Dodaj do ulubionych

du*a, masz robotę

07.05.24, 11:42
znowu musisz "ułaskawić" ziemkiewicza, bo biedaczek bez mózgu, znowu przegrał, skazany przez tuskowych sędziów, na ograniczenie wolności, ale to pikuś, gorzej że ma zapłacić 5.000 PLN na cel społeczny i zwrot kosztów procesu, to boli, więc du*a do roboty, już raz go z ogórkową ułaskawiłeś, to bierz długopis i do podpisu przystąp, nie darmo zwą cię długopis.

wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/9501940,ziemkiewicz-skazany-za-zniewazenie-aktywisty-lgbt-kolejny-eksces-wa.html
Obserwuj wątek
    • czan-dra Re: du*a, masz robotę 07.05.24, 12:04
      Troszku obok tematu, mnie nurtuje jedno, podsłuchiwali setki, jak nie tysiące osób, z każdej możliwej strony, a białoruskiego szpiega nie wykryli, albo Pegasus do dupy, albo to ich człowiek.
      • snajper55 Re: du*a, masz robotę 07.05.24, 12:18
        czan-dra napisał:

> Troszku obok tematu, mnie nurtuje jedno, podsłuchiwali setki, jak nie tysiące o
        > sób, z każdej możliwej strony, a białoruskiego szpiega nie wykryli, albo Pegasu
        > s do dupy, albo to ich człowiek.

To nie jest ich człowiek. Ale on, tak samo jak oni, jest człowiekiem Putina.

S.
      • ktos_z_kosmosu Re: du*a, masz robotę 07.05.24, 15:43
        czan-dra napisał:

> Troszku obok tematu, mnie nurtuje jedno, podsłuchiwali setki, jak nie tysiące o
        > sób, z każdej możliwej strony, a białoruskiego szpiega nie wykryli, albo Pegasu
        > s do dupy, albo to ich człowiek.

No, widzę linię "jestem więc myślę".
        Tak trzymaj.
    • j-k No dobra, jako aktywista LGBT to klamal, ale... 07.05.24, 15:49
      ale klamal w Dobrej Sprawie.
    • privus Re: du*a, masz robotę 07.05.24, 21:14
      Przed nim coraz więcej roboty :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka