie wyniszczyl tych krwiopijcow do
            ostatniego ,do ostatniego!!!nie wylaczajac kobiet i dzieci"- oto fragment
            audycji nadanej 8 lipca 2001 roku przez radiomaryja!!!Wszystko jest
            zarejestrowane , Radiomaryja figuruje na liscie rozglosni rasistowskich
            propagujacych nienawisc ! Wejdz na strony HATE RADIO poczytaj i zastanow sie
            komu sluzysz. Zwierzchnikiem KKjest Ojciec sw a nie rasista rydzyk , czy
            jankowski.Chcesz sie nawrocic z powrotem na wiare katolicka, droga otwarta!
            • Gość: j007 Re: ATAK NA J007 -PRZYKŁAD TOLERANCJI!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:20

• Gość: j007 Re: UWAGA!!! J 007 TO SPICEL RYDZYKOWEJ SEKTY!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:13
          Dziekuję za uznanie .Niestety muszę Cię zmartwić posługuję sie jedynie "j007".
          Tak więc tych co nie myśla tak jak ty jest więcej.Po za tym ostrzegam że
          obrażasz mnie określajac mnie jako "durnia" "kretyna" orzaz zarzucajac mi
          antysemityzm i rasizm. Naruszasz tym nie tylko moje dobra osobiste ale także
          wypisywanie takich tekstów wypełnia znamiona czynu karalnego z art. 216 KK.
          Jestem miłośierny więc nie zwrócę sie przez sąd lub prokuraturę o twoje dane od
          portalu GAZETA.
          Życzę tolerancji dla odmiennych poglądów i szacunku do drugiego człowieka a
          tego można nauczyć się słuchajac RADIA MARYJA !!!!
          • Gość: boro 0f green 12 oo7 lick hj's tiny little choccolatte salty ballz IP: 212.160.138.* 18.11.04, 12:56
            a znasz jeszcze jakis inny paragraf, czy sie filmow naogladales panie
            poruczniku ("07-zglos sie") i operujesz tylko jednym.

Z repertuaru radia maryja najbardziej lubie ten fragment, gdzie sluchacz dzwoni
            do studia i ma kilka slow do ojca prowadzacego...., hjehje

podziwiam cie za twarde obstawanie przy pogladach, choc czytajac twoje posty
            mam wrazenie ze jestes osoba dorosla i powinienes byc w stanie wyksztalcic
            poglady, zgodne z wiekiem. Coz druga czesc poprzedniego zdania chyba nie jest
            zgodna ze stanem faktycznym. Nie byles w stanie.

Ksiadz HJ jest rowniez twardzielem, jednym z ostatnich ,bedzie nudno bez niego
            ale byc moze zostanie prawdziwa szara eminencja. To by bylo cos.

• Gość: tomasz Re: RADIO MARYJA MA 12 mln SŁUCHACZY - z sondażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 17:29
    • Gość: jan Drobna pomyłka - prałat rządzi z drugiego fotela. IP: *.sieci.netglob.com.pl 18.11.04, 11:54
      Nie myślcie , że to koniec prałąta. Teraz będzie mógł prowadzić swoje ciemne
      interesy z cienia. Ale numer!!
    • Gość: skarabeusz Wypowiedzieć konkordat? IP: *.dolsat.pl 18.11.04, 12:31
      Sądzę ,że podpisując Konkordat z państwem Watykan,Polska żywiła przekonanie że,
      stosowane przez Watykan prawo, zbliżone będzie do praw, obowiazujących wśród
      cywilizowanych narodów. Pokrętne posunięcia, księdza Gocłowskiego to
      zaplanowana w szczegółach, gra pozorów.CEl; wyciszyć media, uspokoić
      społeczeństwo polskie,przetrwać wpadkę.
      Polska, nie będąc pewną, właściwego stosowania prawa, przez obce państwo,(czyt.
      Watykan) na terenie naszego kraju, winna Konkordat ten unieważnić. Nie można
      pozwolić na korzystanie z "niby prawa". Sciemnianie i "puszczanie-przymykanie
      oczu", na poza prawne czyny kleru w Polsce,nie może stanowić podstaw
      prawa.Stąd ,mój wniosek;żę konkordat należy rozwiązać albo renegocjować.
    • Gość: Rbbb Odwalcie się od Jankowskiego pismaki IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 18.11.04, 12:34
      Co wy pismaki maluczcy sobie wyobrażacie ? Dla mnie Jankowski to symbol odwagi
      kościoła z czasów stanu wojennego i mroków komunizmu. To,ze dzis wypowiada się
      bezceremonialnie o żydach czy postkomuszych pomiotach to ma byc powód, by media
      z GW (szmatławcem) miały decydować o cywilnej smierci tego kapłana ? Wara wam
      od niego psy ! Może zajmiecie sie "cudowną" przemianą Adasia Michnika z
      wielkiego bojownika opozycji (z czasów listu z więzienia do Kiszczaka), w
      własną karykaturę ślepo bredzącą o tolerancji i fraternizacji z pomiotami typu
      Urban,Kiszczak czy Jaruzelski. Śmiech mój wzbudza wasza pismaków ambicja
      sugerowania co ma robic taka instytucja jak Kościół w Polsce i recenzowanie
      takiej czy innej jego decyzji, jako słusznej lub nie Bo wy wiecie co należy z
      Jankowskim zrobic . Na stos ? Zamknąć w celi ? Polska debile to wolny kraj i
      każdy może mówic co chce i co uważa ! Jeśli sie wam kazania Jankowskiego nie
      podobają, to kto wam każe chodzic tam i słuchac ?
    • Gość: Jacek Jankowski brygadzistą u brygitek, IP: *.mega.com.pl 18.11.04, 12:38
      a o.Rydzyk na proboszcza św.Brygidy. ;-P
    • Gość: nostradamus Rezydent-Prezydent. IP: *.dolsat.pl 18.11.04, 12:38
      Ale jaja?
      • Gość: andre Re: WYZNAWCY MICHNIKA ZAPOMNIELI O TOLERANCJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:45
    • Gość: MaxX Teraz kolej na rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 00:37

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka