Gość: rye IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.11.04, 13:41 Mi się okno rano otworzyło i mnie obudziło do cholery przez tą wichurę ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loghos Re: Wichura szaleje nad Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 13:53 Witaj w klubie zatem :) Cały czas wieje mi w okno i zastanawiam się, kiedy znowu je wywali... :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sal Re: Wichura szaleje nad Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 18:35 wyjdz debilu, ludzi zabilo a on o oknie otwartym ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Wichura szaleje nad Polską IP: *.wmgalicja.krakow.pl 18.11.04, 18:43 a czym powinien sie przejmowac jesli nie swoimi problemami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubi Re: Wichura szaleje nad Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:02 Powinien się przejmować PRAWDZIWYMI problemami, takimi jak śmierć niewinnego człowieka przygniecionego drzewem! To, że komuś w okno wieje, to żaden problem. Jak skończysz już 16 lat, to zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Wichura szaleje nad Polską IP: *.wmgalicja.krakow.pl 18.11.04, 19:35 dziennie ginie ponad 200.000 ludzi. tragicznie napewno spory procent z tego. przejmujac sie smiercia kazdego z nich jak tu sie cieszyc wlasnym zyciem? jak skonczysz 17 lat i zrozumiesz czym jest zycie, to zrozumiesz www.satanizm.pl - poznaj prawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misieek Re: Wichura szaleje nad Polską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:42 Ależ sprawiło by mi przyjemność pier...nąć cię ćwoku Odpowiedz Link Zgłoś
elefantino1 nie, to kara boska za odwołanie ks. Jankowskiego 19.11.04, 08:49 od Św. Brygidy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek zgaduje jak, IP: 195.190.143.* 19.11.04, 10:25 > Ależ sprawiło by mi przyjemność pier...nąć cię ćwoku najchetniej przygniotl bys go jakims drzewem, PS. Wez krotki rozbieg i strzel barana, albo walnij sie w palec mlotkiem. Na watrobe nie szkodzi, a koi skolatane nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniabb Mieszkam na śląsku i... IP: 62.233.185.* 18.11.04, 14:00 Mieszkam na śląsku i dziś wracając ze szkoły, mój najlepsz, najmocniejszy parasol po prostu się połamał. Zresztą nie tylko mój, WSZYSTKICH. Deszcz zacinał i kiedy otworzyłam parasol w tej samej chwili tak zawiało że ciężko było utrzymać się w pionie. Potem zaczął taki grad padać, i w cale nie był taki mały, cały czas lało! CO TO ZA POGODA???? CZY nadchodzi "POJUTRZE" ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joik Re: Mieszkam na śląsku i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 14:18 Od kiedy to parasole chodzą do szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. ...i wpychało dym do kominów :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupus wszystko przez zydokomune IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 18:55 zydokomuna i posel peczak sciaga na nas gniew niebios! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yak Niech czerwonych wywieje heen w cholere IP: 213.76.135.* 18.11.04, 14:02 Niech czerwonych wywieje heen w cholere Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Wichura szaleje nad Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 14:05 jak szlam rano do pracy to: mnie tylko zlalo potwornie i omal wiatr nie udusil, ale babke po przeciwnej stronie ulicy to wiatr powalil na kolana:(((((((a najgorsze, ze atak wiatru z taka sila nastapil tak nagle:( spokoj, spokoj, lekki deszczyk i nagle szust!!!!!! niech to diabli rzeczy do tej pory mokre sa jescze:( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wichura szaleje nad Polską IP: 62.233.204.* 18.11.04, 14:20 Joasiu, moze Cie wysuszyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Wichura szaleje nad Polską IP: 195.150.224.* 18.11.04, 14:11 matole ludzie giną a ty na okno narzekasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Wichura szaleje nad Polską IP: *.cm-upc.chello.se 18.11.04, 14:21 poprostu...znieczulica!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga normalnie mi sie okna zamykaja!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 14:27 Same sie zamykaja!!! Kolega co zna sie na rzeczy mowi, ze to saszer lub blaster, ale ja mysle, ze to przez wichure!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIKERZ Re: normalnie mi sie okna zamykaja!!! IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 18.11.04, 14:35 a ja nie moge sikac przez okno bo takie przeciagi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr luzakis Sz.P. Bikerz IP: 193.195.192.* 18.11.04, 16:56 lejac pod wiatr idziesz pan na latwizne, nie wypada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr luzakis sorki IP: 193.195.192.* 18.11.04, 16:53 przepraszam, ale skoro wpadlem to zapytam: co to saszer i blaster? to cos z al- kaida? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Wichura szaleje nad Polską IP: *.crowley.pl 18.11.04, 15:05 w Ogrodzie Saskim (W-wa) wywróciła się topola. Tak jak zresztą rok wczesniej. Nie polecam tam spacerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observatorka Re: Wichura szaleje nad Polską IP: *.eastlink.ca 18.11.04, 15:16 ....mysle, ze mozna robic smieszne komentaze w pewnych sytuacjach, ale sa umiary i jakis respekt do tragedii...polska znieczulica, skad ja to znam? pozdrawiam dotknietych:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chester_1986:) Wichura szaleje nad Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:26 w ogordku mojej sasiadki(kuj.pom.)ten wiaterek zlamal choinke w pół...wyjsc z domku do tragedia dzisiaj...wiec ludzie jak niemusicie siedzcie z tylkami w domku...bo czasem mozecie nie powrocic do swoich domow..tak jak ta 4 ludzi co dzisiaj zginela:|...z jkednej storny bardzo mnie zastanawia jak w taka wichure mozna wyjsc z tak malutkim dzieckiem na spacerek??:|..paranoja...ja sama sie boje wyjsc a tutaj nie ma zadnych granic...normlanie KIENE GRENZEN...pozdrawiam ...papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: Wichura szaleje nad Polską IP: 81.210.16.* 18.11.04, 15:27 Okna z zabezpieczeniem antywichurowym sprzedam !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uosiu to wina masonerii i żydów. bo kogo innego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinio Re: to wina masonerii i żydów. bo kogo innego? IP: *.aster.pl 18.11.04, 15:39 A ja myślę, że winę za to ponosi Abu Musab al-Zarkawi. Może zreszta już się do tego przyznał na jakiejś stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryan Re: to wina masonerii i żydów. bo kogo innego? IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.11.04, 15:51 myślę, że można tą wichurę wykorzystać jako kolejny pretekst i najechać jakiś kraj, pozabijać ludzi i demokratyzować ich tam - ostatnio był arabski, to może teraz coś z Afryki wybierzemy ? Tanzania brzmi ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golem Re: to wina masonerii i żydów. bo kogo innego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:47 Cyklistów i pedałów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betii Re: Balcerowicz musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:43 Ja dziś też miałam straszną przygodę związaną z pogodą.W południe w centrum Warszawy tuż przede mną upadł konar z drzewa a chwile póżniej wiatr zdmuchnąłby mnie z przystanku autobusowego pod samochody. To był koszmar,a może przestroga... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LSD Re: Balcerowicz musi odejść IP: *.lublin.mm.pl 18.11.04, 17:46 >To był koszmar,a może przestroga... nie to kwas tak wchodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Wichura szaleje nad Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:28 od kiedy to w psiej budzie są okna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr luzakis MOZNA SIE BYLO TEGO SPODZIEWAC IP: 193.195.192.* 18.11.04, 16:35 od lat przeciez widac ze ten kraj sie wali, wichura byla kwestia czasu. ja wyjechalem chyba juz na zawsze pare miechow temu i polecam to wszystkim.w londynie nie wieje i ludzie jacys tacy milsi...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Bez przesady IP: 83.233.227.* 18.11.04, 16:38 Wiaterek powiał a tam już tragedia nawet sprawy sobie nie zdajecie co to prawdziwa wichura.Tylko płacz i płacz co za kraj co za ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr luzakis Re: MOZNA SIE BYLO TEGO SPODZIEWAC IP: 193.195.192.* 18.11.04, 16:41 w przyszlym tygodniu widze tornado i dwie interpelacje MR leppera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Światowy Re: MOZNA SIE BYLO TEGO SPODZIEWAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 17:49 Za to w Londynie mieszkań się nie ogrzewa i jest zaj.. zimno w grudniu czy styczniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr luzakis CO PAN, SZ. PANIE SWIATOWY? IP: 193.195.200.* 18.11.04, 18:03 ja mam grzejniki i daja az sie koszula na grzbiecie filcuje,pani krysia jak do niej wpadne i sie rozbiera tez nie marznie,chociaz w sumie moze po prostu to moj widok tak dziala? zapytam. tyle ze w londonie wszystko na prad,to i powietrze czystsze i piers unosi sie weselej (co widac po krysce).pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek P. Re: Wichura szaleje nad Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:39 Zaraz ktoś napisze, że ma linuxa i się wichury nie boi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panek Fr. Re: Wichura szaleje nad Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 23:24 mam linuxa i się wichury nie boję;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LPRowiec Re: Wichura szaleje nad Polską IP: 193.194.79.* 18.11.04, 16:41 Jakby tu zrzucić na postkomunistów winę za tą wichurę? Kurde! Chyba się nie da! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr luzakis Re: Wichura szaleje nad Polską IP: 193.195.192.* 18.11.04, 16:45 ee, tam sie nie da... przeciez widac lep jakiej propagandy za tym stoi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwionskowiec I ZNOWU WŁADZA DOPUŚCIŁA DO LUDZKIEJ TRAGEDII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 17:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Trąbski Huragan IP: *.adsl.tele2.no 18.11.04, 19:49 Mitch ( zginęło wówczas 8 000 ludzi ) Ziemia wonią spokoju spowita Głęboka cisza ciszy niesamowita Lekko wynosi eter oddech karuzeli A sprężyna młyna rezonansem wystrzeli Granatu kłębie nadleciały raptem Dują, zipią tumany ustawnym traktem Absurdalne morskiej trąby narodziny Wróżą niesamowite odwiedziny Bąk dmuchem wichury hasa za horyzontem On szuka wciąż żywą zdobycz oka kątem Przeszywa trupy drapieżnym spojrzeniem Obmyśla rozbój ukrytym uderzeniem Cyklon oszuka istotę swoją głębią A przerażone spirale włosa dębią Rozłożone szeroko przepastne ramię Zostawi na łożu śmiertelne znamię Cyklop stąpa po kryjomu kocim krokiem By zdobycz nie uciekła mu bokiem Jaguar mięśnie okrutne zwiera Wierzeje gwaru przed sobą otwiera I z nagła wyskoczy do przodu znienacka Taka, właśnie jego najszybsza zasadzka Tarmosi wiatr twardymi ramionami Ulewny połów chwyta tęgimi łapami Kazuar zawoła wypłoszony wolny ptak Hebanowym bokiem kryje zagłady znak W dzień ćma otrzeźwieje przerażenia To Bora chyżo wybiega z cienia W jedną chwilę dmuchną miliony tęgich rur Wybełkocze przestrachem w niebogłosy chór Końcem stali uderza piorun z oddali Ogół niebawem rozkruszy i rozwali Harmatana zrywu ryk zagłusza bytu krzyk On siada na oble czułym okrakiem Pożera dominium z wielkim smakiem Mkną wodne strugi i kolosalne maczugi Brzytwy rozpędu wiatr bije nagą szyję Zadusi gordyjskim splotem gada i żmiję Padół nagle odpada, uskakuje spod nóg Cyklon tupnie mocarnie w globusa próg Różnego ogromu szybują piramidy Diamentowe latające ostrza dzidy Każde dobro za dmuchem leci i spłynie Lewantu dech niczego nie ominie Kurz wilgoci zalepia widok wszędzie Orkanu nawet chwilę nie ubędzie Matki ciało drży, powietrze kotłuje Tornado ciosów batogiem żałuje W żywota ruch wtargną znowu konania duch Od nowa Karakal do ataku szybuje Ostatki uderzeniem klingi morduje Orkan pląsa radosne baletu figury Zalękłe łupy wznosi tak lekko do góry Przyczaił się w całości spełnienia W niepewności efektu wyniszczenia Na chwileczkę przystaną trochę wymęczony On obejrzał z uwagą cztery globu strony Znienacka z impetem wyskoczył do rury Z ukosa w sinawe głębie kłębu chmury Huknięcie błysku rozświetli świat Przekwita ociężale męczeństwa kwiat Gęsta ciemność nagle uciekła dali Jasny poranek z powrotem się rozpalił Teraz martwota nowym trupem nastawia Huragan w pustce życie pozostawia Cezary Trąbski Poniedziałek, 17 lutego 2003, Odpowiedz Link Zgłoś
moped obserwacje satelitarne 18.11.04, 20:11 szukaj szczegolow www.ghcc.msfc.nasa.gov/GOES/ rozwoj frontow powietrznych: Pacyfik www.weatheroffice.ec.gc.ca/data/satellite/goes_gwdisk11_1070_100.jpg Atlantyk www.weatheroffice.ec.gc.ca/data/satellite/goes_gedisk11_1070_100.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
neceser To jest kara za grzechyLPR/RM. 18.11.04, 18:59 nowy.oszolom.z.radja.maryja napisał: > To jest kara za grzechy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Wichura Re: Wichura szaleje nad Polską IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.04, 20:18 Przepraszam :) ale to jakaś inna wichura na pewno nie ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejek Re: Wichura szaleje nad Polską IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 18.11.04, 20:27 ciesz sie ze zyjesz glupku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Wichura szaleje nad Polską IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.04, 23:02 Straszne tragedie :( Trudno dzielic ale tak bardzo mi szkoda tej matki tego 6- letniego dziecka... jakie to wszystko bez sensu :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Wichura szaleje nad Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 04:13 Żeby się nie wydawało,że to wszedzie i cały czas-u mnie wiał lekki ciepławy wietrzyk przed nadciągającymi deszczem śniegiem i mrozem.Nawet anteną mi nie ruszało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AOL ZASRANY LOT NAWET IM STRON DOBRZE NIE CHODZI!! IP: *.proxy.aol.com 19.11.04, 03:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Wichura szaleje nad Polską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 07:52 Bardzo to jest przejmujace wychodzisz z domu i nie wracasz,bo przywaliło cie drzewo z powodu wichury,współczuję im a właściwie im bliskim a najbardziej mi żal matki,która straciła maleńkie dziecko,łączę się z nią w bólu,smutny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
rawi_pozn Re: Wichura szaleje nad Polską 19.11.04, 13:30 Gość portalu: ewik napisał(a): > Bardzo to jest przejmujace wychodzisz z domu i nie wracasz,bo przywaliło cie > drzewo z powodu wichury,współczuję im a właściwie im bliskim a najbardziej mi > żal matki,która straciła maleńkie dziecko,łączę się z nią w bólu,smutny dzień. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=17805028 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Re: Wichura szaleje nad Polską IP: *.client.comcast.net 19.11.04, 08:08 Dobrze, ze nie nad jez. Michigan. Watto krytykowalby prezydenta Busha i jego imperialistyczna polityke dotyczaca huraganow. Pozdrowienia, $tefan PS Co ta matka na spacerze z dzieckiem w wozeczku w czasie wichury robila? Bezmyslna? Odpowiedz Link Zgłoś